Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2017 14:45
kosta

XXX.XXX.111.250

Zapomeňte chvíli na vidle.Dejte se do gala a běžte volit. Venku je pěkné počasí.Už to máme za sebou.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2017 14:57

20.10.2017 17:08
kosta

XXX.XXX.111.250

Jestli chcete přijít o to málo co máte, tak nechod´te.

20.10.2017 18:41
lilo

XXX.XXX.201.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Mastnacku a vis ze kdyz nevolis nebo volis stranu ktera nema sanci se dostat do parlamentu tak vlastne nahravas vitezi voleb? takze je to jako by si volil babise?

20.10.2017 18:42
lilo

XXX.XXX.201.210

kosta napsal(a):
Jestli chcete přijít o to málo co máte, tak nechod´te.

Ono kosto kdyz by volby mohly neco zmenit tak uz je davno zrusej...

20.10.2017 18:51

Lilo, to je zajímavý rozbor, co jsi tu v těch dvou komentářích napsala. A co z toho tedy prosím vyplývá?

20.10.2017 19:15

Nekecat a šup k volbám. Já už mám splněno.

Hledání důvodů, proč to nemá cenu, fakt nemá cenu. Kdo nevolí, volí maras.

20.10.2017 19:18

lilo napsal(a):
Mastnacku a vis ze kdyz nevolis nebo volis stranu ktera nema sanci se dostat do parlamentu tak vlastne nahravas vitezi voleb? takze je to jako by si volil babise?

No hlavne za kazdou cenu neco rict a ve vysledku jsi rekla h...o, ctes se? Kdyz nevolim tak nevolim.

20.10.2017 20:07

Asi politička

20.10.2017 20:50
lilo

XXX.XXX.201.210

Bohuzel kdyz nevolis neznamena to ze nevolis... byt jsi o tom presvedcen... nas volebni system je tak nastaveny... a pouze ti kteri nectou tyto informace nemaji...

20.10.2017 22:42
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Volím Piráty!

20.10.2017 22:46
profesor1

XXX.XXX.192.98

Nedivím se, když má prý zlevnit ten RUM, že

20.10.2017 23:07

Janinka Bosorka napsal(a):
Volím Piráty!

U nás doma volil každý jinak. Syn dokonce losoval mezi dvěmi stranami. Nejmladší dcera volit nešla, nevyužila tak možnost, jít k volbám poprve. Manžel naopak vhodil lístek do urny někde mezi Prahou a Karlovými Vary, protože doma by odvolit nestihl.

Volby jsme pojali s nadhledem a možná k tomu přispělo i krásné počasí. Zítra budeme zvědaví, jak námi zvolené strany uspěly ale žádné iluze, že se něco zlepší k lepšímu si neděláme.

20.10.2017 23:28
igor

XXX.XXX.96.23

Bude mi stačit, když se to nezhorší. Popravdě řečeno, máme se jak prasata v žitě.

20.10.2017 23:46
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Nebo jako prasata v kukuřici. A někdo se zas má jako prasata ve Zlíně.

21.10.2017 00:50
profesor1

XXX.XXX.192.98

Doufám, že jako prasata ve Zlíně se právě mají politici z tradičních "demokratických" stran a taky jsou určeni k odstřelu.

21.10.2017 08:04

profesor1 napsal(a):
Doufám, že jako prasata ve Zlíně se právě mají politici z tradičních "demokratických" stran a taky jsou určeni k odstřelu.

Takze zase burese?

21.10.2017 08:05

lilo napsal(a):
Bohuzel kdyz nevolis neznamena to ze nevolis... byt jsi o tom presvedcen... nas volebni system je tak nastaveny... a pouze ti kteri nectou tyto informace nemaji...

A to sis kde vycetla?

21.10.2017 08:49
lilo

XXX.XXX.201.210

igor napsal(a):
Bude mi stačit, když se to nezhorší. Popravdě řečeno, máme se jak prasata v žitě.

Jo jako v repce a kukurici... http://portal.chmi.cz/
30.8.2017
Pesticidy v podzemních vodách v ČR – upřesnění ČHMÚ k údajům publikovaným některými periodiky a zpravodajskými portály.

21.10.2017 09:43
profesor1

XXX.XXX.192.98

lilo napsal(a):

Kdo nevolí, nejen že nečte, ale i nepřemýšlí.

21.10.2017 10:12
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

profesor1 napsal(a):

Trvanie periodického javu t.j. NAJBLIŽŠIE volebné ŽREBOVANIE bude o cca 4 roky!

21.10.2017 10:44

profesor1 napsal(a):

Takze jste vymyslel znovu koblihare? To jste toho vymyslel.

21.10.2017 11:07
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Takze jste vymyslel znovu koblihare? To jste toho vymyslel.

Koblihář letos rozdával perníčky Možná vlastní už i celé Pardubice

21.10.2017 11:11
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Upřímně moc nechápu, že nekdo může volit stebáka, lháře, prospěcháře, cizince, zloděje, psychopata. A to vše a více v jedné osobě. Jen se podivuji.

21.10.2017 11:25
lilo

XXX.XXX.201.210

Koblihář letos rozdával perníčky Možná vlastní už i celé Pardubice

Velka pardubicka, syntezie a co jeste?

21.10.2017 11:26

Nemuzu volit nikoho ze dvou duvodu. Nikdo nema probram kterej by me 100% sednul. Za druhy, vlada se posklada z nekolik stran a pak zacnou kompromisy a to uz by me nesedlo ani to malo pro co bych kterou stranu zvolil. Takze? Kmotry a lobisty neodstavej ani pirati. To spis naopak.

21.10.2017 11:39
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Upřímně moc nechápu, že nekdo může volit stebáka, lháře, prospěcháře, cizince, zloděje, psychopata. A to vše a více v jedné osobě. Jen se podivuji.

Váš výklad je verbálny

Vedeckejší; https://en.wikipedia.org/wiki/Diaspora.

21.10.2017 11:43
honzapm

XXX.XXX.182.25

Mě by jenom zajímalo, kdo toho Babiše teda volí, když na něj každý nadává?
Nebo ti, co ho volí, kalí vodu?

21.10.2017 12:40

honzapm napsal(a):

Tohle je zajímavá otázka. Pochybuju, že zrovna za volbu bureše by se lidi styděli to říct, i když by teda měli. Někde bude nějaké babišové město, kde žijí ty jeho voliči, kde já se nevyskytuju. Asi.

21.10.2017 13:45
Tedysek

XXX.XXX.47.22

honzapm napsal(a):

Důchodci ho volí. Těch se pak nikdo neptá. Ptají se pracujících a mladých a těch jde k volbám moc málo na to aby Babiš šel tam odkud přišel. Důchodcům dá pár drobných k důchodu a už se pak nikdo nezajímá že všechny stáhne o peníze... Pracující na EET, důchodce na másle a pod. Příští rok v březnu jsem zvědavá jak já s přítelem jakožto řemeslníci budeme řešit EET. Celá naše práce se odehrává u zákazníka nebo v autě. To pak budu sedět doma další 4h u pc a registrovat faktury a dopisovat EET kód a posílat poštou zase zákazníkům... A jsem tom denně + 200, - jen na známkách. O čase ani Nemluvím a to zase někomu budu muset nauctovat. A kdo to zaplatí? Po většinou důchodci... Začarovaný kruh. Babiš je fuj prostě. Ale nikomu z důchodců to nevysvetlis. Mají svých 500 navíc a víc je nezajímá. :(.

21.10.2017 13:58

Tedysek napsal(a):
Důchodci ho volí. Těch se pak nikdo neptá. Ptají se pracujících a mladých a těch jde k volbám moc málo na to aby Babiš šel tam odkud přišel. Důchodcům dá pár drobných k důchodu a už se pak nikdo nezajímá že všechny stáhne o peníze... Pracující na EET, důchodce na másle a pod. Příští rok v březnu jsem zvědavá jak já s přítelem jakožto řemeslníci budeme řešit EET. Celá naše práce se odehrává u zákazníka nebo v autě. To pak budu sedět doma další 4h u pc a registrovat faktury a dopisovat EET kód a posílat poštou zase zákazníkům... A jsem tom denně + 200, - jen na známkách. O čase ani Nemluvím a to zase někomu budu muset nauctovat. A kdo to zaplatí? Po většinou důchodci... Začarovaný kruh. Babiš je fuj prostě. Ale nikomu z důchodců to nevysvetlis. Mají svých 500 navíc a víc je nezajímá. :(.

Není na to nějaký program?

Já taky pracuju u klientů, někdy nejsme ani nikde pod střechou, ale kartotéku, sklady i fakturaci mi dělá program, co běží někde na cloudu a připojuju se přes mobil, takže to tam rovnou nacvakám, vytvořím fakturu a doma už nic dalšího dělat nemusím. Akorát to s EET holt ještě budu rozesílat e-mailem.

21.10.2017 14:36
Tedysek

XXX.XXX.47.22

Není na to nějaký program?

Já taky pracuju u klientů, někdy nejsme ani nikde pod střechou, ale kartotéku, sklady i fakturaci mi dělá program, co běží někde na cloudu a připojuju se přes mobil, takže to tam rovnou nacvakám, vytvořím fakturu a doma už nic dalšího dělat nemusím. Akorát to s EET holt ještě budu rozesílat e-mailem.

No jestli je to program upřímně nevím.upřímně volby nesnáším a politiky ještě víc. Přesto každý rok volím.

Nicméně přítel je antisikovny na moderní technologie. Jsem ráda že umí zvednout telefon. Nedejboze když se připojí na auto. Když se sekne TV tak jde nadávat ven se psem místo aby ji vytáhnul že zásuvky a znovu zapojil. Už vidím takového člověka co dělá EET na internetu nebo ještě hůř na telefonu. Vpodstate bude bez mě maličkosti v práci za darmo, protože nenapíše jedinou fakturu. Já třeba kromě faktury píšu ještě na každou práci 1 až 3 papíry o velikosti A4. A jsem sakra šťastná když to napíšu rukou u zákazníka než to pak datlovat celý víkend na pc. Nehledě na to že tak 75% víkendů jsme v práci. EET pokud Babiš prosadí, tak asi skončíme na pracaku a budeme si s naším zemědělským stavěním pěstovat a chovat pro vlastní potřebu, protože brzo ani pracující nebudou mít na běžné potraviny natož na jiné veci. A ani nebude kdo by pro příklad opravil barák. Protože zase bude muset mít EET... a tak dále...

21.10.2017 19:23
lilo

XXX.XXX.201.210

Tohle je zajímavá otázka. Pochybuju, že zrovna za volbu bureše by se lidi styděli to říct, i když by teda měli. Někde bude nějaké babišové město, kde žijí ty jeho voliči, kde já se nevyskytuju. Asi.

Tak podle vysledku voleb snad uplne vsude...

21.10.2017 19:27
profesor1

XXX.XXX.192.98

Je velmi lehké někoho obvinit. Všichni zapomínáte, že Babiš dělal to, co mu PŘEDCHOZÍ VLÁDY umožnily, tak že ty kličky zná a může je postupně odstraňovat, nebo taky ne . Stále trapně brečíte nad EET. Opět už všichni zapomněli že Babiš vyjímky v EET chtěl, ale socani mu to zatrhli s nulovou tolerancí. Taky se divím jak může mít tolik hlasů, když ne něj všichni okolo nadávají, ale vidíte že je má. Úplně nejtrapnější je podle mne křik ohledně čaphnízda. Dělá to takhle každý, ani ne každý druhý. Netvrdím že je to správné, ale bohužel je to tak. "Ubohých " 50mil. vidíte, a ty miliardy rozkradené od převratu už nevidí nikdo. Kdyby jste místo brečení dali Babišovi hlas všichni, tak by se za pitomé 4 roky, které uběhnou jako nic vidělo jestli je chlap a drží slovo, nebo se utopí sám. Historie se bohužel, nebo naštěstí opakuje, jen je potřeba určité události popostrčit.
Měl se někdo za poslední 4 roky hůř? (ptám se těch co jen nesedí a nečekají až jim pečený holub nespadne sám do huby)
A kritiky žádám ať řeknou koho volili oni a proč.
Ti co nevolili, raději mlčte. Takové hrdinství dokáže každý. Argument typu - nevyhovoval mě žádný program může napsat opravdu jen malý velký.... třeba Jarda.
A věřte že velmi rád jednou přiznám, že jsem byl pouze naivní hlupák

21.10.2017 19:40

Takze vime koho volil starej vul, bravisimo. Radsi budu malej jarda nez hlupak co voli takovy sra cky estebacky. Asi svuj k svemu a kazdej tady vi jak si dotace na cokoli uzivate. Od zemedelskych po kotel. Chtel jsem to hodit zelenejm ale vim jak by to dopadlo.

21.10.2017 20:37
ChoKoz

XXX.XXX.224.243

Proč ne Bureše?
1.Největší zloděj v této republice od r.1989
2.Udavač zločinecké StB
3.Obviněn z kriminálního činu se sazbou až 10 let.
4.Krade firmy, podplácí novináře a imrvére lže.
Ještě se někomu nezvedá žaludek?

21.10.2017 20:41

Přesně, fakt nechápu, jak to někdo může sežrat psychopatovi. Ale musí se uznat, že technologii moci a marketing má zmáknutý, to jo. Ale to je asi tak všechno. Mafián v čele země, to je jak v té pohádce o tchoři, co byl zvolen šéfem kurníku a kohouti nějak všichni skončili bez hlavy. Ale slepičky tleskaly, jakého mají super vůdce.

Mít v téhle zemi prosperující firmu, to je na přestěhování do zahraničí, protože nevíte, kdy na vás taky kleknou.

21.10.2017 20:48
igor

XXX.XXX.96.23

5. Jako součást korupčního prostředí si nakradl majetek za 48 miliard korun (mimo politiku)
6. Jako hlavní korupčník si nakradl majetek za 40 miliard korun (v době kdy byl v politice)
7. Poštval finanční správu a celníky na své konkurenty (v rámci dražeb za hubičku skoupil jejich majetek), my ze svých daní budeme splácet škody jím spůsobené
8. Je absolutně největší příjemce dotací v této zemi - každý občan (od miminka do babičky) mu denně přispíváme 19 korun. Proč mu mám já ročně dávat cca 700 korun? Proč mu je máme dávat tady všichni?

Profesore, chutnaj koblížky? Mně se z nich navaluje.

21.10.2017 20:53
igor

XXX.XXX.96.23

A já jsem volil - volil jsem top09. Pro kritiky - přes všechny řeči STBureše (dřív než začnete psát o padákách atp.) si nejdřív zjistěte, kolikrát byl Kalousek obviněnej (komu se nechce hledat - nebyl ani jednou). Na stbáčka už jedno vyšetřování běží, OLAF si už taky chystá závěrečný opus. A my budeme ze svých daní muset zaplatit 50 milionů dotace na čapí hnízdo. Hurá!

21.10.2017 20:54

Jestli budou predcasny, tak pujdu volit ty zeleny.).

21.10.2017 21:00
dad

XXX.XXX.225.133

To bude časem pěknej průser. Letadlo jednou spadne, jen jak nebude co prodat.

21.10.2017 21:29

dad napsal(a):
To bude časem pěknej průser. Letadlo jednou spadne, jen jak nebude co prodat.

Vždycky bude co prodat. ono jakmile dochází "volné" veřejné prostředky, vždycky je možné někomu něco zabavit či něco znárodnit. nebo zvednout daně, nebo zavést nové daně.

21.10.2017 21:51

Fakt jsem zklamanej z výsledku voleb, fakt jsem naivně doufal, že Bureš bude mít pod 20%, fakt jsem doufal, že půjde volit víc lidí a fakt jsem nečekal, že ten Japonec bude mít přes 10%. Ne lidi, já vlastně nejsem zklamanej, já jsem zkrátka nasranej. Asi to je mojí sociální bublinou ale v okolí se mi nepohybuje nikdo, kdo by Babiše nebo Komouše volil. Pokud tu je nějaký volič Babiše, Okamury a nebo komoušů, tak vám řeknu jediny: Hanba vám!

21.10.2017 22:14
berrynator

XXX.XXX.139.250

Když pominu výsledek Zelených, tak je docela zajímavé se podívat na to, že se do sněmovny dostaly všechny strany, které nám byly předkládány v hlavních předvolebních debatách, chápu, že vést debatu se 30 zástupci stran by bylo dosti obtížené, ale hodně mě zklamal přístup České televize, když si těsně před volbami do tzv. superdebaty pozve volební lídry oněch stran a do zákulisí nám nacpe zástupce opět těch samých stran, takže člověk, který se blíže nezajímá o ostatní strany, tak musí získat dojem, že na výběr je jen z několika málo stran, protože ostatní jsou jen nevolitelní exoti.

21.10.2017 22:55
pajca

XXX.XXX.148.186

Fakt jsem zklamanej z výsledku voleb, fakt jsem naivně doufal, že Bureš bude mít pod 20%, fakt jsem doufal, že půjde volit víc lidí a fakt jsem nečekal, že ten Japonec bude mít přes 10%. Ne lidi, já vlastně nejsem zklamanej, já jsem zkrátka nasranej. Asi to je mojí sociální bublinou ale v okolí se mi nepohybuje nikdo, kdo by Babiše nebo Komouše volil. Pokud tu je nějaký volič Babiše, Okamury a nebo komoušů, tak vám řeknu jediny: Hanba vám!

Tak Kubo, já jsem se nemohla rozhodnout jestli volit ANO, nebo SPD. Nakonec dostalo
můj hlas SPD. Proto, že tu nechci Islámisty. Ale i když vyhrálo Ano, říkám Bože chraň
Babiše. A koho jsi volil Ty?a proč? zapoměl jsi se svěřit, při tom naříkání.
Já se za svou volbu ale nestydím, i když podle tebe - hanba mě.

21.10.2017 23:12
igor

XXX.XXX.96.23

pajca napsal(a):
Tak Kubo, já jsem se nemohla rozhodnout jestli volit ANO, nebo SPD. Nakonec dostalo
můj hlas SPD. Proto, že tu nechci Islámisty. Ale i když vyhrálo Ano, říkám Bože chraň

Když jsme u těch islamistů, víš kolik jich tu je? Skoro žádnej. Pochopil bych to jako předvolební téma v Německu (kam chtěj) nebo v Itálii (kudy cestují do Německa).

A nebizarnější na tom je to, že proti imigraci v Čechách bojuje česko-japonsko-korejskej imigrant:).

21.10.2017 23:30
profesor1

XXX.XXX.192.98

Dík všem za reakce a styl reakce, udělal jsem si obrázek. Dík Igore že jste jako jediný přiznal koho jste volil. Přesně takový odpor pro změnu mám já k TOPce. Dík Jardovi že stále závidí někomu, kdo je schopen si vyřídit dotace. Akorát Jarouši nevím, jak moc velký morální rozdíl je mezi Babišem, který využil možnosti dotace a vaší přímou rodinnou příslušnicí, která myslím 10 let brala, nebo možná stále ještě bere dotace na krávy, které minimálně 10 let nechová? Vaše morálka mě nadchla hned od začátku co jsem tu na vás narazil. Jablíčko opravdu nepadá daleko od stromu že?! Z mého pohledu na morálku je úplně jedno jestli někdo v dospělosti ukradne čokoládu, nebo milión!

Já to mít všechno zmáknutý, být ve vládě, mít a řídit takový majetek... tak jsem taky psychopat
Myslíte že takový majitel a zaměstnavatel bude znárodňovat a zvedat daně? Že by sobě?

Už asi před 4 rokama jsem psal že jsem Babiše volil, ač jsem v podstatě šel proti sobě, ale je to pro mne výzva. Pokud tady někdo měsíc řeší u pár kusů oveček výpočet cesťáku, výpočet ceny za stříhání vlny, ceny za stříhání pazdnechtů a vlny, cenu jen za pazdnechty cenu ručních nůžek, cenu za oprání pracoblečení..... tak myslím že ve vládě může být kdo chce, stejně bude mít stále jen to co má a bude si stěžovat a nadávat na ty co mají náhodou víc.
Papouškům nic vyvracet nebudu. Těm co jen sedí na prd*li a nadávají, tak na ty platí prastaré pořekadlo, že - Na chudobu třeba bič!
No a pro všechny - uvědomte si, že za to, že ve volbách vyhrál s velkou převahou takový člověk jako je Babiš, můžou ty vaše "lepší" a " morálnější" a "demokratičtější" strany! Tak mě vysvětlete proč jsem je měl volit?

21.10.2017 23:43
profesor1

XXX.XXX.192.98

pajca napsal(a):

No vidíte to, a já jsem nejvíc zděšen z toho, kolik lidí přesvědčil Okamura. Nezlobte se na mne, ale to je u mne nejmíň věrohodný pán. Myslím že Babiš je proti němu manipulační břídil. Pak jak se stále oháněl myslím 18 mil. úvěrem za který ručí svým majetkem...? ? ? Nevím, pro mne opravdu extrémista. To s islamisty je blábol.

21.10.2017 23:53
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

profesor1 napsal(a):
Dík všem za reakce a styl reakce, udělal jsem si obrázek. Dík Igore že jste jako jediný přiznal koho jste volil. Přesně takový odpor pro změnu mám já k TOPce. Dík Jardovi že stále závidí někomu, kdo je schopen si vyřídit dotace. Akorát Jarouši nevím, jak moc velký morální rozdíl je mezi Babišem, který využil možnosti dotace a vaší přímou rodinnou příslušnicí, která myslím 10 let brala, nebo možná stále ještě bere dotace na krávy, které minimálně 10 let nechová? Vaše morálka mě nadchla hned od začátku co jsem tu na vás narazil. Jablíčko opravdu nepadá daleko od stromu že?! Z mého pohledu na morálku je úplně jedno jestli někdo v dospělosti ukradne čokoládu, nebo milión!

Já to mít všechno zmáknutý, být ve vládě, mít a řídit takový majetek... tak jsem taky psychopat
Myslíte že takový majitel a zaměstnavatel bude znárodňovat a zvedat daně? Že by sobě?

Už asi před 4 rokama jsem psal že jsem Babiše volil, ač jsem v podstatě šel proti sobě, ale je to pro mne výzva. Pokud tady někdo měsíc řeší u pár kusů oveček výpočet cesťáku, výpočet ceny za stříhání vlny, ceny za stříhání pazdnechtů a vlny, cenu jen za pazdnechty cenu ručních nůžek, cenu za oprání pracoblečení..... tak myslím že ve vládě může být kdo chce, stejně bude mít stále jen to co má a bude si stěžovat a nadávat na ty co mají náhodou víc.
Papouškům nic vyvracet nebudu. Těm co jen sedí na prd*li a nadávají, tak na ty platí prastaré pořekadlo, že - Na chudobu třeba bič!
No a pro všechny - uvědomte si, že za to, že ve volbách vyhrál s velkou převahou takový člověk jako je Babiš, můžou ty vaše "lepší" a " morálnější" a "demokratičtější" strany! Tak mě vysvětlete proč jsem je měl volit?

.

21.10.2017 23:54
roklanka

XXX.XXX.45.157

Jsem důchodce, volila jsem TOPku a je mi naprosto jedno, co si o tom kdo myslí.

22.10.2017 00:09

Super Roklanko! Dík za každý hlas co dostala pravice.

22.10.2017 00:15
lesakm

XXX.XXX.104.26

No jen aby to nebyly poslední volby při kterých si člověk ještě mohl sám vybrat, trochu nápadně to připomíná volby v roce 1946, pro jistotu si jdu v pondělí požádat o vydání pasu kterej jsem 20let nepotřeboval, mám takovej blbej pocit že by se zakrátko mohl hodit ach jo...ML.

22.10.2017 00:34
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Nebyl jediný, již výše jsem psala, že jsem volila Piráty. Několikrát jsem si udělala volební kalkulačku, s nimi jsem měla největší shodu.

22.10.2017 00:45
profesor1

XXX.XXX.192.98

Jestli vám to připomíná volby v 1946, tak pro ten pas ani nechoďte, protože vám bude k ničemu
(jestli jsem teda váši připomínku pochopil správně?! )
Ale ještě nesmuťte. Pokud se ANO spojí s ODS, tak smát se budete vy a brečet budu já.

22.10.2017 00:52
profesor1

XXX.XXX.192.98

Nebyl jediný, již výše jsem psala, že jsem volila Piráty. Několikrát jsem si udělala volební kalkulačku, s nimi jsem měla největší shodu.

Omlouvám se, přehlíd jsem to. Piráti.... Bartoš - klobouk dolů, čumím, ale škoda že je buď mladicky naivní, nebo je to opravdu frajer, který je ochoten si počkat 4 roky!
Dneska jej ale Faltýnek tak sestřelil, vyškolil.... že se červenal jako ruská vlajka. No nech se mu daří!

22.10.2017 01:11
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Bartoš je typický představitel budoucnosti, dle mne. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Barto%C5%A1
A frajer, jo to taky je, líbí se mi.
O Faltýnkovi je škoda mluvit.

22.10.2017 02:33
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Bartoš je typický představitel budoucnosti, dle mne. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Barto%C5%A1
A frajer, jo to taky je, líbí se mi.
O Faltýnkovi je škoda mluvit.

Budúcnosť bez Boha?

Tomáš Nevěřící

22.10.2017 06:16
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

Dát si do nicku profesor1 a opěvovat kriminálníky, to je na Choholouška nebo na pár facek.

Vedra

22.10.2017 08:18
Vedra

XXX.XXX.13.145

Za vítězství Bureše může fakt že se po revoluci nevěšeli členové STB, KSČ, uličních výborů, národních výborů, domovní důvěrnící a podobná svoloč.

Pro tyhle "lidi" byly lži, krádeže a vraždy denní chleba. Teď nejenom že mají právo na život, oni dokonce mají právo volební.

Velký kormidelník Mao byl vrah miliónů ale v jednom měl pravdu "Revoluce začíná u hlavně pušky." U nás nikdy žádná revoluce nebyla a slušní lidé budou trpět navěky.

22.10.2017 08:26

profesor1 napsal(a):
Jestli vám to připomíná volby v 1946, tak pro ten pas ani nechoďte, protože vám bude k ničemu
Ale ještě nesmuťte. Pokud se ANO spojí s ODS, tak smát se budete vy a brečet budu já.

Profesore, pro vás je lepší aby se ANO spojilo s komunisty a Okamurou než s ODS? Pro mě je docela zklamání, že ODS a STAN do vlády s ANO nechce. Myslím si, že pro naši zemi by to bylo větším přínosem, než být v opozici a nadávat.

Nakonec jsme v rodině volili všichni, i nejmladší dcera, která mě v sobotu ráno překvapila tím, že jde volit. Volili jsme TOP, ODS,2x STAN a KDU. Syn losoval mezi PIRÁTY s ZELENÝMI a los padl na ZELENÉ.
¨.

22.10.2017 08:37

profesor1 napsal(a):

Hochu zlatej, rozdil je to velikej. Za prve, ja tvoji matku neznam, ty sam tady nikoho ( radsi ) nezminujes, takze ja muzu rict kdovi z jakyho stromu jsi odpadl ty, kdyz jses takovej dotacni dedek. Ja osobne zadny dotace neberu, takze smeruj svoje zvasty na me ano? Pak budes muset drzet písk, protoze ja nic neberu.
Dotace si dokaze vyridit polocvicena opice a kdo nema ani takovou prupravu tak si nekoho zaplati - tvuj pripad?
Me strihani nezivi je to konicek a o tom si muzu placat kde chci a jak dlouho chci stejen jako kdokoli o cemkoli. Kdybych just chtel bejt ve vate tak davno jsem, jenze pro me nejsou tak dulezity jako treba pro tebe kterej si evidentne necha vrtak koule-no pro kdejakou korunu a necha se zivit ostatnima! Ja chodim do prace, me dotace nezivej.

A na zaver...v mode je dotovat male rodinne farmy, to je ten rozdil jestli nekdo bere rocne 10tisic nebo 100milionu. Ty vole.

22.10.2017 08:40

Pro volice ano.) nerek tohle nahodou nejakej ten valaskej jouda?

22.10.2017 08:56
lilo

XXX.XXX.201.210

Přesně, fakt nechápu, jak to někdo může sežrat psychopatovi. Ale musí se uznat, že technologii moci a marketing má zmáknutý, to jo. Ale to je asi tak všechno. Mafián v čele země, to je jak v té pohádce o tchoři, co byl zvolen šéfem kurníku a kohouti nějak všichni skončili bez hlavy. Ale slepičky tleskaly, jakého mají super vůdce.

Mít v téhle zemi prosperující firmu, to je na přestěhování do zahraničí, protože nevíte, kdy na vás taky kleknou.

Vzhledem k tomu ze ta firma je nejvetsim pobiracem vsemoznych dotaci je to placeno predevsim z dani, ze hospodari neekologicky nici samotnou pudu a vodu uz nemluvim o tom ze zamestnava cizince proto aby nemusel platit mistni... jinak co si budem povidat tak i predchozi vlady a jejich predstavitele maji skraloup... nemluve o kauzach o kterych se verejne vi a rozhodne by se na ne nemelo zapominat...zelene to uplne odrovnalo... a tak naskocili do voleb s nejakou globalni ekoteroristickou politikou...mito toho aby se venovali opravdu zelene politice boji proti babisovu holdingu... nejak byli proti vsem pravdepodobne tam byl dosazen z kruhu vyssich kdy naoko souperil se svym tatikem a pak okamzite rezignoval... a zeleni musi tu kampan nejak zaplatit ze?takze predpokladejme uplny zanik zelenych... co se tyka jeho coming outu tak mezi homosexualy zrovna moc levicaku a extremistu nebude a mezi zbytkem volicu ta naklonnost k homolobby zrovna neni... Tomio Okamura to bude jeste pruser zaslapat tohodle moravskyho japoncika coz je uplne tragicka kombinace pro nacionalistickou stranu :) potvrzuje to pravidlo... vykorenenej sikanovanej chlapec bez zazemi rozhadanej ve sve rodine proste looser i kdyz z pohledu penez uspesnej... Ja volila Piraty uz i v minulych volbach tak i v tehle a pokud to neposerou jelikoz politika je u nas uzce spjata s "byznisem " a nestanou se poplatnymi strukturam, ktere o to samozrejme usiluji... tak je mozne ze pristi a pristi generace volicu je vyhoupnou jeste o dost vys... pokud ale zustanou transparentnimi ceka nas pekna stredova politika... fandim jim...jenze jsem zaroven i skepticka protoze slozeni naroda neni ze samejch ctnostnejch dusi ba naopak... doufam ze se jim podari prosadit zakon o obecnem referendu! / upozornuji ze to nema nic spolecneho s referendem o vystoupeni z EU, maji 4 roky pak prijdou dalsi a dalsi strany a ve sve podstate je tu videt ze pokud ma strana nejaky koncept a tema ktere se lidi dotyka tak se tam celkem lehko dostane...pokud ma management zmaknutej jako tomio kterej chrlil svuj program jak kulomet i kdyz zbytek jeho zastupcu byl v debatach velmi slabej... no zkratka je to zajimave... a tak je potreba se na to divat... ovsem ani zvoleni zastupci za vas vase osobni problemy nevyresi... tak z toho nebudte frustrovani... takze je nejdulezitejsi uvedomit si ze jste tu kazdy sam za sebe a aby vam bylo dobre musite se o sebe starat zacit doma... ve spolecenstvi vasich blizkych... pak v obci a td... ono je hodne tech kteri nadavaji ale uz jen malo tech kteri se do toho nejak oprou... take je potreba uvedomit si ze pokud nebudete aktivni v politice vy bude aktivni nekdo druhy s ostrymi lokty.

22.10.2017 09:39
gajdovka

XXX.XXX.221.172

profesor1 napsal(a):
Je velmi lehké někoho obvinit. Všichni zapomínáte, že Babiš dělal to, co mu PŘEDCHOZÍ VLÁDY umožnily, tak že ty kličky zná a může je postupně odstraňovat, nebo taky ne . Stále trapně brečíte nad EET. Opět už všichni zapomněli že Babiš vyjímky v EET chtěl, ale socani mu to zatrhli s nulovou tolerancí. Taky se divím jak může mít tolik hlasů, když ne něj všichni okolo nadávají, ale vidíte že je má. Úplně nejtrapnější je podle mne křik ohledně čaphnízda. Dělá to takhle každý, ani ne každý druhý. Netvrdím že je to správné, ale bohužel je to tak. "Ubohých " 50mil. vidíte, a ty miliardy rozkradené od převratu už nevidí nikdo. Kdyby jste místo brečení dali Babišovi hlas všichni, tak by se za pitomé 4 roky, které uběhnou jako nic vidělo jestli je chlap a drží slovo, nebo se utopí sám. Historie se bohužel, nebo naštěstí opakuje, jen je potřeba určité události popostrčit.
Měl se někdo za poslední 4 roky hůř? (ptám se těch co jen nesedí a nečekají až jim pečený holub nespadne sám do huby)
A kritiky žádám ať řeknou koho volili oni a proč.
Ti co nevolili, raději mlčte. Takové hrdinství dokáže každý. Argument typu - nevyhovoval mě žádný program může napsat opravdu jen malý velký.... třeba Jarda.
A věřte že velmi rád jednou přiznám, že jsem byl pouze naivní hlupák

Profesůrku bravo!

22.10.2017 09:44
dad

XXX.XXX.225.133

Vždycky bude co prodat. ono jakmile dochází "volné" veřejné prostředky, vždycky je možné někomu něco zabavit či něco znárodnit. nebo zvednout daně, nebo zavést nové daně.

Jenže to něco bude MOJE, TVOJE, VAŠE
Bureš systémově podchytává stále více informací komu se dá co sebrat EET, UE. Toho snad mohli volit jen nemajetní bez znalosti jednoduchých ekonomických rovnic. Jednou se stanem otroky těch co státu půjčují. Prodají i Nás svobodné jen pro vlastní zisk.
Jsem mladý, jen si dost pamatuju. Tolik papírování snad ještě nebylo.

22.10.2017 09:52
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Politika rozhádá i přátele chovatele.Přesně jsem to tušila, když jsem viděla titulek zadavatele, kde to skončí, tak přehoďte list.

Tomáš Nevěřící

22.10.2017 10:03
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

gajdovka napsal(a):
Politika rozhádá i přátele chovatele.Přesně jsem to tušila, když jsem viděla titulek zadavatele, kde to skončí, tak přehoďte list.

Podvádění a udavačství, vážená, není politika.
Tato diskuze je o tom, kdo to zlo podporuje a kdo ne.

22.10.2017 10:06
dad

XXX.XXX.225.133

Za mně STAN.
ANO, ČSSD, TOP, SPD, ZELEŇ ne !
PIRATI - uvidíme do příštích voleb jak se ukáží
Uvidíme - pocítíme to do čtyř let jak to vlastně dopadlo a pak máme možnost další volby podle toho kam se pohne naše politické smýšlení.
Jinak jsem levičák s vlastním rozumem ( i když to asi nejde dohromady ).

22.10.2017 10:07
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Tomáš Nevěřící napsal(a):
Podvádění a udavačství, vážená, není politika.
Tato diskuze je o tom, kdo to zlo podporuje a kdo ne.

Tak tady diskutujte o chovatelství a nehádejte se, každý má to svoje.

Tomáš Nevěřící

22.10.2017 10:21
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

Taky STAN - nakonec jsme se neposrali v síni.I když to bylo o nervy, že propadnou hlasy a dostane je udavač a podvodník.

22.10.2017 10:32
dad

XXX.XXX.225.133

gajdovka napsal(a):
Tak tady diskutujte o chovatelství a nehádejte se, každý má to svoje.

Politika a chovatelé mají do struktury funkcí dost společného.
Většina malých chovatelů nedělá POLITICKY SPRÁVNÁ rozhodnutí.
Větší chovatelé v zájmu ekonomiky provozu ale MUSI.

