Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2016 13:48
Roniček

XXX.XXX.199.61

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti.Naše kamer.ovečka by měla mít max.tři týdny do porodu, ale nemá žádné vemeno a podle břicha vypadá, že je připuštěná.Myslíte, že se jí vemeno ještě nalije?Všechny naše ovce i koza už vemínka měly dávno před porodem.Ovce by měla mladé poprvé.Děkuji za odpověd.

29.4.2016 21:20
sdsarka

XXX.XXX.106.40

Dobrý den, můžete být v klidu, některým ovečkám hlavně prvorodičkám se vemínko může nalít i tři dni před porodem, taky se nám to u jedné stalo. Již jsme si mysleli, že nic z toho nebude, že je jenom pěkně živená a pak krásnej beránek. :).

30.4.2016 14:50
Roniček

XXX.XXX.199.61

Zdravím.Děkuji za informaci.Tak to jsem si oddychla.Ta naše ovce má pořád vemínko nic moc, ale vypadá, že se jí o trošičku zvětšilo.Břicho má docela veliké tak snad v něm má jehně.

matsik

1.5.2016 12:17
matsik

XXX.XXX.224.29

No naše ovce měla břicho po porodu skoro tak velké jako před ním. Jehňata jsou malinká a pokud čeká jen jedno tak to může vypadat jako, že je jen pěkně nažraná.

1.5.2016 12:27
Roniček

XXX.XXX.199.61

Dnes se mi zdá, že je hodně propadlá a občas tak divně poskakovala a hrabala přední nohou.Myslím, že už se porod blíží.Jinak jsem slyšela, že když je kamerunka prvnička tak bývá většinou jedno jehně.Nevím co je na tom pravdy, ale naše má docela slušné břicho.

Přidejte reakci

Přidat smajlík