Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

tau

7.7.2016 18:38
tau

XXX.XXX.12.2

Zdravím.Vim ze jsou tady odpovědi na dotace, ale chtěl jsem se optat zkráceně někoho kdo si prošel těmi papíry a nařízení jestli se vyplatí zadat o dotace v malém.Např.1až 2hektary.Dik za odpověď a hezký den.

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.7.2016 19:31

Dotace na co? pestovani brambor? podivejte se na co vsechno mate narok, co po vas za to chtej a date si sam dohromady jak moc mate rad uredniky.

tau

10.7.2016 16:20
tau

XXX.XXX.123.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dotace na co? pestovani brambor? podivejte se na co vsechno mate narok, co po vas za to chtej a date si sam dohromady jak moc mate rad uredniky.

Pukud jsem na stránkách ovce a kozy tak těžko budu komunikovat o dotacích na brambory.Už jsem si všimnul jak místo rady raději vyrypuješ Vymastnáčku.

10.7.2016 16:22

Pisete o hektarech, takze mate dva hektary ovci? paaane jo, to budou poradny dotace...

tau

10.7.2016 17:07
tau

XXX.XXX.123.1

Pisete o hektarech, takze mate dva hektary ovci? paaane jo, to budou poradny dotace...

Ubožáku

10.7.2016 17:39

Tak misto toho slovniho napadani byste to mel davno vyhledany. Rikate na ovce a pritom pisete hektry, to zn, dotace na plochu a ja rikam ano, obehejte si zemedelskyho podnikatele, google a mate to za chvili co po vas vsechno budou mit. Dotace na ovce? Hledani na ifaune, milionkrat probirane. Me neurazite.

13.7.2016 08:45
JanaLacko

XXX.XXX.54.38

Naprosto souhlasím s mastnacek. Sice se říká "líná huba, holé neštěstí", ale dotačních titulů uplatnitelných pro chovatele ovcí je slušné množství s různými požadavky. Stejně jako titulů pro obhospodařovatele ploch bez vazby na zvířata. Na szif.cz si pročtěte jednotlivé možnosti a nerozčilujte se nám tady

tau

13.7.2016 20:27
tau

XXX.XXX.18.61

JanaLacko napsal(a):
Naprosto souhlasím s mastnacek. Sice se říká "líná huba, holé neštěstí", ale dotačních titulů uplatnitelných pro chovatele ovcí je slušné množství s různými požadavky. Stejně jako titulů pro obhospodařovatele ploch bez vazby na zvířata. Na szif.cz si pročtěte jednotlivé možnosti a nerozčilujte se nám tady

Já se slušně optal a chtěl jednoduchou odpověď na dotace ohledně ovci a pastvin a ne žvatlani ohledně pěstování brambor.Podle mě se snažím tady bud poradit nebo mlčet a neurazet.tot vše a chovu zdar.poprosim mast.aby už nekomentoval.

14.7.2016 07:28
ovcezkopce

XXX.XXX.168.4

Jednoduchá odpověď neexistuje - musíte vědět, co vůbec chcete a co je ve vašich podmínkách reálné. A to se dozvíte jen vy sám na SZIFu a na základě jejich propagačních materiálů, například. To je to tak těžké pochopit?

14.7.2016 07:50

Pane jo, jednoduchou odpoved :) Me asi hned po ranu vomejou.

14.7.2016 11:59
profesor1

XXX.XXX.192.98

Mě už dneska po ránu omyl dééééšť

14.7.2016 12:26

Lidi souhlas, jen taková věcička. Hledal jsem kdysi všude možně diskuzi okolo dotací a zdá se mi, že to je pořád to samé. Kdokoliv se zeptá, tak ho lidi pošlou do patřičných míst a nebo na zemědělskou agenturu, ale aby si chovatelé pobírající dotace o nich někde diskutovali, tak to jsem fakt nikde nenašel. Jakoby byly prachy od státu nějaké tabu o kterém se nikdo nechce bavit. Přitom né na všech agenturách jsou tak vstřícní jako u nás a mnoho chovatelů má nárok na víc dotací než pobíraj a vůbec o tom neví. Nikdy jsem neviděl že by někdo napsal, mám na horách 10ha v eku a vezmu za to plácnu 140tis ročně + nějaký genofond + plemeníci + ovčí a kozí VDJ + příplatek pro mladé zemědělce do 40 let + příplatek za 5 letý závazek a jsem na opět plácnu třeba 170tis kč ročně. Otázka zní proč se o tom nikdo nikde nebaví? Proč když jde o dotace, proč maj lidi hledat na netu, pročítat celý server SZIFu, pobíhat po agenturách, když tady se pořád stejně probírá jen začervení, průjmy, porody, ohradníky, a podobný hovadiny pořád dokola. ?

14.7.2016 12:29

To je stejny jako malo kdo prizna ze mu ovce nekdy zakulhaly. Je to proste ostuda :).

14.7.2016 12:42
profesor1

XXX.XXX.192.98

Přiznávám se že jsem ostuda, ale mě děsně papírování, poučky... nebaví a proto si platím agroporadenskou agentůru, která to řeší za mne. A opravdu nevím kolik beru na ha, protože myslím že je to každý rok +/- jinak, a za další, za některý pozemek beru cca 5 tis. a za jiný cca10 tis.
Alespoň si to teda myslím .
Za mne - pokud mám nárok na dotaci za ha, tak proč ji nevyužít

14.7.2016 14:39

Tyyyjo pan je v baliku, jeste si platit poradnu :) 10tisic, to mate na louce nejakyho toho ptaka ne? :).

14.7.2016 15:09

Od 10tis kč snad tak nějak začíná LFAčko, né?

tau

14.7.2016 17:12
tau

XXX.XXX.123.1

Lidi souhlas, jen taková věcička. Hledal jsem kdysi všude možně diskuzi okolo dotací a zdá se mi, že to je pořád to samé. Kdokoliv se zeptá, tak ho lidi pošlou do patřičných míst a nebo na zemědělskou agenturu, ale aby si chovatelé pobírající dotace o nich někde diskutovali, tak to jsem fakt nikde nenašel. Jakoby byly prachy od státu nějaké tabu o kterém se nikdo nechce bavit. Přitom né na všech agenturách jsou tak vstřícní jako u nás a mnoho chovatelů má nárok na víc dotací než pobíraj a vůbec o tom neví. Nikdy jsem neviděl že by někdo napsal, mám na horách 10ha v eku a vezmu za to plácnu 140tis ročně + nějaký genofond + plemeníci + ovčí a kozí VDJ + příplatek pro mladé zemědělce do 40 let + příplatek za 5 letý závazek a jsem na opět plácnu třeba 170tis kč ročně. Otázka zní proč se o tom nikdo nikde nebaví? Proč když jde o dotace, proč maj lidi hledat na netu, pročítat celý server SZIFu, pobíhat po agenturách, když tady se pořád stejně probírá jen začervení, průjmy, porody, ohradníky, a podobný hovadiny pořád dokola. ?

Děkuji.velice trefné.

Přidejte reakci

Přidat smajlík