22.10.2017 10:38

igor napsal(a):
Když jsme u těch islamistů, víš kolik jich tu je? Skoro žádnej. Pochopil bych to jako předvolební téma v Německu (kam chtěj) nebo v Itálii (kudy cestují do Německa).

A nebizarnější na tom je to, že proti imigraci v Čechách bojuje česko-japonsko-korejskej imigrant:).

Tak nevím, jestli skoro žádnej. Byl si někdy nedávno v centru Prahy? Onehda jsem viděla můru i na autobusové zastávce v Chýni. No to jsem koukala, kde všude už se rozšířili mloci.

22.10.2017 10:42
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Kdyby jste měli tu možnost a být v obchodním domě v Olmiku, by jste koukali, kolik jich tady je.

22.10.2017 10:47

Okamura byl jeden z mejch favoritu a ja jsem rad ze ziskali tolik procent. Nehodil jsem mu hlas proto, ze me nepresvedcil jeho zbylej ansabl. Svobodni jsem vedel ze pujdou do kopru takze taky hlas nedostali. Zeleny jsem zvazoval ale je vidno ze ekologie nas cechy nezajima. Staci se podivat jak se vetsina naroda klepe na to az privezou do penace sra_cky v akci. Potom se nejde divit tomu ze ANO ma takovou podporu. Ale ze profesor je voli dvakrat po sobe to uz zavani demenci. V podstate nas i on otravuje a okrada.

22.10.2017 10:51
lilo

XXX.XXX.201.210

Clovek by nemel ortodoxne stat za stranou je uplne jedno jeslti levice pravice stred ci co... vzdy si ma udrzet odstup a nenechat si vymyvat mozek...muze preci sve nazory menit... a neni nutne kvuli tomu rozjizdet nejake nevrazivosti a hadat se kvuli politice zrovna tady na chovatelskem foru... nicmene to neni nic proti nicemu a diskuze byvaji velmi prinosne.. protoze vsichni mame stejny cil... jen je potreba si ho definovat.. clovek chce zprvu zajistit sam sebe, svoji rodinu sve blizke nechce doplacet na nejakou verbez... pravice to vnima tak jako proc bych se delil.. levice zase rozdelim se a vsichni se budem mit pekne...a politici s timto manipuluji a strhavaji pozornost k tomu ci tomu a konflikt jim vlastne vyhrava volby, kdyz by konflikt nebyl volebni ucast by byla nizssi... a tudis by dostali i mene financi... protoze kazdy hlas do kasy 100kc takze o tom to! prvni co bych zrusila by byla tahle financni odmena protoze to jsou zase miliony ktere muzou jit na nemocne a stare a neni jich malo... je potreba si uvedomit veskere nepokoje vychazi z neuspokojeni zivotnich potreb... zacina to doma pri rodinnych hadkach a konci to na masovych demonstracich... vsichni se chceme mit pokud mozno dobre zit svobodne a v miru.. stat tak ma plnit ochrannou a obrannou rovinu... pak je mozne se solidarne ucastnit na financovani tohodle zameru... to na uvod.. clovek se ma snazit myslet konsenzualne...

22.10.2017 10:53
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Okamura byl jeden z mejch favoritu a ja jsem rad ze ziskali tolik procent. Nehodil jsem mu hlas proto, ze me nepresvedcil jeho zbylej ansabl. Svobodni jsem vedel ze pujdou do kopru takze taky hlas nedostali. Zeleny jsem zvazoval ale je vidno ze ekologie nas cechy nezajima. Staci se podivat jak se vetsina naroda klepe na to az privezou do penace sra_cky v akci. Potom se nejde divit tomu ze ANO ma takovou podporu. Ale ze profesor je voli dvakrat po sobe to uz zavani demenci. V podstate nas i on otravuje a okrada.

Mluvte za sebe.

Vedra

22.10.2017 11:03
Vedra

XXX.XXX.13.145

Mastnacku Zelení nemají s ekologií nic společného jsou proti dostavbě dalších jaderných bloků, to je v našich podmínkách jediná cesta jak konečně zavřít uhelné elektrárny.

22.10.2017 11:08
profesor1

XXX.XXX.192.98

Tak teď nevím jestli jsem bohatý, nebo nemajetný?

S dotyčným, stále urážejícím, umaštěným uřvancem nemá cenu diskutovat. Jestli myslí že mě uživí mých PRONAJATÝCH 10ha, a že na tom vydělám..... Prostě znovu musím opakovat Masňák je Masňák a Jarynem zůstane. Už dávno říkal že je samotář a nemá rád lidi, tak že nemá rád ani výměnu názorů. Pane, že se dá koupit každý, to není z Polívkové hlavy, on se to jen snažil lidem připomenout, protože vidí jací lidé jsou. Malé farmy se podporují všude okolo jen ne u nás V ČR! Tohle všechno co tady je za brajgl, je zásluha vlád minulích! Máte v tom hokej, nevolil jste tak raději mlčte, i když já zapomněl, vy rozumíte vlastně všemu!

NevěřTom myslím ne poprvé se naváží do mé přezdívky. Kdo hodnotí někoho podle nějakého nicku, tak je ještě ubožejší než si myslíme. Navíc diskuse s tímto pánem opravdu nemá cenu. Jeho názory jsou z MÉHO pohledu.... divné.

Arus! Nepodsouvejte mě nějakého Okamuru a komouše! Navíc ač to tak možná nevypadá, nejsem pravičák. (teď bacha na mne, jsem rozjetej )

Vedra víte vůbec co jste napsal-la? Přečtěte si znovu svůj poslední odstavec, a taky ti co vám bezmyšlenkovite dali plusko!

Gajdovko, nesouhlasím s tím že politika dokáže rozhádat přátele. Jedině že by to nebyli přátelé.

Lilo konečně zase napsala něco co by si měl každý vytisknout a denně číst! S něčím přeci nesouhlasím a to např. se zaměstnáváním cizinců. Když vidím okolo tu hordu místních lenochů....... mají zdravé ruce, ale dělat nebudou a nebudou, a když náhodou, tak po týdnu je případný zaměstnavatel vyhodí a oni si ještě stěžují Momentálně už asi tři měsíce je tak šílená poptávka po prac síle, že nechápu jak může někdo říkat že nemůže sehnat práci! (Já si za posledních skoro 14 dnů vydělal tolik, že jsem v letě mohl klidně ležet a krmení na zimu pro ovce si mohl nakoupit až dnes. Jen se člověk nesmí bát si ušpinit ruce. V létě jsem neležel, tak že jdu do nového stroje )
A dál jsme zase u toho - Kdo umožnil Babišovi brát ty dotace? Že platíte cca 12 kč z každé kilowathodiny Paroubkům, Topolánkům a pod. to nevidíte? Ty vytunel banky, kampeličky... to taky nikdo nepamatuje. Kdo vládl a jak to vyřešil? Proto tradiční strany nevolím už podruhé.

22.10.2017 11:14
lesakm

XXX.XXX.104.26

profesor1 napsal(a):

No pokud dobře počítám tak by jsme měli mít alespoň 2 roky kdy ještě půjde zdrhnout do vítězného února, jinak v rádiu už jsem ráno zaslechnul že ano půjde do koalice jen s tou stranou která bude hlasovat proti vydání faltýnka a babiše trestnímu stíhání...ML.

22.10.2017 11:14
profesor1

XXX.XXX.192.98

Za mne - Babiš měl dostat většinu, ať ukáže co umí.4roky vydrží každý z nás. A katastrofické scénáře typu - vyřídit si pro jistotu cestovní pas... aaaach jo!
Já toho v rádiu už slyšel. A programy stran nečtu.
Mimochodem, četl jste to obvinění?

22.10.2017 11:19
lilo

XXX.XXX.201.210

Co se tyka Okamury.. tak jeho antiislamska propaganda no nevim... staci se podivat na stranky odboru azylove a migracni politiky pripadne spravy uprchlickych zarizeni... na statistiky uprchliku cizincu zadajicich o azyl pripadne si trosku tuhle tematiku nastudovat treba v zakone o pohybu cizincu jelikoz jsme zatim nepresli na zadnou evropskou jurisdikci...a je jasne ze jsou lidi trubky ktere se nechaji strhnout vlnou xenofobie... stejne tak jako ve 20 letech... a proto ustava zakotvuje pravo na svobodu vyznani takze cela ta jeho kampan byla dost na hrane... dal... dost me pobavil... kdyz chtel navysit platby do zdravotnictvi... na stavajici hladinu 7%... ano okamura jen ume blabolil... kazdeho obvinoval ze lzi.. to je prvni pravidlo demagogie udelat z oponenta debila... slo mu to dobre...vyslo mu to do parlamentu se dostal a ted teprv se uvidi jestli ma nebo nema nejaky jiny a nasledny program... spis si myslim ze ne... takovejch drzaku v politice je ale vic.. treba KDU jsou u vlady od pocatku a nejak je to uzivilo...

22.10.2017 11:21
lilo

XXX.XXX.201.210

Vedra napsal(a):
Mastnacku Zelení nemají s ekologií nic společného jsou proti dostavbě dalších jaderných bloků, to je v našich podmínkách jediná cesta jak konečně zavřít uhelné elektrárny.

Je strasne najivni se domnivat ze to co doposud vydelava se bude rusit

Vedra

22.10.2017 11:29
Vedra

XXX.XXX.13.145

Koncentráky taky vydělávaly.

Každopádně nic to nemění na tom, program Zelených je v tomto bodě silně anti-ekologický a proto nedostali můj hlas.

22.10.2017 11:32
profesor1

XXX.XXX.192.98

Já měl za to, že jsem na vás přehnaně hnusný, ale stále mě dokazujete, že vám spíše lichotím. No vy jste člověče typický lidumil, ten Okamura k vám opravdu sedí!

22.10.2017 11:42

profesor1 napsal(a):
Tak teď nevím jestli jsem bohatý, nebo nemajetný?

S dotyčným, stále urážejícím, umaštěným uřvancem nemá cenu diskutovat. Jestli myslí že mě uživí mých PRONAJATÝCH 10ha, a že na tom vydělám..... Prostě znovu musím opakovat Masňák je Masňák a Jarynem zůstane. Už dávno říkal že je samotář a nemá rád lidi, tak že nemá rád ani výměnu názorů. Pane, že se dá koupit každý, to není z Polívkové hlavy, on se to jen snažil lidem připomenout, protože vidí jací lidé jsou. Malé farmy se podporují všude okolo jen ne u nás V ČR! Tohle všechno co tady je za brajgl, je zásluha vlád minulích! Máte v tom hokej, nevolil jste tak raději mlčte, i když já zapomněl, vy rozumíte vlastně všemu!

NevěřTom myslím ne poprvé se naváží do mé přezdívky. Kdo hodnotí někoho podle nějakého nicku, tak je ještě ubožejší než si myslíme. Navíc diskuse s tímto pánem opravdu nemá cenu. Jeho názory jsou z MÉHO pohledu.... divné.

Arus! Nepodsouvejte mě nějakého Okamuru a komouše! Navíc ač to tak možná nevypadá, nejsem pravičák. (teď bacha na mne, jsem rozjetej )

Vedra víte vůbec co jste napsal-la? Přečtěte si znovu svůj poslední odstavec, a taky ti co vám bezmyšlenkovite dali plusko!

Gajdovko, nesouhlasím s tím že politika dokáže rozhádat přátele. Jedině že by to nebyli přátelé.

Lilo konečně zase napsala něco co by si měl každý vytisknout a denně číst! S něčím přeci nesouhlasím a to např. se zaměstnáváním cizinců. Když vidím okolo tu hordu místních lenochů....... mají zdravé ruce, ale dělat nebudou a nebudou, a když náhodou, tak po týdnu je případný zaměstnavatel vyhodí a oni si ještě stěžují Momentálně už asi tři měsíce je tak šílená poptávka po prac síle, že nechápu jak může někdo říkat že nemůže sehnat práci! (Já si za posledních skoro 14 dnů vydělal tolik, že jsem v letě mohl klidně ležet a krmení na zimu pro ovce si mohl nakoupit až dnes. Jen se člověk nesmí bát si ušpinit ruce. V létě jsem neležel, tak že jdu do nového stroje )
A dál jsme zase u toho - Kdo umožnil Babišovi brát ty dotace? Že platíte cca 12 kč z každé kilowathodiny Paroubkům, Topolánkům a pod. to nevidíte? Ty vytunel banky, kampeličky... to taky nikdo nepamatuje. Kdo vládl a jak to vyřešil? Proto tradiční strany nevolím už podruhé.

Hochu hochu, tak zverejeni jak tvoje matka funguje jestli nahodou nebere dotace at mame cistej stul.
Jestlis to nepochopil tak ten polivka byla narazka na tebe ne na nej.
Pro Gajdovku, s tim otravovanim tozn, profesor podporuje Babise se jeho byznys s repkou tim na ostravuje, kolik je asi zpracovatelskych zavodu na repku v cr?
A na konec profesurku ty vole nectu program tak tos me dostal, takze opravdu pulmozek :).

22.10.2017 11:43
lilo

XXX.XXX.201.210

Vedra napsal(a):

Každopádně nic to nemění na tom, program Zelených je v tomto bodě silně anti-ekologický a proto nedostali můj hlas.

Jedina debata ktera stala za to byla s tou zenskou o socialnich vecich / nebo kvalita zivota... ta se mi moc libila... jinak si myslim ze zeleni by se meli opravdu spise zamerit na lokalni politiku nez prebirat nejake antiglobalizacni sracky... oteplovani jadra evropy atd... to si mylsim ze jim moc nenahralo.. mozna to byl zamer jak zelene uplne postavt mimo hru.. s liskou to jeste slo... rozhodne lepsi jak s bursikem a stropnickym...

22.10.2017 11:51
lilo

XXX.XXX.201.210

Zkratka soudruzi... budme obezretni... az nam nekdo bude chtit zasahnout do ustavy... to pak opravdu doporuduju tomu kdo neumi sedet ticho... vyzvednout pas...

22.10.2017 12:13
lesakm

XXX.XXX.104.26

profesor1 napsal(a):
Za mne - Babiš měl dostat většinu, ať ukáže co umí.4roky vydrží každý z nás. A katastrofické scénáře typu - vyřídit si pro jistotu cestovní pas... aaaach jo!
Já toho v rádiu už slyšel. A programy stran nečtu.
Mimochodem, četl jste to obvinění?

Program ano ani číst nemůžete protože žádný není je to jen pár populistických žvástů které se stejně pořád mění podle názoru velkého šéfa a jeho PR agentury.Obvinění ? Já tedy přístup k živým kauzám nemám, to je snad věcí policie ale mám pocit že až nyní ano ovládne vnitro zastaví celé vyšetřování a tak to postupně půjde dále, katastrofické scénáře to nejsou ale člověk musí být v tomhle státě připravený na všechno protože historie se kolikrát bohužel opakuje a při dostatečném počtu hlasů se dá zatočit i s ústavou, třeba znovu zavést článek o vládnoucím hnutí..., jinak nikomu nechci brát jeho názor ale osobně mi všichni voliči ano přijdou opravdu hrozně naivní copak opravdu nevíte co to byla STB za organizaci a co prováděla lidem kteří měli odlišný názor ? Také mě pořád dokola překvapuje jak jednoduše se masy dají zmanipulovat a ta bída kdy mnozí jsou ochotni vyměnit svoji svobodu za "koblihu" nakonec i toho hitlera si němci taky zvolili sami což to celé jen dokazuje, jen se děsím co by se asi dělo po zavedení závazného referenda... ML.

22.10.2017 12:14
peťak

XXX.XXX.159.147

Vedra napsal(a):

Můžete mi vysvětlit, co vidíte ekologického na způsobu výroby elektrické energie, při kterém vznikají tuny odpadu natolik nebezpečného, že musí být tisíce let uchovány v neproniknutelném obalu někde pod zemí?

22.10.2017 12:21

peťak napsal(a):
Můžete mi vysvětlit, co vidíte ekologického na způsobu výroby elektrické energie, při kterém vznikají tuny odpadu natolik nebezpečného, že musí být tisíce let uchovány v neproniknutelném obalu někde pod zemí?

Toho odpadu nejsou tuny a ať se vám to líbí nebo ne, jaderná elektrárna vyrábí vzhledem k produkované energii toho odpadu nejmíň. uhelná elektrárna nadělá bince mnohem víc, akorát v atmosféře to není hned vidět.

a nějakou elektrárnu potřebujeme. ono solární panely (s těžkými kovy a zničenou ornou půdou) a větrníky (hluk, mrtví ptáci) bez spolehlivého zdroje ani nefungují, super jakože eko rozvodná síť by hned spadla.

leda bychom si každý našlapali proud doma na kole, nebo koupili hodně křečků, co by běhali v kolech.

22.10.2017 12:31
peťak

XXX.XXX.159.147

Myslím, Bodlinko, že v potenciálu obnovitelných zdrojů se mýlíte, stejně tak jako s nutností nahradit uhelné elektrárny jinou velkou elektrárnou. Velký potenciál je ve velkém množství malých obnovitelných zdrojů a v úsporách. Chápu, že to zní neuvěřitelně, ale je to tak. Navíc v současné době ČEZ úplně zbytečně vyváží velké množství elektřiny do zahraničí...

22.10.2017 12:41

Technologie je, ale uhelna a ropna lobby to drzi.

22.10.2017 12:53
dad

XXX.XXX.225.133

Neřekl bych, že ekologie nás nezajímá. Zajídá se nám však ekoterorizmus který podpořily a na němž se napakovalo mnoho zúčastněných. Dobré myšlenky nemusí dopadnout v reálu dobře když to vedou jako amatéři. Dotace je cesta do pr... a je jedno na čem. To je přes celé politické spektrum.

Vedra

22.10.2017 13:16
Vedra

XXX.XXX.13.145

Ekologické dopady různých elektráren jsou zpracovány na internetu tolikrát že se k tomu nemá cenu rozepisovat. Snad jen dodám že uhelky chrlí radioaktivní popílek do atmosféry a nikomu to nevadí.

Pro obnovitelné zdroje na masové úrovni nejsou při současné úrovni vývoje v ČR podmínky a pokud nedojde k šílenému technologickému skoku tak nikdy nebudou.

