bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231
Dobrý den,
Doposud jsem objednával písemně.(spousta starostí) Ale chtěl bych jít tak zvaně "s dobou" a vše bych chtěl objednávat přes internet z pohodlí domova za jeden večer.A tak prosím přes jaké www stránky to lze:(známky od zn. ZeeTags) nebo jak to děláte vy?
předem děkuji za ochotu KB.
Stáhla jsem si formulář Objednávka nových ušních známek, ten jsem vyplnila v počítači a poslala jako přílohu mailem na adresu: klimova@cmsch.cz. K tomu jednu pozdravnou větu (dobrý den, potřebuji známky...bla bla...Odpověď na můj e-mail nikdy nepřišla, takže jsem chvíli žila v nejistotě, zda vůbec něco bude a ejhle, dneska přišly známky. Celé to trvalo cca 3 týdny.
bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231
roklanka
napsal(a):
Http://www.cmsch.cz/ovce-kozy/.
Ano vím tak to jsem také dělal ale ještě jsem viděl něco jako když si objednáváš třeba nějaké zboží přes internet.
Jako že jsi tam rozkřikneš nabídku a naklikáš co potřebuješ, barva doplníš počet potřebných kusů známek firmu... a na závěr jenom adresu, ale nevím jak se to jmenuje ten web A PRÁVĚ TO BYCH CHTĚL ZJISTIT!
KB.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Uplne nejlepsi mate zariditi si pristup do portalu farmare na eagri.cz znamky si pak jednoduse objednate na portalu. Nedovedu si predstavit delat jeste pohyby zvirat papirove.
bohuslavkrakora
napsal(a):
Ano vím tak to jsem také dělal ale ještě jsem viděl něco jako když si objednáváš třeba nějaké zboží přes internet.
Jako že jsi tam rozkřikneš nabídku a naklikáš co potřebuješ, barva doplníš počet potřebných kusů známek firmu... a na závěr jenom adresu, ale nevím jak se to jmenuje ten web A PRÁVĚ TO BYCH CHTĚL ZJISTIT!
KB.
To bylo určitě přes portál farmáře.
bohuslavkrakora

XXX.XXX.89.231
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Uplne nejlepsi mate zariditi si pristup do portalu farmare na eagri.cz znamky si pak jednoduse objednate na portalu. Nedovedu si predstavit delat jeste pohyby zvirat papirove.
Děkuji bylo to ono.