Uživatel s deaktivovaným účtem

lilo
napsal(a):
A ja NEVOLIM MILOSE vzhledem k tomu co jsem psala vyse je jedno koho budu volit v prvnim kole... vim ovsem koho nebudu volit v kole druhem...
Lilo, taky mám jasno o druhém kole

Je to absurdní - člověk má kolem sebe POUZE lidi, co by Zemana nevolili ani náhodou a přesto bude mít zas tolik hlasů, že nevěřím, že se dočkáme někoho jiného Fakt jsou ta Morava a Severní Čechy natolik silné, že všechny myslící obyvatele ČR převálcují?

Ale nevolim, leda by se dostal do druhyho kola s nejakym mladym vocasem nebo lobistou, ci havlistou nebo kavarnikem.

Ne, mlady vocasove do politiky podle me nepatrej, at se dal ucej nebo si neco odmakaj.

Mladej vocas je tam jen jeden. Zqbozrouti si zvolili podobnyho experta a co z nek ted leze za bludy. Kam se hrabe Milos.

Mastnacek: Cože? Že opět se to zvrhlo ve volbu kohokoli jen ne toho co tam byl? A uvědomuješ si vůbec že polovina lidí ho tam nechce už nějakých 5 let? To není boj co by s kampaní začal, ten boj proti Zemanovi tu trvá už nějakou dobu. A odkazy z bulváru otevírat nebudu, dík.
Za mě teda skoro kdokoliv jen né Zeman. Tak nějak se rozmejšlím mezi Hilšerem a Fischerem.

Massaro
napsal(a):
Aha, takze za 10 let uz by to jako bylo lepsi, jo? To uz by z nej bludy nelezly...Vis ono to neni jen o veku. I kdyz si myslim, ze temer ve 42 letech uz by clovek, ktery toho ma navic za sebou tolik co Hilser, mladym vocasem nazyvan byt nemusel. Ale internet holt snese vsechno.
Jen hadam ze ma maly deti, at je s manzelkou vyvedou a pak at dela ptakoviny typu kandidovat na prezidenta. To zas bude emigrantu az to skonci :).

Kostey, ani me nepripominej tu histerii co byla pred a po zvoleni zemana. Saskarna.

...Ale Hilšer to u mě prohrává tím jak byl totálně mimo v debatě ASZ ČR „Prezident (i) pro venkov“ http://www.asz.cz/redakce/index.php?clanek=188098&lanG=cs&xuser=546524828491731246&slozka=5880&ankreferer=.
Z toho videa je videt ze by si ji zeman mozna ani nevsiml... mozna ji ani nevidel.. coz mi prijde k vyrazu jeho oci... jeslti von neni slepej... jecela uz kdyz se svlikala a vyhybala a reakce ochranky byla fakt povedena... misto toho aby ji zneskodnili v uvodu...voni ho chudaka narvou na stul a jeste ho tak vydesili ze ho z toho malem trefilo...

napsal(a):
...Ale Hilšer to u mě prohrává tím jak byl totálně mimo v debatě ASZ ČR „Prezident (i) pro venkov“ http://www.asz.cz/redakce/index.php?clanek=188098&lanG=cs&xuser=546524828491731246&slozka=5880&ankreferer=.
Kostey líbí se mi vaše vylučovací metoda.

Ty si nedas dneska pokoj, rano jsi to rekla presne, jen to graduje. I kdyby byl slepej, klidne i hluchej, tak muze bejt prezident. Nebo jses takova borka ze bys diskriminovala telesne postizenyho? Nebo z tebe vyleze ze teplouse bys nikdy nejmenovala soudcem jako Fiser?.) Dej si pauzu. Fakt ve tvym pripade ( v mym asi nekdy taky ) lepsi mlcet.
No vy zřetelně nechápete, že to byl předvolební tah... Vždyť jakou popularitu přineslo Clintonovi, že si od Lewinské nechal... Komu se v Zemanově věku povede, že se na něj vrhne nahatá kočka .
Předem se omlouvám, že nemlčím , ale nejde to... a bohužel už nejsem schopná brát naši politickou scénu vážně...

profesor1
napsal(a):
Co tu řešíte? Šťastné číslo je snad jen jedno!
Lilo, jako by sis trošku protiřečila, ale nemám čas nad tím přemýšlet
Každopádně nemoc a stáří výraz obličeje dost ovlivní. Navíc práce s lidma ti na výrazu ve tváři časem moc nepřidá
Já myslím, že záleží na tom, kde se s těmi lidmi pracuje. Jestli na exekutorském úřadě nebo v environmentálním zařízení . Jsou stařenky milé, jiné jsou dámy a další jsou ježibaby. Kdepak která pracovala?
Nevolím Zemana, to je zásadní . Pak uvidíme, co dál.
Jediný pro mne volitelný je pan Zeman a moc mu přeju, aby za tu kampaň, která
je proti němu vedená ze všech stran a kterou si proti němu neodpustili ani
prezidenští kandidáti, se stal vítězem voleb.
Proto si moc přeju, aby se potvrdilo staré přísloví, že : Kdo jinému jámu kopá,
sám do ní padá.

S tím druhým odstavcem naprosto souhlasím .
napsal(a):
Je to absurdní - člověk má kolem sebe POUZE lidi, co by Zemana nevolili ani náhodou a přesto bude mít zas tolik hlasů, že nevěřím, že se dočkáme někoho jiného Fakt jsou ta Morava a Severní Čechy natolik silné, že všechny myslící obyvatele ČR převálcují?
No já třeba Zemana volila...stejně jako při minulé volbě prezidenta...a jsem ze severozápadních Čech ...jediný jakž takž ucházející kandidát, kterého bych ještě podpořila, je Drahoš...jinak bych nikoho z nich nevybrala...a ať si o tom myslí kdo chce co chce, mě se Zemanovo názory líbí, líbí se mi to, jak dokáže mluvit z hlavy, z paměti, nepotřebuje žádný taháky..je to chytrý člověk..i to, jak se s ničím nesere a jaký má názor na migranty..
Ale jak píšeš, je to zajímavé...každý na něj nadává, stejně jako nadávali na Babiše a ejhle, kdo se předtím stal prezidentem a kdo se nyní stal premiérem...

lilo
napsal(a):
Mastnacku a ted nereagujes na me... nebo mi neco uniklo? / lepsi nez mlcet je delat blbyho... to funguje vzdycky... ja bych chtela mit nervy jako ten protokolar...
Skoro bych řekla, že s tím všichni okolo počítali dopředu a ten protokolář se nedokázal přetvařovat, protože takovou kravinu v souvislosti s volbami jen tak někdo nezažije .
napsal(a):
Nemam, mozna bych volil Fisera, ale tezko prekonam nechut jit volit mensi zlo nez je Milos. Navic mam sklony smerovat na vychod spis nez na zapad a Fiser je tezce prozapadni.
Směřovat na východ ? to myslíte jako vážně ? to jako do ruska nebo snad až do číny ?
mě rusáci zabili pradědu v první světový, tátu rusáci pro změnu ukradli v 45 i s kočárkem když tudy táhli kdyby je děda nechyt za městem bůhví kde by skončil a v 68 po něm pro změnu stříleli v Praze u rozhlasu, nám v 88 na nový rok pro změnu mířil rusák nataženým kalašnikovem do zad když jsme šli ze silvestra, takže za mě jedině na západ... ML.

Rodinna tragedie me mrzi. Dalsim zabili nekoho ve valce nemci. Takze ani na zapad. Kam ted? Jit se zahrabat.

canka
napsal(a):
No já třeba Zemana volila...stejně jako při minulé volbě prezidenta...a jsem ze severozápadních Čech ...jediný jakž takž ucházející kandidát, kterého bych ještě podpořila, je Drahoš...jinak bych nikoho z nich nevybrala...a ať si o tom myslí kdo chce co chce, mě se Zemanovo názory líbí, líbí se mi to, jak dokáže mluvit z hlavy, z paměti, nepotřebuje žádný taháky..je to chytrý člověk..i to, jak se s ničím nesere a jaký má názor na migranty..
Ale jak píšeš, je to zajímavé...každý na něj nadává, stejně jako nadávali na Babiše a ejhle, kdo se předtím stal prezidentem a kdo se nyní stal premiérem...
Ten Zeman z hlavy mluví jako hulvát, zpaměti si plete dojmy s pojmy, nicméně chytrý určitě je a že se s tím nesere, to máš samozřejmě taky pravdu. To že opilej málem nablinkal do korunovačních klenot a nebo že zahraniční politiku dělá vláda a né prezident by si taky mohl uvědomit. To že je v tak špatném zdravotním stavu, že by si fakt měl jít radši užít důchodu je věc další. Teď tu možná panuje klid a mír, ale jen co by nastal nějaký konflikt, dovedeš si představit co by v prezidentské funkci asi dělal? Vždyť to je taky vrchní velitel ozbrojených sil...
A k tomu Babišovi: Uvědom si, že když se spočítaj i lidi co nebyli u parlamentních voleb, tak Babiše volilo jen 17% občanů. To se potom není čemu divit že na něj tolik lidí nadává. To že i s takovym výsledkem se stal vítězem voleb a premierem je dáno tím, jak se roztrousily hlasy mezi tolik ostatních stran a kvůli systému počítání přidělování mandátů a jeho odstupu ve výsledku od ostatních stran má najednou takovou spoustu křesel v parlamentu.
napsal(a):
Ten Zeman z hlavy mluví jako hulvát, zpaměti si plete dojmy s pojmy, nicméně chytrý určitě je a že se s tím nesere, to máš samozřejmě taky pravdu. To že opilej málem nablinkal do korunovačních klenot a nebo že zahraniční politiku dělá vláda a né prezident by si taky mohl uvědomit. To že je v tak špatném zdravotním stavu, že by si fakt měl jít radši užít důchodu je věc další. Teď tu možná panuje klid a mír, ale jen co by nastal nějaký konflikt, dovedeš si představit co by v prezidentské funkci asi dělal? Vždyť to je taky vrchní velitel ozbrojených sil...
A k tomu Babišovi: Uvědom si, že když se spočítaj i lidi co nebyli u parlamentních voleb, tak Babiše volilo jen 17% občanů. To se potom není čemu divit že na něj tolik lidí nadává. To že i s takovym výsledkem se stal vítězem voleb a premierem je dáno tím, jak se roztrousily hlasy mezi tolik ostatních stran a kvůli systému počítání přidělování mandátů a jeho odstupu ve výsledku od ostatních stran má najednou takovou spoustu křesel v parlamentu.
Píšete o opilém Zemanovi. Pře chvílí jsem poslouchala duel Ringo Čecha
s novinářem Jankem Rubešem. Rubeš tam říká že by prezident neměl pít, ani
kouřit, že by měl být vzorem pro mladé. (narážka na Zemana)
Rigo mu na to říká, že Havel chlastal jak nevím co a hulil jednu za druhou.
Ale to byl Havel. Tam to nevadilo, že?
Pusťte si to celý.
napsal(a):
Kostey každý máme svůj názor a své právo si svobodně zvolit koho chceme, a já chci jako prezidenta Zemana. Neříkám, že jeho zdravotní stav by si už asi žádal užívat si důchodu, ale mě nikdo svými protizemanovskými argumenty nepřesvědčí. Však nakonec uvidíme, jak si občané vyberou..uvidíme, zda všichni ty žbrblálkové, co jsou třeba právě proti Zemanovi, s tím něco udělají, a zvolí někoho jiného...
Kdo si pamatuje Zemanův článek který vyšel nedlouho před revolucí v Téčku ví, že v té době to rozhodně nebyl hlupák a že to byl i poměrně odvážný čin se pod něco takového podepsat. Ale od toho ho už dělí léta velmi pozitivního vztahu k alkoholu, což jak známo intelektu nepřidá zejména v kombinaci s přibývajícím věkem. Takže za mě .
Jen je smutný, že i přes to vše vlastně není nikdo jiný.
No a účast ve volbách? Stále se mluví o občanské odpovědnosti atd. Myslím že procento účasti celkem jasně ukazuje, kolik občanů považuje politiku za naprosto nedůvěryhodný cirkus, se špatným scénářem a obsazením který nic nepřináší a jen stojí peníze.
Po revoluci (ale vlastně i před revolucí) mě politika docela zajímala, dnes se nedokážu přimět alespoň rámcově sledovat aktuální situaci...
Radši jdu s holkama na pastvu...
A zase se neudržím: Kubo a ostatní, kteří říkají že Babiše nevolilo 70, nebo jak píšeš ty 83%. Jděte s těmahle ÚČELOVÝMA počtama do ZÁDELE. Případně laskavě dodejte, že ty ostatní strany dle vašich obrácených počtů NEVOLILO +/- 98%. Nebo snad nemám pravdu?
K Zemanovi - přesně co napsala Pajca a Canka. Je mě smutno z toho, že ostatní kandidáti klesli k tomu, že se taky o Zemana otírali a nikdo nenašel žádné kladné ohodnocení. Proto jsem na truc volil opět Zemana, ač jsem mu chtěl dopřát klid k vůli jeho věku. Že je Zeman pro východ, je taky trapné a ubohé tvrzení. To by pak musel být pro Rusko a Čínu i Trump. Jsou tam trhy, které potřebujeme ať se nám to líbí nebo ne. A kde byli ti křiklouni když tam byl Trump?
Chtěl jsem volit Fischera, ale něco mě na něm nesedí.

Bekkky
napsal(a):
Mě to už přešlo, prostě jdu na pastvu...
Jo, Bekky, to je aspoň čin. Já taky chodím večer a beru s sebou i kluky, nejen holky .

profesor1
napsal(a):
No, ještě bych si dovolil upřesnit jeden zdejší názor - v žádném případě bych nechtěl určité pohlaví připravit o právo volit, ale zakázal bych jim kecat do politiky!
Myslíte jistě muže, jak jinak...

