Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2014 19:26
rys.leo

XXX.XXX.51.182

Chci upozornit na šmejda jménem Jiří P. původem z Ústí.
Vydává se za pracháče! Nemá auto a ani nabízená zvířata!
Já mu poslal zálohu, komunikoval 14 dní, že vše je připravené a že dorazí. Poté to vždy odpískal s milionem nesmyslných výmluv. Policie, umrtí, bouračka, žena, dítě, pes....
Je to nemocnej člověk, chronický lhář!
Nejde o peníze, ale o to, že z lidí dělá debily. Několikrat mi volal, že je dvacet minut ode mě a pak nebere telefon. Druhý den výmluvy za který by se stydělo i malé dítě!
Když jsem si chtěl přijet osobně, opět milion výmluv proč nelze!
Stači vygooglovat jeho jméno a zjistíte, že nejsem první!
Hodně zdaru a neposílejte zálohy smajlík

29.9.2014 12:23
canar

XXX.XXX.245.158

Není to náhodou pán, který inzeroval a podváděl pod přezdívkou johan gerig, jarda gekoni atd.?

Mne nechal jet do Uherského Hradiště pro amadiny Gouldové. na smluvené místo se nedostavil a přestal brát telefon. Když jsem zavolal z jiného čísla, hovor přijal a začala dlouhá historka plná výmluv a pochybných důvodů...

29.9.2014 15:55
Plachetka

XXX.XXX.108.221

Chytrák bere hlupák dává......
To je vše co k tomuto mohu napsat.

29.9.2014 20:32
velpap

XXX.XXX.219.1

Já jsem tady takto zveřejnil nacionále pána z Moravského Žižkova, který tam má vinařství, protože si nechal poslat přenosku na zaslání papouchů ( v té době to ještě šlo ) a přenosku jsem dodnes neviděl.

2.10.2014 21:05
vokoun

XXX.XXX.224.26

I já jsem tomuto šmejdovi naletěl!!

3.10.2014 09:42
velpap

XXX.XXX.219.1

velpap napsal(a):
Já jsem tady takto zveřejnil nacionále pána z Moravského Žižkova, který tam má vinařství, protože si nechal poslat přenosku na zaslání papouchů ( v té době to ještě šlo ) a přenosku jsem dodnes neviděl.

Nevím, proč byl můj příspěvek zkrácen, původní verze byla že pan Veselý je stále veselý a že jsem za to dostal na iFauně stopku, syčáci mají všude zelenousmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík