Nové fotky odchovov Neofém z aktuálnej sezóny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2014 18:34
mato.zahradnik

XXX.XXX.3.83

Ahojte,s chovom Neofém tyrkysových len začínam (presnejšie-mám jeden párik),a tak rád pozerám informácie,ale hlavne obrázky z internetu na takúto tému. Tak som si veľmi rád pozrel fotky tu na iFaune,-je to veľmi inšpirujúce,spolu s informáciami... Rád by som Vás vyzval,aby ste popridávali aktuálne fotky z tohoročných odchovov,nech sa všetci pokocháme,zaujíma ma aj,čo nové sa prípadne objavuje. Ja prikladám fotku môjho páriku,sú to ešte mláďatá-čo myslíte,aké môžem (na jar) očakávať od nich mladé? Samec mal súrodenca (po 2x) opalína so žltými znakmi na chrbte.
No a MAXIMÁLNE ma zaujímajú fotky vtákov,ktorí majú nejako zaujímavo zvýšený podiel modrej-to ma fascinuje..
Ďakujem za príspevky. Maťo

18.10.2014 16:29
janrygl

XXX.XXX.184.39

Neofema tyrkysová opalínová dva samečkové. Mám zkušenost, že čím víc červení tím méně modré mají.

26.10.2014 21:23
mato.zahradnik

XXX.XXX.3.83

Sú ozaj vydarení,opalíny sa mi veľmi páčia.Ale hlavne zelení,tí zlatožltí mi prídu príliš málo farební,ale to je asi otázka vkusu. Ďakujem za príspevky,prosím aj ostatných,ak majú fotky,aby prispeli,veď pekné neofémky potešia aj ostatných "papouškárov" :) smajlík

27.10.2014 20:01
dobromysl.oregano

XXX.XXX.174.225

mato.zahradnik napsal(a):
Ahojte,s chovom Neofém tyrkysových len začínam (presnejšie-mám jeden párik),a tak rád pozerám informácie,ale hlavne obrázky z internetu na takúto tému. Tak som si veľmi rád pozrel fotky tu na iFaune,-je to veľmi inšpirujúce,spolu s informáciami... Rád by som Vás vyzval,aby ste popridávali aktuálne fotky z tohoročných odchovov,nech sa všetci pokocháme,zaujíma ma aj,čo nové sa prípadne objavuje. Ja prikladám fotku môjho páriku,sú to ešte mláďatá-čo myslíte,aké môžem (na jar) očakávať od nich mladé? Samec mal súrodenca (po 2x) opalína so žltými znakmi na chrbte.
No a MAXIMÁLNE ma zaujímajú fotky vtákov,ktorí majú nejako zaujímavo zvýšený podiel modrej-to ma fascinuje..
Ďakujem za príspevky. Maťo

tady je aktuální vlákno na anonymní diskuzi neofémy - fotky

dával jsem tam foto neof. tyrkysové tmavozelené které je modré na kostřci a světlezelení sourozenci to mají také

odkaz:
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1682776/neofemy-fotky

dám i foto sem:

27.10.2014 20:04
dobromysl.oregano

XXX.XXX.174.225

2.11.2014 16:33
mato.zahradnik

XXX.XXX.3.83

"Oregano",-ďakujem,zaujímavé príspevky! Tiež by som chcel povzbudiť ostatných-pošlite prosím nejaké fotky;končí nám sezóna,iste máte niečo zaujímavé! smajlík Verím,že sa viacerí radi pozrú! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík