Zdravím, zajímalo by mne, kolik koz může jeden kozel zvládnout připustit v jednom dni? A jak často vůbec může skákat? Pořídili jsme si kozlíka, který se nám zdá trochu líný (vždy po nějaké chvíli snažení jde od kozy - někdy tedy po prvním zdařilém skoku - i když koza se kolem něj stále motá, mečí, vrtí, nastavuje se). Když jsem z toho byla trochu nervózní, jestli nám tedy ty kozy připustí, a ptala jsem se na to paní, od které jsem kozla koupila, říkala mi, že se ´jí zdá moc aby kozel skákal každý den (je mu tedy sedm měsíců). Jak často a kolik koz vám vaši kozli připouštějí, aniž by se vyčerpali? My teď máme k připuštění 18 koz a já si tedy teď nejsem jistá, jetsli nám stačí jeden kozel nebo potřebujeme posilu?(o:
A do budoucna - chtěla bych si kozla nechávat trvale se stádem 25 koz - stačí na to jeden nebo už jsou potřeba dva? Máte někdo takto kozla či kozly s takovým stádem?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím jak u koz, ale předpokládám, že stejně - nezřídkakdy se stane, že se prostě mladý samec ve velkém stádě "uskáče" k smrti...
Iii

XXX.XXX.240.118
Jen se zeptám, je to u beranů podobně?