Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2018 14:13
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Tomáš N ono by se toho našlo mnohem víc. Babiš a Zeman si říkají navenek kdykoliv cokoliv se jim hodí a nijak to nesouvísí s tím jak skutečně smýšlí a co dělají. Po pravdě, ani bych jim do hlavy vidět nechtěla. Přísahá někdo z vás na zdraví vlastních dětí?
Kdo z nás by při takovém množství prostředků jako má Babiš se vrhl do politiky a proč vlastně? Dělali bychom jistě všemožné jiné věci u vědomí toho, že na svět jsme přišli nazí a i tak z něj odejdeme. Že mu jde o dobro nás všech ostatních, tomu nemohu uvěřit ani v nejdivočejším snu.
Dle mne je to moc, stejně jako u Putina.

20.1.2018 14:19
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Kostey Já se tu spíš snažím pochopit smýšlení těch co volí jinak než já a zajímalo by mě taky kdo se ještě nerozhodl koho volit, případně kdo plánuje k volbám vůbec nejít a proč.
Právě proto mluvím se sousedkami, se kterými si dáme kávu a také s tchyní např. Zajímají mne pohnutky a důvody, ale nemají argument. Ne že by mi ho nemohly říct, vědí, že ano, respektujeme se navzájem, ale neužívají net, nečtou noviny atd. Ani fakt nevědí proč. Moje mami, je jí 88, volit prostě nechodí, skorem celý život kupodivu. Nevolí a nebude a tečka. Ale Zemana by nevolila. Sleduje co se kolem děje a má názory.

20.1.2018 15:23
profesor1

XXX.XXX.202.14

Tomáš Nevěřící napsal(a):
Pro Zemanovy ovečky:
Zde je graf, ze kterého vyplývá, že v době, kdy byl Miloš Zeman ministerským předsedou
Česká republika na své území přijala, nebo letadly přivezla, nejvíc imigrantů ve své novodobé historii a dovolila jim z našeho území si požádat o ochranu, aniž je izolovala v detenčních táborech. Měli volnost pohybu i podporu. Z Bosny to bylo i mnoho muslimů, ale to se neřešilo.
Zdroj: ČSÚ.

Názorný příklad dezinformace.
Jak může někdo srovnávat rok 2000 +/- a současnost.
Ale on se vždycky najde někdo, kdo vám to sežere
Žijeme v době, kdy umírají kočičky a pejsci. Po člověku kolikrát ani ten pes neštěkne, protože páníčci a paničky vydí jen to špatné. To dobré se závidí, proto se to raději nevidí.

Kubo kde bereš tu jistotu, že kdyby přišlo víc lidí k volbám bylo by to jinak. Vlastně ano, bylo. Byl by klid od Kalousků, Farských..... i lidovci by možná dostali 4 roky klidu na zvážení jak dělat politiku..... Zeman by dostal nadpoloviční většinu i bez kampaně

Že někdo nedělá kampaň je koukám horší než lživá kampaň

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.1.2018 16:30

Profesore nemám pro to bohužel žádný důkaz, ale tyhle strany maj vycepovaný voliče, kteří klidně i ve vánici dojedou na invalidnim vozíku do volební místnosti. Samozřejmě smekám před nimi a zlobím se na ty, kteří k urně nepříjdou. O tom jak by dopadly volby kdyby byla 100% účast můžeme vést polemiku, ale kdo z nás bude mít pravdu asi nikdo nerozhodne.

Ale zajímalo by mě co máš zrovna proti Farskému. Vždyť to je takový Mirek Dušín. Jo, vím o jednom přešlapu co se týče toho přílepku k loterijnímu zákonu, ale nemyslím si, že to bylo myšleno tak co by to nakonec znamenalo a taky se to včas zastavilo, ale jinak to je férovej chlap. Znám se s nim osobně protože jsem z jeho okresu a o to víc by mě zajímalo co proti němu máš.

A Zemanova kampaň nekampaň: no co k tomu říct. Viděl jsi jak Senátor Veleba odešel Veselovskému ze studia? Co ty na to? A lživou kampaň má podle tebe kdo a v čem? Nicméně za lživou kampaň by se dalo považovat i to, že Zeman kampaň nemá, ale dělá jí za něj někdo jiný a na billboardech Zemana ukazují o 20let mladšího než jaký ve skutečnosti je, protože pro mnoho lidí kteří se se Zemanem v názorech ztotožňují prostě vadí to, že už je starej a že na to prostě nemá být hlavou státu.

20.1.2018 17:09
lesakm

XXX.XXX.104.26

Volba prezidenta má mimochodem ještě jeden důležitý aspekt a to že pokud by snad Míla po zvolení nevydržel a v úřadě zemřel (ne že bych to někomu přál) tak automaticky přecházejí všechny jeho pravomoci na předsedu vlády, a tím je kdo ? AB takže potom si teoreticky může udělit milost sám sobě a každému komu bude chtít a zbavit se tak jakéhokoli trestního stíhání nadosmrti...i když jemu by stačilo udělit si ji sobě protože ti ostatní vlastně už chytli tu záhadnou nemoc která jim prý nedovoluje postavit se před soud... ML.

20.1.2018 17:11
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Ta nemoc, tu má taky Janoušek, jestli se nepletu. Tak určitě.

20.1.2018 17:22

Lesakm: Naštěstí to tak jednoduché není, nepřechází veškeré pravomoci jen na předsedu vlády, ale snad něco i na předsedu sněmovny a předsedu senátu a mnoho akcí musí být kontrasignovaných ještě právě někým jiným než je premier. Ale byla by to hodně dramatická situace, nechtěl bych jí zažít, přeju Milošovi pevné zdraví!

20.1.2018 17:28

Teda to je histerie.) Kdyby to padlo na Babise tak si urcite nasazi vsecko co pujde a bude si myslet ze na nej nikdo nevlitne? :) nestacim se divit, takovy argumenty. Jako ze by byl predseda vlaty cely volebni obdobi hlava statu? To se me teda moc nezda. V tom pripade nemusela bejt zadna taskarice s volbama prezidenta, mohli tam hodit kohokoli a nejlip mu vyriznout jazyk a bude stacit pulka mozku, staci ze bude slusnej a uctivej.

20.1.2018 17:28

Apropo k tomu zdravi a jak vypada Mila. Ze me v patek odpoledne taky zrovna energie nesrsi.

20.1.2018 17:59
lesakm

XXX.XXX.104.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teda to je histerie.) Kdyby to padlo na Babise tak si urcite nasazi vsecko co pujde a bude si myslet ze na nej nikdo nevlitne? :) nestacim se divit, takovy argumenty. Jako ze by byl predseda vlaty cely volebni obdobi hlava statu? To se me teda moc nezda. V tom pripade nemusela bejt zadna taskarice s volbama prezidenta, mohli tam hodit kohokoli a nejlip mu vyriznout jazyk a bude stacit pulka mozku, staci ze bude slusnej a uctivej.

Pokud jde o AB nemám vůbec žádné iluze, když se podíváte - jeho vláda bez důvěry která by neměla dělat žádné velké změny provádí čistky na ministerstvech už nyní ač nemá de fakto mandát protože důvěru nezískala i tak již stihla propustit více než 200lidí kteří zřejmě budou nahrazeni zaměstnanci anofertu, navíc si klidně bez důvěry podá návrh na novelu služebního zákona který jí překáží v dalších čistkách a ovládnutí celého státního aparátu jeho firmou, slíbil přece lidem že bude stát řídit jako firmu, jen jim jaksi pozapoměl říci že jako výhradně svoji firmu...Takže ve volbách se hraje taky o to kdo bude nyní pověřen sestavováním vlády a jestli chceme žít v České Republice nebo v Anofertu...ML.

20.1.2018 18:32

Pro Zemanovy ovečky:
Zde je graf, ze kterého vyplývá, že v době, kdy byl Miloš Zeman ministerským předsedou
Česká republika na své území přijala, nebo letadly přivezla, nejvíc imigrantů ve své novodobé historii a dovolila jim z našeho území si požádat o ochranu, aniž je izolovala v detenčních táborech. Měli volnost pohybu i podporu. Z Bosny to bylo i mnoho muslimů, ale to se neřešilo.
Zdroj: ČSÚ.

Jak píše profesor, je to dezinformace, protože v době, kdy v Bosně byla válka, byla naprosto jiná situace a nelze ji srovnávat se současnou. Navíc značná část uprchlíků z Bosny se po válce vrátila zpět domů.Tohle nemá se Zemanem nic společného. Upozorňuji, že nejsem jeho volič.

20.1.2018 19:22
profesor1

XXX.XXX.202.14

Kubo víš že už ani nevím co proti němu mám Jen se mě zprotivil při podzimních volbách a taky jsem to tu někde psal. I s Gazdíkem. Tam si to najdi. Celkově starosty nemusím už jen proto jak se dokázali bratříčkovat s TOPkou, aby se dostali nahoru. Jakmile zjistili že by díky nim mohli přijít o korýtka, tak vycouvali a hurá za lidovci. Tam zjistili, že by taky dostali při případném úspěchu jen minimum koryt, tak opět zpátečka. Jsou to u mne to samé co lidovci - bez dvou za osumnáct. Tohle jsou strany, kterým vyhovuje být v opozici. Bez zodpovědnosti, jen kritizovat. Taky se k nim ostatní tak chovají - jsou jim dobří, jen když potřebují jejich hlasy.

