tomas jurecka

máte s tímto někdo skušenost??? Htěl bych mí posypat celé dno voliéry.
Chovu zdar
Tomáš Jurečka
tomas jurecka
napsal(a):
Chovu zdar
Tomáš Jurečka
S lesni hrabankou mam jen ty nejlepsi zkusenosti a to jak ve vnitrni tak ve venkovni casti volier. Vrstva asi mezi 5 - 10 cm velmi dobre saje vlhkost (i rozlitou vodu kolem misek na koupani), papousci si v hrabance radi hrabou a po desti rychle osycha takze nevznika blato jako u normalni zahradni zeminy .
tomas jurecka
napsal(a):
Chovu zdar
Tomáš Jurečka
Mám stejný názor jako D.K.,ale někdy se ti může stát,že si přineseš do voliér nějakou nemoc.Používám jí asi 5 let a zatím nebyl problém.Snad jen s jejím získáváním,pokud jí bereš v lese,porušuješ zákon.Je to výslovně zakázané!
johan
napsal(a):
Mám stejný názor jako D.K.,ale někdy se ti může stát,že si přineseš do voliér nějakou nemoc.Používám jí asi 5 let a zatím nebyl problém.Snad jen s jejím získáváním,pokud jí bereš v lese,porušuješ zákon.Je to výslovně zakázané!
Podobná diskuse probíhá na vedlejší nemoderované diskusi.Tam se probírá použití mulčovací kůry koupené v obchodě v pytlích.Mě by to vyhovovalo,bojím se ale,že mulč je napuštěný nějakou cvhemií.Máte s tímto měkdo zkušenost.
tomas jurecka

johan
napsal(a):
A můžete mi prosím vás říct kde berete tu zeminu vy?? Mě totiž nic jiného než les zrovna nenapadá.
chovu zdar
Tomáš Jurečka
tomas jurecka

johan
napsal(a):
Je smutné,že se nedokážeš rozhlédnout kolem sebe a najít vzrostlé jehličnaté stromy,kdekoliv jinde,než v lese.Co takhle zahrady,remízky,meze....
Máte pravdu, děkuji moc za odpovědi a přeji všem dobrou letošní sezonu!
Chovu zdar
Tomáš Jurečka