Nám se na apríla konečně narodily kůzlata A porodily obě holky najednou. No a protože čekám na porody už skoro měsíc, tak jsem si řekla - áááá, můj chlap si ze mě střílí, když přišel z chlíva a hlásil, že už jsou kůzlata na světě.. No nekecal, hurááá!
janau.
napsal(a):
Nám se na apríla konečně narodily kůzlata A porodily obě holky najednou. No a protože čekám na porody už skoro měsíc, tak jsem si řekla - áááá, můj chlap si ze mě střílí, když přišel z chlíva a hlásil, že už jsou kůzlata na světě.. No nekecal, hurááá!
Nejdou vyfotit, divočáci malí...
janau.
napsal(a):
Nech sa im darí :) Mne asi dnes porodí prvnička Julka, už je nejaká nepokojná.
Ešte pár ostrejších foto.
kosta: a ste si istý že už neporodia? asi chyba v capovi :( Barana tam nemajú pri sebe?
petunijecc
napsal(a):
Taky máme mimina.
Krásní! Mám fakt radost, když vidím, že se daří! Přidávám i ty naše dvoutýdenní..
Uživatel s deaktivovaným účtem

janau.
napsal(a):
Krásní! Mám fakt radost, když vidím, že se daří! Přidávám i ty naše dvoutýdenní..
Krása
hodek
napsal(a):
Tak "black and white" mě dostali
Ještě fotka s mámou.. Fakt tu televizi nepotřebuju, když se podívám z okna na dvůr, tak mám "divadlo" kolikrát na hodiny.. Ale to znáte asi všichni. Blbnou na té zdi od sklepa, který máme na dvoře, pak vylezou až nahoru na tu střechu a z druhé strany sklepa je třešeň, skáčou na listí, které milují, no ale to si ještě počkají.. U nás také celý večer sněžilo a bude prý hůř