Celková spotřeba el. energie byla v loňském roce 72,4 TWh

230 Wp panel vyrobí v českých podmínkách okolo 160 KWh za rok a má cca 1,5 čtverečního metru. To je 680 čtverečních km. Samozřejmě to je stupidní průměr takže v létě bude nadbytek v noci elektřina nebude a v zimě taky ne. Co s tím obrovské baterie, tisíce přečerpávacích elektránen, nebo doufat že v noci zafouká? Samozřejmě panely stárnou takže pravidelná výměna po 5ti max 10 letech.

Fakt žeru lidi kteří si myslí že když jim panely na střeše v létě uživí televizi a v pravé poledne dokonce i rychlovarnou konvici, tak s tím budeme živit celý český průmysl.

22.10.2017 13:33
peťak

XXX.XXX.159.147

Milý, nebo milá Vedro,
nevím, proč se v souvislosti se Zelenými stále oháníte uhelnými elektrárnami. Cituji úryvek z programu:
3. Prosadíme moderní energetickou koncepci, která zbaví českou energetiku závislosti na spalování uhlí, dá spotřebitelům nezávislost na energetických společnostech a umožní postupně zrušit stárnoucí jaderné reaktory....
No to jen pro zajímavost (o:.

22.10.2017 13:49
dad

XXX.XXX.225.133

peťak napsal(a):
Milý, nebo milá Vedro,
nevím, proč se v souvislosti se Zelenými stále oháníte uhelnými elektrárnami. Cituji úryvek z programu:
3. Prosadíme moderní energetickou koncepci, která zbaví českou energetiku závislosti na spalování uhlí, dá spotřebitelům nezávislost na energetických společnostech a umožní postupně zrušit stárnoucí jaderné reaktory....
No to jen pro zajímavost (o:.

Slibem nezarmoutíš celým spektrem
nápady OK , realita je jinde

22.10.2017 13:51
dad

XXX.XXX.225.133

kosta napsal(a):
Zapomeňte chvíli na vidle.Dejte se do gala a běžte volit. Venku je pěkné počasí.Už to máme za sebou.

Tak jme odvolily a hurá k vidlím , to je náš denní chléb

Vedra

22.10.2017 14:10
Vedra

XXX.XXX.13.145

Tam jsem nedočetl dostal jsem se k omezení peněz pro dostavbu další bloků a v ten moment jsem to zavřel.

Popisují tam tu koncepci někde? Zničit krajinu panely nebo hlučnými větrníky? Co v zimě, nebo když je oblačno a co když nefouká? Tak aby byly k dispozici tisíce MW příkonu které potřebujeme každou minutu každého dne?

Jestli se podaří rozjet fúzi tak za 50 let by jsme mohli mít jaderné elektrány bez bububu odpadu. Ale jak se říká: "Jaderná fúze je každých 30 let jenom 30 let daleko." smajlík

22.10.2017 15:39
lilo

XXX.XXX.201.210

dad napsal(a):
Slibem nezarmoutíš celým spektrem
nápady OK , realita je jinde

Tak budem cekat cim nas ti nasi preferovani prvne naserou... myslim si ze to bude koalicni dohoda... no a pokud ne tak predcasne volby... pak vlada v demisi atd.. to bude sranda.

22.10.2017 16:23
Massaro

XXX.XXX.32.37

"Svobodni jsem vedel ze pujdou do kopru takze taky hlas nedostali.": horší důvod, proč nevolit, snad ani nejde vymyslet...

22.10.2017 17:37
kosta

XXX.XXX.111.250

K těm akcím a Penny, Nikdy jsem v Penny nebyla.Co bych tam dělala. Základ mám na dvoře
a na zahradě. A ten zbytek koupím v místní prodejně to mě stačí. Reklamní letáky ani nečteme.
Jet si pro něco co je o dvě koruny levnější než v místní prodejně se mě nechce. Benzín něco
stojí a nebudu ztrácet čas.

22.10.2017 17:37
profesor1

XXX.XXX.192.98

Ano, slibem nezarmoutíš... nasledně koaliční dohoda...
A teď mě vysvětlete proč mám číst předvolební program? Už jej některá strana dodržela na 100%? Mě stačí poslouchat a pak hodnotit jak se argumentace + sliby mění a nemění s blížícím se dnem voleb, případně po volbách. Vybírat stranu podle programu je opravdu jen pro toho kdo nepřemýšlí.
Mastňáčku, už podruhé jste vzpomněl moji maminku, mojí mámě dejte laskavě věčný pokoj. Děkuji!
A vysvětlete prosím někdo tomuto pánovi jak je to s tím pěstováním řepky u nás a proč.

22.10.2017 17:42

Jak pro koho, to je o uhlu pohledu. Svoji zenu jste si vzal protoze ji mate minimalne rad ne? Kdyby se zadna takova nenasla tak vemete co je? A tak je to i s volbama, nebudu volit slovenskyho rozkradace nebo ceskyho rozkradace z topky, cssd, ods, zbytek jsem oduvodnil, tak kde vidite problem? Meli jsme tady nasich par minut slavy, divadylko pro luzu a ty nahore si ted bulou delit koryto, kam sel vas hlas...kam profesoruv atd...ja vam to reknu...do prde le. Ale kdo sel volit bude spat dobre protoez si splnil :) mate za jedna. Vite ono je to dost casto tak, ze ti co sli volit o tom ani moc nepremejslej viz profesor a jeho vlastne nezajem o programy ale hlavne aby nekdo naboural to co se nejspis nepovedlo. To je podle vas dobrej duvod jit volit? Nebojim se toho ze tam ted stejne nebude nikdo kdo by se potavil bruselskym pantatum a ty skopcacky nane. Na oko budou delat ramena ale na konec se pode_laj.

22.10.2017 17:44

profesor1 napsal(a):
Ano, slibem nezarmoutíš... nasledně koaliční dohoda...
A teď mě vysvětlete proč mám číst předvolební program? Už jej některá strana dodržela na 100%? Mě stačí poslouchat a pak hodnotit jak se argumentace + sliby mění a nemění s blížícím se dnem voleb, případně po volbách. Vybírat stranu podle programu je opravdu jen pro toho kdo nepřemýšlí.
Mastňáčku, už podruhé jste vzpomněl moji maminku, mojí mámě dejte laskavě věčný pokoj. Děkuji!
A vysvětlete prosím někdo tomuto pánovi jak je to s tím pěstováním řepky u nás a proč.

Napodobne panacku, ty ses o tu moji zacal otirat prvni.

22.10.2017 17:46
profesor1

XXX.XXX.192.98

Co kdyby jste následoval ty naše hlasy? Děkuji!
Já někde jmenoval vaši matku? Nemůžu za to že jsem se trefil a vy jste kejhnul.

22.10.2017 17:52

kosta napsal(a):
K těm akcím a Penny, Nikdy jsem v Penny nebyla.Co bych tam dělala. Základ mám na dvoře
a na zahradě. A ten zbytek koupím v místní prodejně to mě stačí. Reklamní letáky ani nečteme.
Jet si pro něco co je o dvě koruny levnější než v místní prodejně se mě nechce. Benzín něco
stojí a nebudu ztrácet čas.

Vsak to bylo obecne a na nikoho konkretniho. Vsechno to spolu souvisi. kdo se spokoji se srac_kama na taliri tak mu ani bures ve vlade nehne zaludkem.
Profesore, neni potreba cist programy vsech stran, staci aspon tu kterou volim... sledoval jsem poseldni skoro dva mesice ruzny debaty tech hovad a vetsina favoritu me po par tejdnech odradila. Uplne nejvtipnejsi byl Zaoralek kterej byl az histerickej jak by najednou vsem zvedal platy a prerozdeloval potrebnym protoze cr se dari :) Vsichni naraz procitli ze je z nas montovna a tak dale. Skoro ctyri roky delaj neco a na konec by chteli pustit korunu. A to co se pred zacatkem voleb provalilo na burese a jeste se to bude resit to neni vubec nic hezkyho ale jak vidno, nestacilo to.

22.10.2017 17:53

profesor1 napsal(a):
Co kdyby jste následoval ty naše hlasy? Děkuji!
Já někde jmenoval vaši matku? Nemůžu za to že jsem se trefil a vy jste kejhnul.

Uz mlc, dobre vis, vsimnul jsem si ze me mas progooglovanyho a prolustrovanyho...jablko nepadlo daleko od Andreje

22.10.2017 18:00
profesor1

XXX.XXX.192.98

Vážený pane, myslíte že "starej vůl" a já nevím co ještě umí gůůůglovat a lustrovat?
Vyuku slušného chování jste koukám doma taky neměli že?

23.10.2017 09:22
lilo

XXX.XXX.201.210

Chlapci bylo by dobre kdyz by jste si ho tu prestali pomerovat a zachovali nejake dekorum pokud jde o vecnou politickou diskuzi... kazdy mame pravo na svobodnou volbu vlolit ci nevolit volit toho kdo nam je programove blizky je preci ucelem voleb... stejne tak i nevolit je sobodna vule. Je mi lito ze lide stratili zajem o politicke deni... ze misto toho aby se ucastnili aktivne veci verejnych jen nadavame... asi se stale mame moc dobre a narodni uvedomeni bylo poslapano spolecne s nasimi svobodami... je tezke je zkrisit... mozna je chyba uz to ze jsme nechali mluvit nejakou prazskou kavarnu v dobe narodniho obrozeni kteri to dotahli k vystupu z monarchie... ted bychom si zili jako v Rakousku Co se tyka vystoupeni z EU bylo to opakovano nekolikrat... zatim se nam to velmi vyplaci.

23.10.2017 09:28

Vedra

23.10.2017 11:00
Vedra

XXX.XXX.13.145

Všichni napojení na komunistický řežim měli po revoluci viset za to co způsobili a ne odejít beztrestně a s volebním právem.

Vlastizrádné komentáře o Žaláři Národů ať už minulém nebo současném si nechte od cesty.

23.10.2017 12:45
profesor1

XXX.XXX.192.98

Rady a rozumy typu - Kdyby....... (byly v *iti ryby) jsou velmi přínosné.
Lilo, dopadlo to s Uherskem jak to dopadlo. Náš průmysl byl jednu dobu na špici Evropy a Rakousko bylo dost za náma. Švícarsko z nás nikdy nebude, aspoň já se toho nedožiju. A to Švícarské bohatství taky není moc košér! Jedna z šancí by mohlo být to lithium, ale sami vidíte jaké už jsou kolem toho čachry.

23.10.2017 13:07

Jestli ono to s tou chvilkovou prumyslovou spickou nebylo tim, ze tady bylo po nemeckych konstrukterech, inzenyrech atd spousta veci rozdelana. Jestli si dobre pamatuju tak to bylo pred druhou svetovou a kratce po? Mam poneti jen co se tykalo motorek a traktoru. Pak se rady unifikovaly a svet nas predbehnul.

23.10.2017 14:40
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Politika se týká nás všech a názory jsou různé, každý má právo se vyjádřit, smutné ale je když se kvůli tomu začnou hospodáři a chovatelé urážet a ponižovat.
Opovrhovat těmi co dál volí komunisty nemám zapotřebí a už ani nemusím, horší je rasizmus a sobectví, který vytlačuje solidaritu a slušnost, nevím, zda přát všem co rozlišují lidi podle barvy, aby se v příštím životě narodili do jejich kůže. Vyjadřovat se můžeme svobodně, ale jen do té míry aby jsme nebrali svobodu jiným.Jsem revoluční dítě a i tak si vážím možnosti chodit svobodně k volbám a od té doby co můžu, tak chodím Volila jsem opět piráty
Pokud by měl někdo zájem vyjádřit svůj názor na povolební situaci z okolí východních čech, může se zapojit do povoleb.průzkumu.

23.10.2017 15:10
dad

XXX.XXX.225.133

Vedra napsal(a):
Všichni napojení na komunistický řežim měli po revoluci viset za to co způsobili a ne odejít beztrestně a s volebním právem.

Vlastizrádné komentáře o Žaláři Národů ať už minulém nebo současném si nechte od cesty.

No to by nás tu asi moc nebylo, týkalo se to všech co tu žili ať souhlasily nebo ne.

23.10.2017 15:32
profesor1

XXX.XXX.192.98

lesakm napsal(a):
No jen aby to nebyly poslední volby při kterých si člověk ještě mohl sám vybrat, trochu nápadně to připomíná volby v roce 1946, pro jistotu si jdu v pondělí požádat o vydání pasu kterej jsem 20let nepotřeboval, mám takovej blbej pocit že by se zakrátko mohl hodit ach jo...ML.

Https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/18048-navod-k-emigraci-vyzva-k-vytvoreni-noveho-samizdatu-obvinovani-vesnice-to-jsou-povolebni-vyjadreni-kavarny-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

A tak si tady svorně žijem
A dezinformační články stále vycházejí a vždy si své čtenáře najdou. Pro ML a ChovKoz jen pro připomenutí (už jsem vás na to upozorňoval když jsme řešili EET. Novináři typu Sezemský, Šafr...) :
https://interaktivni.rozhlas.cz/dezinformace/

Jak že nám to tady nastínil RasťaPavelka? Aha - nie som ovca, niesom ovca...........

25.10.2017 14:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ten, kdo se hodně snaží a hodně šplhá, se tam nakonec přece jen dostane.

25.10.2017 16:28
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Tomu se říká životní styl.

25.10.2017 18:08
profesor1

XXX.XXX.192.98

No hnůůůs.
Ten Bartoš už mě začíná pěkně sraštvát. A to jsem si pár hodin začínal myslet že je frajer. Myslím si že teď je to na něm, jestli Okamura zhasne, nebo opravdu vyšplhá.

25.10.2017 20:59
igor

XXX.XXX.96.23

profesor1 napsal(a):
No hnůůůs.
Ten Bartoš už mě začíná pěkně sraštvát. A to jsem si pár hodin začínal myslet že je frajer. Myslím si že teď je to na něm, jestli Okamura zhasne, nebo opravdu vyšplhá.

Mně už pěkných pár let štve stbáček a čerpač dotací hrabiš. Poslední dobou mně taky štvou jeho voliči - ať si mu posílají příspěvky sami, nechápu, proč mám já doplácet na jejich volbu. Jako by nestačilo, že si nahrabal každý rok ve vládě 12 miliard, teď v tom bude pokračovat na úkor občanů další volební období.

To je hnus, Bartoš se naopak chová mnohem líp, než jsem od něj čekal. Doufám, že mne nezklame a nezmění své chování vůči tomu podvodníkovi z ANO.

25.10.2017 21:06
igor

XXX.XXX.96.23

profesor1 napsal(a):
Https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/18048-navod-k-emigraci-vyzva-k-vytvoreni-noveho-samizdatu-obvinovani-vesnice-to-jsou-povolebni-vyjadreni-kavarny-komentar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

A tak si tady svorně žijem
A dezinformační články stále vycházejí a vždy si své čtenáře najdou. Pro ML a ChovKoz jen pro připomenutí (už jsem vás na to upozorňoval když jsme řešili EET. Novináři typu Sezemský, Šafr...) :
https://interaktivni.rozhlas.cz/dezinformace/

Jak že nám to tady nastínil RasťaPavelka? Aha - nie som ovca, niesom ovca...........

Souhlasím, že dezinformačních webů je jak nastláno - parlamentní listy, aeronet, krajské listy.

Nechápu ale to zařazení sem Šafra - dělá čistý, striktně zpravodajský web forum24, na kterém žádná dezinformace není. Zdroje si prověřuje. Stejně se chová i echo, neovlivní nebo hlídací pes. Kdo hledá pravdu, na těchto webech ji najde.

25.10.2017 21:16
honzapm

XXX.XXX.182.25

profesor1 napsal(a):
No hnůůůs.

Kdo volil Bartoše, nemůže mít IQ nad 80.

25.10.2017 21:21
igor

XXX.XXX.96.23

honzapm napsal(a):
Kdo volil Bartoše, nemůže mít IQ nad 80.

Kolik teda mají voliči hrabiše a samuraje? Výrazně pod 80? Sakra, asi správná připomínka - podle toho to u nás taky vypadá:).

25.10.2017 21:29
profesor1

XXX.XXX.192.98

Pro Igora - Pavel Šafr je s Babišem v soudním sporu, tak že.......

https://www.youtube.com/watch?v=kQlRryVyroA.

25.10.2017 21:30
Jamarov

XXX.XXX.88.248

igor napsal(a):
Kolik teda mají voliči hrabiše a samuraje? Výrazně pod 80? Sakra, asi správná připomínka - podle toho to u nás taky vypadá:).

Co dodat, snad jen, nazývat ho samurajem...nevím zda to není urážka, pro samuraje tedy.
Navíc vysoké IQ a přirozená inteligence nemusí být pospolu...

25.10.2017 21:54
25.10.2017 22:14
honzapm

XXX.XXX.182.25

Netuším, kdo je Samuraj, ale pokud Okamura, tak pro jeho voliče platí totéž,
co pro voliče Bartoše.

Jinak ten povolební vývoj - je krásně sledovatelné, že země a její finance
jsou těm pidistranám u zádele.400 milionů za volby si vychechtají
a budou si dělat cochcárnu. Tedy, on ani ten Fiala není z nejbystřejších,
takže nepřekvapil a nepodivuji se. STAN mě zcela zklamali.

25.10.2017 22:23
profesor1

XXX.XXX.192.98

Kubo, poprvé co slyším o rozštěpení ANO. Zatím všichni řešili rozštěpení ostatních stran, ale Svobodné fórum pana ŠAFRA, to opět vidí jinak
Tak jinak - jak to vidím momentálně já laik, volič ANO.
Tradiční strany nezklamaly, jde jim o koryta. Socanům navíc o peníze, které nedostaly a tudíš jsou těžce v dluhu tak že v pr*.
Ods - Fiala, je tak trošku dost marný a bojí se Klause ml. jak čert kříže. Myslím že jestli je někdo nepředběhne, tak bohužel nakonec do vlády pujdou.
Lidovci stále, asi už od roku 1946 - "Já nic, já lidovec ", ale abych jim nekřivdil, tak prosadili že se na řidičáky přestaly lepit papírové fotky.
Top-ka - gartulace Kalouskovi, že snad konečně pochopil... Děkujeme, odejděte. Starostové - Gazdík je arogantní pán roven Kalouskovi od kterého se hodně naučil, Farský nevýrazný... momentálně mě připadá že se opičí po pirátech v jejich programu.
A jsem u těch pirátů... prostě Bartošovi nevěřím. Tihle vyznavači "svobody"... nevím jestli jsou schopni unést tu jakože zodpovědnost. Ale možná Bartoš ví že ještě má čas a čeká na lepší nabídku od Babiše. Pro mladé asi opravdu nej. Já si ale myslím že by měl zústat jen jako takový hlídací pes.
Okamura - nejraději bezeslov, ale jestli opravdu rusáci mají u nás někoho podchyceného, tak si myslím že je to on.
Komouši bezeslov.
Stále mě vychází, že měl Babiš dostat většinu

25.10.2017 22:28
profesor1

XXX.XXX.192.98

Honzo tak teda kdo?
Jinak souhlas. Darmožroutů mraky = vyhozené prachy
Kubo, ještě něco k tvému článku - jestli budou nové volby, tak myslím že Babiš by dostal hlasů mnohem víc. Naopak starostové, topka, socani a možná i ods by šlo totál do kopru.

25.10.2017 22:46

Bliji nad tímhle vláknem

25.10.2017 23:20
profesor1

XXX.XXX.192.98

A proto tu tak často nahlížíš? Bacha na anorexii

26.10.2017 05:55

Vcera rozhovor s... z ano co dela primatorku v praglu... https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/hlasovala-bych-proti-vydani-babise-rika-primatorka-krnacova-38943

Obrazek at si kazdej udela sam, treba se z toho i zeblejt.

26.10.2017 07:34

Profesore, ty víš že se na politice my dva prostě neshodneme. Stejný názor zastáváme asi jen na Okamuru a Komouše. U jiných se naše názory více či méně liší. Článek jsem sem dal jen jako úvahu a spíš by mě zajímalo jaká média považuješ ty za věrohodné.

26.10.2017 07:46
profesor1

XXX.XXX.192.98

Https://cs.wiktionary.org/wiki/pizda

Je zajimavé jak někteří jedinci mají stále tendenci někoho urážet. To opravdu svědčí o jejich "dokonalosti". Případné vyjímečné uvědomování si své nedokonalosti, slabosti, nedostatečné životní uspěšnosti...... se snaží kompenzovat nadáváním a svalovánim viny na ostatní.

Paní Krnáčová řekla svůj pohled na věc- svůj názor, na který má v civilizované společnosti každý nárok.

26.10.2017 08:02

Podle toho rozhovoru chtelo ano zrusit posl. imunitu. Tahle kracmera, ktera po volbach pred lety neumela ani poradne mluvit na verejnosti ted placa ze by burese nevydala. Tak kde to jsme? Nech si profesore svoje psychologicky rozbory, ohledne me jses uplne mimo, uber na jabkovici.
Svuj nazor jsem vyjadril uplne stejne jak ona pizda.

Vedra

26.10.2017 08:15
Vedra

XXX.XXX.13.145

Ach ano súdružka Krnáčová, ročník 1960 životopis začíná rokem 1991. Asi se s Burešem znají od STB.

26.10.2017 10:40
26.10.2017 17:19
profesor1

XXX.XXX.192.98

Vedra napsal(a):
Ach ano súdružka Krnáčová, ročník 1960 životopis začíná rokem 1991. Asi se s Burešem znají od STB.

Https://cs.wikipedia.org/wiki/Adriana_Krn%C3%A1%C4%8Dov%C3%A1

Ano je to slovenka, takže určitě s Babišem z rodiny. Určitě STB (teprve se na to příde, taky určitě), a určitě blbá.
Proto vás Vedro budu citovat -
" Velký kormidelník Mao byl vrah miliónů ale v jednom měl pravdu "Revoluce začíná u hlavně pušky." U nás nikdy žádná revoluce nebyla a slušní lidé budou trpět navěky. "

Ještě dotaz. Ten velký kormidelník chcete být Vy, nebo Masňáček?
Je mě strašně líto, jak vy dva, SLUŠNÍ LIDÉ, musíte trpět. Vy jste v podstatě takový ?... dejme tomu osmý odboj. Český národ je na vás hrdý!

26.10.2017 20:01
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Ze Slovenska odešla v roce 1995, zdůvodňovala to nepřátelstvím tehdejšího slovenského premiéra Vladimíra Mečiara. Dokonce jí jednoho dne shořelo zničehonic auto. Adriana Krnáčová sebrala děti, opustila manžela a odjela do Čech.
Zdroj; http://celebwiki.blesk.cz/osobnost/3869/adriana-krnacova/

Narodila sa v Bratislave, ale do piatich rokov po slovensky skoro vôbec nerozprávala a jej skutočne prvým jazykom je nemčina.
Zdroj; https://plus7dni.pluska.sk/Rozhovory/Primatorka-Prahy-Krnacova-Preco-odisla-zo-Slovenska

...

27.10.2017 06:40

Adriana Krnáčová je velkou fanynkou Star Wars, dokonce si prý do práce nosí plyšové postavy z toho seriálu.
Tak to ma u me velkej plus Leia, ale mela by radsi mlcet.

Profesor, to chce klid.

27.10.2017 09:12
profesor1

XXX.XXX.192.98

No vidíte, tak nakonec by jste si měli s ní společně o čem popovídat Glume.
(nebo to byl zase jiný film? Nesleduji tyhle filmy tak se v tom nějak neorientuji ).

27.10.2017 13:34
lesakm

XXX.XXX.104.26

ANO podojíme vás, ano navrhuje dvě sazby DPH 19 a 23%...

27.10.2017 23:43
profesor1

XXX.XXX.192.98

Https://www.youtube.com/watch?v=txwQrY_urwY

No a jestli nechcete platit daně, což určitě není váš případ, tak :
https://www.youtube.com/watch?v=U1hR7A-Mvss.

ANO, vybrané daně půjdou tam kam nají jít a bude líp.

6.11.2017 11:02

Tak jak budou volit Valasi?
https://www.novinky.cz/domaci/454060-nejzkorumpovanejsi-premier-zautocil-babis-na-topolanka-kandidujiciho-na-hrad.html
Nevim jestli je vetsi hovado Mirek nebo Milos. Klonim se k pomeru 60 Mirek 40 Milos.

6.11.2017 20:38
honzapm

XXX.XXX.182.25

Je vidět, že Babiše se ty zrůdy (Kalousek, Topolánek, Klaus) opravdu bojí,
a tak vymysleli vskutku nepředvídatelný plán.
Mirálek Topolek (tak jeho jméno zkomolil jeden italský redaktor, když média
byla onehdá plná Mirkova Ztopořeného - na párty u Berl.) - tak to je teda kauf.
Je až neuvěřitelné, jakou chuť krást tito hoši mají.
Však už onehdá ta rošáda, kdy reálně hrozilo nezvolení tety Klause za prezidentku,
Olga Zubová, svatý Buršík, Kateřina Au Au, Íčko...
No, sestavička.

Je vidět, že kdo nevolil ANO, nemůže mít:
- IQ vyšší jak 100
- komplexní uvažování
- náhled do budoucnosti
- paměť
- dobré úmysly s ČR
- politickou uvědomělost

Je vidět, že se ta brontosauří garnitura KONEČNĚ někoho reálně bojí.
A je velmi humorné, jak Senát umí urychleně pracovat, když jde o Mirka,
který na všechny z nich něco má, a když jde o koryta, která by jim Andy
velmi brzy sebral.

6.11.2017 22:55
profesor1

XXX.XXX.199.251

Honzo, čert aby se ve vás vyznal , ale myslím si že IQ pod sto nemáte
Včera, nebo kdy jsem zaslechl kandidaturu Topolánka na prezidenta, tak jsem tomu stále nevěřil, dokud jsem si to opravdu nepřečetl. Nevěřil jsem že tenhle produkt Klausovy ODS ještě někdy vyleze na světlo. A on zrovna s kandidaturou na prezidenta Co k tomu říct. Nechce se mě věřit že dostane nějaký hlas, ale když vidím momentální vystupování za ODS Fialy a té Uzeniny nebo jak se jmenuje, která zatím prokázala jen že umí před kamerou číst projev z papíru...... a o tomhle si opravdu někdo myslí že to dokáže samostatně dělat prospěšnou politiku pro ČR?
Jen tak pro zajimavost - zatím snad jen Kalousek vyjádřil Topolánkovy velkou podporu, přímo chvalozpěv. To opravdu o něčem svědčí.......

6.11.2017 23:35
profesor1

XXX.XXX.199.251

Jen tak pro další zajimavost pohled politika, který má zkušenost s obviněním, které mělo politické pozadí.
(Mimochodem byl jsem náhodným svědkem, když paní, která Čunka křivě obvinila, řešila nějaký problém. A můžu vám říct, že... nevím k čemu bych ji přirovnal. )

https://www.novinky.cz/domaci/454023-cunek-nabadal-jsem-lidovce-aby-vladu-s-babisem-neodmitali.html.

7.11.2017 08:59

Tak jak budou volit Valasi?
https://www.novinky.cz/domaci/454060-nejzkorumpovanejsi-premier-zautocil-babis-na-topolanka-kandidujiciho-na-hrad.html
Nevim jestli je vetsi hovado Mirek nebo Milos. Klonim se k pomeru 60 Mirek 40 Milos.

Mastňáčku, hlásím, že jsem valach, ale jak budu volit, to fakt nevím, vím, že Zemana volit nebudu. Takže zvolím protikandidáta.

7.11.2017 09:11

profesor1 napsal(a):
Honzo, čert aby se ve vás vyznal , ale myslím si že IQ pod sto nemáte
Včera, nebo kdy jsem zaslechl kandidaturu Topolánka na prezidenta, tak jsem tomu stále nevěřil, dokud jsem si to opravdu nepřečetl. Nevěřil jsem že tenhle produkt Klausovy ODS ještě někdy vyleze na světlo. A on zrovna s kandidaturou na prezidenta Co k tomu říct. Nechce se mě věřit že dostane nějaký hlas, ale když vidím momentální vystupování za ODS Fialy a té Uzeniny nebo jak se jmenuje, která zatím prokázala jen že umí před kamerou číst projev z papíru...... a o tomhle si opravdu někdo myslí že to dokáže samostatně dělat prospěšnou politiku pro ČR?
Jen tak pro zajimavost - zatím snad jen Kalousek vyjádřil Topolánkovy velkou podporu, přímo chvalozpěv. To opravdu o něčem svědčí.......

Profesore, mě je třeba Kalousek sympatický, právě tím, že není tuctový a nebojí se říkat nahlas, co si myslí. A navíc, pokud vím, tak ho v Unie, jako ministra financí uznávala.
Topolánek je valach, v něčem je pro mě čitelný v něčem není, nakonec, jako každý člověk. Zajímá mě víc, jako člověk, než jako politik. Za něco z minulosti se omluvil a to není tak běžné. Pokud bude Zemanův protikandidát, budu volit Topolánka.

P.S. Je mi jasné, že jsem přišla o 20 balíků sena

7.11.2017 09:19

Radsi zemana nez to hovadko Topolanka. Ono ani ta omluva nekdy neboli kdyz za ni neco kapne.

7.11.2017 09:27
lilo

XXX.XXX.201.210

Pravidlo prezidenskych voleb zni... v prvnim kole volime koho chceme... v druhem proti tomu koho nechceme... takze zas a opet vsichni k volbam... zvlaste pak v druhem kole... i kdyz vaz puvodni zamysleny kandidat nepostoupil... a co se tyka kandidatury topolanka tak na to pravdepodobne vsadil... bude to vabank... osobne si myslim ze postoupi drahos a milos... a ackoliv neni drahos muj kandidat tak pokud nechci zemana nebudu mit jinou volbu... na to se zehra... v prvnim kole s urcitosti bude 30procent volit zemana... ten tedy z prvniho kola bude postupovat s takovym vysledkem.. opozice bude rozdrobena do zbytku uchazecu... v druhem kole bude zase 30 procent volit zemna... a opozice ho necha zvitezit pokud nepujde volit protikandidata at je to kdokoliv..

7.11.2017 09:30

Klidne at tam Milos dozije, nikdo z kandidatu se me nelibi.

7.11.2017 09:51

Lilo: vidím to přesně tak jak ty

7.11.2017 09:54

To zase bude histerie, jeste ze Boriš nekandiduje nebo jo? :) Kavarna bude histericka, lidi budou emigrovat :).

7.11.2017 11:16
kosta

XXX.XXX.111.250

Já jsem si vybrala toho nejhezčího a nejmladšího.Musí přece reprezentovat naší republiku.

7.11.2017 12:07
profesor1

XXX.XXX.199.251

Kdyby ten nejmladší byl opravdu nejhezčí, nebo alespoň nejsympatičtěší, tak jej volím určitě ač absolutně nevím co je zač
Sázkařské kanceláře hlásí že na Topola sází druhý největší počet lidí (po Zemanovi). Zemana bych byl nucen volil znovu(možná v druhém kole i volit budu), protože zase není koho , ale to jeho stáří a zdravotní stav..... Tím nechci říct že mám něco proti stáří!
Arus, buďte naprosto v klidu. Vím že vás neznalost a naivita neomlouvá, ale přesto vše seno bude. Bojte se ale toho, až např. Dalík začne jednou mluvit. Až se zjistí kam se poděl díky Topolánkovy důchodový fond, až si jeho spolužáci vzpomenou jak byl aktivním členem SSM, jak studoval na vojenské VŠ odkud ho vyhodili, jak chtěl vstoupit do KSČ... ale asi to nebyl a není prospěchář. (jestli vám po tomhle to seno dám, tak mě Honzík asi zabije )

15.11.2017 12:00

Pro kritiky Tomia Okamury
https://www.youtube.com/watch?v=0n-gOcQDVic&feature=youtu.be
Takze mladenci a divky kteri jste jeste tak neucinili, nemnozte jen kozy a vovce ale mnozte vlastni bile geny

15.11.2017 12:42

15.11.2017 12:52

Takze mladenci a divky kteri jste jeste tak neucinili, nemnozte jen kozy a vovce ale mnozte vlastni bile geny

To že někdo kritizuje Okamuru ještě neznamená, že souhlasí s migrací, ale jinak dobrý video!

15.11.2017 13:37
lilo

XXX.XXX.201.210

Ano mnozit by se mela hlavne pracujici stredni trida to proto aby bylo z ceho to vsechno ufinancovat!

15.11.2017 13:41

A nebo aby mel kdo strilet.

15.11.2017 14:51
lilo

XXX.XXX.201.210

No a tak mas nejakej konstruktivni navrh jak donutit evropske bile inteligentni a pracujici zeny aby se vzdaly emancipace, karier sve sobestacnosti a byly zase matkami ?

15.11.2017 14:59

To je nejakej protimluv ne?

15.11.2017 15:09
profesor1

XXX.XXX.192.98

Tak schválně, co to do nebe vola?

Kubo asi TY!

Vždyť za jejich vlády si mafoši jen chrochtali a na společných dovolených na jachtách se jen poplácávali po ramenou........

Opravdu jsem myslel že tihle už nikdy nebudou mít odvahu vylézt na veřejnost......

Né že bych nějak rumla mohl, ale -
https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/arogance-lzi-a-uplatky-otevrena-zpoved-jana-rumla-20-let-po-sarajevu-39735.

15.11.2017 17:12
honzapm

XXX.XXX.182.25

Přesně, Profesore - totiž ta vaše věta: "opravdu jsem myslel, že tihle už nikdy nebudou mít odvahu vylézt na veřejnost". Ale oni jsou evidentně naprosto neskutečně odrzlí. To je výsměch inteligentním lidem s politickým přehledem a s pamětí. To je jako kdyby všechny inteligenty postavili do řady a z balkonku je všechny hezky pěkně pochc*ali. Je to dobytek a to ty přežvýkafce urážím.

15.11.2017 17:35
lilo

XXX.XXX.201.210

Nezalezi na pamti zalezi na tom co je ted... a jake maji PR agentury...

15.11.2017 17:42

Kluci já tu v tý době ale nežil, já byl za velkou louží a zdejší politické dění jsem nesledoval.

15.11.2017 18:31
profesor1

XXX.XXX.192.98

Lilo, máš bohužel pravdu, ale když není paměť a znalost, tak se z historie nepoučíme a necháme se oblbnout těma Pííí -áááRama- čema

15.11.2017 20:08
honzapm

XXX.XXX.182.25

Kluci já tu v tý době ale nežil, já byl za velkou louží a zdejší politické dění jsem nesledoval.

A přesto máte právo volit.
To je právě to největší nebezpečenství demokracie, že volit může každej bl.bec.

A tím pobytem v USA bych se moc nechlubil, to bych spíš tajil.
Je to sice země neomezených možností, ale také země neomezené nevzdělanosti.
Tam bych nevydržel ani sekundu. Fujky.

Ale ne, teď vážně. Prostě na Babiše dobytek Chovanec (vtipně ovládající vnitro)
nic neměl, tak těsně před volbami stvořili zatykač a babišovo hnízdo.
To jim může uvěřit jen primitiv.
Netvrdím, že Andy není zloděj, že nebyl v STB, je to prase, ale to je v top politice
každej. Naprosto každej. Naprosto.
Jen naiva a neorientovanec tudíž může vypravovat, jak on byl v STB a krade.
To prostě všichni.

Dále tu máme Peltu, takovej slušnej kluk, pár milionků sem, pár tam...
Kateřina Valachová kvůli němu rezignuje a vykřikuje, jak tímto krokem ukazuje
Andymu, jak se dělá kulturní politika, a že politik musí umět včas odejít.
Uteklo pár měsíců - a helemese ji. Už si zase sedí na křesílků a tahá za drátky.
Ta se nám ale nějak rychle očistila a oklepala. Peltu mezitím pustili, protože
je to fakt slušnej člověk, a jedeme dál.
Politikům vychází, že většina lidí je hloupá a nemá paměť.
Vopravdu to obechcávají, jak jen se dá. To chce mít žaludek na to, být politikem.

