OV

XXX.XXX.89.231
Dobrý den,
Možná otázka bude hloupá nebo tak nějak, ale...
Jaké barvy ušních známek dáváte vy? beránci/jehnice
A jaký typ?(mám to pro ovce vřesové)
1)D - Malá pásková ušní známka (ale přijde mi moc malá)
2)E - Velká pásková ušní známka
3)F - Velká ušní známka (já bych asi volil tyto ale nevím zda je to pro toto plemeno vhodné?)
Jsou to od značky Zee Tags.
Uživatel s deaktivovaným účtem

U ovcí používám typ A pro holky žluté pro berany červené
a u koz typ D pro holky bílé a pro kluky modré
Typ A je určitě líp čitelný, což se mi u ovcí hodí když si jsou podobné jako vejce vejci. Typ D u koz se mi osvědčil havně v tom, že je tolik neztrácí a jsou menší a tolik jim nehyzdí exterier
OV

XXX.XXX.89.231
napsal(a):
Typ A je určitě líp čitelný, což se mi u ovcí hodí když si jsou podobné jako vejce vejci. Typ D u koz se mi osvědčil havně v tom, že je tolik neztrácí a jsou menší a tolik jim nehyzdí exterier
A od jaké značky? u Zee Tags je nemají ty známky typ A.
OV
napsal(a):
Dobrý den,
Možná otázka bude hloupá nebo tak nějak, ale...
Jaké barvy ušních známek dáváte vy? beránci/jehnice
A jaký typ?(mám to pro ovce vřesové)
1)D - Malá pásková ušní známka (ale přijde mi moc malá)
2)E - Velká pásková ušní známka
3)F - Velká ušní známka (já bych asi volil tyto ale nevím zda je to pro toto plemeno vhodné?)
Jsou to od značky Zee Tags.
Známky jsou vždy na chovateli co někomu nevyhovuje jinému ano...
Např. :
Pokud nepotřebujete známky číst z dálky klidně ty nejmenší (hlavně pro jehňata malých plemen).
Můžete třeba mít taky barvy známek na to aby jste od sebe na první pohled odlišily ročníky...
napsal(a):
Dobrý den, zarazilo mě že používáte známky typu A a D, když jsem si našla, že obě jsou od jiných výrobců a tudíž bych se bála, že na nacvaknutí budou potřeba jiné kleště. Není tomu tak? A není náročnější objednávat známky od dvou výrobců? Kde se dají sehnat kleště na tyto druhy známek?
lajk

XXX.XXX.89.231
A nejdou jedni kleště na všechny druhy? tzn. od MAVE A ZEE TAGS.