Dobrý den, byla u nás paní z KVS a chtějí po nás vyplnit pohotovostní plán. Chovám 9 koz a trochu se u toho lejstra směju. Každopádně nevím, koho mám vyplnit jako Statutární zástupce chovatele? Kdo to jako je? Neporadíte někdo? Pak chtějí telefon na asanační podnik a skupinu DDD. Nevíte, kde to seženu? Stačí opsat někde z internetu? Pak je tam kolonka Obec-jméno a příjmení, telefon. To chtějí jako kontakt na koho? Díky všem za rady.
Nešlo se zeptat dané dámy z KVS? Případně nejde tam zavolat?
K úředníkovi VŽDY musíte přistupovat stylem:
"Něco po mě chceš? Fajn, tak mi přesně a polopaticky řekni, jak to mám udělat."
Tento způsob praktikuji už několik let já, s velmi velkým úspěchem.
Hlavu mám čistou a úředník nechť se snaží, je to jeho denní chléb, jeho práce.
NN

XXX.XXX.210.171
Statutární zástupce chovatele...je osoba oprávněná jednat za chovatele.takže pokud hospodářství je na firmu, tak dle toho a pokud je to jen na fyzickou osobu, tak prostě ty.
asanační podnik...pokud je úhyn, koho kontaktujete na odvoz kadáveru (uhynulého zvířete)...najdete na netu
DDD...dezinfekce, dezinsekce, deratizace...opět firma na kterou se v případě potřeby budete obracet...najdete na netu
obec...adresa obecního úřadu, kam spadáte, osobu-starostu, kdo tam je. telefon vyplníte jaký je na ten úřad.
Pohotovostní plány jsou z důvodu, kdyby došlo k nebezpečné nákaze a hospodářství se muselo uzavřít do karantény, tak se právě musí kontaktovat určitá místa, tak aby to prostě bylo, no