Velebu jsem neviděl. Jestli je to ten co jako senátor chtěl být i poslanec a až pak zjistil že to nejde, pak děsně protestoval a chtěl být zase senátor... Tak jestli ještě lezl do nějaké debaty, tak tomu říkám sebevědomí a sebereflexe

Kubo a ty jsi pro mne taky takový Dušín a přesto bych tě nevolil
Víš já Rychlé šípy ani nečetl, jen jednou viděl v televizi. Pro mne jsou to bez urážky břídilové
z paneláku. Tohle nemyslím na tebe! Tady na dědině jsme měli podstatně drsnější a fyzicky náročnější hry, tak že z mého pohledu by naše tehdejší banda rychlé šípy zahnala už jen tím pohledem

20.1.2018 19:57

Zaměňuješ Velebu s Hlavatým. Hlavatý byl senátor, pak uspěl ve volbách do poslanecké sněmovny, o senátní mandát přišel, poslaneckého se vzdal a znovu se ucházel o to být senátorem a to se mu nepovedlo, tak se stáhnul do ústraní, protože mu nic jiného nezbylo. Trochu to chlapec překombinoval ale to je jiný příběh.
Veleba je taky senátor a taky předseda strany práv občanů, která platí Zemanovi kampaň/nekampaň. Veselovský si ho pozval do DVTV a tam se Veleba opravdu předvedl. Jen se na to klidně podívej: https://video.aktualne.cz/dvtv/senator-veleba-odesel-veselovskemu-ze-studia-nedokazal-vysve/r~be9928e0fb8711e7afac0cc47ab5f122/?redirected=1516473636

Co se ostatních stran týče, tak se mi zdá, že se ti nikdo nezavděčí ať udělá cokoliv. KDU určitě odsuzuješ že jde s každým, Starosty zas že se snaží přátelit tuhle a támhle. Jejich rozvod s KDU nebyl od KDU fér a vůbec se nedivím, že jim nechtěli přistoupit na jejich hru po tom co se začali obávat že by nedosáhli na 10%. A teď v opozici jsou jsou jen a pouze proto, že s obviněným premierem prostě nechtěj do koalice. Co tě vede k tomu si myslet, že kdyby AB nebyl odviněnej že by i nadále chtěli být v opozici?

A k těm rychlejm šípům: pokud jste tací byli, tak se nedivím že nevolíš Losnu, ale Mažňáka

20.1.2018 20:29
profesor1

XXX.XXX.202.14

Dík, možná se někdy podívám, ale jestli jsou to ti Zemanovci, tak ty jsem nemusel už před deseti lety nebo kdy se objevili.
K tomu bratříčkování - poslechni si zase verzi od nějakého lidovce, jak údajně Gazdík "tlačil na pilu" a diktoval podmínky V tom pravdu nenajdeš.

Ano, z koho cítím faleš, ten se mě jen tak nezavděčí
Když už musím někoho z takové supernabídky volit, tak.... raději gargamela, než taťku moulu

20.1.2018 22:05
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Profesore, už je mi jasné, kde se stala chyba. Kdyby jste si byl býval přečetl Rychlé šípy všechno by bylo jinak. Já je louskala už jako sedmiletá.

20.1.2018 22:28
lilo

XXX.XXX.201.210

Lesakm: Naštěstí to tak jednoduché není, nepřechází veškeré pravomoci jen na předsedu vlády, ale snad něco i na předsedu sněmovny a předsedu senátu a mnoho akcí musí být kontrasignovaných ještě právě někým jiným než je premier. Ale byla by to hodně dramatická situace, nechtěl bych jí zažít, přeju Milošovi pevné zdraví!

Hele srnadna by byla kdyby se tyhle nase zatim jen polemiky potvrdily a kdyby opravdu umrel.. a treba hodne brzy po tech volbach atd atd.. pak by se dalo diskutovat o tom zda si je v tehle zemi mozne objednat i prezidentovu smrt nebo treba jen trestni stihani...

20.1.2018 22:32
lilo

XXX.XXX.201.210

Jak píše profesor, je to dezinformace, protože v době, kdy v Bosně byla válka, byla naprosto jiná situace a nelze ji srovnávat se současnou. Navíc značná část uprchlíků z Bosny se po válce vrátila zpět domů.Tohle nemá se Zemanem nic společného. Upozorňuji, že nejsem jeho volič.

