Dobrý den,
chci se zeptat, jak je to u vás v okolí s dostupností kamerunských jehňat v tuto dobu? Já jsem třeba ze zlínského kraje, ale v celém zlínském, olomouckém a jihomoravském kraji nemůžu sehnat kamerunské jehničky. Chci se tedy zeptat, jestli se to v létě zlepší, nebo je těch kamerunek tak málo?
Díky za reakce.
dlv

XXX.XXX.181.7
Nevim jak u vas v regionu, ale ve strednich cechach je jich v nabidce dost. Sam budu koncem cervence prodavat 4.
roxman
napsal(a):
Dobrý den,
chci se zeptat, jak je to u vás v okolí s dostupností kamerunských jehňat v tuto dobu? Já jsem třeba ze zlínského kraje, ale v celém zlínském, olomouckém a jihomoravském kraji nemůžu sehnat kamerunské jehničky. Chci se tedy zeptat, jestli se to v létě zlepší, nebo je těch kamerunek tak málo?
Díky za reakce.
Dobrý den, letos jsme skutečně zaznamenali zvýšenou poptávku po Kamerunkách i známí chovatelé hlásí, že je více zájemců než jehniček. Hlavně v moravsko-slezském kraji je problém sehnat čisté, pěkné kamerunky. Pokud někdo připouští dvakrát ročně, tak na podzim nebo koncem léta budou možná další inzeráty.
Já teprve budu prodávat, máme letos narozené až konec března a začátek dubna - teď teprve začínají žrát. Ovečka 2000Kč, beránci 1000Kč. Zlínský kraj.