Ja se snad zvednu a pujdu miloj hodit hlas kdyz to tady ctu. Fiser si pousti do textilu z havla a knizete a ty dva uz nejakou dobu nemusim. Prosim vas nepiste hlouposti ze prezident vzor pro mlady. Vzor jsou rodice. Kdyz budu alkac a kurak, rezat starou za hnusnou veceri nebo ze si rozpusila bez dovoleni cop, tak je velka sance ze se mladata potati. A nebo budou pravej ppak, vstupuje tam taky ten heterozni efekt :) dale vulgarita a nasili jde na plny pecky z televize a internetu, filmy, serialy. Prezident nikoho nezajima.
Havel byl pulce naroda volnej a druha se mu smala kvuli gatim, rackovani, pozdeji ho prejmenovali na veskrnu atd. Ze chlastal a hulil mu nikdo neodpare. Navic u holice jsem casto slysel starsi strejce ze chtej na havla a pak slezli z kresla s silenou komedijej na hlave, tak nevim.
Hanig, Hilsr, Fiser, tipicky cesky prijmeni ze? To jen tak mimo rec.
Hilsr je asi jako jedinej nezastizenej ve vetsi mire komunizmem, ale stojim si za tim ze ma vyvyst mlady, venovat se rakovine ( jestli to nevzdal ) a necpat se do tak bezvyznamny funkce. Aktivisty nemam uz rad, casto jsou moc cerny nebo bily nic mezi. A co si myslet vubec obecne o chlapech co maj maly decka a jdou za vysokou karierou? Znicej jim detstvi, neuzijou si je, tzn kdyz jim nezalezi na tomhle, jak jim asi zalezi na obcanech?
Tak se to tady moc neposunulo... ja odvolila...abych pravdu rekla tak kandidata jsem nemela pripraveneho do posledni chvile a az za plentou jsem vlastne hledala koho tam dam... ale rozhodne jak jsem psala vys mam jasno koho uz tam nedavat at je to clovek veskrze sverazny a v nekterych ohledech sympaticky... vzdy budou dva tabory... vzdy na kazdem bude kazdemu neco vadit... at uz je to vek alkoholismus nemoc slaboduchost nebo nejakej jinej rozmar ci vlastnost pocinaje fyziognomickymi odchylkami konce mentalni vybavou... muj kandidat na hrad vzhledem k tomu jakou tu mame vladu, tedy demokracii... tedy parlamentni demokracii... by spise jak politikem mel byt statnikem... clovekem ktery bude nasi zemi reprezentovat a jeho role se bude slucovat s nasi zahranicni politikou a smerovanim naroda... k vykonu teto funkce kdy mam pocit ze jde spis o postmonarchisticky prezitek... v systemu kdy nam demokracii haji jeste druha snemovna a ustavni soud... je tu prezident tak nejak jak to rict jak bezruka loutka...ale v podani stavajiciho spis jako manasek... chci aby to byla osobnost ktere nechybi sebereflexe pokora a lidskost... ani jeden z prezidentu po havlovi takove vlastnosti nemel...a jen malo kandidatu v letosnim vyberu tyto vlastnosti projevilo a naznacilo...at uz to dopadne jakkoliv meli bychom si hrabnout do vlastniho svedomi protoze s nami to v mravenisti zacina i konci my jsme ti lide my jsme ten narod my si volime vyber toho co chceme prezentovat svetu... rozesmal me kostey kdyz psal o vrchnim veliteli ozbrojenych sil... zasmala jsem se a rekla si jakych sil... trochu se mi vybavila ta scenka ze shreka

Mastnacku, chápu Vaši otrávenost a rozhořčení (snažím se), ale co pak Vy se nestydíte za Zemana? Já se stydím za všechno, na co si u něho vzpomenu, byl to sice chytrý člověk, ale nemám ráda opovržení druhými, vulgarity mimo hospodu a ani jeho vystoupení z dob, kdy ještě byl při smyslech víc než dnes, mi nesedí. Je sice svérázný, ale chybí mi u něho empatie a jakákoliv vstřícnost. Vybírám prezidenta prostě tak, abych se s ním shodla v co nejvíc názorech a nemusela se pokud možno stydět, že moji zemi a mě má zastupovat. Jen jste mě udivil, že byste šel na truc volit Zemana .
Opravdu se stydět může keždý sám za sebe, za svoje špatnosti, nebo za špatně
vychované děti. Ale stydět se za to, co řekl, nebo udělal prezident?
Před kým se za něho stydíte ? ste snad z jeho rodiny?
Kdybych se takto, jako Vy měla za někoho stydět, tak bych se styděla za ty jeho
nenávistné odpůrce, kteří ho sprostě veřejně uráží. Ale nestydím se za ně, je to
jejich vizitka, vizitka jejich vychování a charakteru.

pajca
napsal(a):
Opravdu se stydět může keždý sám za sebe, za svoje špatnosti, nebo za špatně
vychované děti. Ale stydět se za to, co řekl, nebo udělal prezident?
Před kým se za něho stydíte ? ste snad z jeho rodiny?
Kdybych se takto, jako Vy měla za někoho stydět, tak bych se styděla za ty jeho
nenávistné odpůrce, kteří ho sprostě veřejně uráží. Ale nestydím se za ně, je to
jejich vizitka, vizitka jejich vychování a charakteru.
Prezident reprezentuje (měl by) občany své země a zastupuje je i před jinými zeměmi a měl by třeba i dokázat uklidnit rozpory mezi obyvateli apod. Můžete mně, prosím, napsat, proč vlastně tedy Vy osobně volíte vůbec prezidenta? Vždyť to je tedy podle Vás jedno, jaký bude, a je to jen jeho ostuda, co kde provede . No, já to takhle neberu, jestli někoho někam pošlu, stydět se za něho nechci, ať je to prezident na Hradě nebo brigádník, kterého pošlu koupit materiál. Vyberu si toho, který odpovídá mým názorům. Podle čeho tedy vybíráte Vy?

Janinka Bosorka
napsal(a):
Oreb1 - proto vyhraje Zeman, protože reprezentuje občany své země. Lidé, kteří ho volí, jsou stejní, minimálně mají shodné názory. Jinak to přece nemůže být.
Já vím, proto se divím, že se za něj lidi nestydí, prostě lidi přeceňuju. Nebo podceňuju, čeho jsou schopní? Pokud komu prezident typu Zeman vyhovuje, nemůžu s tím nic udělat. Je to jen diskuse a
každý smí mít svůj názor. Doufám . I já a pajca. Nikoho nenapadám a nemůže nikdo říct, že Zemana nenávidím . Jen to není můj typ .
napsal(a):
Prezident reprezentuje (měl by) občany své země a zastupuje je i před jinými zeměmi a měl by třeba i dokázat uklidnit rozpory mezi obyvateli apod. Můžete mně, prosím, napsat, proč vlastně tedy Vy osobně volíte vůbec prezidenta? Vždyť to je tedy podle Vás jedno, jaký bude, a je to jen jeho ostuda, co kde provede . No, já to takhle neberu, jestli někoho někam pošlu, stydět se za něho nechci, ať je to prezident na Hradě nebo brigádník, kterého pošlu koupit materiál. Vyberu si toho, který odpovídá mým názorům. Podle čeho tedy vybíráte Vy?
Já jsem byla u voleb právě proto, že mi není jedno kdo bude prezident. Zemana
volím pro jeho nepřehlédnutelné zásluhy pro naši zemičku. Nerozhoduju se
podle planých, v mnohém neuskutečnitelných slibů ostatních kandidátů v kampani.
V žádných volbách se neřídím sliby v kampani. Kampaň jsou zbytečně promrhané
milióny na oblbování voličů, které by bylo užitečné využít účelněji.
No a Zemana volím hlavně pro to, že jsem starý, vesnický a méně vzdělaný volič.
V médiích říkali i psali, že tací volí Zemana. Tak jinak ani nemůžu.

pajca
napsal(a):
Já jsem byla u voleb právě proto, že mi není jedno kdo bude prezident. Zemana
volím pro jeho nepřehlédnutelné zásluhy pro naši zemičku. Nerozhoduju se
podle planých, v mnohém neuskutečnitelných slibů ostatních kandidátů v kampani.
V žádných volbách se neřídím sliby v kampani. Kampaň jsou zbytečně promrhané
milióny na oblbování voličů, které by bylo užitečné využít účelněji.
No a Zemana volím hlavně pro to, že jsem starý, vesnický a méně vzdělaný volič.
V médiích říkali i psali, že tací volí Zemana. Tak jinak ani nemůžu.
No teď jste mě fakt rozesmála. To nemyslím ironicky, ale napsala jste to tak legračně .
Když bych to vzala do důsledku, pak tedy, jestli vyhraje Zeman, jsou v naší zemi převážně staří, vesničtí a méně vzdělaní lidé . Takhle si většinou představujeme některou zemi Jižní Ameriky, jen tam je víc mladých. A v dalším důsledku bych tedy já měla být ještě mladá. To mě potěšilo. Vlastně se tak docela cítím .

profesor1
napsal(a):
Winston Churchill, nadělal taky hodně kiksů a spousta lidí ho mělo za burana.
Dámy, ono to není jen o tom, umět se na veřejnosti tvářit - přetvařovat a vyjadřovat, jak si to stádo žádá....
Pokud ale opravdu za Zemanem nevidíte nic pro ČR prospěšné, tak je zbytečné to s váma řešit.
Starého neplodného kozla taky vyřadíte ze stáda a nehledíte obvykle na to, že kdysi plodil dobrá kůzlata.
Nic ve zlém, já to opravdu beru jen jako diskusi pro zábavu.

Hlavně že se obvykle odmítám bavit o politice, teď jsem podlehla pokušení, jelikož jsem se už dlouho s nikým nedohadovala . Doufám, že jsem tu nikoho neurazila, příliš nenaštvala, rozhodně to nebylo mým úmyslem. Ale zase to neberte jako krok vzad, stojím si za svým pevně .
Janinka Bosorka
napsal(a):
Zeman se chová přesně tak, jak si to stádo žádá. To je pravda. Stádo lidí.
No vidíte jak tomu nerozumíte
Zeman se chová jak se chová a jak si to někteří novináři, oponenti a rádoby inteligenti zaslouží.
Pět let je televize a noviny plná jeho jakože nevhodného chování a výroků, vystupují tam jen kritici a z toho má podle vás usuzovat co si národ žádá?
Oreb, jestli někoho konkrétně vy urazíte, tak to vůbec neřešte Ten dotyčný za to určitě nestojí.
A Pajca napsala co říkají novináři, kavárníci a spoustu ostatních i zde diskutujících. Tak že úsměvní jsou spíše ti co tuhle teorii stále melou dokola.
Každopádně Zeman opět celkem s odstupem vyhrál. I když podle některých "matematiků" jej nevolilo 60% voličů. Jenže druhého ať už následně vyhraje nebo ne, tak nevolilo 80% voličů. Víme ?
Jo jo, volby...
Můj jediný vhodný představitel presidenta, Jan Švejnar,
se projevil jako Honzík Bezkulka a nekandidoval.
Takže koho volit?
Dva gauneři, naivní idiotek, který se k volbám dostavil s flekem na límci
(a jeho štětule - promiňte, manželka - měla flek na vlečce od kabátu),
pár lůzrů, loutek, jediný (příliš bojácný a předpřiposlaný) inteligent.
A jeden Miloš.
No nic, k druhému kolu budu muset dokvačit.
Miloš prostě musí vyhrát.
Brzo sice začne jezdit na vozíčku, ale to by byla pořád menší odstuda,
než současné vratce adrenalinové přesuny.
Jeho Ivana by s flekem mohla převzít cenu Nesympaťanda roku.
Netuším, co to měla u voleb na hlavě za přeliv, to oči mé ještě neviděly.
Já teda taky nevypadám zrovna nějak oslnivě... Ale ona je z Prahy!
Tam může využívat veškerého dobrodiní a prvodámové péče
v podání stylistů, Krejčířů, krajkářů či sukničkářů.
Uf, raději si jdu zakrojit Třímlékový a otočím se na g. na druhý bok.
M.ú.

Oreb, Janinka.Bosorka: Po tom co jsem teď za týden udělal 454 kozám paznehty a další mě zítra čekají, nemám náladu a energii tu teď do té debaty nějak zabředávat, ale sdílím vaše názory.

napsal(a):
Oreb, Janinka.Bosorka: Po tom co jsem teď za týden udělal 454 kozám paznehty a další mě zítra čekají, nemám náladu a energii tu teď do té debaty nějak zabředávat, ale sdílím vaše názory.
Kostěji, Vy aspoň děláte něco užitečného. Klobouk dolů, to asi záda cítí. My tu jen tak kecáme a nic z toho. Musím dělat něco smysluplného. Jdu na pastvu.
Profesor 1 Naštěstí je dost lidí, kterí mi vysvětlí, čemu nerozumím. Mají tu potřebu. Hned jsem klidnější. Taky mne uklidňuje, že Zeman má jen JAKOŽE nevhodné chování a výroky, vlastně se mi to jen zdá.
Pevně věřím, že většina, která nevolila Zemana, spolu s většinou, která nevolila vůbec, zvolí prezidentem Drahoše. Já a moji přátelé rozhodně ano.
Pane Jane, konečně jste zpět, hned je tu sranda.

Nemam chut sem vkladat svoje nazory na kandidaty ani vysledky prvniho kola.
Z debaty zde vyplyva, ze je to stejne zbytecne. Logicke argumenty jsou prebity napadanim a zesmesnovanim. Tak, jak je tomu i kdekoli jinde napric vsemi politickymi debatami - at uz v TV nebo v hospode.
Kazdopadne mi z toho vychazi, ze aby se situace zmenila, museli by se proste aktivizovat ti, co nevolili vubec. Protoze kyvaci stavajiciho prezidenta ...smazala jsem svuj komentar... svou slepou viru v nej proste neprehodnoti.
Kubo, Oreb, Janinko...ze se sem chodite rozcilovat. Jak vidite, tak v tom nahledu na vec nejste sami, kazdopadne ten druhy tabor ma potrebu byt daleko vic slyset...
Honzo, zklamal jste mě. Býval jste důvtipnější! Ivanka přeci věděla, že veškerou pozornost na sebe strhne aktivistka p*rsatice, tak že proč utrácet za salóóón
Dámy slyšely jste jak neúspěšní kandidáti vyzývají své voliče aby volili Drahoše? Ti vás mají za stádo, které je potřeba směrovat.
Hipííí dokanale zapadáš do skupiny antizemanovců
cituji tě -..... " kazdopadne ten druhy tabor ma potrebu byt daleko vic slyset".....
Schválně si dej tu práci a spočítej si příspěvky pro a proti. Což mě jen tak odhadem vychází ve prospěch vás - antizeman - 5 : 1. Dále si spočítej zastánce jiných kandidátů a zastánce Zemana. Taky je tu převaha "vás" antizenanovců. Ale jen odhaduji, nechce se mě to počítat, třeba se mýlím.
Každopádně další nepravdivé tvrzení vás antizemanovců co má poškodit Zemana
Ano Janinko, asi Drahoš vyhraje, ale stále to bude kandidát, kterého nechtělo 80% voličů Tak mu gratuluji ke krásnému druhému místu

Ja jsem dneska nesel ale v druhym kole se fakt premuzu a podporim Milose. Proc? Protoze vim co od nej muzu cekat. A kdo cet co jsem psal, prezident neni vzorem nikoho. Natoz dnesniho poteru nebo dorostu.
Vy co tady tak horujete and tim jak musi prezident reprezentovat ve svete atd atd...dejte si malej kviz. Udajen je na svete 195 statu. A ted, kolik prezidentu techto statu znate jmenem? Kdo je aktualni prezident nasich nejblizsich sousedu? Kdo je prezident Italie? Kdo vyjmenuje zpetne prezidenty nasich nejblizsisch sousedu aspon tri zpatky?.)
Myslim ze vysledek by byl hodne tristni bez urazky kohokoli. Ja treba fakt netusim kdo je prezident italie natoz o jednoho dozadu.
Ale je hodne humbuku okolo piz_dy Merklovy, Berlusconiho, Babise...
Kostey: myslim ze Milos by v pohode zavelel s kalasnikovem v ruce jako Zizka hrrrrr na ne. O nikom ze stavajicich porazenych si to nemyslim. Prd vime jak si nas malicky staty ty mocnosti USA - Rusko ( EU ) rozhodilo. Mila treba tusi a proto se kloni k tomu, kdo mu prijde duveryhodnejsi.

napsal(a):
Zes nerek, ja potrebuju zarobit jako sul a ty se tam pakujes sam

Prd se poskozuje, nazyva veci prevejma jmenama. Ze pouzije vulgarismu? Budiz, snemovna je plna vulgarnich hova_d, jen pred kamerou se to pretvaruje. Ale ja to chapu postoj zenskejch a zzenstilejch chlapu, zensky daj na slovicka, nechaj se ukecat namazat si med kolem ust, zzsenstili hosi jakbysmet. A pritom jde vsem o stejnej cil. Politicky korektnosti uz bylo az az, kam to vede je videt v nemecku, italii, francii, byli tak korektni ze se ted bojej vylizt pred barak. ja pro sprosty slovo taky nejdu daleko a nejsem z tech co mazou ( nejak extra ) med kolem hu_by.
Takovej Horacek byl doslova tragickej jak se snazil spravne rozhazovat rukama, pomalu vyslovovat, no komediant od pohledu. Drahos je pro me "muz" bez tvare. Na prezidenta by mel kandidovat nekdo za kym bylo v minulosti neco videt, Drahos je pro me jozin z bazin. Kdybyste si Janinko Bosorko vybirala manzela timhle zpusobem, komu date prednost? Intuici? Mozna to je blbej priklad ale ja bych do intuice nesel.

Pokrok je, ze na me pan Profesor vubec reagoval a neposlal me hned ke drezu

napsal(a):
Pokrok je, ze na me pan Profesor vubec reagoval a neposlal me hned ke drezu
No ale ted bys tam tohle dobou zrovna mela operovat...tak hybaj.).

napsal(a):
Prd se poskozuje, nazyva veci prevejma jmenama. Ze pouzije vulgarismu? Budiz, snemovna je plna vulgarnich hova_d, jen pred kamerou se to pretvaruje. Ale ja to chapu postoj zenskejch a zzenstilejch chlapu, zensky daj na slovicka, nechaj se ukecat namazat si med kolem ust, zzsenstili hosi jakbysmet. A pritom jde vsem o stejnej cil. Politicky korektnosti uz bylo az az, kam to vede je videt v nemecku, italii, francii, byli tak korektni ze se ted bojej vylizt pred barak. ja pro sprosty slovo taky nejdu daleko a nejsem z tech co mazou ( nejak extra ) med kolem hu_by.
Takovej Horacek byl doslova tragickej jak se snazil spravne rozhazovat rukama, pomalu vyslovovat, no komediant od pohledu. Drahos je pro me "muz" bez tvare. Na prezidenta by mel kandidovat nekdo za kym bylo v minulosti neco videt, Drahos je pro me jozin z bazin. Kdybyste si Janinko Bosorko vybirala manzela timhle zpusobem, komu date prednost? Intuici? Mozna to je blbej priklad ale ja bych do intuice nesel.
Tadyten nazor me stale neprestava udivovat.
Nerozumim, kam se podela lidska slusnost a proc se stale omlouva, ze mohou byt politici vulgarni. A to nemyslim jen Zemana, ale obecne. Kdyz uz vam neni dulezite to, ze je to vzor pro ceske deti (pro me je to tedy vrcholne dulezite, aby se lidi kolem mych deti chovali slusne - nejen slovne, ale hlavne svymi ciny), pak je to proste to, jak CR prezentuje
Mysleno obecne, nejen politicky: Vazne vam je jedno, kam to speje? Ze se mezilidska slusnost potira? Ze nefunguje prirozena hierarchie, respekt, pokora?
Nehlede na jejich ciny, prijde mi daleko sympatictejsi clovek typu Obama, ktery ma svou gracii, umi dobre mluvit, dba na sve chovani i vyjadrovani, nez Trump, ktery je znamy jen kvuli tomu, ze se chova jako hulvat a macho. Ale v ocich zde pritomnych "z druheho nez meho tabora" je to hrdinstvi, ktere slouzi svemu ucelu. Kvituji to a podporuji. Ja ztracim o takovych lidech iluze. O jejich vnitrnich hodnotach, charakteru. Ano, na zaklade toho, co prezentuji. Tezko nahlidnu hloubeji...

Mastnacku, prekvapive mam doma muze, ktery se se mnou deli nejen o chod domactnosti, ale i peci o deti. Takze ne vzdy, kdyz uhodi sedma a je cas k veceri, musim nutne stat u plotny Tezko tohle nekteri macha pochopi..

Co dokazal Obama? Jeho gesta a to jak pusobil to byl jen kalkul, pohledej to na internetu, spousta vrcholnejch politiku, ktery navic nemaj vlastni osobnost, tyhle gesta pouzivaj.
Kolikrat ti prisly deti domu s tim ze videli pana prezidenta jak sproste nadava ci tak neco?
Prava a laska je prekonana, tenhle svet na tom nebyl nikdy zalozenej, tak jakypak copak. Tohle si pestuj ve svy rodine, okoli, ale nechtej to po tech co nam sefujou. To proste takhle nefungje. Mozna v pohadkach a i ty pomalu zacinaj stat za prd :) ty novy.

Tys byl vzdycky pesimista

Kdeze, dobre informovanej optimista
Následujících 14 dnů nás čeká klid zbraní.
(neplatí pro ložnice a přilehlé prostory).

honzapm
napsal(a):
Následujících 14 dnů nás čeká klid zbraní.
(neplatí pro ložnice a přilehlé prostory).
Uff, to jsem se lekla

Bez optimismu nemá život smysl.
profesor1
napsal(a):
Honzo, zklamal jste mě. Býval jste důvtipnější! Ivanka přeci věděla, že veškerou pozornost na sebe strhne aktivistka p*rsatice, tak že proč utrácet za salóóón
Dámy slyšely jste jak neúspěšní kandidáti vyzývají své voliče aby volili Drahoše? Ti vás mají za stádo, které je potřeba směrovat.
Nemají nás za stádo, jen vyjádřili svou podporu jednomu z kandidátů, na rozdíl od zemanovců, kteří se nás snaží ovládat jak stádo například lhaním a urážkami svého ofčáčka hafáčka, který je v ruském a čínském žoldu.
Často jsme se tu střetli, profesorskej. Někdy v dobrém a někdy méně v dobrém. Ale po vaší podpoře, kterou tu pravidelně vyjadřujete největšímu zloději na české politické scéně babišovi a teď i ožralému ulhanému vlastizrádci zemanovi musím říct, že jste mne velice zklamal.
Igore a teď mě (pokud jste chlap) napište odkud čerpáte informace o Babišovi a kolik toho teda nakradl, když tvrdíte, že je největší zloděj na českpolitscéně? A v čem Zeman zradil vlast? ? ? Už mě nebaví číst tyhle opapouškované fráze.
Mohl jste si všimnout, že já jen reaguji na vám podobné chytrolíny, kteří tu něco plácnou proti ať už Babišovi, nebo Zemanovi. A jestli taky tvrdíte že já jsem tady taky většina, tak dík za kompliment, ale naučte se počítat. Důležité jsou výsledky u voleb a můžete si tvrdit co chcete a být zklamaný jak chcete. Mě to netrápí, ale vy by jste měl přestat čerpat info z Blesku.
( netvrdím že je Babiš košéééér, ale využíval jen toho bor*delu, který tu nastolily tradiční strany. Jestli chcete argumentovat nějakým OLAFem, tak asi nevíte, že OLAF Babiše, ani žadatele o dotaci na čaphnízdo neřeší, ale řeší úředníky a tu mašinerii okolo, která dotaci schválila. Navíc byl nedávno kvůli korupci odvolám šéf OLAFu. Tak se postavte nohama na zem a otevřete oči. ) Je opravdu směšné jak se řeší us*raných 50 miliónů a miliardy které se ztratili díky Parkanové, Topolánkovi, Klauzovi, Bakalovi, Kalouiskovi.......nikoho nezajímají.
S masňáčkem se shodnu jedině v tom případě, že ustojí útok pr*satice, jako to ustál Zeman!
Hipííí í í í, pokud ti jde o slušnost, tak laskavě odvolej to co jsi napsala - opět tě cituji :
.... " kazdopadne ten druhy tabor ma potrebu byt daleko vic slyset"... ? ? ?
Holka, tady na diskuzi jste(antizemanovci) v těžké převaze a v médiich jsem chválu a zastání se Zemana ještě taky neslyšel. Tak čekám, že si to laskavě obhájíš! ? ! ? ! ? Jinak jsi lhářka
No a to co jsi napsala o Okamurovi mě utvrzuje v tom co jsem řekl, že určité pohlaví by do politiky raději kecat nemělo.

