Škrabošky přírodní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.8.2014 14:46
hajdinova

XXX.XXX.60.90

Dobrý den
nemáte náhodou samičky škraboškové přírodní s čistou žlutou náprsenkou?

3.8.2014 21:04
johnas

XXX.XXX.240.2

Dobry den mám ročni ale vyměním pouze za totéž samce nebo i za violétu samce ale ptáci musí být pořádní a nechci tam červené zrovna ted jsem chtěl mění ale pták byl děs.smajlík

4.8.2014 07:16
martin

XXX.XXX.82.208

johnas napsal(a):
Dobry den mám ročni ale vyměním pouze za totéž samce nebo i za violétu samce ale ptáci musí být pořádní a nechci tam červené zrovna ted jsem chtěl mění ale pták byl děs.smajlík

Dobrý den, odkud jste. Mám pár samců navíc, špičková kvalita. Vyměnil bych.

4.8.2014 07:33
johnas

XXX.XXX.240.2

Kousek za Ostravou hne u Hlučína ale pokud mi pošlete foto vemu vám ji klidně do Přerova na burzu samozřejmě i já bych vám pak poslal své foto podmínkou je však aby to byl rok 2013 nejlépe kroužkované. Jak říkám měl jsem něco ale samec byl hnus.

4.8.2014 15:17
martin

XXX.XXX.82.208

johnas napsal(a):
Kousek za Ostravou hne u Hlučína ale pokud mi pošlete foto vemu vám ji klidně do Přerova na burzu samozřejmě i já bych vám pak poslal své foto podmínkou je však aby to byl rok 2013 nejlépe kroužkované. Jak říkám měl jsem něco ale samec byl hnus.

Díky za odpověď, ale je to hrozně daleko. Do Přerova se chystám až asi v listopadu, to se vám asi čekat nebude chtít.

4.8.2014 15:17
martin

XXX.XXX.82.208

johnas napsal(a):

Díky za odpověď, ale je to hrozně daleko. Do Přerova se chystám až asi v listopadu, to se vám asi čekat nebude chtít.

4.8.2014 15:38
blazejma

XXX.XXX.115.179

Máte niekto aj na predaj s čistých škraboškových aj mladé?? smajlík smajlík smajlík nemôžem nikde zohnať nejaké poriadne kusy smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík