Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2014 13:08
boza

XXX.XXX.156.30

Prosím o radu.Mam Eklektuse samecka 2 a pul roku kycha ma castecne hole ozobi.Kycha hlavne v noci,kdyz ho porosim za chvili prestane.Potravu prijima normalne a na pohled neni videt, ze by stradal az na to kychani se chova jako zdravi papousek.Po zaleceni antibiotiky na chvili prestal a bohuzel neznam nazev.Po roce leceni antibiotiky se stav nezmenil a uz mu je nechci davat.Neni pokusny kralik.Za pripadne informace predem dekuji.

1.11.2014 16:14
kodera

XXX.XXX.69.211

boza napsal(a):
Prosím o radu.Mam Eklektuse samecka 2 a pul roku kycha ma castecne hole ozobi.Kycha hlavne v noci,kdyz ho porosim za chvili prestane.Potravu prijima normalne a na pohled neni videt, ze by stradal az na to kychani se chova jako zdravi papousek.Po zaleceni antibiotiky na chvili prestal a bohuzel neznam nazev.Po roce leceni antibiotiky se stav nezmenil a uz mu je nechci davat.Neni pokusny kralik.Za pripadne informace predem dekuji.

Zkuste rakytnikovy olej 100% dost se mi osvedcil u aru. Je to prirodni antibiotikum, jeste davam grepovy sirup.smajlík

3.11.2014 18:14
aymara55

XXX.XXX.61.12

boza napsal(a):

Skúste S76 proti roztočom. Napádajú dýchacie ústrojenstvo a vzdušné vaky, to kýchanie môže byť , takmer som si istý, z toho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík