Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Natálie:D

22.2.2016 11:47

XXX.XXX.167.26

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenost s pronajmutim ovci na sezonu, mame velky pozemek na chalupe kde jsme cele léto a proto uvazujeme o oveckach (furt sekame a sekame), ale snist je nechceme a pres zimu na chalupu moc casto nejezdime takze by to pro nas bylo velice vyhodne reseni. Tedy otazka zni jestli s tim nekdo nemate zkusenost.
Dekuji Natálie.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2016 12:02

Zkusenosti s tim nemam, osobne bych vlastni ovce takhle "nepujcil". Ale nadruhou stranu, kdyby byly dobre podminky a zaruka tak se muze nekdo najit. Kolik to je velky pozemek? Spis nez pronajem bych to videl na domluvu s nekym z hodne blizkeho okoli, kdo ma malo pozemku a vyplatilo by se mu cast stada nastehovat na cas k vam.

22.2.2016 13:19
lentilka1982

XXX.XXX.159.43

Než jsme si pořídili současné stádečko, tak jsme si vzali takhle ovci s jehňaty. Měli jsme je přes léto a na podzim vrátili, jedno jehně jsme s nechali na pekáč. Jde o to jestli máte v okolí chovatele, který je ochotný takto ovce zapůjčit, zpravidla má sám třeba malou plochu na pasení a je za to rád, chce to poptat se v okolí.

22.2.2016 13:31
profesor1

XXX.XXX.192.98

Taky spoustu lidem vrazím do ohrady ovci s jehňaty a je to vyřešeno. Ale musím vědět kam je dávám, ať mám klidné spaní.

josefina2

22.2.2016 13:39
josefina2

XXX.XXX.109.21

Natálie:D napsal(a):
Dobry den, chtela bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenost s pronajmutim ovci na sezonu, mame velky pozemek na chalupe kde jsme cele léto a proto uvazujeme o oveckach (furt sekame a sekame), ale snist je nechceme a pres zimu na chalupu moc casto nejezdime takze by to pro nas bylo velice vyhodne reseni. Tedy otazka zni jestli s tim nekdo nemate zkusenost.
Dekuji Natálie.

Dobry den, mame zapujcenou ovecku na spasani pozemku 3500m2. dulezity je pristup k vode.

22.2.2016 13:44

Jednu?

josefina2

22.2.2016 14:05
josefina2

XXX.XXX.109.21

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jednu?

My zatim jednu a soused tam pousti

22.2.2016 15:23

XXX.XXX.167.26

Je samozrejme ze o ovecky bude podstarano mame tu na chalupe nove zrekonstruavanou staj pro meho kone s jeden box je volny takze by spali tam. Zradlo samozrejmne zajistim.
Takze si myslite ze to neni uplne spatny napad ?

22.2.2016 15:42

Jo proc ne. Akorat bych asi fakt nepronajimal, zaslech jsem peknou vetu o ovcich. neco ve smyslu ze je to bozi stvoreni, ktery chce co nejrychlejsi za svym stvoritelem nebo tak neco.

22.2.2016 18:25
tom.tady

XXX.XXX.182.202

Ode mně si u nás jeden majitel zahrady koupil dvě ovce na výpas cca 1000 m2. Pak ještě jednu, když nestíhaly spásat. Péči o ně zajistil sám. Na podzim mu je bylo líto vraždit, tak mi dvě vrátil zpátky bez vrácení peněz :). No a letos na jaře mu tam zase něco dám, vzhledem k tomu, že nemám jak oddělit berany a on tam má dvoumetrový plt, tak jsem je na zimu uskladnil k němu na pozemek. Ideální bártr.

22.2.2016 18:27
tom.tady

XXX.XXX.182.202

Cha, anebo to jde objednat jako služba. To byste si ale na to asi museli napsat nějakej grant, protože ceny jsou pro zahrádkáře a chalupníky přece jen trochu vysoké 15 - 45 tis./ha.

Přidejte reakci

Přidat smajlík