Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

petru66

17.5.2016 18:04
petru66

XXX.XXX.101.184

Dobrý podvečer, před týdnem jsem posílala objednávku nových ušních známek a kleští na email uvedený na ČMSCH a ani po týdnu mi nepřišla žádná odpověď, jako že objednávku předali výrobci, nebo aspoň, že ji přijali. Máte s tím někdy zkušenost? Posílají vám nějaké potvrzení objednávky a po jaké době známky chodí?
Díky za odpovědi.

17.5.2016 19:19
berrynator

XXX.XXX.18.54

Potvrzení objednávky nechodí, pokud tedy nepoužíváte portál farmáře, kde vidíte historii objednávky, známky chodí různě, někdy za týden, někdy za tři.

17.5.2016 19:26
přezdívka

XXX.XXX.105.195

petru66 napsal(a):
Dobrý podvečer, před týdnem jsem posílala objednávku nových ušních známek a kleští na email uvedený na ČMSCH a ani po týdnu mi nepřišla žádná odpověď, jako že objednávku předali výrobci, nebo aspoň, že ji přijali. Máte s tím někdy zkušenost? Posílají vám nějaké potvrzení objednávky a po jaké době známky chodí?
Díky za odpovědi.

Tak to bychom asi chtěli moc, aby nám dali vědět. Pokud potřebuji vědět, jak to s mojí objednávkou vypadá, tak si zatelefomuji přímo do MAVE Bořetice.

17.5.2016 19:32
Martík

XXX.XXX.78.21

Ne neposlali mi žádné potvrzení obj. dodání ale trvalo cca 14dní.

19.5.2016 13:59
JanaLacko

XXX.XXX.12.249

Stačí si zavolat buď na ČMSCH, kde jste známky objednala (ZeeTags), nebo na M.A.V.E. - v obou případech vám stav objednávky určitě sdělí ;-).

Přidejte reakci

Přidat smajlík