Jak objednat ušní známky přes internet?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

bohuslavkrakora

2.3.2016 20:27
bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231

Dobrý den,
Doposud jsem objednával písemně.(spousta starostí) Ale chtěl bych jít tak zvaně "s dobou" a vše bych chtěl objednávat přes internet z pohodlí domova za jeden večer.A tak prosím přes jaké www stránky to lze:(známky od zn. ZeeTags) nebo jak to děláte vy?
předem děkuji za ochotu KB.

2.3.2016 20:51
Alis

XXX.XXX.45.73

Stáhla jsem si formulář Objednávka nových ušních známek, ten jsem vyplnila v počítači a poslala jako přílohu mailem na adresu: klimova@cmsch.cz. K tomu jednu pozdravnou větu (dobrý den, potřebuji známky...bla bla...Odpověď na můj e-mail nikdy nepřišla, takže jsem chvíli žila v nejistotě, zda vůbec něco bude a ejhle, dneska přišly známky. Celé to trvalo cca 3 týdny.

bohuslavkrakora

2.3.2016 21:19
bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231

roklanka napsal(a):
Http://www.cmsch.cz/ovce-kozy/.

Ano vím tak to jsem také dělal ale ještě jsem viděl něco jako když si objednáváš třeba nějaké zboží přes internet.
Jako že jsi tam rozkřikneš nabídku a naklikáš co potřebuješ, barva doplníš počet potřebných kusů známek firmu... a na závěr jenom adresu, ale nevím jak se to jmenuje ten web A PRÁVĚ TO BYCH CHTĚL ZJISTIT!
KB.

3.3.2016 07:48
roklanka

XXX.XXX.46.125

Českomoravská společnost chovatelů, a.s. : cmsch.cz. To jsou stránky, kde najdete vše co potřebujete. Na známky do ústřední evidence, odkaz jsem vám poslala.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.3.2016 08:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uplne nejlepsi mate zariditi si pristup do portalu farmare na eagri.cz znamky si pak jednoduse objednate na portalu. Nedovedu si predstavit delat jeste pohyby zvirat papirove.

3.3.2016 08:32
Massaro

XXX.XXX.109.6

bohuslavkrakora napsal(a):
Ano vím tak to jsem také dělal ale ještě jsem viděl něco jako když si objednáváš třeba nějaké zboží přes internet.
Jako že jsi tam rozkřikneš nabídku a naklikáš co potřebuješ, barva doplníš počet potřebných kusů známek firmu... a na závěr jenom adresu, ale nevím jak se to jmenuje ten web A PRÁVĚ TO BYCH CHTĚL ZJISTIT!
KB.

To bylo určitě přes portál farmáře.

bohuslavkrakora

3.3.2016 15:15
bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Uplne nejlepsi mate zariditi si pristup do portalu farmare na eagri.cz znamky si pak jednoduse objednate na portalu. Nedovedu si predstavit delat jeste pohyby zvirat papirove.

Děkuji bylo to ono.

Přidejte reakci

Přidat smajlík