igor
napsal(a):
Nemají nás za stádo, jen vyjádřili svou podporu jednomu z kandidátů, na rozdíl od zemanovců, kteří se nás snaží ovládat jak stádo například lhaním a urážkami svého ofčáčka hafáčka, který je v ruském a čínském žoldu.
Často jsme se tu střetli, profesorskej. Někdy v dobrém a někdy méně v dobrém. Ale po vaší podpoře, kterou tu pravidelně vyjadřujete největšímu zloději na české politické scéně babišovi a teď i ožralému ulhanému vlastizrádci zemanovi musím říct, že jste mne velice zklamal.
Každý, kdo tady otevřeně vyjádřil, jak volil, někoho zklamal a někoho naopak potěšil. Znamená to, že ten, komu se podařilo nám rozvířit emoce, nám není lhostejný a to je přece super...
Poznala jsem vás tady, jako partu ochotných chovatelů, která poradí, zahýří vtipem a má odvahu i občas poodkrýt své soukromí, přestože tím riskuje ztrátu anonymity.
Mastnáček, Profesor, Honzapm, aj, volili jinak, než já, ale stejně patří k mým oblíbeným autorům na jejichž komentáře a rady se těším a čerpám z nich.
Ať už bude na Hradě kdokoliv, život půjde dál...
Mně stačí si přečíst toto. https://cs.wikipedia.org/wiki/Andrej_Babi%C5%A1.
Janinka Bosorka
napsal(a):
Určité pohlaví by do politiky raději kecat nemělo.
Jen toto vaše prohlášení stačí na vytvoření si názoru o vaší demokratické povaze. Ať už se jedná o jakékoliv pohlaví.
Ovcím, kozám atd. je to jedno, ale vám očividně ne.
V čem se chovám nedemokraticky? Že se mě nelíbí některá nepodložená plácání a papouškování? Že tady Hipííí napíše to co napíše přitom opak je pravdou? Nechci tady pořád jmenovat Hipíííí (omlouvám se Hipíííí jen sis trošku naběhla ), ale pokud někdo volí prezidenta podle sympatického výrazu, uhlazených gest a ještě si to obhajuje, tak by raději opravdu měl-la mlčet.
A vůbec, konkrétně u vás jsem myslím psal že nemá cenu nic vysvětlovat....
Přesto mě to nedá a měl bych dotaz. Je to sice nevhodné přirovnání k Babišovi, ale co by jszte řekla o člověku o kterém by jste si přečetla tohle - https://cs.wikipedia.org/wiki/Oskar_Schindler.
Proč mi cokoliv vysvětlujete, když to, dle vás nemá cenu?
"Že se mě nelíbí některá nepodložená plácání a papouškování? Že tady Hipííí napíše to co napíše přitom opak je pravdou? Nechci tady pořád jmenovat Hipíííí (omlouvám se Hipíííí jen sis trošku naběhla), ale pokud někdo volí prezidenta podle sympatického výrazu, uhlazených gest a ještě si to obhajuje, tak by raději opravdu měl-la mlčet." Celé toto je nedemokratické, například.
Vaše vyjádření o pohlaví je už přímo šovinistické.
Lidé mají různé povahy, názory, preference. Diskuze je možná. Respekt a úcta k druhému nutná.
Pan Schindler se nehodlá stát premiérem v naší zemi. Nebudu se k němu vyjadřovat. Pravda je, že nikdo a nic není jen dobré nebo špatné. Princip jin a jang je všudepřítomný.
Vážím si svobody a demokracie, nazval byste mne havlistou. Žila jsem v socializmu 28 let, nevím, zda má cenu vám tady všechny okolnosti vypisovat. Podívejte se např. na Pelíšky, Občanský průkaz atd. Pokud si myslíte, že podat si žádost o devizový příslib, dostat jej a opustit hranice naší země bylo běžné, tedy spíše vůbec možné, studovat v zahraničí mohly děti z v tehdejším režimu silně neangažovaných rodin, jste velmi naivní. Agent STB, člověk, který je schopen polít celá pole úrody Roundapem, aby jiný zkrachoval, přivést mnoho firem osvědčeným způsobem k úpadku, aby je získal, nynější oligarcha, je mi odporný.
Můj dědeček z babičkou měli statek střední velikosti, v Praze Klukovicích,20 krav, několik koní, drobnou drůbež všeho druhu, polnosti. Dědilo se po generace. Pracovali tam usilovně s celou rodinou, měli tři děti, nestarší byl můj tatínek. Už v šesti letech před odchodem do školy roznášel po vsi mléko, například. A najednou, naprosto nepochopitelně, přišli v padesátých letech sousedé, a všechno jim sebrali. Prostě jim to znárodnili. Umíte si to vůbec představit? Že by se to stalo vám? Přesně toto?
Dnes ve statku mých předků je toto http://www.cerny-kohout.cz/ Dříve patřilo dalšímu výlupkovi Stanislavu Grossovi, nyní vlastní manželka vdova.
Zkuste si pročíst, jak se Babiš dostal k Agrofertu, např. Nebo k firmě Lesy.
Korunové dluhopisy-Babiš řekl, že udělal jen to, co mu zákony dovolují, nezakazují. No, a pokud si chci v celém státě dělat to, co chci já, tak je nejlepší si zákony a pravidla vytvořit sám, že.
Mohla bych pokračovat, ale moje zvířata na mne čekají. Věřte, že bych si já i jiní, mohla žít ve svém malém dokonalém, pro mne, světě. Jak by to dopadlo pro vaše děti, naše vnuky, je otázkou.
Na první dobrou si profesore můžete pročíst např. toto http://forum24.cz/zemanovo-palermo-aneb-jak-s-babisem-privatizovali-unipetrol/. Nebo http://forum24.cz/navrat-narodnich-spravcu-maji-prebirat-firmy-zajistovakem-zestatneni-prislo-to-rychle/ Jen abyste měl názory z celého spektra.
Děkuji za osvětu, nejsem zas o tolik mladší než vy, tak že jsem si taky něco prožil. Jste tady chvíli, tak že nevíte jak "rád" na komunismus vzpomínám. Opakovat to tu nebudu. Je zajimavé jak všichni víme že každý má právo na názor, že nic není jen černé, nebo jen bílé....
Schválně si pročtěte příspěvky těch co jsou proti Zemanovi, případně Babišovi a příspěvky těch co se jich zastávají. A zkuste oběktivně zhodnotit kdo koho a jak napadá. A klidně začněte už od začátku, od voleb senátních. Doufám že jste viděla povolební rozhovor s Drahošem a rozhovor s Milošem. A opět zkuste oběktivně posoudit kdo rozděluje národ.
Pan Drahoš mě jako opravdový profesor svým skoro histerickým projevem dost zklamal. Navíc z mého soukromého pohledu, ten, který se obklopuje Ráthem, Kalouskem a různými pochybnými sponzory, dále mění během kampaně názory, kopíruje názory od protikandidátů a vydává je za vlastní....... takhle by se profesor, navíc šéf akadvěd chovat neměl. Ale už na akademii věd prokázal že pocit moci mu chutná.
To jsem ale trošku odbočil, protože vy jste Drahoše myslím nevolila, ale hrozí že jej vy všichni antizemani volit budete.
Proč jsem vzpomenul Schindlera? Jen tak, .. že to byl fašista, který vydělával na válce, na smrti nevinných, přesto ale udělal věci, za které jej dneska lidi víc než jen uznávají.
A slyšeli jste to? V SA v Rijádu povolili ženám chodit v doprovodu muže na fotbal a taky řídit auto. No kam ten svět spěje. Začalo to už před pěti lety, kdy tam ženám povolili jízdu na kole. No konec světa se blíží!
Janinka Bosorka
napsal(a):
Na první dobrou si profesore můžete pročíst např. toto http://forum24.cz/zemanovo-palermo-aneb-jak-s-babisem-privatizovali-unipetrol/. Nebo http://forum24.cz/navrat-narodnich-spravcu-maji-prebirat-firmy-zajistovakem-zestatneni-prislo-to-rychle/ Jen abyste měl názory z celého spektra.
Ani to číst nebudu. Stačí mě přečíst - Forum 24. Je to známý DEZINFORMAČNÍ web. Ale to už jsem tu vám podobným říkal několikrát
Pavel Šafr = blesk, reflex.....
Opravdu máte věrohodné zdroje!

napsal(a):
Každý, kdo tady otevřeně vyjádřil, jak volil, někoho zklamal a někoho naopak potěšil. Znamená to, že ten, komu se podařilo nám rozvířit emoce, nám není lhostejný a to je přece super...
Poznala jsem vás tady, jako partu ochotných chovatelů, která poradí, zahýří vtipem a má odvahu i občas poodkrýt své soukromí, přestože tím riskuje ztrátu anonymity.
Mastnáček, Profesor, Honzapm, aj, volili jinak, než já, ale stejně patří k mým oblíbeným autorům na jejichž komentáře a rady se těším a čerpám z nich.
Ať už bude na Hradě kdokoliv, život půjde dál...
Arus, tohle jste napsala moc pěkně. Taky nejsem nadšená z výsledků, ale jelikož jsem optimista, věřím a VÍM, že jsou dobří lidi bez ohledu na to, koho volí. Občas je tím člověk i překvapen, ale díky Bohu za to.

Me nejvic se_rou kocouri ze nam se_rou na seno. Nejakej prezident me je v tu chvili uuuuuuplne ukradenej.
Apropo, kdopak si udelal ten kvizecek s prezidentama?
Tady je mate a chytejte se za nosy :)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_hlav_st%C3%A1t%C5%AF_v_roce_2017
O tom makaronoj italskym jsem nikdy neslysel, stejne tak jsem nepostrehnul ty skopcaky co se asi nedavno menili. Cim to je? Ze by male bezvyznamne statecky?.).

napsal(a):
Me nejvic se_rou kocouri ze nam se_rou na seno. Nejakej prezident me je v tu chvili uuuuuuplne ukradenej.
Apropo, kdopak si udelal ten kvizecek s prezidentama?
Tady je mate a chytejte se za nosy :)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_hlav_st%C3%A1t%C5%AF_v_roce_2017
O tom makaronoj italskym jsem nikdy neslysel, stejne tak jsem nepostrehnul ty skopcaky co se asi nedavno menili. Cim to je? Ze by male bezvyznamne statecky?.).
Mastnacku, hezky jste to ukončil . Myslím ten první odstavec.

napsal(a):
Arus, tohle jste napsala moc pěkně. Taky nejsem nadšená z výsledků, ale jelikož jsem optimista, věřím a VÍM, že jsou dobří lidi bez ohledu na to, koho volí. Občas je tím člověk i překvapen, ale díky Bohu za to.
Oreb, díky...
Hezky jste to vyjádřila...díky Bohu za to. Přeji vám hezké odpoledne. U nás je dnes i chvílemi slunečno
Janinka Bosorka
napsal(a):
Pane profesore neuvedl jste jediný argument. Forum 24 jsem zmínila jen proto, abyste měl celé spektrum k dispozici.
Tímto diskuzi s vámi na tato témata končím. V reálném světě bychom se my dva dobrovolně v blízkosti nezdržovali. Přeji pěkný klidný den.
A jak to víte že by jsme se v blízkosti nezdržovali? Vyhýbáte se lidem s jiným názorem? Nemáte ráda demokracii?
Demokracie pro mne znamená, že lidé s rozdílnými názory mohou svobodně žít vedle sebe, nemusí se nutně stýkat a hovořit spolu, když se jim nechce. Výše jsem napsala, že s vámi končím debatu na toto téma, na téma voleb a politiky obecně, ne veškerou debatu.
Naše diskuze o politice a volbách nemůže nikam vést. Já dávám přednost vnitřnímu klidu, přírodě, chovatelství, zahradničení, soběstačnému žití. A opravdu vám přeji klidnou neděli.

napsal(a):
Mastnacku, prekvapive mam doma muze, ktery se se mnou deli nejen o chod domactnosti, ale i peci o deti. Takze ne vzdy, kdyz uhodi sedma a je cas k veceri, musim nutne stat u plotny Tezko tohle nekteri macha pochopi..
Tak to aspon odlehcime, nebo pritizime? :) A jak je to dlouho co se tenhle trend chlapu s vysavacem, zasterou, smetackem..v podstate v suknich objevuje? Poslednich 50? 40? 30? 20? 10? Let? Moje zena me o tom poslala nekolik peknejch clanku, jak se striraj rozdily mezi chlapem a zenskou a jak na to doplacej hlavne kdo? Deti. Ty behas po pastvinach se zatloukacem a chlap pripravuje veceri? Prehanim, ale tak nejak podle vseho cos kdy psala a posilala fotky tak to tak muze vypadat. Prej to pusobi problemy jak u holcicek tak u kluku, vsak si to dokazes domyslet. Jednou nas ta emancipace a rovnopravnost dovede do zahuby.

Janinka Bosorka
napsal(a):
Demokracie pro mne znamená, že lidé s rozdílnými názory mohou svobodně žít vedle sebe, nemusí se nutně stýkat a hovořit spolu, když se jim nechce. Výše jsem napsala, že s vámi končím debatu na toto téma, na téma voleb a politiky obecně, ne veškerou debatu.
Naše diskuze o politice a volbách nemůže nikam vést. Já dávám přednost vnitřnímu klidu, přírodě, chovatelství, zahradničení, soběstačnému žití. A opravdu vám přeji klidnou neděli.
Vidite, kdybysme vsichni zustali u tehle snady, tak se taky ani nepotkame natoz resit nejakyho posahanyho prezidenta. Furt me nikdo nedal zapravdu alespon s tim talianskym prezidentem! Cesi se vzdycky meli za pomerne vzdelanej narod s rozhledem a posmivalo se americanum ze netusej kde vubec nejaka CR lezi...myslim ze za chvili na tom budeme stejne.

Jo a pro profesora, jestli ta zemanova utocnice byla pr sa tice, tak to jste toho v zivote moc nevidel :).
No... a nebude to lepsi s inkluzi... a ja jsem nekde videla fotomontaz ze za tim utokem nestali z ukrajiny ale ze za to mohl kalousek... https://www.reflex.cz/galerie/volby-prezidentske-volby-2018/89308/zeman-vyhraje-o-prsa-i-polonahy-feri-internet-si-dela-legraci-z-utoku-na-prezidenta?foto=0.

lilo
napsal(a):
A s tim kvizem mas pravdu... ale znam vsechny am prezidenty od regana...
Tak to by dokazal asi kazdej nad 35...
napsal(a):
Jo a pro profesora, jestli ta zemanova utocnice byla pr sa tice, tak to jste toho v zivote moc nevidel :).
Citoval jsem článek z netu. Ale překvapil jste, protože jsem měl za to, že jste okamžitě televizi vypnul a vy jste si zatím zastavil obraz
Poslední volební věc pro Bosorku - nikdy jsem nikoho nenazval havlistou, protože jsem nikdy Havla nekritizoval! Jestli jo tak mě to někdo dokažte
(pro upřesnění - Havlovy vyčítám plošnou amnestii a zrušení zbrojprůmyslu. Nic víc! ).
profesor1
napsal(a):
Igore a teď mě (pokud jste chlap) napište odkud čerpáte informace o Babišovi a kolik toho teda nakradl, když tvrdíte, že je největší zloděj na českpolitscéně? A v čem Zeman zradil vlast? ? ? Už mě nebaví číst tyhle opapouškované fráze.
Mohl jste si všimnout, že já jen reaguji na vám podobné chytrolíny, kteří tu něco plácnou proti ať už Babišovi, nebo Zemanovi. A jestli taky tvrdíte že já jsem tady taky většina, tak dík za kompliment, ale naučte se počítat. Důležité jsou výsledky u voleb a můžete si tvrdit co chcete a být zklamaný jak chcete. Mě to netrápí, ale vy by jste měl přestat čerpat info z Blesku.
( netvrdím že je Babiš košéééér, ale využíval jen toho bor*delu, který tu nastolily tradiční strany. Jestli chcete argumentovat nějakým OLAFem, tak asi nevíte, že OLAF Babiše, ani žadatele o dotaci na čaphnízdo neřeší, ale řeší úředníky a tu mašinerii okolo, která dotaci schválila. Navíc byl nedávno kvůli korupci odvolám šéf OLAFu. Tak se postavte nohama na zem a otevřete oči. ) Je opravdu směšné jak se řeší us*raných 50 miliónů a miliardy které se ztratili díky Parkanové, Topolánkovi, Klauzovi, Bakalovi, Kalouiskovi.......nikoho nezajímají.
S masňáčkem se shodnu jedině v tom případě, že ustojí útok pr*satice, jako to ustál Zeman!
Hipííí í í í, pokud ti jde o slušnost, tak laskavě odvolej to co jsi napsala - opět tě cituji :
.... " kazdopadne ten druhy tabor ma potrebu byt daleko vic slyset"... ? ? ?
Holka, tady na diskuzi jste(antizemanovci) v těžké převaze a v médiich jsem chválu a zastání se Zemana ještě taky neslyšel. Tak čekám, že si to laskavě obhájíš! ? ! ? ! ? Jinak jsi lhářka
No a to co jsi napsala o Okamurovi mě utvrzuje v tom co jsem řekl, že určité pohlaví by do politiky raději kecat nemělo.
Přestaňte vyrýpávat, já jsem tady pod svým jménem už cca 15 let na rozdíl od "profesora".
Jestli pochybujete o mé mužnosti, tak jsem ochotný se kdykoliv sejít a vyřešit to jednoduše postaru, letos mi bude 54 ale za svými názory jsem si ochotný stát kdekoliv a kdykoliv.
Informace o Babišovi? Kdo v této zemi žije a nezavírá oči a uši před skutečností, musí vědět (jen namátkou) např: o podvodem získaném Agrofertu, Petrimexu, Kosteleckých uzeninách, nebo o jeho dotacích, které čerpá (každý občan této země mu denně přispívá 19 CZK), o jeho čapím pelechu ani nemluvím (tam máme dalších 50 mil, které mu zaplatí občané této země). Co říkáte na to, jak jeho ovečky klekly na jeho konkurenci formou zajišťováků? Ta škoda bude vrácená z našich daní, protože i když to nařídil Babiš, provedlo to ministerstvo financí. Je to podvodník a lhář, který tuto zemí dojí co se dá. Já na rozdíl od vás nečerpám z tiskovin, které patří agentovi stb, který se nestyděl udávat svého vlastního tchána (zjistěte si to sám na stránkách paměti národa). A jen pro vaši informaci - Babiš nevyužíval bordel, který někdo nastolil, on ho pomáhal vytvořit svými úplatky, kterými dlouhá léta živil ČSSD. Babiš byl spolutvůrcem "korupční hydry". Zprávu OLAFu vám doporučuju přečíst - já to udělal v češtině i v angličtině. OLAF neřeší jen úředníky, ale hlavně BABIŠE, kterého doporučuje stíhat podle dvou paragrafů. Bývalý šéf OLAFu odstoupil sám, nikoliv kvůli korupci - to je jen další Babišova lež.
Jestli máte informace, že běží nějaké stíhání na kohokoliv, sem s nimi. Nemáte? No vidíte, na Babiše má slušně "nabito" OLAF i naše policie. Kdyby ho nekryla jeho mašinerie, tak už dávno sedí ve vyšetřovačce.
A tvrdit, že je hippie lhářka? To opravdu sedí od někoho, kdo si podle potřeby "nepamatuje" partnera z diskusí.

napsal(a):
Tak to aspon odlehcime, nebo pritizime? :) A jak je to dlouho co se tenhle trend chlapu s vysavacem, zasterou, smetackem..v podstate v suknich objevuje? Poslednich 50? 40? 30? 20? 10? Let? Moje zena me o tom poslala nekolik peknejch clanku, jak se striraj rozdily mezi chlapem a zenskou a jak na to doplacej hlavne kdo? Deti. Ty behas po pastvinach se zatloukacem a chlap pripravuje veceri? Prehanim, ale tak nejak podle vseho cos kdy psala a posilala fotky tak to tak muze vypadat. Prej to pusobi problemy jak u holcicek tak u kluku, vsak si to dokazes domyslet. Jednou nas ta emancipace a rovnopravnost dovede do zahuby.
Závist, že máš doma nějakou posluhovačku v zástěře? Že můj chlap se dokáže dobře postarat o děti se vším všudy a třeba je vytáhnout na víkend, abych si já mohla orazit a jet za svojí zábavou? Že jsem nezávislá na svym manželovi jak finančně tak fyzicky v rámci prací? (asi i to, co dělá, bych si dokázala sehnat službou - ale proč? Baví ho mi občas pomoct, má to jako relax a mě těší, že ho ta zvířata taky baví.)
Mno, já si to takhle zařídila, protože se v tom cítím dobře. Svobodně. Je to závazek, který nesvazuje ruce za záda. A to je báječný.
Každýmu vyhovuje něco jinýho. Někdo je staromilec, který trvá na tom, že ženská patří za plotnu a že chlap se o děti bude zajímat maximálně tak, že mu přinesou lahváče z ledničky. Já to mám jinak.
Ale je zajímavý, že to staromilectví v osobním veřejném projevu nepotřebuješ (prezentovat ani vyhledávat třeba u politiků)... nemáš tak trochu na život dvojí metr?
Tady je ale zakouřeno, jako by ve Vás Igore chytly saze. Jestli Babiš patří za katr,
tak tam patří i mnoho dalších jeho předchůdců. Jenom že protibabišovská hysterie
je velice podobná té pětileté hnusné zesměšňovací protizemanovské, vedené
pravdoláskaři a kalouskovci, kteří nedokázali překousnout volební porážku
knížete Hajaji.
Jinak budu velice ráda, když ta kampaň bude trvat dalších pět let.
Ale třeba se ta reprezentace národa časem zklidní.
Igore tak vy to chcete řešit po staru? Tak že vy si za svými názory můžete stát a já ne? Tak že další demokrat.....
No a ještě v čem je teda Zeman ten vlastizrádce? A proč teda nebyl pro vůlastizradu zbaven fce?
Tak jsem si vás teda připomněl, když vás tak pohoršilo, že si vás nepamatuji.
Píšete výše, že si žijete jako prase v žitě, obhajujte Kalouska že nebyl z ničeho obviněn.
Tak já se vás zase ptám z čeho byl Zeman, nebo Babiš usvědčen?
Když už chcete, tak jsou na tom přinejmenším stejně. No a když je neusvědčí, tak budete ať se vám to líbí nebo ne lhář taky. I když já nepsal že Hipííí je lhářka, já psal že lhářkou může být pokud.....
Ale Hipííí mě trošku zná, naštval a navezl jsem se do ní už několikrát, tak že na mě určitě háže přinejlepším salám.
Klidně ale můžete vy místo ní dokázat že je nás tu víc slyšet nebo co to vlastně psala. Víte že už ani nevím. Pro mě nějaké volby jsou jen okrajová záležitost a tahle diskuse zpestřením, protože mě to opravdu nedá jak jsou zde někteří těžce neoběktivní.
pajca
napsal(a):
Tady je ale zakouřeno, jako by ve Vás Igore chytly saze. Jestli Babiš patří za katr,
tak tam patří i mnoho dalších jeho předchůdců. Jenom že protibabišovská hysterie
je velice podobná té pětileté hnusné zesměšňovací protizemanovské, vedené
pravdoláskaři a kalouskovci, kteří nedokázali překousnout volební porážku
knížete Hajaji.
Jinak budu velice ráda, když ta kampaň bude trvat dalších pět let.
Ale třeba se ta reprezentace národa časem zklidní.
Ano, bouchly ve mně saze. Lži babišovců, snaha o zakrývání jeho zlodějen a lží formou lží o jeho politických soupeřích? Urážení těch, kdo si tady dovolí napsat pravdu (nemluvím o sobě, ale o hippí, bosorce atd.) - to je typický způsob jednání.
A k vaší reakci - hnusné zesměšňovací hysterii protizemanovské? Jo, to je hnus protizemanovců, protože zemanovci jsou slušnost sama, že? Např. bývalý protikandidát "kníže Hajaja" - to je pojmenování jedna slušnost. Kde jsem tady na tomto vláknu napsal podobnou věc o současném prezidentovi? Vynechal jsem i to, jak se pochcal na procházce v Lánech (halt když má starý pán prostatu jako panic, tak se mu to občas stane), přešel jsem jeho směšný pokus o předvolební kampaň když ho postavili na běžky a další podobné excesy.
Pravdivě o něm uvádím, že je to vlastizrádce, protože se nás snaží zaprodat rusku a číně. A protože jeho způsobem politického boje není argumentace, ale lži, sprosté urážky a dehonestace protivníků, nesmí se divit, že se mu dostává stejných odpovědí.
V minulých volbách jsem volil proti zemanovi, a volím proti Zemanovi i teď. On rozděluje a ničí tuto zemi. On za pakatel rozdal banky zahraničním majitelům a naše pohledávky za ruskem pofidérnímu ruskému oligarchovi, stojí za prodejem OKD a Mostecké uhelné, svým uzavřením opoziční smlouvy otevřel cestu k brutálnímu korupčnímu prostředí v naší zemi.
To jsou ověřitelná fakta, a že tu někdo napíše, že je to lež to na faktech nic nezmění.
Pozžiji jeho "bonmot" - jestli někdo kváká jako kachna, chodí jako kachna, - atd. - znáte to všichni.
profesor1
napsal(a):
Igore tak vy to chcete řešit po staru? Tak že vy si za svými názory můžete stát a já ne? Tak že další demokrat.....
No a ještě v čem je teda Zeman ten vlastizrádce? A proč teda nebyl pro vůlastizradu zbaven fce?
Tak jsem si vás teda připomněl, když vás tak pohoršilo, že si vás nepamatuji.
Píšete výše, že si žijete jako prase v žitě, obhajujte Kalouska že nebyl z ničeho obviněn.
Tak já se vás zase ptám z čeho byl Zeman, nebo Babiš usvědčen?
Když už chcete, tak jsou na tom přinejmenším stejně. No a když je neusvědčí, tak budete ať se vám to líbí nebo ne lhář taky. I když já nepsal že Hipííí je lhářka, já psal že lhářkou může být pokud.....
Ale Hipííí mě trošku zná, naštval a navezl jsem se do ní už několikrát, tak že na mě určitě háže přinejlepším salám.
Klidně ale můžete vy místo ní dokázat že je nás tu víc slyšet nebo co to vlastně psala. Víte že už ani nevím. Pro mě nějaké volby jsou jen okrajová záležitost a tahle diskuse zpestřením, protože mě to opravdu nedá jak jsou zde někteří těžce neoběktivní.
Za prvé, napsal jste "jestli jste chlap" - tak jsem nabídl "chlapské" řešení - jako valach byste k tomu měl mít blízko, soudě mých kamarádů z valašska. Jo, a kde jsem psal že si žiju jako prase v žitě?
Vlastizrádce Zeman je, bohužel na něj nikdo z kompetentních senátorů a poslanců nepodal příslušnou žalobu - nebyla k tomu "politická vůle".
Zeman byl opakovaně soudně usvědčen z lhaní (posledně např. kauza Peroutka), o Babišovo zbavení imunity dvakrát žádala policie - kdy byl stejně policií atakován Kalousek? Ten rozdíl nevidíte? Nejsme na tom stejně, profesore.
Zastáváte se lhářů a podvodníků.
napsal(a):
Starého neplodného kozla taky vyřadíte ze stáda a nehledíte obvykle na to, že kdysi plodil dobrá kůzlata.
Nic ve zlém, já to opravdu beru jen jako diskusi pro zábavu.
To bych ani nebyl já abych na vás nezaútočil jako šovinista, zemanistobabišista, prostě vrozené zlo
A co starého psa? Taky jej jen tak odstřelíte? Nebo se mám jít ptát mezi havákáře?
igor
napsal(a):
Bude mi stačit, když se to nezhorší. Popravdě řečeno, máme se jak prasata v žitě.
Nebo to chcete přeložit?
Prát se kvůli politice? Možná jo, možná i na Valašsku, ale já asi néééééé
Obhajovat Babiše a Zemana mě nutíte vy a vám podobní. Jestliže tvrdíte jak máte dobré info a přitom u Zemana nic nevyzvednete, tak z mého pohledu jste těžce neobjektivní, nebo tomu nerozumíte. Dokazujete to obhajobou Kalouska. Co třeba Gross? Taky čistý že? Ale to by byl opravdu jmenný seznam na několik stran. Prostě "Všeci kradů"
Pajca jen co se pan Babiš dobrovolně vystaví trestnímu stíhání, prokáže se jeho nevina.
Pokud bych tady měla vypsat vše, co jsem na vlastní oči viděla či na vlastní uši slyšela z nehorázné produkce Zemana, bude to dlouhý spisek. O svou pověst se stará dokonale sám. Mně naprosto stačí, jak málem nazvracel do korunovačních klenotů v roce 2013. Lidé stojí dlouhé mnohahodinové fronty, aby uctili památku na Karla IV a náš nejvyšší představitel se, sledován celým světem, ožere jak carskej důstojník. A ne jednou.
Kdysi dříve mohly být jeho bonmoty vtipné, ale léta už je jen sprostý.
Opoziční smlouva, vulgarity(vláda zkurvila, kunda)Šlouf, Ovčáček, Mynář, Rusko, Čína, privatizace, úřednická vláda, lánský puč, Krym. Mám pokračovat?
Prezident je představitel celého národa, takového opravdu nechci.

Profesore, mě urážkama nenaser-eš. Akorát sebe shazuješ.
To, že si mě pořád potřebuješ "brát do huby", mi lichotí. Tedy děkuji za Tvou pozornost
Profesore, nejen že hájíte lháře, ale lžete sám. Nepsal jsem nikde, že se mám jak prase v žitě, ale že se máme jako prasata v žitě - čili nikoliv pouze já, ale my všichni. Všichni občané této země se totiž mají tak, jak se dlouhá léta nevedlo jim, ani nikomu z jejich předků.
Vytrháváte z kontextu, překrucujete uvedené apod. - jste dobrý žák Zemana a Babiše.
Takže dovolte, abych uvedl na pravdu vaši větu: Obhajovat politické protivníky Zemana a Babiše mne nutí Zeman s Babišem, vy a vám podobní, protože pouze lžete. Rád bych na Zemana uvedl něco pozitivního, ale jaksi nic není. Až něco najdete (fakticky najdete, nikoliv vymyslíte si), dejte vědět. A prosím - začněte hledáním Peroutkova článku, mluvčáček ho pořád nenašel.
profesor1
napsal(a):
Vždyť jste se o nich zmínila - Rusko, Čína.
To nejsou zásluhy - větší investice než Čína má u nás třeba i mrňavé Holandsko nebo jižní Korea. Velkohubá prohlášení neznamenají investice - jsou to sprosté lži, které se dají snadno odhalit sledováním faktů. Nemluvě o tom, že Čína má zájem o vyzobávání rozinek, a o svůj vývoz - o dovoz čehokoliv od nás je v Číně zájem nulový.
Nebo např. lež na téma, že do Ruska Zeman vezl větší množství podnikatelů než do Francie - vždyť náš vývoz do Rusko je zanedbatelný, ve srovnání s Francií prakticky nulový!
Mimo siláckých prohlášení nám směřování na východ přináší jen jedno - znevěrohodnění naší země v očích našich partnerů z NATO a EU (kam vyvážíme cca 80% naší produkce).
Aha, tak že máme se jako prasata v žitě znamená - Všichni se máte jako prasata v žitě jen já ne.
Tak to teda uznávám že jsem lhář
Já psal že jste neoběktivní! Lhaní jsem použil u Hipíí, která napsala co napsala a zatím si stojím. Dokažte mě že nemám pravdu? (Nutíte mě řešit kraviny a slovíčkařit, ale...)
Další lhářka je Bosorka, které psala že už se mnou diskutovat nebude!
Tak že opravuji- Všeci kradů a lžůůůůů
A opravdu jste Igor? Nejste něco jiného?
igor
napsal(a):
To nejsou zásluhy - větší investice než Čína má u nás třeba i mrňavé Holandsko nebo jižní Korea. Velkohubá prohlášení neznamenají investice - jsou to sprosté lži, které se dají snadno odhalit sledováním faktů. Nemluvě o tom, že Čína má zájem o vyzobávání rozinek, a o svůj vývoz - o dovoz čehokoliv od nás je v Číně zájem nulový.
Nebo např. lež na téma, že do Ruska Zeman vezl větší množství podnikatelů než do Francie - vždyť náš vývoz do Rusko je zanedbatelný, ve srovnání s Francií prakticky nulový!
Mimo siláckých prohlášení nám směřování na východ přináší jen jedno - znevěrohodnění naší země v očích našich partnerů z NATO a EU (kam vyvážíme cca 80% naší produkce).
A proč asi s tou čínou a ruskem chce jednat? Právě proto, aby se to zlepšilo. To co dnes funguje, zítra fungovat nemusí a bez záložních odběratelů-dodavatelů budeme kde?
Tak že do Francije jelo těch podnikatelů víc? To psalo taky Forum24?
Je mě jasné že všichni mají zájem o vyzobávání rozinek. Jestli myslíte že Francie, nebo Německo ne, tak vám gratuluji.
Igore, napsal jste -.......Všichni občané této země se totiž mají tak, jak se dlouhá léta nevedlo jim, ani nikomu z jejich předků.......
Tohle opravdu miluju. Tak že máme se líp než před sto lety, proto ODS, ČSSD, KDÚ, KSČ. TOP moc vám děkujem, vládněte si klidně dál tak jak jste vládli. Co na tom, že platy vedle jsou min.3 x větší.
Já klidně přiznám že se mám jako prase v žitě, ale jen díky tomu že jsem skromný a zažil jsem i ty slavné komanče. Ovšem tohle bych opravdu nenapsal, protože naší rodině komanči taky vzali víc než dost, tak že jsem mohl být dneska někde jinde. Další mě vzali za 25 let tyhle vlády, i když to není tak hmatatelné, ale vzali. Tak nech ukáže Babiš co umí a pak se ukáže. Nějaký prezident je mě ukradený. Poprvé jsem jej volil, aby když už jednoho z těch dvou volit musím, tak aby mě alespoň pobavil. Teď mě jiný nepřesvědčil, tak že ho volím znovu. A natruc, když už neumíte být objektivní, tak ať si ho užijete. To jsem krásně škodolibý

Jednou se z toho zapadu pose re te. Bejt to na me, tak 10m vysokej plot kolem dokola a nepustim ani mysku zadnym smerem. Utahnout opasky vsem, uvrhnout zemi o 100 let zpet a bylo by krasne. Protoze takhle se stejne zeneme kam? No do pr de le. A nepomuzou nam ani vsichni svaty. Posledni dva dny jakz takz mrzne. Snih fuc a kdovi jestli bude jaro a ne hned leto.

napsal(a):
Závist, že máš doma nějakou posluhovačku v zástěře? Že můj chlap se dokáže dobře postarat o děti se vším všudy a třeba je vytáhnout na víkend, abych si já mohla orazit a jet za svojí zábavou? Že jsem nezávislá na svym manželovi jak finančně tak fyzicky v rámci prací? (asi i to, co dělá, bych si dokázala sehnat službou - ale proč? Baví ho mi občas pomoct, má to jako relax a mě těší, že ho ta zvířata taky baví.)
Mno, já si to takhle zařídila, protože se v tom cítím dobře. Svobodně. Je to závazek, který nesvazuje ruce za záda. A to je báječný.
Každýmu vyhovuje něco jinýho. Někdo je staromilec, který trvá na tom, že ženská patří za plotnu a že chlap se o děti bude zajímat maximálně tak, že mu přinesou lahváče z ledničky. Já to mám jinak.
Ale je zajímavý, že to staromilectví v osobním veřejném projevu nepotřebuješ (prezentovat ani vyhledávat třeba u politiků)... nemáš tak trochu na život dvojí metr?
Nejaka napruzene nebo pretazena? Vol slova.
Najdu ten odkaz, rano, vsechno co jsem psal bylo polozeny jako teoreticka otazka.

A kdyz uz tak utocne hippie, to ze ty si dachnes od decek a mas cas na svoji zabavu nemusi zakonite znamenat ze to je v globalu spravnej zpusob. Krkavci matky jsou na vzestupu a reknu ti nechtel bych bejt jeji decko a pouziju vyjadreni kamaradky moji zeny, ze by chtela bejt jeji dite :) uplny detaily neznam, nebyl jsem u toho ale souhlasim s tim.
igor
napsal(a):
Klíííd, pětadvacátýho máme s Milošem svátek a Míla už na hradě zase pomalu nafukuje svůj gumovej člun aby si konečně mohl v důchodu zase pořádně zařádit v rybníce na vysočině, a jelikož my mu to všichni z celého srdce přejeme tak ho tam v klidu a pohodě ve druhém kole pošleme...ML
napsal(a):
A kdyz uz tak utocne hippie, to ze ty si dachnes od decek a mas cas na svoji zabavu nemusi zakonite znamenat ze to je v globalu spravnej zpusob. Krkavci matky jsou na vzestupu a reknu ti nechtel bych bejt jeji decko a pouziju vyjadreni kamaradky moji zeny, ze by chtela bejt jeji dite :) uplny detaily neznam, nebyl jsem u toho ale souhlasim s tim.
No, někdy ten odpočinek od rodiny dost pomůže k tomu být opět dobrou mámou a zvládat to trochu s odstupem...
Dobré povolební-předvolební ráno všem!
Tak jsem si dal trošku tu práci a spočítal, že od 12,1,2018,11:26hod., kdy napsala příspěvek Arus a tady to tak nějak vypuklo, do 13,1,2018,18:08hod., kdy napsala Hipííí že voliči Zemana potřebují být víc vidět, bylo zde příspěvků od prozemanovců +/- o 20 MÉNĚ! Dále jsem napočítal +/- 8 antizemanovců, proti 5 voličům Zemana
Tak se ptám - Kdo tady potřeboval být víc slyšet? (kromě mě )
Vy se ptáte - Komu tímhle prospěju. No nikomu
Tak že pozor, nejenom všeci kradů, ale aj lžůůůůůů
Konečně není bláto pod nohama, na účet to dneska spadlo, tak že mám trapně hezký začátek dne, který je třeba začít nějakou písničkou. Třebááááá - https://www.youtube.com/watch?v=c7XF-rN7tOE
Smím prosit....... Jani

napsal(a):
Jednou se z toho zapadu pose re te. Bejt to na me, tak 10m vysokej plot kolem dokola a nepustim ani mysku zadnym smerem. Utahnout opasky vsem, uvrhnout zemi o 100 let zpet a bylo by krasne. Protoze takhle se stejne zeneme kam? No do pr de le. A nepomuzou nam ani vsichni svaty. Posledni dva dny jakz takz mrzne. Snih fuc a kdovi jestli bude jaro a ne hned leto.
Mastnáčku, Severní Korea, to by byl vzor, co říkáte?

profesor1
napsal(a):
Tak jsem si dal trošku tu práci a spočítal, že od 12,1,2018,11:26hod., kdy napsala příspěvek Arus a tady to tak nějak vypuklo, do 13,1,2018,18:08hod., kdy napsala Hipííí že voliči Zemana potřebují být víc vidět, bylo zde příspěvků od prozemanovců +/- o 20 MÉNĚ! Dále jsem napočítal +/- 8 antizemanovců, proti 5 voličům Zemana
Konečně není bláto pod nohama, na účet to dneska spadlo, tak že mám trapně hezký začátek dne, který je třeba začít nějakou písničkou. Třebááááá - https://www.youtube.com/watch?v=c7XF-rN7tOE
Smím prosit....... Jani
Profesore, ta vaše statistika mě potěšila. Kdyby to takhle dopadlo i ve druhém kole voleb, co víc si přát?

napsal(a):
Mastnáčku, Severní Korea, to by byl vzor, co říkáte?
Mozna by se tem korejcum zilo dobre, kdyby na ne vzteklej stvavej pes USA porad neco nemel. Ale hlavne ja bych nechtel komunismus a vladu jednoho idio ta. Nybrz anarchii. Nebo jsme snad fakt stado ovci ze potrebujeme smecku ovcackejch psu a na hrade bacu? Zatim to tak vypada.
Arus, co víc si přát? Třeba aby jsme dokázali být tak pohodoví jako vy
Dále bych si přál abych nemusel zbírat vršky od piva a limonád pro nemocné děti. Včera na dětském maškarním plese jsme jich nasbírali pro jednu holky na nějaké zvedací zařízení cca 260 ks. Ani nevíte jak mě to uráží a jak bych nejraději ten pytlík s vršky hodil všem sportovcům, zpěvákům, politikům a prezidentům... do okna a na ty jejich bilboardy a televizní spoty.
Je toho hodně co bych si přál
Dále bych si přál, aby mě Janinka odpustila, že jsem si chvíli myslel že nemá smysl pro hůmor!

Https://avmania.e15.cz/nejtemnejsi-hodina-recenze-filmu
Kdo vi, jeslti Mila neni takovej nas Churchil pristich let, Drahouse si v tom neumim predstavit.

napsal(a):
Mastnacku, je vidět, že už jste tu generaci, která zažila dobu o 100 let dřív, nezažil. Já ano, nepřála bych Vám, aby slyšela moje prababička to, co jste napsal o tom, že bylo před 100 lety krásně. A to byla střední třída. A moje babička z druhé strany o 10 let později, než píšete, ještě chodila do školy bosa ve sněhu. To se fakt měla krásně. V 10 letech šla sloužit k sedlákovi. Každá doba má své a nic není růžové, pokud to růžově nechcete vidět.
Upozorňuju, že nejsem socialista ani nic podobného.

Ale ale, moji babicce je 94, chodila do skoly bosa, nevim presne v kolika sla k sedlakoj ale vim ze jako nactileta sla za lepsim do cech a zustala tady. Takze zpetnou vazbu mam a klidne bych to o 100 nebo i o 1000 let vratil. Protoze proc? Protoze to ze ted mame fesny gumaky s koziskem neznamena, ze je budeme mit jeste za 50 let, rozumite? Ono totiz i kdyz se vam to zda strasny, tak svete div se i prez to chozeni bosky pesky se dokazaly rozmnozit a prezit. Nebo vam prijde ze ted jsou lidi nejaky veslejsi kdyz maj vsechny ty srac_ky co si koupili? Nejsem takovej idealista a hlupak, ale vim ze na vsechno se da zvyknout.

A jeste dodam, proc se dozila takovyho veku? Protoze ziskala zdravej korinek prave proto z ceho vzesla. Nevim kolik je vam, ale zase tak moc to nebude kdyz ovaldate ten internet. Kazda dalsi generace je na tom s tim zakladem hur a hur. Dojeb ana voda, potraviny, vzduch? To jako je neco lepsiho nez pred sto lety nekde v zakarpati? Ani nahodou.

