Uživatel s deaktivovaným účtem

Prej ne.
Jsem velká experimentátorka , vloni jsem ze zvědavosti koupila těhotenský test v lékárně a otestovala ho u březí kozeny, která očividně čekala trojčata... Odebrata jsem do skleničky moč, namočila těhotenský proužek a čekala na výsledek... byl negativní... a koze se za měsíc narodili čtyřčata #smile
Tak ono je to logické, test je vyrobený na základě jiného receptoru složení moči, než je moč zvířecí. Ale co mám vyzkoušeno a několikrát 100% potvrzeno, tak přiložte ovečce na několik minut ruku ze spodu břicha, jako by trochu z boku a ucítíte, jak maloši kopou. A to je jistější než ultrazvuk a nebo těhotenský test.
Říkám, nevím... Bylo mi řečeno, že dvakrát test vyšel a kobyla opravdu pak porodila...
Mě to zajímalo spíš z hlediska těch ovcí, zjistit jestli to funguje, než půjdu do naší vesnické lékárny, všichny budou zvědavě zírat a ráno toho bude plná vesnice, že čekám mimino a s kým asi
Že to bylo pro ovci už nikomu nevysvětlíte
Ještě jedna věc- pohyby ustaly, boule na břiše už nemá.. Zato máme nádherného beránka
Tak to si dovedu živě představit, jak na vesnici kupujete těhotenský test U nás by se to taky rozneslo rychlostí blesku a než by se to doneslo až ke mě, tak by si k tomu přidali ještě nějakých pár přivymyšlených věcí, aby to bylo zajímavější
Tak aspoň, že ho kupovat nemusíte a gratuluji k prckovi
canka
napsal(a):
Tak to si dovedu živě představit, jak na vesnici kupujete těhotenský test U nás by se to taky rozneslo rychlostí blesku a než by se to doneslo až ke mě, tak by si k tomu přidali ještě nějakých pár přivymyšlených věcí, aby to bylo zajímavější
Tak aspoň, že ho kupovat nemusíte a gratuluji k prckovi
Jinak, když Vás tu mám, co by jste řekli, že je máma a teď už teda i malinkej zač. Samozřejmě vím, co s čím je křížené, ale zajímá mě Váš názor
matsik

XXX.XXX.154.14
Zdá se mi že je tam příměs kameruna.