Olej do vakuové pumpy dojícího zařízení

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.2.2017 12:55
wyandotky

XXX.XXX.87.126

Zdravím, loni na podzim jsem koupil dojičku od Drimla. Je potřeba vyměnit olej, jaký používáte, kde je kupujete?

Díky za radu!

22.2.2017 13:56
přezdívka

XXX.XXX.105.195

A co se zeptat přímo u výrobce?

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.2.2017 19:44

Tak tak, vdyt ma stranky, email, telefon. do vyvevy je specialni ridkej vyvevovej olej, mam v ndobce letitej taky budu muset sehnat.

24.2.2017 22:06
wyandotky

XXX.XXX.87.126

smajlík nikdy nepochopím tady tuto potřebu honit si ego, samozřejmě se vám můj dotaz zdá ultratrapný a zbytečný, stačilo by neodpovídat, ne? Představte si, že to kontaktovat prodejce mě napadlo jako první věc, ale zajímala mě reakce někoho z praxe a nedejbože třeba i odkazem přímo na daný produkt, který má dotyčný vyzkoušený..
Nebo vás můj dotaz pohoršil natolik, že vám opravdu stálo za to reagovat takto nadřazeně? nebylo by pro vás v tom případě lepší trávit více času se zvířaty a neztrácet čas na netu?

muhehe chovu zdar!

P.S. Kratino díky za reakci, zdá se že lidé jako vy jsou zde vzácní

24.2.2017 22:21

A nebo... co se takhke zklidnit, dejchat..a nez se vyptavat na foru povysencu, tak se rozhoupat... a zavolat do pr.ele tam kde jswm to koupil? :).

24.2.2017 22:56
přezdívka

XXX.XXX.105.195

wyandotky napsal(a):
smajlík nikdy nepochopím tady tuto potřebu honit si ego, samozřejmě se vám můj dotaz zdá ultratrapný a zbytečný, stačilo by neodpovídat, ne? Představte si, že to kontaktovat prodejce mě napadlo jako první věc, ale zajímala mě reakce někoho z praxe a nedejbože třeba i odkazem přímo na daný produkt, který má dotyčný vyzkoušený..
Nebo vás můj dotaz pohoršil natolik, že vám opravdu stálo za to reagovat takto nadřazeně? nebylo by pro vás v tom případě lepší trávit více času se zvířaty a neztrácet čas na netu?

muhehe chovu zdar!

P.S. Kratino díky za reakci, zdá se že lidé jako vy jsou zde vzácní

Vážený, nikdo si tu ego nehoní. Ke každému zařízení je návod a tam je i posáno všechno potřebné, i typ použitého oleje. To by bylo záhodno si přečíst jako první. Pokud jste ale někde návod ztratil, tak nejjednodušší je opravdu najít si na internetu výrobce - u
rčitě má webové stránky nebo alespň email nebo telefon a zeptat se tam. Určitě znáte přísloví " proč chodit za kováříčkem, když lze jít rovnou za kovářem".

Přidejte reakci

Přidat smajlík