A než se jen nějak navzájem osočovat, tak co si nějak konstruktivně vymlouvat argumenty proč volit nebo nevolit toho nebo onoho? Neposunulo by nás to dál?

napsal(a):
A jeste dodam, proc se dozila takovyho veku? Protoze ziskala zdravej korinek prave proto z ceho vzesla. Nevim kolik je vam, ale zase tak moc to nebude kdyz ovaldate ten internet. Kazda dalsi generace je na tom s tim zakladem hur a hur. Dojeb ana voda, potraviny, vzduch? To jako je neco lepsiho nez pred sto lety nekde v zakarpati? Ani nahodou.
No, vidíte, ta moje se dožila jen 66. Byla velmi shrbená a bolavá, litovala, že nemohla chodit do školy a vzpomínala na to, jak ji sedlák švihal bičem. Všeho s mírou, nic se nemá přehánět. Chodíte Vy sám a Vaše děti tedy v zimě bos, když je to tak zdravé? Jak jsem napsala - nic se nemá přehánět, takže doufám, že nechodíte, že si počkáte na jaro .

profesor1
napsal(a):
Smím prosit....... Jani
Profesor: Já si pořád říkala, s čím lžu. Tak sis konečně dal tu práci a zopakoval to, o čem pořád blábolíš.
Kde jsem psala, že mluvím jen o místních? Jsi vážně skvělý dezinformátor. Divím se, že taky neděláš do politiky :) Ale to už tu padlo tisíckrát (možná zase lžu, protože je to obrazně - těžko rozumnět, jak se v rámci politických témat vždycky mění někdo, kdo má jindy nadhled a důvtip, ale když se potřebuje rvát za svou pravdu, slovíčkaří, vytrhává z kontextu a jinak škodí )
Mastňáček: jsem v pohodě, ani naštvaná a dobře jsem se vyspala - děkuji za optání
Jen jsem Ti vysvětlila, že ne pro každou ženu je jediná náplň života opečovávat manžela a děti. Doba se mění a nejsme muslimové, jestli jsem si dobře všimla. A naštěstí už je v evropské populaci i dost mužů, kteří chtějí mít vedle sebe sebevědomou, soběstačnou a samostatně myslící bytost, ne slaboduchou přikyvovačku, která bez jeho svolení nesmí opustit zápraží. Tím se rozhodně nenavážím do Tvojí domáctnosti, říkám to čistě obecně. Opravdu jsem ráda, že nežiju před půl stoletím. Svou bojovností bych skončila brzy a špatně.

napsal(a):
No, vidíte, ta moje se dožila jen 66. Byla velmi shrbená a bolavá, litovala, že nemohla chodit do školy a vzpomínala na to, jak ji sedlák švihal bičem. Všeho s mírou, nic se nemá přehánět. Chodíte Vy sám a Vaše děti tedy v zimě bos, když je to tak zdravé? Jak jsem napsala - nic se nemá přehánět, takže doufám, že nechodíte, že si počkáte na jaro .
Jejdamane, tak jsem to nerozved do detailu se omlouvam. Uvrhnout svet o 100let zpatky neznamena vratit cas. Ani to neznamena vyhazet z baraku skrpale. Technologie jde moc rychle dopredu a hlavne jde dopredu bezohlednym zpusobem tak, ze co koupite dnesa je v den nakupu bezcena vec a zejtra narhnout pani inzenyri o pul palce vetsi displej, zaroven v tom vasem zarizeni je kur vitko a donuti vas driv nebo pozdejs koupit novou ptakovinu. Cili neudrzitelne.
Stejen tak jde moc rychle plundrovani prirody, traveni...

napsal(a):
Jejdamane, tak jsem to nerozved do detailu se omlouvam. Uvrhnout svet o 100let zpatky neznamena vratit cas. Ani to neznamena vyhazet z baraku skrpale. Technologie jde moc rychle dopredu a hlavne jde dopredu bezohlednym zpusobem tak, ze co koupite dnesa je v den nakupu bezcena vec a zejtra narhnout pani inzenyri o pul palce vetsi displej, zaroven v tom vasem zarizeni je kur vitko a donuti vas driv nebo pozdejs koupit novou ptakovinu. Cili neudrzitelne.
Stejen tak jde moc rychle plundrovani prirody, traveni...
No tak se nakonec v něčem shodneme. Taky se snažím brát si jen to, co opravdu potřebuju. Nedělá mi to problém, člověk toho fakt moc nepotřebuje. Méně znamená často více. Znám tu dost lidí, kteří uznávají takový způsob života, je jich víc než dřív, hlavně mladí. Takže tím povzbuzena, šířím osvětu dál , aby jich bylo ještě víc. (Mimochodem, nikdo z nich nevolil Zemana, co mi řekli .).
Hipííí brzdi, protože tě už trošku znám a vím že zas tak tolerantní ke mě nejsi, tak jsem taky napsal tohle(můžeš si to najít)
..." Holka, tady na diskuzi jste(antizemanovci) v těžké převaze a v médiich jsem chválu a zastání se Zemana ještě taky neslyšel. Tak čekám, že si to laskavě obhájíš! ? ! ? ! ? Jinak jsi lhářka
No a to co jsi napsala o Okamurovi mě utvrzuje v tom co jsem řekl, že určité pohlaví by do politiky raději kecat nemělo. "...
Opakuji - V méééédiýýých jsem chválu na Zemana taky neslyšel! Tíj jsem nemyslel jen tuhle diskuzi :)
Noooo? To je to slovíčkaření
Ale bohužel se učím od vás.
Kostey to taky myslí dobře, ale vytočil mě těma jeho procentama, že Babiše volilo jen 17%. To je vyloženě dělání z lidí blbce a to mě uráží... no a vyprovokuje Sory Kubo, to jen takový názorný, jednoduchý příklad, ale kdyby jsi chtěl být opravdu konstruktivní, tak by jsi se nesnížil k takovým zmanipulovaným počtům. To jsou argumenty opozičních politiků, kteří nás mají ať se nám to líbí nebo ne stejně jen za to stádo, které potřebují jen u voleb a při placení daní.

No nevolili, protoze se chtej upinat k nejaky moralni autorite, ja tu potrebu nemam, jsem amoralni, autority nesnasim. Dalsi otazka je, jak dlouho to mladejm vydrzi, protoze ted je to IN.

napsal(a):
No nevolili, protoze se chtej upinat k nejaky moralni autorite, ja tu potrebu nemam, jsem amoralni, autority nesnasim. Dalsi otazka je, jak dlouho to mladejm vydrzi, protoze ted je to IN.
Upínat se k NEmorální autoritě je zvrhlost . Taky v zásadě jdu svou cestou, ale to se musí lidi učit. K té poznámce, jak asi to mladým dlouho vydrží: Všechno v nás zanechává nějaké stopy a formuje nás. Tudíž, i kdyby to bylo teď jen na chvilku, už je jednou zaseté semínko. Hlavně u dětí, i větších.

lilo
napsal(a):
Lidi chybi vam vsem odstup a nadhled... jako by jste nevedeli...
Co?

profesor1
napsal(a):
Hipííí brzdi, protože tě už trošku znám a vím že zas tak tolerantní ke mě nejsi, tak jsem taky napsal tohle(můžeš si to najít)
..." Holka, tady na diskuzi jste(antizemanovci) v těžké převaze a v médiich jsem chválu a zastání se Zemana ještě taky neslyšel. Tak čekám, že si to laskavě obhájíš! ? ! ? ! ? Jinak jsi lhářka
No a to co jsi napsala o Okamurovi mě utvrzuje v tom co jsem řekl, že určité pohlaví by do politiky raději kecat nemělo. "...
Opakuji - V méééédiýýých jsem chválu na Zemana taky neslyšel! Tíj jsem nemyslel jen tuhle diskuzi :)
Noooo? To je to slovíčkaření
Ale bohužel se učím od vás.
Kostey to taky myslí dobře, ale vytočil mě těma jeho procentama, že Babiše volilo jen 17%. To je vyloženě dělání z lidí blbce a to mě uráží... no a vyprovokuje Sory Kubo, to jen takový názorný, jednoduchý příklad, ale kdyby jsi chtěl být opravdu konstruktivní, tak by jsi se nesnížil k takovým zmanipulovaným počtům. To jsou argumenty opozičních politiků, kteří nás mají ať se nám to líbí nebo ne stejně jen za to stádo, které potřebují jen u voleb a při placení daní.
Profesore a kolik bylo vydaných hlasovacích lístků a kolik jich Babiš dostal? Ano asi 17% Ano ostatní strany jsou na <5%. Ano Babiš vyhrál, ale nemůže se chovat jako by ho volili všichni a nemůže vládnout s menšinovou vládou.

Doplnění pro Profesora: A pořád když když v opozici budou všichni ostatní tak má 30% vládnout zbylým 70%? Vzpomeň na poslední komunální volby kdy mnohdy vyhrálo ANO ale koalici postavili jiní. Tomu se říká demokracie, holt to tak je, menšina nemůže vládnout většině
napsal(a):
Profesore a kolik bylo vydaných hlasovacích lístků a kolik jich Babiš dostal? Ano asi 17% Ano ostatní strany jsou na <5%. Ano Babiš vyhrál, ale nemůže se chovat jako by ho volili všichni a nemůže vládnout s menšinovou vládou.
Vidíš že může.
A zase ty tvé počty. Tak to těm ostatním teda jooo uber i z těch 5%.
A jestliže teda vyhraje Drahoš, tak podle těchto výsledkú budeme mít prezidenta, kterého v prvním kole chtělo jen kolik? 10% ? Z toho mám být spokojený a hrdý. Nebo co já, ale on

Je usmevny jak si ted porazenci budou predavat svoje bilbordy a premlouvat svoje volice at tam dosadej toho nevyraznyho vedatora. Jsem si skoro 100% jistej, ze s odstupem casu se na Drahose zapomene, tak jak rikal Horacek kdyz spustil svoji "kampan". Ze by byl rad aby se vlastne nemelo o nem co rikat, ze vladnul mir a klid. To je blabol ze to svet nevidel. Takovy ptakoviny muze dat do pisnicky ale ne do reality dnesniho sveta, kdy nam hori koudel u prd_ele.

lilo
napsal(a):
No vsechno prece...
A nemohla byste si, lilo, ty brýle obarvit na růžovo? Chybí nám tu smajlík, žejo?
Jak napsal jinými slovy mastnacek, i v době velmi nepříznivé lidstvo přežilo. Máme tedy jiné opravdové starosti než volby. To nám žaludek nezaplní ani střechu nespraví. A zvířata nenapase ani jeden z těch prezidentů.
Občas mě tenhle synek překvapí
https://www.novinky.cz/komentare/460487-komentar-prima-volba-prezidenta-vaclav-klaus-ml.html.
Já osobně bych se na pastvě cítila ještě lépe, kdyby v čele našeho státu stál konečně slušný člověk.

Janinka Bosorka
napsal(a):
Já osobně bych se na pastvě cítila ještě lépe, kdyby v čele našeho státu stál konečně slušný člověk.
Abyste se jednou za takovou fotku nestydela :) Moje myslenky putujou behem dne od certa k dablu, ale nikdy nepomyslim na to kdo sedi na hrade, ani omylem. To jen kdyz si prectu co zase MIla vyved nebo kdyz se voli. Obcas aspon vim ze nejakyho toho prezidenta mame kdyz se mu nekde udela nevolno nebo zakopne.

napsal(a):
A nemohla byste si, lilo, ty brýle obarvit na růžovo? Chybí nám tu smajlík, žejo?
Jak napsal jinými slovy mastnacek, i v době velmi nepříznivé lidstvo přežilo. Máme tedy jiné opravdové starosti než volby. To nám žaludek nezaplní ani střechu nespraví. A zvířata nenapase ani jeden z těch prezidentů.
Já bych chtěla vidět českého prezidenta (jakéhokoli) pást stádo čtyřnohých koz!
napsal(a):
Doplnění pro Profesora: A pořád když když v opozici budou všichni ostatní tak má 30% vládnout zbylým 70%? Vzpomeň na poslední komunální volby kdy mnohdy vyhrálo ANO ale koalici postavili jiní. Tomu se říká demokracie, holt to tak je, menšina nemůže vládnout většině
Demoška se tomu samozřejmě říká, ale v principu je to vo*jeb na lidi Ale záleží jaký systém si schválí hlavně ti co cítí své nejisté.
(Koukám že s odkazem na vencu ml. jsem zaspál. ).

Me se to taky nelibi tyhle radoby legrace. A nelibi se me kdyzu lidi nosej placky s nekym, treba spici knize s cirem, nebo ty piratsky vlajecky, me vubec nezajima ze je nekdo pro nekoho. To ma jako nekoho strhnout k stadu? Ale je fakt ze jako "baca" mam radsi ovce, ktery se drzej stada a problemovy mrchy si ode me vyslechnou a obcas i hroudou do zad dostanou kdyz zdrhnou. Jak jsme si s tema zviratama podobny, rikam to furt :).

profesor1
napsal(a):
Vidíš že může.
A zase ty tvé počty. Tak to těm ostatním teda jooo uber i z těch 5%.
A jestliže teda vyhraje Drahoš, tak podle těchto výsledkú budeme mít prezidenta, kterého v prvním kole chtělo jen kolik? 10% ? Z toho mám být spokojený a hrdý. Nebo co já, ale on
Před tou pětkou je znaménko které znamená "méně než"
Já bych tam taky radši viděl někoho jiného, už jsem se tu zmiňoval, že jsem volil jiného. A ano, Drahoše podpořilo jen o trochu víc než 10% občanů s hlasovacím právem. (nebudu to přesnějc počítat) Ale na rozdíl od parlamentních voleb tu máme i druhé kolo a v něm se ukáže jaký kandidát má podporu většiny obyvatelstva které příjde k volbám. Ano štve mě malá volební účast, protože určitý směr má vycepované voliče, které i kdyby se měli do volební místnosti doplazit, tak příjdou. Ano, v tom mě druhá skupina štve, že jim to je jedno, volit třeba ani nejdou a pak maj plnou pusu řečí o tom, jak to tu stojí za ho*no.
Nicméně jsme parlamentní demokracie, né prezidentská. Ani nejsme království či diktatura. Zjistěte si fakta a né jen domněnky od spoluobčanů, případně fráze ze sdělovacích prostředků, které bývají vytržené z kontextu, nebo hoaxy z internetu. Nehledě na to, migraci ani setrvání v EU či přijetí Eura vůbec prezident neřeší, případně může mít jiný názor ale parlament ho vždy může přehlasovat když něco nepodepíše! O těchto tématech byly volby minulé. Prezident má u nás jinou funkci než řešit tyhle otázky. Přeju hezký den.
Mimo zdravého názoru na slušnost a demokracii umím i vyválet nudle( pro rýpaly fleky)

Ale to rezani je uz hosi :) Mam rad pravidelnost

Janinka Bosorka
napsal(a):
Mimo zdravého názoru na slušnost a demokracii umím i vyválet nudle( pro rýpaly fleky)
Prima. U nás jsou fleky čtverečky, tohle jsou široké nudle. Jenže na tom houby záleží. Ale možná by to houby chtělo, myslím přidat . Mimochodem - na Štědrý den jsem sbírala ještě houby, poslední čirůvky.

napsal(a):
To je tak krásná věta, díky za ni, Hhippie

napsal(a):
Takového bych volila bez ohledu na to, co hlásá. Musel by být v dobrém tělesném stavu, jinak by to nezvládl, a nervák by ta zvířata jen plašil, čili i vyrovnaný člověk. To by byla zkouška na prezidenta!

Kostey tady posilal odkaz na prezidentskou debatu v nejaky zemedelsky asociaci, nedokoukal jsem to.

profesor1
napsal(a):
Kubo vím jakou fci má prezident.
Ale opět tě poopravím. Směrodatné jsou výsledky prvního kola. Druhé kolo už tak objektivní není a říkej si co chceš
Takže rozumím dobře že ty bys byl třeba i pro zrušení 2. kola, aby zkrátka vyhrál kandidát co získá nejvíc hlasů už v kole prvním?
Já si právě myslím, že to druhé kolo není špatné, protože se tím právě víc odrazí vůle lidu v tom, koho tam chtějí mít i když pro mnohé už je to volbou mezi menším a větším zlem.
V případě že by se volilo jen na jedno kolo a vyhrál by kandidát s nejvyšším počtem hlasů by se právě mohlo lehce stát, že by se stal prezidentem někdo, kdo by mohl být pro naprostou většinu lidí naprosto nevolitelný a to mi demokratické moc nepříjde.

Mohlo by bejt pak jeste nasledne treti kolo - referendum, jestli teda opravdu chceme toho kdo vyhral? :).

napsal(a):
Takového bych volila bez ohledu na to, co hlásá. Musel by být v dobrém tělesném stavu, jinak by to nezvládl, a nervák by ta zvířata jen plašil, čili i vyrovnaný člověk. To by byla zkouška na prezidenta!
Tak a máme jasno, na příští volbu prezidenta navrhneme někoho od koz...kandidátů bych tu viděla několik

napsal(a):
Mohlo by bejt pak jeste nasledne treti kolo - referendum, jestli teda opravdu chceme toho kdo vyhral? :).
Já nevím, mastnáčku, nebylo by z toho krveprolití? Ale na druhé straně, Okamuru by referendum možná potěšilo

Arus: to se u nestane, sametova bylo maximum je ceskej narod schopnej predvist.

napsal(a):
Arus: to se u nestane, sametova bylo maximum je ceskej narod schopnej predvist.
Je fakt, že po Bílé hoře, to s naší bojovností jde z kopce, pokud se nemýlím...

Mastnacek: taky si myslím, že národ už nikdy nic takového nepředvede, ale nadávat na internetu, na momentální situace to by (nám) šlo.
A co se týče Okamury a jeho obliba referend, tak co říkáte na to, že by prošla odvolatelnost politiků na základě petice?
Myslím že by byl první proti komu by se to obrátilo, pak by následovali ostatní a nakonec by tam pomalu nikdo nezůstal

JB: pravda...
Janinka Bosorka
napsal(a):
Citace ze 12.46 hod
"""""""""""""""""""""""""""""
Když Zeman s Havlem, tak to musím přidat i Drahouška
https://ibb.co/jndi6m.
rapotacka11
napsal(a):
Citace ze 12.46 hod
"""""""""""""""""""""""""""""
Když Zeman s Havlem, tak to musím přidat i Drahouška
https://ibb.co/jndi6m.
No kdo jiný by za tou nenávistnou kampaní mohl stát, než ministrant.
Tak jsem dneska četl bezva vtip od Drahoše:
- Drahoš uvedl, že chce dvě debaty, z toho jednu v ČT. "Již jsem navrhl jako jedno z míst debaty Českou televizi. Je to médium veřejné služby, které patří všem občanům ČR a jeho nestrannost je kontrolovaná nezávislou institucí.
Já mám za to, že ČT je jen na to, aby se mohly od lidí vybírat koncesionářské poplatky. Kolega profesor by se měl lépe informovat.
Ač členství dokázat nejde, protože je přísně tajné, tak tady je důkaz - ten první z leva! Je sice trošku zamaskovaný, ale je to on!
https://www.youtube.com/watch?v=XeRDGnqYIGY.

Je to zednar, zazdi nas smerm na vychod. Ten dorostenec Klaus ma pravdu.

Takhle to dopada kdyz se zvoli vitacska svoloc
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/460642-macron-bude-po-smrti-mladeho-iracana-tlacit-na-britanii-aby-prijala-vice-migrantu.html.
lilo
napsal(a):
No mohli bychom dlouho dlouho diskutovat ja sice nejsem katolik ale zaznamenala jsem ze takovej halik katolik je... a ten drahose podporil... tak ze by halik nebyl az takovej katolik no ono by to davlo smysl ze ho ten vyzranej duka nemusi...

Také zajímavé.

lesakm
napsal(a):
No ono jestli to nebude spíš tím že " jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"...
Senátor Veleba odešel Veselovskému ze studia. Nedokázal vysvětlit, kdo platí kampaň Zemanovi.
Dival jsem se na to a bejt tim Velebou, tak skoncim a jdu k lopate.

Https://www.youtube.com/watch?v=wEx0Vz6-aaQ
Tak co vy na to?
napsal(a):
Https://www.youtube.com/watch?v=wEx0Vz6-aaQ
Tak co vy na to?
Mám stejný pocit, lilo, je mi 57 a ráda bych to nechala mladým, proto jsem volila Piráty a nelituju.
Tchyně, které je 75, zarytě volí Zemana, dívala se na Selský rozum a odsuzuje Babiše, když jsem se jí snažila vysvětlit provázanost se Zemanem a další okolnosti, navrhla jsem jí, ať to nechá na mladších, je to marné, je to marné, je to marné. Má to jako návyk nebo co, ani neví proč, argument nemá jediný. Stejné je to u sousedek od nás z malé vísky, neví proč volí Zemana, prostě proto.

Proc? Protoze neni alternativa. Doba si zada nevrlyho starce. Texh x komparzistu co stalo proti milosoj to je elita naroda? S programem ja jsem opak zemana? V ty debate viz nahore to rekli hosi spravne. Mensi zlo je Milos. Drahos je nicka a at se vrati odkad prisel. Nebyl by nam k nicemu dobrymu? Co jdyby melo dojit ke strileni do migrantu? Je potreba chlap co by to odkejvnul. Doba je zla a muze bejt jeste horsi. Zas me tady blika banner s tou backorou...
Ja jsem si uvedomila ze ti kluci piratsky jsou mladsi jak ja :)... a take jsem si uvedomila ze nemam patent na moudrost... zatim delaji co slibili... a dari se jim.. desit tu bandu darmozroutu... vcera to vydavani byl fakt vysmech normalnim pracujicim lidem... faltynek mi prijde jako takovej ten mafian z pocatku 90.let.. pravdepodobne ho ale babis jeste objetuje... co se tyka Zemana tak je nemocnej.. staci jeden pohled do tvare.. nereknu vam co mu je ale nemoc ma a nemyslim si ze vydrzi dlouho mozna bude rad kdyz dozije do brezna... pokud by mel zdechnout... bude funkci prezidenta vykonavat premier... prezidentska imunita je vic nez poslanecka... ja babisovu podporu zemanovi vidim jako obrovsky kalkul...

Stari, urad, povinnosti, zodpovednost. Nevis jak bych te moh zablokovat, to se vaune uz neda cist.

Zeman už je starej, už na to nemá. Nezvládl by kampaň tak jí "nedělal". V době klidu a míru může ještě tímhle svým tempem nějakou dobu vydržet, s tím, že jeden den se ukáže na veřejnosti a pak z toho týden odpočívá a nabírá další síly na opětovné ukázání se veřejnosti. A teď si představte, že by nastal nějaký konflikt při kterém by prezident musel fungovat na plné obrátky, kolik dní by asi ten stařec vydržel?
Z jeho protikandidáta Drahoše nejsem kdovíjak nadšenej, ale už ono spojenectví Zeman - Babiš se mi opravdu nelíbí a volit budu proti Zemanovi a věřím že Drahoš vyhraje a že bude lepším prezidentem než byl Zeman. Nicméně pořád jsme parlamentní demokracie kde má prezident hodně omezené možnosti a než se teď snažit mobilizovat ať máme takového, nebo onakého prezidenta, tak by bývalo bylo lepší kdyby během posledních parlamentních voleb nezůstalo 40% lidí doma, protože poslední parlamentní volby byly mnohem důležitější, než jsou teď tyhle prezidentské a čím vyšší je volební účast, tak tím víc ztrácí všichni tihle jako je Zeman, Babiš, Okamura a KSČM a pod.
napsal(a):
Stari, urad, povinnosti, zodpovednost. Nevis jak bych te moh zablokovat, to se vaune uz neda cist.
Nechapu tvoji averzi... ale muzeme si o tom promluvit v osobnich zpravach... abychom se vyvarovali verejneho osocovani a posilani do urcitych mezi... Nemyslis?

Zeman kampan nepotrebuje a jak je i videt, delat ji neumi, nebo jeho pohunci. Kdyby nedelal nic a jen prisel do jedny dvou debat tak by to bohate stacilo. Lidi ho znaj. Kampan musej ti radoby uvedomeli chlapci z "lidu". Za Zemanem stoji jeho prace at uz byla nekdy jaka byla.
Ta trapna kritika ze je to hulvat a proruskej a pro cinskej agent. Tak mladezi, odkad myslite ze pochazej ty vase kraksny ( pocitace ) diky kterym mate vsechno jak na dlani? Kdyz ne 100% tak 99,9% vyrobeno cina. Odkud myslite ze se taha ropa do evropy? Presny procento neznam ale je to rusko zlati drazi, stejen tak zemni plyn. Nechte uz tech vznosnych frazi. Evropa rusko a cinu potrebuje jako sul, protoze evropska civilizace zdegenerovala vcetne nas. Zdegenerovala, zhloupla a zlenivela. Muzete nadavat jak chcete a bejt pohorseny ale evropa je s dechem u konce mozna jeste vic nez Zeman.
Kostey: s tema volbama mas pravdu, od zavedeni primy volby se vic resi prezident, ale kdo to resi? VS absolventi, kavarna... pohrdaj obycejnym hloupym plebsem. Vsak to vidis i ty na sobe ne, jak na nas hlupaky koukas z patra. Lilo jakbysmet. Vidim to i v rodine, VS vzdelani se asi rovna patent na rozum a jedina mozna pravda. Ale jak ja rikam, dnesni VS = s bidou drivejsi SS, takze zadna vyhra.
Lilo: ne diky, nepotrebuju to resit prez SZ, klidne me posli do pr_dele verejne, ja to bez problemu delam s kymkoli kdo me uz se_re.

Lilo já tady musím souhlasit s Pajcou, a ať je Zeman jakejkoliv, ať jsem z druhého tábora, tak to slovo zdechnout mi nepříjde vůbec vhodné. Kažopádně ano bojím se toho, že by Zeman nedožil do konce funkčního období a že by jeho funkci byť částečně zastoupil Babiš.

Lilo mně se neomlouvej Ale diskutujme tu aspoň tak nějak slušně. Bylo by naivní si myslet, že svými argumenty někoho přemluvíme k tomu, aby změnil svojí volbu. Já se tu spíš snažím pochopit smýšlení těch co volí jinak než já a zajímalo by mě taky kdo se ještě nerozhodl koho volit, případně kdo plánuje k volbám vůbec nejít a proč.
Pro Zemanovy ovečky:
Zde je graf, ze kterého vyplývá, že v době, kdy byl Miloš Zeman ministerským předsedou
Česká republika na své území přijala, nebo letadly přivezla, nejvíc imigrantů ve své novodobé historii a dovolila jim z našeho území si požádat o ochranu, aniž je izolovala v detenčních táborech. Měli volnost pohybu i podporu. Z Bosny to bylo i mnoho muslimů, ale to se neřešilo.
Zdroj: ČSÚ.