Trošku z jiného soudku, určitě se Vám, chovatelé, stalo, že Vás kozena nabrala, samo, že nechtíc, hlavu náhle zvedla a podařilo se jí zrovna do mého kotníku.Viděla jsem všechny svaté.je to 4.den, kolem kotníku oteklé až k nártu, dole barva tmavá a prostupuje modřina jako hrom přes kotník, k nártu, z boku.Co s tím?Fakt se mi nechce trávit půlku dne u doktora.Díky za vaše podněty.
gajdovka
napsal(a):
Trošku z jiného soudku, určitě se Vám, chovatelé, stalo, že Vás kozena nabrala, samo, že nechtíc, hlavu náhle zvedla a podařilo se jí zrovna do mého kotníku.Viděla jsem všechny svaté.je to 4.den, kolem kotníku oteklé až k nártu, dole barva tmavá a prostupuje modřina jako hrom přes kotník, k nártu, z boku.Co s tím?Fakt se mi nechce trávit půlku dne u doktora.Díky za vaše podněty.
Kupte si v lékárně HEPAROID krém na lepší vstřebávání modřiny. pomáhá to. Vlastní zkušenost. Povedlo se mě minulý měsíc let plavmo s přistáním na koleno. Modřina od kolene dolů až po prsty. Teď už si z toho dělám legraci, ale moc sranda to ze začátku nebyla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky obklad ze syrového hovězího pomáhá. Pěkně rozklepat plátek tmavého masa a nechat na postiženém místě, dokud není vyschlý. Asi by se dalo použít i skopové, ale vyzkoušeno mám jen hovězí.
Takovýhle zranění jsem měl z fotbalu a že jich bylo...ted se kotník mrcha pořádně neléčená ozývá, ale já chtěl hrát a né lítat po doktorech, no ve 20ti telecí věk ;-)...já jsem namočil stahovací obinadlo do octa a ovázal, trochu těsněji ale né zase moc a nato ovaz ještě jedním obinadlem ale suchým a přes to včechno natáhl igelitový pytlík...trochu větší abych zavázal rohy nad lítkem a nechal to přes noc a ráno se na ni moh postavit...
napsal(a):
Taky obklad ze syrového hovězího pomáhá. Pěkně rozklepat plátek tmavého masa a nechat na postiženém místě, dokud není vyschlý. Asi by se dalo použít i skopové, ale vyzkoušeno mám jen hovězí.
Ano a pak z toho udělám obídek pro mou polovičaku, která tvrdí, že nadělám, no, v mém věku už si nutno dáv at pozor na trombozy, ale běda, jak má on poškrábanou ručku od králíka, kterého neumí chytnout, to je bebičko

gajdovka
napsal(a):
Ano a pak z toho udělám obídek pro mou polovičaku, která tvrdí, že nadělám, no, v mém věku už si nutno dáv at pozor na trombozy, ale běda, jak má on poškrábanou ručku od králíka, kterého neumí chytnout, to je bebičko
Ono je to maso pak takové sušší, ale proti gustu žádný dišputát . Mohla by to být Vaše tajná pomsta .