Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2015 15:09
bischof.vlastimil

XXX.XXX.55.16

Omlouvám se všem jenž jsem se zde dotkl tím že píšu své názory, postřehy či rady nebo dokonce reaguji na ty jejich. Měl jsem asi mylnou představu že o tom jsou diskuze.

Ludmilk

4.11.2015 18:19
Ludmilk

XXX.XXX.78.82

Masakr co? Diskuze nediskuze, udělají u vás debila vždycky, ať radíte nebo se ptáte...

4.11.2015 18:58
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

bischof.vlastimil napsal(a):
Omlouvám se všem jenž jsem se zde dotkl tím že píšu své názory, postřehy či rady nebo dokonce reaguji na ty jejich. Měl jsem asi mylnou představu že o tom jsou diskuze.

Ale jen pište, máte zkušenosti (znám i váš web) a ať si každý vybere podle sebe a když je cimprlich, tak jeho problém.
Jó, kde jsou ty časy, kdy tady kdekoho sepsul Starý bača: ten se s tím nepáral a jeho svérázné příspěvky jsou pro mě dodnes co se týká přínosu nepřekonatelné. Škoda

4.11.2015 19:26
bischof.vlastimil

XXX.XXX.55.16

Ludmilk napsal(a):
Masakr co? Diskuze nediskuze, udělají u vás debila vždycky, ať radíte nebo se ptáte...

Já jsem se nikdy nepovažoval za chytrého ale zásadového člověka jenž rád pomůže když může a na to že mi opravuji gramatiku jsem si zvykl. Když má člověk sklony k autismu a dyzlexii zvykne si...

4.11.2015 19:54
roklanka

XXX.XXX.45.218

Nevidím důvod, aby jste se omlouval. Jste dlouholetý chovatel a víte o čem mluvíte, což nelze říct o všech diskutujících. Nenechte se odradit.

4.11.2015 20:18
bischof.vlastimil

XXX.XXX.45.3

roklanka napsal(a):
Nevidím důvod, aby jste se omlouval. Jste dlouholetý chovatel a víte o čem mluvíte, což nelze říct o všech diskutujících. Nenechte se odradit.

Cítil jsem to a udělal to... a zůstávám tomu tady věrný! Vždycky když mám čas a možnost ačkoli na mém mobilu je to za trest sem jdu a snažím se...

4.11.2015 20:59
stauda

XXX.XXX.168.41

A kam vůbec zmizel starý bača-jeho názory mi docela chybí

6.11.2015 07:33
malá koza

XXX.XXX.209.75

Dobrý den, když chce někdo diskutovat, tak přece musí počítat s tím, že budou i reakce, které se mu nelíbí. Nemyslím tím, že někdo bude někoho urážet. Někteří lidé neřeší jestli má ten kdo to napsal pravdu, ale jak to vyjádřil. Nemám ráda slovíčkaření. Člověka odsoudí za to, že použil špatné slovo. Co jeden bere normálně, tak druhý se hluboce urazí. Taky jsem to zažila.

6.11.2015 13:15
dhufnagel

XXX.XXX.88.145

bischof.vlastimil napsal(a):

Omluvat se nemusíte, vždy a moc rád si přečtu vaše reakce. Jsem s chovem na začatku a jsem rád za každou radu a reakci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík