Zdravím všechny, dovolím si Vás oslovit a zeptat se jak jste na tom s letošními odchovy. Poprosím také o vkládání fotek a sám tedy začnu. Zde jsou pestré ze 7 vajec je 7 mladých. Foto rodičů dodám později.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kubrt11
napsal(a):
...je to vůbec možné?!?
V Austrálii to možné je. Tuhle fotku jsem viděl někde na foru nějakého australského webu, psalo se tam, že je to hejno andulek, které hledalo vodu a krmení v době sucha.
napsal(a):
V Austrálii to možné je. Tuhle fotku jsem viděl někde na foru nějakého australského webu, psalo se tam, že je to hejno andulek, které hledalo vodu a krmení v době sucha.
Podle zřejmě krmných stolků a modrého vědra v pozadí usuzuji,že foto asi nebylo pořízeno někde u umělého napajedla ve volné přírodě!!!
ještě hodím slámky, zatím ještě v budce, ale už je slyšet tréning křídel
Zde alespoň hrdý otec, samice je červená skořice, ovšem nechce se fotit
aymara55
napsal(a):
Rodičia s mladými ráno, pred otvorením výletu.
Po otvorení výletu.
aymara55
napsal(a):
Po otvorení výletu.
Mladí kráľovskí, týždeň po vyletení, matka sa už znova nanáša.

majna
napsal(a):
Ale taky tam nevidím žádná bidla a pletivo...
Je to divoké hejno andulek, které hlad a žízeň vehnalo na farmu.
ščugla
napsal(a):
a ještě jednou
Tak pestré už jsou na bidle, ovšem jedné se pořád moc nechce z budky, ale pohled na chovný pár a jejich 6 potomků je úžasný. Vedle lítají tři mladé slámové z kterých mám snad ještě větší radost. Jask se mi je povede nějak rozumně vyfotit tak hned vložím.
ščugla
napsal(a):
Tak pestré už jsou na bidle, ovšem jedné se pořád moc nechce z budky, ale pohled na chovný pár a jejich 6 potomků je úžasný. Vedle lítají tři mladé slámové z kterých mám snad ještě větší radost. Jask se mi je povede nějak rozumně vyfotit tak hned vložím.
přikládám slíbené foto pestrých
zeitgeist
napsal(a):
Ako ste sa dostal k penantom lutino?
Chovná pára je složena s 1.0. oranžino x 0.1.přírodní/modrou oba kr 012.V roce 2013 ,7. vajíček 7. mladých s toho 0.2. oranžino, 3.0.oranž / ino a 0.2.oranž.Letos 4. vejce ,4. mladé s toho 0.1. lutino, 2.0.oranž / ino a 0.1. oranž. To je vše na dotaz.
ščugla
napsal(a):
krásné slámky, odkud jste? Potřeboval bych samce na změnu krve. Mám 3ks mladých cca 14 dní z budky. Ideál by byl vyměnit si mladé.
jsem od Brna - už mám jenom dva samce - preferoval bych prodej. Ty moje jsou už z budky přes měsíc - je to první hnízdo. Nejvíc na prodej šly samičky - každy, kdo reagoval na inzerát, tak se ptal hlavně na samice. Během 1 dne jsem prodal obě dvě
honza13
napsal(a):
jsem od Brna - už mám jenom dva samce - preferoval bych prodej. Ty moje jsou už z budky přes měsíc - je to první hnízdo. Nejvíc na prodej šly samičky - každy, kdo reagoval na inzerát, tak se ptal hlavně na samice. Během 1 dne jsem prodal obě dvě
Dobrá dám vám vědět co a jak. A za kolik prodáváte jestli to není tajné?
jeroko
napsal(a):
Chovná pára je složena s 1.0. oranžino x 0.1.přírodní/modrou oba kr 012.V roce 2013 ,7. vajíček 7. mladých s toho 0.2. oranžino, 3.0.oranž / ino a 0.2.oranž.Letos 4. vejce ,4. mladé s toho 0.1. lutino, 2.0.oranž / ino a 0.1. oranž. To je vše na dotaz.
Ešte jedna otázka.Oranžino - oranžové lutino?V niektorých mutáciách sa veľmi nevyznám
Tak u mě andulky 7 vajec 6 mladých a papoušíčci šedokřídlý 8 vajec a 7 mladých. Takto to vypadá na dobrý odchov, ale ve skutečnosti se 1 mládě andulky zabilo o okno a u papoušíčků 1 umřelo v budce a 1 zabili sourozenci. Takže na bidle andulky 5 mláďat a papoušíčci zatím 3 mladé, další dvě jsou ještě v budce.
Hrdý rodiče který doslova miluji, jsou kontaktní a krásně se snima hovoří
Mně udělaly radost Nandejové černohlavý, 3 pěkná mládata. Kvalita fotky je bohužel špatná,nefunguje mi blesk.

zeitgeist
napsal(a):
Ako ste im spravil tie hniezda?Sú nádherné :)))
To si tím dotazem děláš jen srandu nebo to myslíš vážně?
Koukám že je to tu sám papoušek tak přidám taky něco jen z jiného soudku. Letošní odchov bažantů stříbrných.