Máme tu naivní Piráty, kteří přesně ztělesňují naivní Věci veřejné.
Naivka Kristýna Kočí tiše kula pikle a vyjednávala výhody u drinku s Tlustým (ODS),
Vít Bárta se na oko oženil, aby mu veřejnost zblajzla manželku a heterosexualitu,
zakázal pár silnic a dálnic, které dodnes zůstaly nedostavěné, promr.hal milióny,
stavební práce, kácení stromů, sadů, přípravy, tak vyšly vniveč a lidé dál uskakují
kamionům v centrech obcí a měst... Po Věcech Vé už dnes neštěkne ani pes,
ale vlk se nažral a koza to tak nějak zase přežila.
Tak teď budeme volit naivní Piráty, oni se sice chovají jako nestátotvorný dobytek,
ale budeme věřit, že s nimi je to cesta - někam, ale kam?
No, mohl bych psát ještě zítra. Kdo prostě nechce mít z ostudy kabát, nemůže tvrdit,
že ON kradl, že ON si získal ovce koblihami. Tím jenom daný povídálek ukazuje,
jaký je to chudák a ponižuje sám sebe, ne JEHO voliče. Ti to s tou zemí mysleli
aspoň trochu dobře a vybírali z toho zla to nejmenší zlo. Naštěstí jich nebylo málo,
ale stejně jich nebylo dost.

15.11.2017 22:55

Honzapm: tak zaprvé to nebylo jůesendej a za druhé nejsem kobliha a za třetí nadáváš na ty co taky nemám rád a za čtvrté si myslím že mám lepší politický přehled než většina lidí tady, přestože jsem v u nás v republice strávil jen půlku života, za páté nejsem uplnej deb il a za šesté tě stejně nějak moc nemám rád. Nevím zatím proč, ale nějak mi nesedíš Neber to špatně, ber to jen jako mou neomalenou upřímnost. Nicméně vzhledem k tomu jak píšeš, tak je vidět, že nejsi hloupý člověk a proto s tebou budu rád diskutovat A omezení volebního práva by sice nebylo moc demokratické, ale demokracii by to pomohlo, protože problém v demokracii nastává tehdy, když nadpoloviční většina lidí jsou blbci a když se tak kokám na výsledky voleb, tak se v tom jen utvrzuji.

16.11.2017 08:22
profesor1

XXX.XXX.192.98

Přesně tak Kubo. Kdyby část té nadpoloviční většiny šla volit a ta další část stále nevěřila tradičním stranám, tak už máme vládu a už by začínalo být líp.
Ještě že nejsem blbec a škoda že nás neblbců bylo "jen" třicet procent.

16.11.2017 08:49

Tady se ma nekdo spatne? Neco me rika ze lip uz bejt nemuze a nebude.

16.11.2017 09:01
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

ANO, bude líp. Někdo tomu i věří. Každý si pod líp představuje něco jiného, třicet procent víc peněz. Hodně voličů se cítí dobře v pozici ovce. A kdyby v p...i byly ryby, tak by nemusely bejt rybníky.
Včera jsem slyšela, že protože naše ekonomika roste, tak se může všechno zdražit. Zajímavé.

16.11.2017 09:02

Honzapm: tak zaprvé to nebylo jůesendej a za druhé nejsem kobliha a za třetí nadáváš na ty co taky nemám rád a za čtvrté si myslím že mám lepší politický přehled než většina lidí tady, přestože jsem v u nás v republice strávil jen půlku života, za páté nejsem uplnej deb il a za šesté tě stejně nějak moc nemám rád. Nevím zatím proč, ale nějak mi nesedíš Neber to špatně, ber to jen jako mou neomalenou upřímnost. Nicméně vzhledem k tomu jak píšeš, tak je vidět, že nejsi hloupý člověk a proto s tebou budu rád diskutovat A omezení volebního práva by sice nebylo moc demokratické, ale demokracii by to pomohlo, protože problém v demokracii nastává tehdy, když nadpoloviční většina lidí jsou blbci a když se tak kokám na výsledky voleb, tak se v tom jen utvrzuji.

Kostey, kterou nadpoloviční většinu máte na mysli, pokud jsem to pochopila správně, tak tu, co volila koblihy a v tom případě s vámi dost souhlasím

Demokracie je podle mě, nejlepší politické zřízení, protože moc a právo nedrží v rukou jen jeden člověk ale bohužel i ona je zneužitelná. Je škoda, že i demokracii politici vytunelovali a nejen u nás. To, co přichází s Babišem, Zemanem, Trumpem, se tváří jako spravedlnost ale ve své podstatě je to "šíp do zad demokracii". Moc soustředěná v rukou několika jednotlivců, vždycky přinesla mírně řečeno, problémy. Stačí se podívat do minulosti.

Profesore, já Babišovi nevěřím, byť se tváří, jako lidumil. Uvidíte, za čas, co se z jeho vládnutí vyklube, jenže to už možná budeme mít jen minimální možnosti vyjadřovat nahlas, co si myslíme, protože demokratické mechanismy nebudou in a my dostaneme strach. Vláda silné ruky (hnutí) si právo a spravedlost bude vykládat po svém. A docela se bojím, že komunismus byl jen slabý odvar.

Nechci strašit, jen jsem chtěla vyjádřit, co si myslím...

16.11.2017 09:10

Ano bude lip? Za kazdou cenu optimistka at to stoji co to stoji?

16.11.2017 09:10

16.11.2017 09:13
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Přečtěte si, co jsem napsala, ještě jednou, prosím. Koblihář a perníkář není fakt můj šálek kávy. Píšu to dost jasně.

16.11.2017 09:15
lilo

XXX.XXX.201.210

Jo volebni pravo by meli mit lide pouze s IQ nad 125 protoze zbytek neni schopen kritickeho mysleni...

16.11.2017 09:16
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Ale čemu se divím, když u nás ve státě žije 70% blbců, dle profesora, že.

16.11.2017 09:23

Mam tak 119 v klidu uvolnim mistn elite 125 a vejs. Jen aby pak vsem nezustaly voci pro plac. Znam mnoho chytraku az prechytraku a jsou to jeste vetsi ovce nez ty moje kaceny...

16.11.2017 09:38
profesor1

XXX.XXX.192.98

Škoda že jste pochopili moji reakci na Kubovo psaní přesně opačně než jsem měl v ůmyslu, ale to je jedno, (riziko virtualdiskuzí). Třeba jsem taky Kubu pochopil špatně a moje ironická, nebo sarkasmická reakce nebyla na místě.
Arus položte si otázku kdo za to může, že se děje to co se děje. Že lidi chtějí Trumpy, Babiše.... Já zase nechápu jak může někdo ještě věřit Topolánkům, Kalouskům..... Rozhodně ale nepíši že ti co je volí jsou blbci!
Možná se někomu zamlouval i reprezentativní Klaus (taky byl oceněn za kupónovou privatizaci, ač to byl ve finále podvod století, už tím že to nikdo neprokáže, závěrečná amnestie...). Já raději zkousnu takové to buranství Zemana.

16.11.2017 09:43

Cha, tak s tim zemanem to mame podobne koukam. Kdyz jsem to rek kolegum v praci tak byli jak vosi. Holt jedinej sprostej vesnican.

16.11.2017 12:18

Kostey, kterou nadpoloviční většinu máte na mysli, pokud jsem to pochopila správně, tak tu, co volila koblihy a v tom případě s vámi dost souhlasím

Demokracie je podle mě, nejlepší politické zřízení, protože moc a právo nedrží v rukou jen jeden člověk ale bohužel i ona je zneužitelná. Je škoda, že i demokracii politici vytunelovali a nejen u nás. To, co přichází s Babišem, Zemanem, Trumpem, se tváří jako spravedlnost ale ve své podstatě je to "šíp do zad demokracii". Moc soustředěná v rukou několika jednotlivců, vždycky přinesla mírně řečeno, problémy. Stačí se podívat do minulosti.

Profesore, já Babišovi nevěřím, byť se tváří, jako lidumil. Uvidíte, za čas, co se z jeho vládnutí vyklube, jenže to už možná budeme mít jen minimální možnosti vyjadřovat nahlas, co si myslíme, protože demokratické mechanismy nebudou in a my dostaneme strach. Vláda silné ruky (hnutí) si právo a spravedlost bude vykládat po svém. A docela se bojím, že komunismus byl jen slabý odvar.

Nechci strašit, jen jsem chtěla vyjádřit, co si myslím...

Moc hezky jste to napsala, naprosto souhlasím. A tou nadpoloviční většinou jsem myslel ty, co nebyli volit + kobliháři + samurajové a k tomu ještě voliči komunistů. A nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale z týhle sebranky asi nejvíc rozumím těm komunistům. Chápu že jednodušší, levicově založení občané, co si tu dobu pamatujou s tím, že samozřejmě se vzpomíná líp na to hezké než na to špatné, kteří nemají nějaký takový chtíč mít možnost rozletu, svobody, kterým stačí mít to své jisté a chtějí aby se o ně stát postaral, nikdo jim tehdá neměl pořádně co vzít, tak se opravdu neměli špatně a věřím, že né všechno bylo v tu dobu špatné, tak komunisty budou prostě stále volit. Voliči samuraje Okamury jsou lidi co nejsou imunní vůči populistům a nechávají je v sobě pěstovat strach a Okamuru berou jako nějakého vůdce, který nás vyvede z těch pekelných spárů do kterých nás ženou ostatní. Kobliháři bývají závistiví lidé, kteří nevidí co za hajzla je ten Babiš. A už kvůli tomu obrovskému střetu zájmů by vůbec neměl být v politice. V tom mě opravdu udivil a zklamal Profesorskej, že je na jejich straně, protože ho taky nemám za blbého člověka, ale musím s ním souhlasit v té řečnické otázce, kde píše ať si položíme otázku proč lidé chtějí ty Trumpy a Babiše. Ono na tom totiž něco je. Oni lidi jsou otráveni právě i z těch demokratickejch mechanismů a tito lidi by je chtěli rušit a to je dost nebezpečný. Opravdu by mě ale zajímalo, co si voliči Babiše myslí, proč šel vlastně Babiš do politiky?

16.11.2017 12:29

Kostey,100% souhlas se vším, co jste napsal v posledním příspěvku.

16.11.2017 12:36

To jsem rád Osobně si myslím, že se se mnou ani nedá nesouhlasit

16.11.2017 12:37

Kostey, zacinas me připomínat zhrzený havlisty když zeman porazil knížete.

16.11.2017 12:43

Mastňáčku a čím ti je připomínám, případně v čem se mnou nesouhlasíš?

16.11.2017 13:29
lilo

XXX.XXX.201.210

Tak co si budem povidat... politika je bezedna studnice - zumpa - lidskych charakteru a necharakteru... je to bojiste pro a proti... a o tom to je ze mince ma dve strany stejne tak jako kazda socialni skupina ma dva vyhranene poly.. at je to pravice, levice, dobro zlo neni jedno bez druheho... pokud bude silna vlada bude i silna opozice... silna opozice donuti vladu pracovat dobre..ve sve podstate je jedno kdo bude vladnout.. protoze vim ze ji silna opozice pekne pohlida...

16.11.2017 13:36

lilo napsal(a):
Tak co si budem povidat... politika je bezedna studnice - zumpa - lidskych charakteru a necharakteru... je to bojiste pro a proti... a o tom to je ze mince ma dve strany stejne tak jako kazda socialni skupina ma dva vyhranene poly.. at je to pravice, levice, dobro zlo neni jedno bez druheho... pokud bude silna vlada bude i silna opozice... silna opozice donuti vladu pracovat dobre..ve sve podstate je jedno kdo bude vladnout.. protoze vim ze ji silna opozice pekne pohlida...

A pak taky může být vláda, která je tak silná, že zlikviduje opozici.

16.11.2017 13:43

lilo napsal(a):
Jo volebni pravo by meli mit lide pouze s IQ nad 125 protoze zbytek neni schopen kritickeho mysleni...

Domnívám se, že ani voliči s IQ nad 125 by to nezachránili. Rozhoduje lidský charakter.

16.11.2017 13:48

lilo napsal(a):

Takhle to funguje v demokracii ale ve vládě, která chce řídit stát, jako firmu, se opozice bere jako konkurence a ta se likviduje.

16.11.2017 13:51
lilo

XXX.XXX.201.210

A pak taky může být vláda, která je tak silná, že zlikviduje opozici.

No treba jako v belorusku... nebo rusku... tam vlastne zadna opozice uz neni.

16.11.2017 14:14

profesor1 napsal(a):
Škoda že jste pochopili moji reakci na Kubovo psaní přesně opačně než jsem měl v ůmyslu, ale to je jedno, (riziko virtualdiskuzí). Třeba jsem taky Kubu pochopil špatně a moje ironická, nebo sarkasmická reakce nebyla na místě.
Arus položte si otázku kdo za to může, že se děje to co se děje. Že lidi chtějí Trumpy, Babiše.... Já zase nechápu jak může někdo ještě věřit Topolánkům, Kalouskům..... Rozhodně ale nepíši že ti co je volí jsou blbci!
Možná se někomu zamlouval i reprezentativní Klaus (taky byl oceněn za kupónovou privatizaci, ač to byl ve finále podvod století, už tím že to nikdo neprokáže, závěrečná amnestie...). Já raději zkousnu takové to buranství Zemana.

Profesore, máte pravdu. Demokracii už lidi nechtějí, protože bezcharakterní lidé napravo i nalevo ji používají k vlastnímu obohacení a právo a spravedlnost úpí. Topolánek není můj šálek kávy a doufám, že se budu rozhodovat mezi Drahošem a Zemanem, ale kdyby to bylo jinak, budu volit Zemanova protikandidáta, třeba Topolánka. Už jste zapoměl, že valaši sú jedna rodina?

Chápu, že lidé chtějí změnu a naději, že bude dobře. Nechtějí žít ve strachu z migrantů, tajfunů a celosvětového politického vývoje. Chtějí silnou osobnost aby se mohli cítit v bezpeči.

16.11.2017 14:26
profesor1

XXX.XXX.192.98

A která vláda kdy nebrala opozici jako konkurenci?
Tak mě se třeba vybaví firma Baťa - bojovalo se s konkurencí, ale o své lidi se dokonale postaralo. A co třeba rodinná firma. Je postaráno o mladé - budoucí zaměstnance, o současné zaměstnance, i o bývalé zaměstnance. Hledí se na jméno firmy a na to, aby rodina na firmu mohla být hrdá. A hlavně tam bývá pořádek. Proto to taky tak Babiš řekl - chci stát vést jako firmu, protože ví jaký je ve státě bordnepořádek - ryba smrdí od hlavy. Máte nějakého známého někde ve státním, polostátním sektoru. Se zeptejte jak se tam hospodaří, hlavně hospodařilo tak před deseti, dvaceti lety.
Kubo, jsi mladý, sólo, zdravý... asi se nedivím že volíš pravici. Ale jsou i takoví, co mají několik dětí na škole, ne všem je zdraví přáno... Nemyslím si že ti co nevolí pravici jsou blbci!
Proč jsem volil a volím Babiše jsem už psal.

16.11.2017 14:35
profesor1

XXX.XXX.192.98

Arus, kdo že to nechce demokracii? Opravdu si myslíte že Babiš by tu zavedl nějaký diktátorský režim?
Ano, Valaši bývali jedna rodina, ale taky uměli dát tomu kdo v rodině zasloužil, pořádně po čuni.

16.11.2017 15:08
profesor1

XXX.XXX.192.98

To jsem rád Osobně si myslím, že se se mnou ani nedá nesouhlasit

Ty si fandíš jak nějaký pravičák
Stále mě nejde do hlavy, proč by voliči Babiše měli být závistiví? Já měl zato, že je to opačně.

16.11.2017 15:31

Osobně si myslím, že nelze odsuzovat nikoho, byť má jiný názor politický, protože do člověka prostě nevidíme. Skoro každý koná dle svého přesvědčení a to je různé. Možná jedná v dobré víře. Neodsuzuju nikoho, ale souhlasit nemusím .

16.11.2017 18:04

Profesore překrucuješ to. Já tu netvrdím, že kdo nevolí pravici že je blb, já proti levici nic moc nemám, akorát nechci aby pravice se skládala jen z pár poslanců šoupnutých támhle někam do rohu. Lilo to píše hezky: "pokud bude silna vlada bude i silna opozice... silna opozice donuti vladu pracovat dobre.." Ale pokud se tu opozice bude likvidovat jako konkurence, tak to potěš koště. Já tu netvrdím, že musí vyhrát pravice a že levice je nějaké zlo. K Babišovu řízení státu jako firmu, bych ti tu teď převyprávěl něco takovéhleho: http://forum24.cz/video-ridit-stat-jako-firmu-neni-spravne-aneb-babis-jako-trump/
Takže ušetřím písmenka a mrkni na to. A mně se zdá že právě Babiš ve svých voličích onu závistivost krmí tím jak říká že všichni kradnů, setkávám se názory lidí co si myslí že jen co v minulosti někde nedostlali účtenku, tak že to automaticky znamená že se neodvedly daně že teď díky jeho EET konečně zloději přestanou krást a padnou na hubu. EET ve zdejší podobě je zlo. Kurňa támhle někde si nechávám vyčinit ovčí kůže od chlápka kterému je 83let a on si má teď kvůli tomu pořizovat nějakou elektronickou pokladnu? Ok celý ten systém EET není třeba až tak špatný, ale určitě ne v takové podobě jak ho Babiš udělal a schválil s podporou ČSSD a KDU. A KDU pak křičí že je to špatně, že se musí udělat změny. Kurňa tak proč to neřekli ještě před hlasováním, proč mu neřekli ano, podpoříme tenhle váš projekt ale nelíbí se nám to a to a dokud ne neshodnem na nějaké podobě která by nám všem vyhovovala, tak pro to ruku nezvednem. A co jeho bonzácká webová stránka kde se hlásily nevydané účtenky? Korunu tomu nasadila Účtenkovka. Sám z ostatních dělá zloděje a co třeba to jeho Čapí Hnízdo?
Oreb a arus píšou moc hezky.
Zemana mám už taky plné zuby. A ať se do druhého kola dostane s kýmkoliv tak pujdu proti němu.
A proč ty si teda myslíš, že Babiš šel do politiky?

16.11.2017 19:24
profesor1

XXX.XXX.192.98

Jak vidím Forum 24 tak se dál už nedívám. Opět opakuji - řídí jej Pavel Šafr, který byl, nebo možná stále je s Babišem v soudním sporu, tak že ať se vám to líbí nebo ne, je prostě zaujatý, neoběktivní. Podle mne dezinformační web.
Co překrucuji? ty píšeš o... "jednodužších, levicově zaměřených občanech"... hážeš je všechny do jednoho pytle. A všechny nepravičáky urážíš.

Ano lilo to napsala hezky i arus, ale proč není silná vláda? Všichni couvají, všichni to blokují. Všichni chtěli něco prosazovat a najednou všichni do opozice. A jen kecy jak by nemohli plnit program. Program, který stejně jenom slouží jako předvolební oblbovák. Co je mě po programu, když je potřeba co je potřeba. Proč se nevyjadřujete k Pirátúm? Taky mají plnou hubu co a jak by se mělo dělat, ale když mají převzít zodpovědnost, tak najednou curik, my budeme v opozici a tam vás budeme hlídat, hlavně nic po nás nechtějte.
Založil se Demokratický blok a už Fiala vykřikuje, že tím pádem mají přes 27% voličů. Vždyť to je podvod na voliče jako prase a vám to nevadí? Prostě pro korýtko udělají cokoli. Ten Kalousek se tam drží jako klíště. Neuvěřitelné.
Ano dostalo podstatnou většinu tak má právo vládnou a mají 4 roky na to aby dokázali jestli ANO, nebo ne. Ty kecy okolo jsou jen kecy. A katastrofické scénáře jsou zase jen kecy
Střed zájmů u Babiše? Jako jeden z mála, nebo vůbec jediný předložil majetkové přiznání.
Proč šel do politiky? Co říká on přesně nevím, asi aby tu udělal pořádek. Já si myslím že protože už téměř všechno má, tak proč by se ještě nechtěl zviditelnit do historie tím, že pozvedl republiku z toho politického marastu co tu byl. Tak že asi proto co říká. Až budeš bohatý, tak pochopíš
To EEt ti mám taky opakovat? Vždyt je to už trapné. Vyjímky odmítli socani, tak aby to prosadil tak musel socanům ustoupit. Funguje to dávno jinde, tak proč ne u nás. Navíc ta účtenková loterie u nás se setkala s polovičním zájmem než jinde. A ukaž mě na toho, kdo chce po nějakém 83 letém dědovi účtenku? Ten bonzácký web myslíš že někdo používá? Tohle jsou všechno kecy Fora 24 a podobných webů.
A kdyby náhodou, čemuž nevěřím, se rozhodovalo mezi Zemanem a Topolánkem a ty dáš hlas Topolámkovi, tak už ti opravdu předem gratuluji k tvému politickému přehledu o kterém říkáš že máš větší než většina z nás Případně Horáčkovi.

16.11.2017 19:39

Než se trochu rozepíšu tak odkaz na forum 24 je tam proto, že dané anglicky mluvící video jsem jinde nenašel s českejma titulkama a nevím jak moc seš anglicky zdatnej. Tak kdyžtak vrkni sem: https://www.youtube.com/watch?v=TqN4UYeJwiA&t=2s Ber to jen pro zamyšlení, proč stát zkrátka nemůže fungovat jako firma.

Musím uklízet, vytírat, mejt nádobí protože se blíží návštěva, tak na zbytek zareaguju asi až zítra.

16.11.2017 20:02
profesor1

XXX.XXX.192.98

Tak dík, ale asi pro mne ztráta času. Nejsem zas tak blbý, abych nevěděl jak funguje firma a jak stát. Vidím že už asi nikdo nezná a nevěří na osobní hrdost, hrdost na své jméno které nosím, hrdost na rodinu z které pocházím... A o tom může být rodinná firma.

17.11.2017 08:57
lilo

XXX.XXX.201.210

profesor1 napsal(a):
Jak vidím Forum 24 tak se dál už nedívám. Opět opakuji - řídí jej Pavel Šafr, který byl, nebo možná stále je s Babišem v soudním sporu, tak že ať se vám to líbí nebo ne, je prostě zaujatý, neoběktivní. Podle mne dezinformační web.
Co překrucuji? ty píšeš o... "jednodužších, levicově zaměřených občanech"... hážeš je všechny do jednoho pytle. A všechny nepravičáky urážíš.

Ano lilo to napsala hezky i arus, ale proč není silná vláda? Všichni couvají, všichni to blokují. Všichni chtěli něco prosazovat a najednou všichni do opozice. A jen kecy jak by nemohli plnit program. Program, který stejně jenom slouží jako předvolební oblbovák. Co je mě po programu, když je potřeba co je potřeba. Proč se nevyjadřujete k Pirátúm? Taky mají plnou hubu co a jak by se mělo dělat, ale když mají převzít zodpovědnost, tak najednou curik, my budeme v opozici a tam vás budeme hlídat, hlavně nic po nás nechtějte.
Založil se Demokratický blok a už Fiala vykřikuje, že tím pádem mají přes 27% voličů. Vždyť to je podvod na voliče jako prase a vám to nevadí? Prostě pro korýtko udělají cokoli. Ten Kalousek se tam drží jako klíště. Neuvěřitelné.
Ano dostalo podstatnou většinu tak má právo vládnou a mají 4 roky na to aby dokázali jestli ANO, nebo ne. Ty kecy okolo jsou jen kecy. A katastrofické scénáře jsou zase jen kecy
Střed zájmů u Babiše? Jako jeden z mála, nebo vůbec jediný předložil majetkové přiznání.
Proč šel do politiky? Co říká on přesně nevím, asi aby tu udělal pořádek. Já si myslím že protože už téměř všechno má, tak proč by se ještě nechtěl zviditelnit do historie tím, že pozvedl republiku z toho politického marastu co tu byl. Tak že asi proto co říká. Až budeš bohatý, tak pochopíš
To EEt ti mám taky opakovat? Vždyt je to už trapné. Vyjímky odmítli socani, tak aby to prosadil tak musel socanům ustoupit. Funguje to dávno jinde, tak proč ne u nás. Navíc ta účtenková loterie u nás se setkala s polovičním zájmem než jinde. A ukaž mě na toho, kdo chce po nějakém 83 letém dědovi účtenku? Ten bonzácký web myslíš že někdo používá? Tohle jsou všechno kecy Fora 24 a podobných webů.
A kdyby náhodou, čemuž nevěřím, se rozhodovalo mezi Zemanem a Topolánkem a ty dáš hlas Topolámkovi, tak už ti opravdu předem gratuluji k tvému politickému přehledu o kterém říkáš že máš větší než většina z nás Případně Horáčkovi.

Ja mam trochu problem s tim profo... ze nehledas informace u zdroje..jo vim ze kazdej ma tu tendenci a na tom ta media profituji... kdo z nas cetl lisabonskou smlouvu... ze... nebo programy nasich stran a porovnaval je s programy a informacemi jinych stran zkratka hledal jak moc jsou ty informace pravdive a jak je pak media verejna prekrucuji a dezinpretuji. Pirati deklarovali jeste pred tim nez se dostali do snemovny ze jejich pozice bude v opozici z duvodu toho ze s faltynkem a babisem to proste nejde a pokud by to slo museli by oni panove byt ve vezeni... proto s nimi take nejednali...proto nekolikrat babis vystoupil v televizi ze by meli jit na lekce slusneho chovani... jelikoz pirati vubec nemeli jednat s nekym o vlade s kym vladnout nechteli...ustanoveni snemovny je pro ne dulezite prave proto aby mohli byt opetovne vydani k trestnimu stihani.. ktere jim bylo diky imunite pozastaveno... v kazde normalni demokracii clovek spojeny s takovym skandalem by slozil funkci... nemluve o dalsim provazanim firmy hnuti ano s agrofertem... no a co se tyka tvych overenych informaci z verejnopravnich i soukromych medii tak jo... prostrednikovi se nikdy neda verit nevis komu je poplatnej... co se tyka topola... Dalik je kauza mozna kamarad kterej za zady udelal neco co bylo v te dobe bezne jen trochu prestrelil s tou pulmiliardou ... mozna bilej kun... vime jak to chodi v lokalni politice... a vime ze je kazdej kadymu za neco zavazanej... ze ma kazdej politik svyho pasaka ze je byznis dobre napojenej reciprocne... se podplacej aby mohli vubec podnikat... ale pokud si vzpomente tak to nebyl dalik kvuli cemu slozil funkci... bylo to vyjadreni na skrytou kameru pro nejaky ctyrprocentni casopis... ohledne fishera... jestli si vzpominate... no a co dal... EET je dobra vec ale dalsi buzerace s papirem a kontrolnim hlasenim je vec jina... jako takova elektronickou evidenci vitam...ale jeji provedeni je zase jak v kocourkove... a tak je to vlastne se vsim co se tu deje... prave proto ze uz je to predem schozeno ze stolu... ono totiz pravidlo demagogie je ze sveho spoupere udelat hlupaka... preberte si to kluci jak chcete... lidi jsme tupci a pokazdy jim na to skocime protoze v nas neustale prevlada touha po idealu... po dobru pro nas pro nasi rodinu pro nase sousedy... nejhorsi je ze pokud se tam dostane clovek ktery jim do jejich hledacku nesedi velmi rychle ho diskredituji... takze pocitejte s tim ze u koryta se udrzi jen ty nejvetsi svine...

17.11.2017 09:41

Mastňáčku a čím ti je připomínám, případně v čem se mnou nesouhlasíš?

Rozepsal bych to vic, ale mam v dilne rozlozenej traktor, tak pujdu radsi hakovat.
V podstate jen to, jak striktne pises jen ne komouse a japonce. Ono ani pravice ani levice uz neposune stat tam kde byl pred 89. Ovce si zvykly na volnou pastvu ( alespon co se tyka ohrad ). Rvaly by. Cest praci. ( mimochodem muj oblibenej pozdrav ).

17.11.2017 09:43
profesor1

XXX.XXX.192.98

Opět super psaní Lilo Už dávno jsem ti říkal, že bych tě volil!
Dovolím si zopakovat tvůj závěr s kterým souhlasím na 1000(tisíc!)%

.....nejhorsi je ze pokud se tam dostane clovek který jim do jejich hledacku nesedi velmi rychle ho diskredituji... takze pocitejte s tim ze u koryta se udrzi jen ty nejvetsi svine...

Přesně protohle dokážu zkousnout, a chápu že Babiš, ani Faltýnek neodstoupili. Jestli teda máš info od zdroje, tak určitě víš že každá strana, lépe řečeno kmotři, kteří určité strany ovládají, mají své novináře a jiné, kteří už se postarají aby se nějaká diskreditační kauza vytvořila.
Všichni voláte po normální demokracii, ale ta tu byla možná tak max půl roku po převratu. Pak to páni politici vedli tam kam to vedli. A jestli si někdo myslí že jsme k normální demokracii směřovali a od 2014 kdy do vlády vsoupil Babiš se stav zhoršil, tak vám závidím váš optimismus a politický přehled.

S tím EET už mě opravdu štvete. Víme dobře proč začal. Babiš jej potřeboval prosadit ZA KAŽDOU cenu aby mohl začít platit. (nevěřím že narozdíl od EET jiné schválené zákony neprošly a stále neprocházejí úpravami, novelami.....) Socanúm ale neprošly registrační pokladny, tak byli našvaní a díky koalici, EET schválit museli, proto si alesppoň prosadili zákaz vyjímek, protože dobře věděli že lidi budou řvát, volby se blíží, a svede se to vše na Babiše. Mohli jste si všichni všimnout jak od začátku roku 2017 socani začali jít proti ANO. Dosáhli tím opačného efektu než chtěli. Voliči jim uteli. A kdo si myslí že Babiš EET neupraví tak je hlupák. Ale schválně tu zkuste někdo napsat, kolik teda těch hospod, nebo nějakých služeb kvůli eet zavřelo. Nebo když už, tak mě tu vyjmenujte země okolo, kde tržby nějak evidované nejsou. Babiš s vládou spěchá třeba taky kvůli tomu, že se blíží březen 2018, od kdy má EET platit pro řemeslníky a dobře ví že u těch řemeslníků je to zase o něčem jiném než někde v obchodě-hospodě.
Nedělám z Babiše svatouška, ale dle mne to chce opravdu ve vládě změnu, Třeba opravdu padnem uplně na prd*el, ale o to dříve se pak odlepíme odedna.

17.11.2017 18:58

Dovolím si jen malou poznámku o EET. Nevím, jestli někdo víte, jak to s ním funguje. Je to opravdová buzerace, která není vůbec k ničemu. Není to provázané s DPH, jsou to jen jednotlivé hotovostní platby, které se nikam nedají použít, protože skoro každý má také nějaké platby bezhotovostní. EET je úplně k ničemu. To není jen můj názor, s tím samým jsem se setkala i u přednášejících na seminářích o EET. Z EET se nedá vyvodit vůbec nic.

18.11.2017 11:34
lilo

XXX.XXX.201.210

A tak je to sevsim proste v tomhle nasem state prava ruka nevi co dela leva... pocinaje registrem vozidel, registrem uradu prace ktery skoncil v krabicich od bananu... EET se prosadilo a zacalo aplikovat aniz by to bylo kompletne vyhotovene a funkcni otestovane a provazane s tim s cim to ma byt... eet je jen kauza... ale nemusime chodit daleko abycho pochopili jak to funguje vlastne nefunguje... vemte si registr hospodarstvi a zvirat na to clovek musi byt pomalu vysokoskolak aby se v tom dalkovem pristupu vyznal a td... asi za to muze ta nase lidska gramotnost...

18.11.2017 23:51
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Jo Bartoš, čím dál tím lepší. :).

19.11.2017 00:41
profesor1

XXX.XXX.192.98

Jo tradiční strany, čím dál tím horší :).

19.11.2017 07:54
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

Dovolím si jen malou poznámku o EET. Nevím, jestli někdo víte, jak to s ním funguje. Je to opravdová buzerace, která není vůbec k ničemu. Není to provázané s DPH, jsou to jen jednotlivé hotovostní platby, které se nikam nedají použít, protože skoro každý má také nějaké platby bezhotovostní. EET je úplně k ničemu. To není jen můj názor, s tím samým jsem se setkala i u přednášejících na seminářích o EET. Z EET se nedá vyvodit vůbec nic.

Máte naprostou pravdu. Myšlenka zavést EET kvůli evidenci všech tržeb, jinými slovy, vše, co dotyčný dostane v hotovosti (protože bezhotovostní styk převodem je prokazatelný z bankovních výpisů) je naprosto nereálná. Proč? Kdo dříve dával bez papírů (vesměs řemeslník), bude tak činit i nadále. Kdo markoval naooko a po odchodu zákazníka z obchodu na kase vše znuloval (velmi, velmi snadné s neustále otevřeno kasou bez použití tlačítka na uzavření transakce) tak činí i nadále. Poctiví, kdo markovali a účtovali tak budou činit i nadále, jen na ně bude pohlíženo jako na potencionální zloděje, které je potřeba dozorovat. Výsledek - nic, na/sranost lidí, drobní živnostníci si začali "dávat do nákladů" i položky, nad kterými dříve mávli rukou (které jim zákon umožňuje, ale prostě jim to za to nestálo), rostou zákonem uznávané "cesťáky", náklady na pracovní oděvy, drobný spotřební materiál... EET státní rozpočet nespasí, to chce začít úplně na jiné, mnohem vyšší úrovni, což se ovšem nestane, protože ve "vyšších kruzích" ruka politika ruku byznysmena myje.

19.11.2017 08:36
lilo

XXX.XXX.201.210

Me u EET vadi ze pokud tedy stat vymaha nejakou povinnost ma prostredky k teto povinnosti dodat a financovat...

19.11.2017 10:25
profesor1

XXX.XXX.192.98

Mě vadí že mě policie zastavuje z důvodu silniční kontroly, protože ze mne stát dělá podezřelého ze spáchání přestupku, případně trestného činu - tak že ze mne dělá zloděje, opilece...., vadí mě že neznalost zákona neomlouvá a musím si platit televizi, internet, noviny, abych byl trošku v obraze. Že jsem povinem si chránit svůj majetek, tudíž musím platit za elektřinu a kupovat si různé zabezpečení domu, např zámek do dveří. Vadí mě že z každého vypáleného litru absolutního lihu musím státu zaplatit cca 100Kč, navíc ten líh nemůžu ani prodat, abych si přilepšil a ani si ho nemůžu vyrobit víc než 30litrů. Vadí mě že reálná cena benzínu je 18Kč/l a já musím platit o desetikačku víc. Vadí mě že stát platí politické strany, které já nepotřebuji, pro mne je člen vlády obyč úředník, který bere plat, tak proč ještě platit nějaký spolek? Vadí mě ještě spoustu a spoustu dalších věcí.

19.11.2017 10:37

Na to je lek, konopny lano z techniky ovsem. Koukam ze nam vadej podobny kraviny :) jeste povinny ruceni, zdravotka a tak dale.

19.11.2017 10:39

A povinna skolka a skola navic od 8hod! Zmeny casu.. Co dal?

19.11.2017 10:40

Ale maj dobry kafe na vlakacich tak musim mlcet na cenu jizdnyho ze se vyplati jet v jednom autem nez vlakem.