Vubec mam pocit ze cesi jsou ohledne migracni otazky dost dezinformovani ale do toho bych nerada "zabrusovala"

20.1.2018 22:42
profesor1

XXX.XXX.202.14

Hmmmm.......
Ale padesát let už by mělo stačit aby člověk vyrost z naivity

21.1.2018 09:11

Máme před sebou necelý týden, než budeme vědět, kdo se stal prezidentem. Trochu se bojím, že diskuze (tady) se bude ještě víc hrotit. Přijde mi to zbytečné opotřebování naší nervovové soustavy.
Volme každý podle svého přesvědčení a svědomí a respektujme vítězství kandidáta, i když to nebude zrovna ten náš.

Omlouvám se, že jsem téma "Volby" zvedla a začala diskutovat. Mrzí mě to.

21.1.2018 09:34
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Arus souhlasím, už cítím znechucení.

21.1.2018 10:08

Janinka Bosorka napsal(a):
Arus souhlasím, už cítím znechucení.

21.1.2018 10:27

Arus: je to na každém z nás, jak si necháme hnout se žlučí a jak moc budem naštvaní při čtení opačných názorů než jaké máme my. Kdybys téma nezvedla, tak ho zvedne někdo jiný. Já se tu nesnažím někoho přemluvit, aby svojí volbu změnil, jen mě zajímají argumenty proč se ti z opačného tábora pro jejich volbu rozhodli a na oplátku se snažím přednést také svůj názor na věc. ale jsem naprosto v klidu, žádnej stres a pokud předvolební kampaň obou kandidátů bude slušná a s co největším minimem dezinformací a lží tak na konci klidně uznám, že můj kandidát prohrál. Jo, asi občas taky trochu ujedu když něco napíšu, ale pořád tu diskuzi myslím vedeme docela obstojně.

21.1.2018 11:42
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

profesor1 napsal(a):
Hmmmm.......
Ale padesát let už by mělo stačit aby člověk vyrost z naivity

Hmmmm...
padesát let by mohlo stačit, aby jste nepsal v textu do očí bijící hrubky...

21.1.2018 11:46
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

Co se tady člověk nedozví:
Český statistický úřad je dezinformační instituce.
V Bosně byla válka, ale v Sýrii jsou mírové slavnosti
Předseda vlády a vláda nerozhoduje o přijímání uprchlíků, ale rozhoduje o tom prezident
(asi jsem nepostřehl, že byla změněná Ústava ČR).

21.1.2018 11:48
profesor1

XXX.XXX.202.14

Nic dramatičtějšího nemáte?

Nevěřící Tomáš uvěřil podstatně dříve než vy a taky vám to nevyčítám

21.1.2018 12:15

Hmmmm...
padesát let by mohlo stačit, aby jste nepsal v textu do očí bijící hrubky...

Nepíše se "aby jste", ale píše se "abyste"! To je taky do očí bijící hrubka!

22.1.2018 09:10
profesor1

XXX.XXX.202.14

Tak jsem včera po chviličkách koukal na debatu Zemana.
A musím uznat, že to opravdu vypadá na dožití maximálně do března. Prezident už není tak vitální jako před pěti lety. Ve tváři se opravdu odráží jeho nemoc - onemocnění nervů nohou (Neuropatie), které zapřičiňuje velkou nejistotu při chůzi a stálou bolestivost. Co se týká intelektu, rozumu, tak stále na jedničku a dokonce náznak pokory.
Tak že ten jeho "osudný" březen odhaduji nejdříve někdy kolem roku 2023 a výše. Vzhledem k tomu, že už jsem taky tak trochu pamětník tak vím, že spoustu lidí, kteří vypadají tak nějak že si pro ně zubatá každou chvíli příjde, přežila o hodně let ty, kteří si mysleli, že jsou v nejlepších letech

22.1.2018 09:13

Musim souhlasit s profesorskym. Milos ma mozna jeste vetsi kus svicky nez by mu kdo prisuzoval. V patek mu to hodim. Debatu jsem celou nevidel, Koranteng me iritoval tim jak rychle drmolil a ten jeho kukuc proste takova trosku komedie z jeho strany. Drahos nekde prohlasil v reakci na tu debatu ze radsi bude s lidma nekde v ostrave bo jakyho slaka. Ostuda. Nekdo namitne ze Milos se neucastnil zadny debaty. Tohle je ale jina, ted jsou uz jen dva a ma to byt duel.

22.1.2018 09:28

Drahoš prohlásí že se ve zbytku volební kampaně chce věnovat návštěvami krajů kde moc procent nezískal a vyzve Zemana do 2 televizních debat. Zeman do té doby debaty ignoroval a najednou ho bude zvát dokonce do 4 debat, aby mu sebral onen čas potřebný k návštěvám krajů?
To je prostě Zemanův kalkul, kterým se snaží bránit Drahošovi získat na svoji stranu nerozhodnuté voliče. Zeman je hodně silnej řečník a nedivím se mu že chce debat víc, ale fér by bylo, aby si oba vybrali jeden program a tam se ty 2 debaty uskutečnily. Případně by bylo fér, kdyby Zeman ony 4 debaty avizoval ještě před prohlášenim Drahoše.

22.1.2018 09:30

Kostey: to mas jedno, kdo co avizoval. Ted je situace jina a Drahos muze prece navic lidi zapusobit z obrazovky nez na nejakym vylete na Ostravsko. Rozhodne si televizi zapne vic lidi nez pujde na jeho meeting.

22.1.2018 09:37
profesor1

XXX.XXX.202.14

... " To je prostě Zemanův kalkul, kterým se snaží bránit Drahošovi získat na svoji stranu nerozhodnuté voliče..."

... To je prostě Drahošův kalkul, kterým se snaží bránit Zemanovi získat na svoji stranu nerozhodnuté voliče...

Drahoš měl na návštěvu krajů času dost

A co je nefér na to, že jedna debata bude na jednom programu, druhá na druhém?
Už to přeháníte s tím obvińováním Zemana.

22.1.2018 10:16

Mastňáčku, Drahoše jsem už několikrát slyšel, že říkal, že víc věří setkáváním se s občany, kde mu přímo lidé dávají otázky co je trápí, než kdejakými rozhovory v TV a že v kampani na to chce dávat velký důraz. Nicméně já si taky myslím že přímá konfrontace těch dvou v televizní debatě je lepší.

Profesor: Co je nefér? Tady nejde vůbec o nějaké obviňování Zemana, ani já ho tim neobviňuju. To střídání televizí je jen a pouze proto, aby když si každý z kandidátů vybere nějakou stanici, tak se zmenší pravděpodobnost, že by jeden z kandidátů třeba dostal otázky od moderátora (nebo třeba ředitele TV) s předstihem a mohl se na ně lépe připravit. To je na ochranu obou dvou kandidátů.

22.1.2018 12:18
profesor1

XXX.XXX.202.14

KUBO!

Opravdu si myslíš že Zaman stojí o nějakou přípravu na otazky?
Televizím jde v prvé řadě o prachy!

A ještě k tomu dalšímu co píšeš. Opakuji že Drahoš měl dostatek času na setkávání s občany. Zemanměl tu výhodu, že se setkával a nechával si klást otázky od občanů 5let. Měl to promyšlené už dopředu, ale protivníci si to uvědomili až když sebevědomě prohlásil že žádnou kampaň nepovede a debaty vynechá. Není hloupý, kluk jeden vysočanská (i Moravec už to pochopil a z moderování vycouval, protože by mu to Zeman dal hezky sežrat)

Už asi vím jak to myslíš -.... aby si vybrali každý jeden program....
ono to tak i bylo, že si každý jednu stanici vybral. Zeman dokonce řekl, že třetí debata už by každého nudila. Protože ale zas tak skromný není, tak se pak rozhodl se zviditelnit všude a bylo mu určitě jedno jestli Drahoš příjde nebo ne.

22.1.2018 13:59

Co říkáš na ten včerejší rozhovor na nově? Jak se ti výroky Zemana líbily? 11x pravda,9x nepravda,10x zavádějící odpověď a 2 neověřitelné. Jen třetina toho co on řekne je pravda. Tady máš ověření pravdivosti jeho výroků: https://demagog.cz/diskuze/cesta-na-hrad.

22.1.2018 14:43
profesor1

XXX.XXX.202.14

Já to celé nesledoval, jen kousky.
Ale s tímhle di někam. Rozklikni si vždy to odůvodnění a zjistíš že je to směšné. Např.: říká že DOVEDL zemi do NATO......
Ano, dovedl, i když už bylo dejme tomu rozhodnuto. Tady řeší jen slovíčko, které si můžeme vyložit různě.
No a i to ostatní, vždyť to jsou tak nepodstatné věci, nějaká Virginie... koho to zajímá?

Nebo údajná lež o euru, kdy údajně Zeman řekl -... Naposledy se o euru kladně vyjádřil v červnu, kdy mluvil o tom, že Česká republika je připravena na euro, vstupu brání jen mentální bariéra Čechů, kteří se podle něj eura iracionálně bojí...."

Že se o euru kladně vyjádřil má jako znamenat že byl pro zavedení eura v ČR? Dále tam píší jako argument, že se prezident nikdy nevyjádřil proti euru přímo. A tak se já ptám, proč taky nenapíší, že se taky PŘÍMO NIKDY NEVYJÁDŘIL PRO! euro?

Podle mne tento tvůj zdroj je taky dost zavádějící a dezinformační
Dál to ani nečtu. Nevím proč čerpáš z takových zdrojů. Vždyť tu oblbují lidi minimálně stejně jako politici.

22.1.2018 14:55

Nemyslím si že demagog oblbuje lidi. Však na Drahoše tam taky nějaké nepravdy mají, neboj.
Z jakého tisku nebo servrů mám teda čerpat informace podle tebe?

Co ty na tohle?
http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/zeman-se-zastal-eura-strach-lidi-ze-spolecne-meny-je-iracionalni-rekl-prezident-1334068?fb_comment_id=1682577741782340_1682774971762617#f27b55d1b914b78.

22.1.2018 15:08
profesor1

XXX.XXX.202.14

Mě je to celkem šumák. Už jsem psal že nečtu ani předvolební nebo volební programy stran. Už jsem nějakých předvolebních demagogickych řečí, slibů slyšel hodně a vím že po volbách je to stejně jinak. Zprávy sleduji průběžně a průběžně si dělám obrázek. Možná špatný, možná dobrý. Zeman nebo Drahoš... není to jedno? Akorát lituji antizemanovce, protože tolik povyku a nervů kvůli... ničemu. Zeman to stejně vyhrál už v prvním kole. Drahoš musí vědět že bude jen z nouze cnost a to by mě osobně netěšilo. I když za ty prachy...

A k tomu euru. - Jestli chceme zůstat v EUzóně, jako že musíme, stejně se euru nevyhnem, tak že možná čím dřív si tím šokem projdem, tak tím líp. Případně to oddalujme do doby rozpadu EU smajlík
Pak už přejdeme rovnou na drachnu, nebo čím se platí tam dole.

22.1.2018 15:13

Určitě se shodnem že přezident kterej by vzešel z prvního kola by byl mnohem lepší prezident.

Ale odpověz mi prosím na to, jaké sdělovací prostředky považuješ za objektivní? Ať tu byl odkaz na cokoliv, tak ty máš vždy něco proti

22.1.2018 15:14
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Na FB Milan Zadělák - koho volit?

22.1.2018 15:19
profesor1

XXX.XXX.202.14

Už jsem ti psal že čerpám jen z televize, rádia a co si přečtu tady. Pak to postupně skládám a hodnotím a srovnávám...

22.1.2018 15:28

Rapotacka11: odkazuješ na něco takovym způsobem sestříhanýho, že tomu přece ani sama nemůžeš věřit. Věříš radši videím z youtube s anonymním tvůrcem než jejich oficiálním vyjádřením? Nehledě na to, že prezident (ani jeden) nemá na migraci vliv, ani na kvoty, ani na přijetí Eura, zkrátka na nic. Jsme parlamentní demokracie, ne prezidentská. S Profesorem se dá aspoň normálně diskutovat a jeho názory maj hlavu a patu, ale nad tebou lámu hůl.

22.1.2018 17:19
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Je to marný, je to marný, je to marný.
Kachny, kachny, kachny.

22.1.2018 19:57

Tak ted jsem prosel okolo televize kde bezely zpravy na Nove, bylo tam jak se vcera tocila Cesta na hrad a musim rict ze vcera me to nedocvaklo, ale dnes, kdyz jsem tam videl jak chystali jen Milose, tak me doslo, ze Drahos to projel. Mam takovej pocit ze v jakykoli jiny zemi by se zadnej kandidat na prezidenta urcite nepripravil o moznost vystoupit v televizi.

22.1.2018 20:29

Tak ted jsem prosel okolo televize kde bezely zpravy na Nove, bylo tam jak se vcera tocila Cesta na hrad a musim rict ze vcera me to nedocvaklo, ale dnes, kdyz jsem tam videl jak chystali jen Milose, tak me doslo, ze Drahos to projel. Mam takovej pocit ze v jakykoli jiny zemi by se zadnej kandidat na prezidenta urcite nepripravil o moznost vystoupit v televizi.

