Jak na PF nahlásit ovce?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

BukáčekPavel

30.3.2016 17:49
BukáčekPavel

XXX.XXX.89.231

Dobrý den,
Tak mi dneska přišlo heslo do portálu farmáře ale nějak se v tom neorientuji kde mam nahlásit ovce a kde jim mám objednat ušní známky(ovce co jsem koupil je nemají) předem děkuji PB
(foto jak je to červeně zakroužkované tak jsem to myslel tam ale tam nic).

BukáčekPavel

30.3.2016 17:50

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.3.2016 18:53

Mel byste tam mit tohle. Pak si zalozite novou ovci staj, objednate znamky a pak si navstupuje ta oznacena zvirata.

BukáčekPavel

30.3.2016 19:17
BukáčekPavel

XXX.XXX.89.231

Nic takového tam nemám mám tam jenom toto.

BukáčekPavel

30.3.2016 19:23
BukáčekPavel

XXX.XXX.89.231

A nevíte náhodou jak to tam mám dostat?

BukáčekPavel

30.3.2016 19:32
BukáčekPavel

XXX.XXX.89.231

Ale když kliknu na cokoli jiného např. na registr půdy tak to tam je ale tady zrovna ne ACH JO

31.3.2016 05:31

Tak si zavolejte na pobocku kde vam delali pristup. Ja tam byl osobne, kdyz jsem prijel domu, slo to hned. Mozna je chyba na jejich prijimaci.

31.3.2016 07:47
berrynator

XXX.XXX.224.181

Vypadá to, že ačkoliv jste přihlášen, tak jste pořád jen ve veřejném registru, i ten registr půdy vám jede jen v obecném přístupu, nemáte tam totiž odkaz na Spustit Registr půdy - LPIS, což je odkaz na váš LPIS, se kterým můžete pracovat, zkuste ještě zkontrolovat váš prohlížeč, jestli náhodou nedělá neplechu nějaká nižší verze.

31.3.2016 08:22

Tohle vypada spis ze pan nema pristup, nez ze by bylo neco v cache prohlizece, ale zkusit se to muze. Me to slape jak v linuxu na firefoxu nebo palemoonu tak ve windows na IE a firefoxu.
Volal bych podporu, at se snazi :).

31.3.2016 08:58

Hele tam se nějak dá aktivovat regist zvířat. Já to tam taky neměl, řešil jsem stejnej problém. Teď už ale fakt nevím kde jsem registry zvířat aktivoval. Nicméně na zemědělský agentuře vás určitě navedou, zavolejte jim.

31.3.2016 09:00

I když teda já měl přístupný aspoň svůj registr půdy. Tady to bude asi větší prekérka

31.3.2016 09:03

Tohle vypada na jejich chybu, delal jsem to asi pred 14dnama. Je to otazka pristupovych prav, to musej nastavit oni. Sam si clovek aktivuje akorat staj. Registr zvirat musi byt aktivni tak jako tak.

BukáčekPavel

31.3.2016 18:18
BukáčekPavel

XXX.XXX.89.231

Tak jsem tam volal a řekli mi že je to s působeno tím že ještě mi nepřišlo číslo. hospodářství Ale jak mi ho přidělí tak se to prý nějak PF aktualizuje a přidělí se tam ta ikonka co psal mastancek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík