Velká úroda koziček... :) :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2017 21:53
kastef

XXX.XXX.138.131

Tak milí přátelé, jak tak denně prohlížím inzerce a koukám, je letos nebývale koziček na prodej, některé moooc krásné.
Nějak jaksi málo kluků...kor těch bezrůžkatých/ výjimka sou zakrslíci, těch je jak máku/.
To my máme 4 kozlíky-kozička žádná.
Tak se pochlubte nějakými těmi fotečkami, kdo máte kozlíky?

Kamilko

7.5.2017 22:11
Kamilko

XXX.XXX.79.111

Ja od jendnej dvoch capkov, a druha mala štvorčata traja capkovia a jedna kozička, a kozička je rožkata

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.5.2017 22:21

Mno, přáli jsme si kozičku, protože se vyvedlo pěkné spojení letos, ale bohužel dva kozlíci. Ale krásní a zdraví, rostou jak z vody, takže jsme rádi samozřejmě :)
Rádi bychom už mlíčko, tak že pokusím jednoho udat a druhého nechat. Uvidíme, jak se to povede. A sháněla jsem nového partnera pro naší kozenku a právě nemohla sehnat pěkného malovaného kozla... takže na tom, co jste psala, něco bude.
Už jsem tu vkládala fotky na vlákna o chlubení se

8.5.2017 07:54
kastef

XXX.XXX.138.131

No právě taky sem přemýšlela nad AN kozlíkem pro naše holky.Tak nenápadně pokukuju.Vždy je kozlů jak máku...tedy letos by se taky našlo, ale všichni rohatí.Tedy muž se na to netváří, ale už loni s tím připuštěním to bylo na pováženou.Někteří připuštění nenabízí, jiní mi nabídli, a pak kozla prodali, naštěstí sme stihli nádherným pl.kozlem linie Franc, no týden po akci už byp pryč, tak sme se modlili aby se nepřebíhaly.
A tady naši krasavci
Na posledním tatínek.

8.5.2017 12:09
dadu

XXX.XXX.61.94

Kastef - koukám, že máte kozenu uvázanou k pneumatice - tu ale asi odtáhne, ne?

8.5.2017 13:15
kastef

XXX.XXX.138.131

No když by se nečeho lekly, tak ta větší se s tím dokáže posunout, ta menší tak tu nic takového ani nenapadne.Ale ony sou tam jen odpoledne pod dohledem, a většinou nic nevymýšlí, nebot je tam krásná čerstvá travička, tak se popásají, a jsou rády, že se můžou ládovat

8.5.2017 13:22
dadu

XXX.XXX.61.94

Dobrý nápad, asi taky zkusím. Mám takové ty "šroubovací" úvazy, co se zavrtají do země, ale kozena je vychytralá a umí si to "vyšroubovat", tak ji uvazuji za kouli u auta

8.5.2017 13:35
kastef

XXX.XXX.138.131

No ty naše mají uvnitř gumy velký kámen, aby neodjely.Ale stejně je mám pod dohledem.Když nejsme doma, tak je tam nedáváme.

9.5.2017 12:19
bstad

XXX.XXX.201.217

U mě letos od prvničky dvě kozičky a od kozy které jsem si chtěla nechat kozičku dva kozlíci. Je zvláštní že když si někdo chce nechat do chovu kozičku, skoro vždycky se narodí kozlík . Na první holky a na druhé kluci

9.5.2017 14:32

bstad napsal(a):
U mě letos od prvničky dvě kozičky a od kozy které jsem si chtěla nechat kozičku dva kozlíci. Je zvláštní že když si někdo chce nechat do chovu kozičku, skoro vždycky se narodí kozlík . Na první holky a na druhé kluci

Souhlas

9.5.2017 22:18
JanaKostelec

XXX.XXX.121.31

Kozenky zatím nemám, jen pět bahnic. Letos se nám urodilo osm jehnátek. Sedm beránků a jen jediná jehnička. Zvláštní.

10.5.2017 10:51
janau.

XXX.XXX.162.61

Nám to vychází úplně pade na pade, obě ovce a obě kozy mají vždy dvojčata a vždy jsou 2 beránci,2 jehničky,2 kozlíci a 2 kozičky

10.5.2017 19:19
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Mám také 50/50 % kozičky a kozlíky. Z čeho mám největší radost, že letos měl větší sílu gen pro bezrohost a všechna kůzlata jsou bezrohá. U kozlíků by to tak nevadilo. To je prostě maso. Pro kozlíky ani nebjednávám známky. Do půl roku skončí stejně na pekáči.

Přidejte reakci

Přidat smajlík