Zeman má pro nás má pořád nějaké novinky. Jednou řekne, že nebude chodit do debat, pak přijme 2 debaty a nakonec chce dokonce 4. Drahoš předem avizoval, že v onen čas na novu nepříjde, že má jiný program. To má snad teď před Zemanem ohýbat hřbet, skákat jak on píská a rušit akce na které slíbil přijít? A oproti tomu v DVTV zase byla prázdná židle, na které měl sedět Zeman, ale to už nenapíšeš.

22.1.2018 20:34

Nenapisu, protoze to nevim :) Ja to myslel na oba, ze si hrajou jak maly par_chanti. Ja nejdu tam, ja nejdu tam. me vic zajimaj zetory nez sasci ve vlade a na hrade tak sorry :)
Maj vyuzit co nejvic prilezitosti co jde a ne delat to takhle. DVTV to se mu ale ani nedivim, na nejaky onlajn plkarny podmazany bych se vykaslal. Ale do televize to je neco jinyho.

22.1.2018 21:16

Mastnacek: Sice Zeman opravdu umí moc dobře, bez papíru, z patra mluvit a každé jeho slovo je předem velice dobře promyšleno, ale tak by si ale mohl dávat pozor na to, co říká, protože pokud je jen třetina výroků pravdivá a zbytek výroků je nepravdivý, neověřitelný, nebo zavádějící, tak jakou hodnotu takový rozhovor má? jen tím poukazuje na to, že tam na hradě fakt nemá co dělat.
https://demagog.cz/diskuze/cesta-na-hrad.

22.1.2018 22:21
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Nemám televizi.

23.1.2018 05:29

Kostey: a odkud myslis ze demagog cerpa? Informace dostupny na netu, je klidne mozny ze s tim Dubcekem ma Milos pravdu, ale demagog? Co by asi vyslo demagogoj s tim co rikas ty nebo ja nebo kdokoli? Malo kdo ma informace z prvni ruky...

23.1.2018 08:25

Druha one man show no mozna 1,5
https://www.youtube.com/watch?v=OJ2SIEvdbsI&feature=youtu.be
Zacninam prichazet Soukupoj na chut, kdyz to porovnam s Korantngem nebo Moravcem. Mluvi trosku divne, pomalejs, asi se i zadejchvama obcas neco zkomoli, ale to jak vede debatu me pripada lidstejsi jako rozhovor. Kornteng v Ceste na hrad, drmolil rychle jak ve zpravach, skakal do reci, premrstene se hajil at to Zeman nevysvetluje jemu nebo ze on to nemusi chpat ale divat...

23.1.2018 16:31
ovcezkopce

XXX.XXX.168.42

lilo napsal(a):
Https://www.lidovky.cz/v-cesku-bylo-loni-nelegalne-4738-cizincu-z-toho-172-bezencu-pgc-/zpravy-domov.aspx?c=A180123_152139_ln_domov_ele
to jen pro ty kteri se tak desne boji tech migrantu.

Promiňte

To bych vám takhle přála u nás na mikroměstě (Prachatice) strávit pár chvil třeba na parkovišti u kauflandu. Černo, tma, dámy s hadry na hlavách, plné dodávky snědých sebevědomých urostlých chlapců, okolo kterých by člověk neprošel ani za dne. Jsou tam v hojné míře, pak zas odjedou neznámo kam. Německo za bukem, kontrola žádná. Myslíte, že jsou to turisté, haha? A to jsme malá okresní prde/lka. Myslíte, že média (zvl. Lidovky) informují objektivně? Vždyť nikdo neví, kolik jich tady vlastně je - a že jich je! Prosím vás, co vy víte...

23.1.2018 19:02

lilo napsal(a):
Https://www.lidovky.cz/v-cesku-bylo-loni-nelegalne-4738-cizincu-z-toho-172-bezencu-pgc-/zpravy-domov.aspx?c=A180123_152139_ln_domov_ele
to jen pro ty kteri se tak desne boji tech migrantu.

No tak aspon vime kdo je tady slunickarka a vitacka. Co neni dnes, muze byt zitra. Zeptej se tech mrtvych ve francii, nemecku atd atd. Cloveka co tohle rekne bych nakopal do kostrce.
Uz se moc tesim jak dneska dostane Drahos "nafackovano". Sakra ale jese musim nahazet seno na zejtra a nanosit uhli.

23.1.2018 21:32
profesor1

XXX.XXX.202.14

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt.
Řekl 21.1.1992 poslanec Miloš Zeman ve Federálním shromáždění.
Asi měl pravdu.

Jestli jste sledovala dnešní debatu, tak tahle vaše informace-dezinformace, byla uvedena Zemanen na pravou míru

23.1.2018 21:43
Janinka Bosorka

XXX.XXX.121.31

Zde si můžete celý projev přečíst sám.
http://www.psp.cz/eknih/1990fs/slsn/stenprot/020schuz/s020006.htm.
Asi měl pravdu.

