Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.9.2014 21:54
papulína

XXX.XXX.200.46

Mám ve svém chovu 13-ti letý pár papoušků nádherných, posledních pět let se mi mezi mladými objevují 1-2 mláďata červeného zbarvení, kteří po roce přepéří do běžného zbarvení. Má s tímto někdo podobnou zkušenost?

2.9.2014 02:25
ptaciradosti

XXX.XXX.159.151

papulína napsal(a):
Mám ve svém chovu 13-ti letý pár papoušků nádherných, posledních pět let se mi mezi mladými objevují 1-2 mláďata červeného zbarvení, kteří po roce přepéří do běžného zbarvení. Má s tímto někdo podobnou zkušenost?

Koukám že tam máte královské , spíše je ale nepravděpodobné že 1,0 Pap. kralovský mohl napářit 0,1 pap. nádhernou že?? je to genem jinak .

2.9.2014 19:43
papulína

XXX.XXX.200.46

Každý pár papoušku mam v samostatné volijeře.To co vidíte je proletovka pro mladé.I tak vám děkuji za názor.

2.9.2014 20:07
blazejma

XXX.XXX.75.86

ja som mal samicu ktora sa takto začala prefarbovať v tretom roku života

2.9.2014 20:27
bartrand

XXX.XXX.203.180

papulína napsal(a):

Zdravím. Zkoušel jste si v chovu nechat mladé, zda se neprojeví zbarvení i na jejich odchovech? Případně kontrolní páření tzv formou inbreeding? (rodiče x odchov, sourozenci z jednoho hnízda mezi sebou)

2.9.2014 21:27
papulína

XXX.XXX.200.46

bartrand napsal(a):
Zdravím. Zkoušel jste si v chovu nechat mladé, zda se neprojeví zbarvení i na jejich odchovech? Případně kontrolní páření tzv formou inbreeding? (rodiče x odchov, sourozenci z jednoho hnízda mezi sebou)

Ano,hned jak se to stalo poprve.Nechal jsem si samce a ten měl už třikrat mlade.Ani jednou nebyl sebemenší náznak něčeho podobného.

Přidejte reakci

Přidat smajlík