19.11.2017 13:15

profesor1 napsal(a):
Mě vadí že mě policie zastavuje z důvodu silniční kontroly, protože ze mne stát dělá podezřelého ze spáchání přestupku, případně trestného činu - tak že ze mne dělá zloděje, opilece...., vadí mě že neznalost zákona neomlouvá a musím si platit televizi, internet, noviny, abych byl trošku v obraze. Že jsem povinem si chránit svůj majetek, tudíž musím platit za elektřinu a kupovat si různé zabezpečení domu, např zámek do dveří. Vadí mě že z každého vypáleného litru absolutního lihu musím státu zaplatit cca 100Kč, navíc ten líh nemůžu ani prodat, abych si přilepšil a ani si ho nemůžu vyrobit víc než 30litrů. Vadí mě že reálná cena benzínu je 18Kč/l a já musím platit o desetikačku víc. Vadí mě že stát platí politické strany, které já nepotřebuji, pro mne je člen vlády obyč úředník, který bere plat, tak proč ještě platit nějaký spolek? Vadí mě ještě spoustu a spoustu dalších věcí.

Profesore, souhlasím...téma volby mě vyčerpalo, tak se omlouvám, že neraguji na "Baťu, rodinné podnikání aj., co jste zmiňoval výše ...a navíc, nechci se s vámi rozhádat Hezkou neděli přeji...

20.11.2017 08:09
profesor1

XXX.XXX.192.98

Hlavně se kvůli politice NEOMLOUVAT! (až teda Kalouska s Topolánkem zavřou, tak to jo, jinak nééé ) Navíc rozhádat se kvůli politice... Pohádat, to jo, ale rozhádat... Jedině že by vám tatínek vyhlásil válku!

20.11.2017 09:11

Profesore moc hezky jsi napsal ten příspěvek co ti vadí. Já už přestávám mít chtíč, ale i hlavně čas se o tý politice bavit. Máš myšlenky a informace v hlavě dobře utříděný, ale koukáš na ně mnohdy z jiného úhlu než já. Mohli bychom se hádat donekonečna kdo má pravdu a stejně by jeden nepřesvědčil druhého. Můžeš mít ideály takové jaké prezentuje Babiš, můžete spolu v noci snít a nemám ti to za zlý, ale neříkej mi, že ti nevadí ten obrovskej střet zájmů. Takhle vysoce postavenýmu člověku, který má hromadu firem v různých odvětvích, navíc je z něčeho obviněn (ano i přes presumpci neviny) by prostě neměl mít pod palcem ministerstva. Podívej se na jeho zemědělské podniky a z Evropy blížící se zastropování přímejch plateb, které má k něčemu vést, což jde právě především proti firmám jako je Agrofert. Když bude mít Andrej i MZe tak jsem zvědavej jak se s tímhle problémem ve svůj prospěch popere.

20.11.2017 15:45
profesor1

XXX.XXX.192.98

Já jsem asi opravdu naivní, ale stále věřím na chlapskou hrdost a nezdá se mě, že by Babiš měl zapotřebí při svém postavení se zapsat do historie jako óberzloděj.
A s tím střetem zájmů... nebuď naivní. Podívej se kde "pracují" všichni bývalí politici, případně jaké firmy mají jejich děti.
Opravdu si myslím (zase možná velmi naivně ) že omezit všechny ty podvody, kličky, tunely může jen ten, kdo se v nich dokonale vyzná - " Z pytláka, nejlepší hajný. "
A ještě k tomu - Řídit stát jako firmu...
Zrovna dneska říkali, že nemocnice dejme tomu v Ostravě, nakupovala léky desetkrát dráž, než nemocnice, dejme tomu v Plzni. Myslíš že tohle by se ve firmě mohlo stát? A to jsou jen střípky toho, jak to u nás doposaváď fungovalo.

Líbil se mě příspěvek jednoho pána, kupodivu z Prahy, ke článku o rozdělení společnosti po volbách. Tak si jej dovolím skopčit:

Kdepak ODS, ale TOP09, to jsou ti vítězové! Celý problém je v tom, že (j)elita není schopna rozdejchat porážku. Přece nebude vládnout někdo, koho my, herci, zpěváci, profesoři, studenti, sochaři, fotografové, novináři a já nevím kdo ještě, nechceme. My přece víme lépe než ostatní, co je pro lid dobré.
Nejsem Babišův volič, to ani náhodou, ale je skutečným vítězem voleb a má dostat šanci. Ať ukáže, kam ten stát dovede a možná za čtyři roky dostane padáka a ANO neproleze do parlamentu. Nebo to půjde, dostane nad 50% hlasů a vládu si postaví sám. O tom je demokracie, elito. Podle elit je ovšem demokracie to, co jim vyhovuje. A že Zeman s Babišem rozdělují národ? Ani náhodou. To poražené trpasličí strany dělají všechno možné, aby sestavení vlády překazily.

Myslím si že na ty 4 roky by tu šanci dostat měl. Nevěřím že by nás(stát) poslal hlouběji než jsme.

20.11.2017 15:57
kačíkačka

XXX.XXX.58.76

Každý se na to dívá ze svého pohledu, taky jsem osvč a pokladnu se vším jsem si musela koupit, a když jsem brblala nad zbytečně vyhozenými penězi, protože pokladnu jsem měla, bylo mi sděleno, že si to přece dám do nákladů!
Ale nikoho nezajímá, že když něco utratím tak na to musím nejdřív vydělat. O EET a evidenci se zmiňovat nebudu, protože by to bylo na sebrané spisy od Jiráska. Jenom poznámka- první kontrolní hlášení mi trvalo půl dne, protože datovka nevydržela tak dlouho otevřená, až jsem asi po pátém pokusu to vzdala, vytvořila soubor a ten vložila a modlila se aby to bylo v pořádku, dle info od kámošky z Fú bylo, podruhé odesláno dvakrát atd...
Proč to píšu, mám brigádníka, bere důchod na hlavu, příspěvek na bydlení a ještě nějaké dávky, jeho žena je taky celkem nefachčenko a oba volili Babiše, protože prý zatočí s těma podnikatelama aby platili daně a bylo co přerozdělovat. Když dostal první výplatu ptal se jakto, že má strženou daň když je jenom na brigádě(zapomněl, že nejenom já ji musím platit) a co si vydělal bokem to prý nemám počítat do výplaty, to nejsou peníze? Je, vzorem'' spolehlivosti je domluveno, že příjde v neděli ve čtyři a by měl manžel aspoň chvíli volno a on v jednu napíše, že nemůže, že hlídá syna.
Já myslím, že jeho voliči jsou postiženi selektivní slepotou a i závistí.
Mít všichnin stejně jak tomu bylo dřív(kam teda zapadá Babiš?)
Nevidí, že děláme každý den, pátek svátek deset i více hodin, staráme se abychom nebyli na nikom závislí a je pravda, že si sem tam dovolíme i nějaký ten luxus v podobě auta, hodinek, nebo telefonu, což je vždy komentováno závistným: viděli jste co si tamta nebo tamten pořídili? To určitě nezaplatili daně, tak na ně pošleme finanční, celníky, živnosták nebo něco podobného.
posledně si mi tu jeden pán stěžoval na máslo a vajíčka, že prý kontrolu na ně, tak jsem se ho ptala jestli ví komu patří Olma nebo drůbežárny, že si má komu stěžovat, protože patří Babišovi, odpověď: aha tak tam kontrola nepůjde.
A toto je v pořádku podle prostých lidí co si myslí, že velké podniky vlastní stát.
Opravdu mám pocit, že u těch velmi bohatých si lidi neuvědomí že jim v podstatě slouží.
Nebo koupit domácí maso, vejce zeleninu? Za ty prachy je to zlodějina a mohl by sedlák zbohatnout, tak radši jdou do Tesca a skoro za stejné peníze koupí tam, nepřemýšlí o tom, že dali peníze nějakému majiteli, protože není vidět.
Tak asi tak.

21.11.2017 14:43
lilo

XXX.XXX.201.210

profesor1 napsal(a):
Já jsem asi opravdu naivní, ale stále věřím na chlapskou hrdost a nezdá se mě, že by Babiš měl zapotřebí při svém postavení se zapsat do historie jako óberzloděj.
A s tím střetem zájmů... nebuď naivní. Podívej se kde "pracují" všichni bývalí politici, případně jaké firmy mají jejich děti.
Opravdu si myslím (zase možná velmi naivně ) že omezit všechny ty podvody, kličky, tunely může jen ten, kdo se v nich dokonale vyzná - " Z pytláka, nejlepší hajný. "
A ještě k tomu - Řídit stát jako firmu...
Zrovna dneska říkali, že nemocnice dejme tomu v Ostravě, nakupovala léky desetkrát dráž, než nemocnice, dejme tomu v Plzni. Myslíš že tohle by se ve firmě mohlo stát? A to jsou jen střípky toho, jak to u nás doposaváď fungovalo.

Líbil se mě příspěvek jednoho pána, kupodivu z Prahy, ke článku o rozdělení společnosti po volbách. Tak si jej dovolím skopčit:

Kdepak ODS, ale TOP09, to jsou ti vítězové! Celý problém je v tom, že (j)elita není schopna rozdejchat porážku. Přece nebude vládnout někdo, koho my, herci, zpěváci, profesoři, studenti, sochaři, fotografové, novináři a já nevím kdo ještě, nechceme. My přece víme lépe než ostatní, co je pro lid dobré.
Nejsem Babišův volič, to ani náhodou, ale je skutečným vítězem voleb a má dostat šanci. Ať ukáže, kam ten stát dovede a možná za čtyři roky dostane padáka a ANO neproleze do parlamentu. Nebo to půjde, dostane nad 50% hlasů a vládu si postaví sám. O tom je demokracie, elito. Podle elit je ovšem demokracie to, co jim vyhovuje. A že Zeman s Babišem rozdělují národ? Ani náhodou. To poražené trpasličí strany dělají všechno možné, aby sestavení vlády překazily.

Myslím si že na ty 4 roky by tu šanci dostat měl. Nevěřím že by nás(stát) poslal hlouběji než jsme.

A ja proste nemyslim ze takovej fizl ma vubec nejakou sebereflexi... jakoze chlapskou hrdost... ja naopak zastavam nazor ze tito lide uz jsou tak vzdaleni realite ze nepohodlne pro ne delaji jini no a pak jsou z obliga nemaji zainteresovane vlastni svedomi.

21.11.2017 14:54

Jezkovy voci co furt resite, moc pritahuje hlavne psychopaty.

15.12.2017 12:06
profesor1

XXX.XXX.199.243

Tak kandidát na prezidenta Topolánek dostal č.1 Doufám že je ta jeho "prostředníčková " jednička

15.12.2017 12:41

A ústavní soud zrušil 3. a 4. vlnu EET. Aspoň do konce příštího roku a co bude potom, to se uvidí.

12.1.2018 11:26

Tak a jdeme zase volit. Já jsem se posunula od Topolánka přes Drahoše až k Fischerovi. Včera v debatě se mi líbil, tak mu zkusím dát svůj hlas.

Taky kolem sebe slyším, že je lépe volit až v sobotu, že by se mohlo přes noc manipulovat s hlasy. Vyloučit to nemůžu. Odvolím pro jistotu v sobotu.

12.1.2018 11:33

Jedine Milos, MILOS NA HRAD!

12.1.2018 11:58

Tady mate inspiracai :)
https://www.super.cz/547052-radost-z-krasne-rodinne-dovolene-vystridalo-zklamani-tomas-klus-a-jeho-manzelka-nemohou-volit-prezidenta.html

Nikdy bych nerek ze je tohle mozny, ze nekdo kdo je tak uvedomelej a chlubi se tim do sveta si odleti valet prd_del do karibiku a pak si skoci do Toronta odvolit bezvyznamnou figurku jako je prezident. Tech zdroju, tech penez aby udelali gesto. Klus u me skoncil uz davno ( driv nez zacal ), ale tohle je vazne na facku.

12.1.2018 11:59
lilo

XXX.XXX.201.210

No... kdyz pak milos skape v urade bude prezidentsky urad vykonavat predseda vlady... a pokud to klapne tak bude mit prezidentskou imunitu a to je vic jak poslanecka... ja byt v babisove kuzi tak take podporuju mrtvolu.

12.1.2018 12:02

Skape? Co to je za slovo vuci cloveku?

12.1.2018 12:07
lilo

XXX.XXX.201.210

Pohled jako lekla ryba uz ma...

12.1.2018 12:08
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Lilo: otázkou je zda je to ještě vůbec on a né třeba už Nývlt

arus: souhlasím, já jdu dnes a stále nevím... mám favority...předvolební průzkumy jsou...no...trochu pochybné, ano, zítra by šlo taktizovat, ale to mám v plánu dětský den a né být na nervy

12.1.2018 12:17

Jeminkote nervy? Tady v pripade volby jednotlivce je to 50na50 nikdo nevi jak se ten kterej pi_us projevi az ho zvoli. Jelikoz jsou to vsechno psychopati, jinak by do toho nesli. Opet se to zvrhlo ve volbu kohokoli jen ne toho co tam byl. Jako boj koholi jen ne ANO s Babisem. Uplne nejhorsi je pro me emotivni Horacek ( co si hraje na T.G.M smrcnutyho Havlem ), tise doufam ze ho kavarna nedosadi. Radsi znamy "zlo" v podobne dohasinajiciho starce nez trapny "mlady" kostata.

12.1.2018 12:20
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Tak Horáček byl včera krutě dojemnej
Pak nemějte nervy kdo se s Milošem dostane do dvojky

12.1.2018 12:22
Jamarov

XXX.XXX.88.248

U nás už se uzavíraj sázky kolik % bude mít Miloš a kdo s ním půjde...jestli teda vyhraju já ten litr rumu tak chvíli budu bez nervů

12.1.2018 12:24
lilo

XXX.XXX.201.210

Ja furt vaham jeslti mlady koste bez stylu... nebo stylovy se stinem... a nebo nekoho kdo mi od pohledu neni sympatickej.

12.1.2018 12:25

Nemam, mozna bych volil Fisera, ale tezko prekonam nechut jit volit mensi zlo nez je Milos. Navic mam sklony smerovat na vychod spis nez na zapad a Fiser je tezce prozapadni.

12.1.2018 12:28

lilo napsal(a):
Ja furt vaham jeslti mlady koste bez stylu... nebo stylovy se stinem... a nebo nekoho kdo mi od pohledu neni sympatickej.

Tragedie, nektery pohlavi by asi meli dostat zakaz volit. Milos ma toho v hlave porad jeste dost aby ten urad dal zvladal. A rozhodovat se od pohledu, tak to je konecna.

12.1.2018 12:32
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Konečná je když sedíte jen doma a máte nechuť někam vůbec chodit.
Jo někteří by k volbám radši chodit neměli, ale dát na intuici není nikdy špatně.

12.1.2018 12:35
lilo

XXX.XXX.201.210

Bohuzel.. to neni konecna... to je intuice... tomu se rika prvni dojem... a je uplne jedno jak je clovek obleceny, co vypravi a jake ma fyziognomicke znaky... neni to o krase symetrii obliceje...nebo dobre o tom jak vypada... je to neco jineho... to jak vypada je tam trosku v jine uloze a nejsem si jista zda mi rozumis... ja te intuici, tomu cteni z obliceje dost verim a jeste jsem se jaksi nezmylila...

12.1.2018 12:37

Bez dalsiho komentare.

12.1.2018 12:38
Jamarov

XXX.XXX.88.248

přesně tak...

12.1.2018 12:40
Jamarov

XXX.XXX.88.248

To bylo pro : lilu
Ten kdo má intuici potlačenou to nemůže pochopit.

12.1.2018 12:41

Kde selhava rozum nastupujue intiuice...to to zase dopadne. Skoda ze se pak nedozvime koho jaky pohlavi volilo.

12.1.2018 12:47
lilo

XXX.XXX.201.210

Pravidlo volby prezidenta zni... v prvnim kole volime toho koho chceme... a v druhem kole proti tomu koho nechceme... "vzhledem k tomu ze stavajici prezident postupuje do druheho kola automatikcky neni nutne aby jeho volici k volbam prvniho kola chodili a tratili tak svuj drahoceny cas"... vim koho rozhodne nebudu volit v druhem kole...

12.1.2018 12:51
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Kde selhava rozum nastupujue intiuice...to to zase dopadne. Skoda ze se pak nedozvime koho jaky pohlavi volilo.

To by bylo zajímavý-koho tedy volí tedy ti rozumní
Kde selhává rozum?...to si myslí ti, kteří tu intuici maj potlačenou.
Radši vyrážím...žádná taktika, budu tam první

12.1.2018 12:53

To by bylo nekonecny dohadovani, kde jste prisla na to ze ma nekdo potlacenou intuici? Nebo se to rika obecne kazdej chlapk stejnej, staci mu se nazrat, napit a je spokojenej? Takze kazdej chlap = potlacena intuice? To snad radsi zustante doma a udelejte starymu slichtu :) ( doufam ze to vezmete s humorem? ).

12.1.2018 13:02
Jamarov

XXX.XXX.88.248

To by bylo nekonecny dohadovani, kde jste prisla na to ze ma nekdo potlacenou intuici? Nebo se to rika obecne kazdej chlapk stejnej, staci mu se nazrat, napit a je spokojenej? Takze kazdej chlap = potlacena intuice? To snad radsi zustante doma a udelejte starymu slichtu :) ( doufam ze to vezmete s humorem? ).

Nekonečný určitě
Já nikde neřekla-že vy muži máte všichni potlačenou intuici, jo a šlichty nevařím
A těch věcí k uspokojení je o něco víc
(jedině s humorem )

Tak hlavně šťastnou volbu všem

12.1.2018 13:12

lilo napsal(a):
Pravidlo volby prezidenta zni... v prvnim kole volime toho koho chceme... a v druhem kole proti tomu koho nechceme... "vzhledem k tomu ze stavajici prezident postupuje do druheho kola automatikcky neni nutne aby jeho volici k volbam prvniho kola chodili a tratili tak svuj drahoceny cas"... vim koho rozhodne nebudu volit v druhem kole...

To je ono?
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/recese-jindricha-sidla-vydesila-hrad-i-vladu-ministr-vnitra-dementuje-ze-by-zeman-postupoval-automaticky-41606?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp

Přidejte reakci

Přidat smajlík