Tak milí přátelé, jak tak denně prohlížím inzerce a koukám, je letos nebývale koziček na prodej, některé moooc krásné.
Nějak jaksi málo kluků...kor těch bezrůžkatých/ výjimka sou zakrslíci, těch je jak máku/.
To my máme 4 kozlíky-kozička žádná.
Tak se pochlubte nějakými těmi fotečkami, kdo máte kozlíky?
Kamilko

XXX.XXX.79.111
Ja od jendnej dvoch capkov, a druha mala štvorčata traja capkovia a jedna kozička, a kozička je rožkata
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mno, přáli jsme si kozičku, protože se vyvedlo pěkné spojení letos, ale bohužel dva kozlíci. Ale krásní a zdraví, rostou jak z vody, takže jsme rádi samozřejmě :)
Rádi bychom už mlíčko, tak že pokusím jednoho udat a druhého nechat. Uvidíme, jak se to povede. A sháněla jsem nového partnera pro naší kozenku a právě nemohla sehnat pěkného malovaného kozla... takže na tom, co jste psala, něco bude.
Už jsem tu vkládala fotky na vlákna o chlubení se
No právě taky sem přemýšlela nad AN kozlíkem pro naše holky.Tak nenápadně pokukuju.Vždy je kozlů jak máku...tedy letos by se taky našlo, ale všichni rohatí.Tedy muž se na to netváří, ale už loni s tím připuštěním to bylo na pováženou.Někteří připuštění nenabízí, jiní mi nabídli, a pak kozla prodali, naštěstí sme stihli nádherným pl.kozlem linie Franc, no týden po akci už byp pryč, tak sme se modlili aby se nepřebíhaly.
A tady naši krasavci
Na posledním tatínek.
U mě letos od prvničky dvě kozičky a od kozy které jsem si chtěla nechat kozičku dva kozlíci. Je zvláštní že když si někdo chce nechat do chovu kozičku, skoro vždycky se narodí kozlík . Na první holky a na druhé kluci
Uživatel s deaktivovaným účtem

bstad
napsal(a):
U mě letos od prvničky dvě kozičky a od kozy které jsem si chtěla nechat kozičku dva kozlíci. Je zvláštní že když si někdo chce nechat do chovu kozičku, skoro vždycky se narodí kozlík . Na první holky a na druhé kluci
Souhlas