Dobrý den,
dostala jsem ovečku a berana a ráda bych věděla jaké pemenné příslušnosti by mohly být?
Mě se zdají jako Clun Forest, ale asi s něčím?Mají o něco větší uši než vídám na fotkách u čistých CF s Pop, a beran má hrubší hlavu alespoň co soudím z fotek..
Přikládám foto, beran má cca 90kg možná i více.Budu ráda za jakoukoli radu :).
Cluna teda nevidím, spíše sufolk, jak píše pan Bischof
Můj beran plemene Clun forest vypadá takhle a jsem na něj pyšná
Moc děkuji, já právě vůbec nevím..:) Byla bych řekla že je to kříženec, ale mám 4 stejné ovečky a všechny jsou nepříbuzné..tak že by byly všichni kříženci stejní?
Na Suffolka jsem myslela od začátku, ale nemají hlavy černé ale tmavě hnědě (čokoládové), ale uši a vše je jako u Suffolka, CF je mají menší a nohoru..
Děkuji za rady, a i za ukázku..
andyvandy
napsal(a):
Moc děkuji, já právě vůbec nevím..:) Byla bych řekla že je to kříženec, ale mám 4 stejné ovečky a všechny jsou nepříbuzné..tak že by byly všichni kříženci stejní?
Na Suffolka jsem myslela od začátku, ale nemají hlavy černé ale tmavě hnědě (čokoládové), ale uši a vše je jako u Suffolka, CF je mají menší a nohoru..
Děkuji za rady, a i za ukázku..
Kříženci jsou to stoprocentne! -pokud nemáte POP.
To co se Vám muže zdát jako stejné je pro mě třeba naprosto jiné stejně jako při střihání ovcí není ovce jako ovce...
Pokud hodnotím první se dívám na konstituci a postoj, pak na vlnu, zbarveni, obrúst, výraznější znaky...
Zbarveni ovci se může měnit podle ročního období (nemusí byt, černé, ) nebo stáří.