Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2015 20:42
eržika

XXX.XXX.86.96

Dobrý večer, prosím někoho, kdo používá k příkrmu Ovikvas, zda byste mi napsali, v jakém poměru a zda při každém krmení ho používáte. Děkuji.

10.4.2015 15:04
arbika

XXX.XXX.123.110

Dobrý den, používá někdo Ovikvas jako prevenci proti oocystám kokcidií? Jaké s ním máte zkušenosti.

14.4.2015 13:23
krpca

XXX.XXX.76.4

Dobrý den
Používám produkty pro ovce od firmy www.bodit.cz a jsem se vším moc spokojená. Měli jsme u jehňat problémy s kokcidiemi a začali jsme dávat do navlhčeného šrotu Ovikvas a ještě jehňatům do tlamičky Occitrale a jehňata inkriminované období zvládla a jsou v pořádku a ještě jsme naočkovali i Covexinem10 proti klostridiím kolikrát není jednoznačné zda jehně uhynulo na klostridie nebo kokcidie. Ovikvas dávám podle příbalové informace co se týče množství mají to tam v gramech na kus, odvážila jsem si to a dávám 2x odměrku 2dcl do šrotu to zamíchám (máme 14 ovcí plus jehňata 2měsíce stará a baští to i jehňátka). Vždy nasadím kůru podávání Ovikvasu jeden týden přidávám Ovikvas a jeden dám pauzu a krmím asi dva měsíce takto. A Occitrale dávám 3ml do tlamičky jehňatům po dobu 6dní jak uvádí výrobce a tuto kůru jsem dělala jedenkrát za měsíc. Ještě používáme i minerálku vitamíny od boditu, mají je za dobrou cenu na 1kg. Když napíšete na mail co je uveden na webu boditu, tak jsou velmi ochotní a zašlou ceníky a i další informace o produktech.

Přidejte reakci

Přidat smajlík