Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.11.2015 10:14
šedivák

XXX.XXX.113.3

Co když mladý kozel nenví co s kozou a jenom se s ní trká.

18.11.2015 11:20
pvc

XXX.XXX.37.221

Mám podobný problém - prodali jsme zkušeného kozla a koupili mladého, nyní čerstvě půlročního. Mám ho ve stádě s kozenama, jedna je dle sona prokazatelně březí, takže skákat umí a plodný je. Ale když přijede cizí koza, je naprosto bez zájmu, jenom řve po našich kozách a cizí prskající se kozy si ani nevšimne. U žádného z mých předchozích kozlů jsem toto nezažila, v okamžiku, kdy jsem vzala vodítko a šli jsme nevěstě naproti, kozlové byli nadšení a vždy kozu obskočili a hotovo bylo do 15 minut. Jedná se o nějakou "vadu" charakteru, nebo je to zrovna týpek, kterého mám oddělit od stáda a mít ho zvlášť, aby při kontaktu s kozou věděl, co má dělat?

MiškaLussy

18.11.2015 11:47
MiškaLussy

XXX.XXX.103.155

Jeejda nespěchejte na něho.. Je to ještě mlaďošek. Vzali jste ho od kozy a z jeho stáda, teď si zvyknul na svoje nové stádo, kde už se jako kozlík prosadil a ještě není tak otrkaný, jak by měl, když za ním přijde na námluvy cizí kozenka. Ve svém stádě se cítí být v bezpečí a něco jiného by bylo, kdyby ta cizí kozička byla součástí stáda. Ne všichni mladí kozlíci jsou při namluvách hned hrr.. však uvidíte příští rok, jak vás překvapí a možná už na jaře. Kozlíkovi fandím a vám držím ohledně trpělivosti s kozlikem palce

18.11.2015 12:38
šedivák

XXX.XXX.113.3

Můj kozlík je už sedmiměsíční a blazní jenom po kůzlatech, ale kozou dvouroční se jenom trká.

18.11.2015 12:39
šedivák

XXX.XXX.113.3

Můj kozlík je už sedmiměsíční a blazní jenom po kůzlatech, ale s kozou dvouroční se jenom trká.

18.11.2015 14:03
roklanka

XXX.XXX.45.249

Dejte mu čas. Taky tu mám letošního aukčňáka a když přišla první koza, třásl se jak drahej pes a víc ho zajímalo její vemeno . Přitom v chlívku, kde byl ještě se dvěma, neustále tvořili erotický vláček. Trvalo mu poměrně dlouho, aby pochopil, co má vlastně dělat . Pak jsem jela s jednou kozičkou do vesnice, kde má chovatelka dva kozly a protože je to letošní kozička, strčila jsem jí k letošnímu mlaďasovi a prd. Starej kozel hned věděl. Někteří kozlíci potřebují bojovou předehru, někdy jí potřebují kozy, holt co zvfíře to originál a jinej přístup.

Přidejte reakci

Přidat smajlík