Stari andulky - prosim poradte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2014 21:17
nellietka

XXX.XXX.5.136

Dobry den, vcera jsem si privezla domu andulku - podle vseho si myslim, ze samecka. Bohuzel v prodejne nevedeli kolik jim muze byt, protoze meli vice vrhu. Vybrala jsem z nejmensich (rozhodne je mensi nez dospely andulak smajlík ) Docetla jsem se, ze prepereni je cca do 9.mesice, takze odhaduji, ze vice nez 9 mes.mu byt nemuze - vlnkovani na hlavicce ma az skoro k zobacku.. ale preci jenom by me zajimalo, jestli tady nekdo z vas by mi urcil vek trosku presneji. Dekuji moc smajlík

10.7.2014 22:05
mak17

XXX.XXX.218.18

Tak za 1. většina malých papoušků přepeřuje už ve 3 - 5. měsíci života, poté přepeřuje zhruba každý 1/2 - až rok. Vaše andulka nebude mít víc než 3 měsíce, protože ještě nemá pořádně dobarvené ozobí. Na 70% je to samec, ale klidně se mu barva ozobí může ještě několikrát změnit. Nechte to na čase, pohlaví bude jasné během měsíce, dvou. Stáří je teda od 2 do 3 měsíců, víc ne, možná ale i míň.. smajlík

11.7.2014 00:01
lupus4

XXX.XXX.51.22

stáří do 2 měsíců a je to jasná 0,1 smajlík

11.7.2014 00:04
nellietka

XXX.XXX.5.136

Dekuju moc oboum za reakci smajlík To me potesilo hrozne moc, ze je navic velka sance, ze to bude ochocenej mazlicek... A prominte, nejsem odborník co je 0,1?

11.7.2014 00:31
mavik

XXX.XXX.129.169

0,1 rovná se samička
1,0 rovná se samec

takže když je v inzerátu třeba : prodám 2,3 andulky, znamená to, že prodává 2 samce a tři samičky

11.7.2014 11:26
smidla

XXX.XXX.199.215

Dobry den,
dovolim si nesouhlasit se zpusobem vyberu ptacka. Vybrat si nejmensiho a doufat ze je nejmladsi je poenkud naivni. Ale to jiz nezmenite. Stejne tak jako nezmenite jeho pohlavi a priklanim se k nazoru ze se jedna o samicku.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

11.7.2014 11:42
nellietka

XXX.XXX.216.180

Neco jsem si o andulkach precetla - jak se pozna mlada andulka viz vyse, kde jsem psala o vlnkovani na hlavicce. V klicce meli napr. 20 andulek a z toho asi 5 bylo vylozene mensich velikosti nez ostatni - proto jsem usoudila, ze by mohli byt mladsi (i podle hlavicky) protoze ptacata samozrejme rostou.
Ale jiz nikde jsem se nedocetla, kolik jim muze byt, kdyz vypadaji takhle...

Jinak dekuji moc za vysvetleni (i za 0,1 a 1,0 - zas tomu vice rozumim) jsem rada, ze je mlady smajlík Pohlavi mi vubec nevadi, bylo mi to jedno a uvidime, jak se ozobi zbarvi... smajlík Kdyz jsem byla mladsi mela jsem samecka, perfektne mluvil a byl perfektne ochoceny, tak uvidime smajlík Diky

Přidejte reakci

Přidat smajlík