23.1.2018 21:59

Mastnacku k tomu Soukupoj na Barrandově: Co to prosím tě pan Zeman říkal o tom dokouření pohanky?
https://www.novinky.cz/domaci/461344-abych-tu-pohanku-dokouril-zeman-chtel-v-diskusi-se-soukupem-dokoncit-pohadku.html.

23.1.2018 22:04
profesor1

XXX.XXX.202.14

Děkuji za odkaz, alespoň vám tu citaci psychiatra prof. Cyril Höschlera můžu zkopírovat včetně úvozovek, kterými daná citace začíná a končí!

Dovolte mi tedy, abych citoval. "Tato země v této době prochází rozumovou, mravní i citovou krizí. Zamýšlíme-li se hlouběji nad tím, jak k této krizi došlo, proč právě teď, musíme si připustit některá velice nepříjemná, ale bohužel pravdivá fakta. To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Je to suché konstatování skutečnosti.

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Proč se o tom dnes zmiňuji?

Pro oblast intelektově podprůměrnou, když pominu stavy patologické, jsou charakteristické některé rysy, které si možná všichni neuvědomujeme, a neuvědomujeme si je zejména tehdy, jestliže se stýkáme na univerzitě pouze mezi sebou. Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm nějak pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa, a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to uniká. Podobně unikají i jiné komplikovanosti.

Černobílé myšlení bohužel kontaminuje i morálku. Dobré je pouze to, čemu rozumím - a toho není mnoho. To, čemu nerozumím, je špatné. Odtud filozofie je nesmysl, matematika je k ničemu, kybernetika je pavěda, genetika je rovněž pavěda.

Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy - každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný - a ty mívají často nacionální charakter. K tomu se přidává určitá sugestibilita.

Jestliže tato morálka nebo toto černobílé vidění světa je ještě spojeno - a to bývá - s neschopností rychlejších pohybů v sémantickém poli, s neschopností propadat se z jedné sémantické roviny do druhé, vede to k nedostatku smyslu pro humor. Jestliže mám nedostatek smyslu pro humor a ti druzí se smějí, nutno si zákonitě myslet, že se smějí mně. To vede k ostražitému, číhavému, nepřátelskému postoji vůči světu, k podezřívavosti a k neustálé snaze dokázat a proklamovat svoji chytrost a ke strachu, aby ze mě nikdo neudělal hlupáka. A tak vzniká obraz - bohužel ve společnosti tak frekventovaný -, který za určitých okolností - a tou okolností je právě doba -, kdy zodpovědnost za naše životy přechází na nás samé, dá těmto rysům v nezakrývané podobě zaznít." Konec citátu

Doporučuji vám to pořádně přečíst, hlavně tu pasáž o nedostatku humoru

23.1.2018 22:13
pajca

XXX.XXX.245.205

profesor1 napsal(a):
Děkuji za odkaz, alespoň vám tu citaci psychiatra prof. Cyril Höschlera můžu zkopírovat včetně úvozovek, kterými daná citace začíná a končí!

Dovolte mi tedy, abych citoval. "Tato země v této době prochází rozumovou, mravní i citovou krizí. Zamýšlíme-li se hlouběji nad tím, jak k této krizi došlo, proč právě teď, musíme si připustit některá velice nepříjemná, ale bohužel pravdivá fakta. To, co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti ani sarkasmu. Je to suché konstatování skutečnosti.

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt. Proč se o tom dnes zmiňuji?

Pro oblast intelektově podprůměrnou, když pominu stavy patologické, jsou charakteristické některé rysy, které si možná všichni neuvědomujeme, a neuvědomujeme si je zejména tehdy, jestliže se stýkáme na univerzitě pouze mezi sebou. Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm nějak pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem - je to tedy polovina národa - uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa, a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení. Někdo je buď dobrý, nebo špatný. To, že hranice mezi dobrem a zlem neprochází ani mezi novými a starými strukturami, ani mezi komunisty a nekomunisty, ale srdcem každého člověka, to uniká. Podobně unikají i jiné komplikovanosti.

Černobílé myšlení bohužel kontaminuje i morálku. Dobré je pouze to, čemu rozumím - a toho není mnoho. To, čemu nerozumím, je špatné. Odtud filozofie je nesmysl, matematika je k ničemu, kybernetika je pavěda, genetika je rovněž pavěda.

Z tohoto intelektového zázemí potom pramení tzv. lidové pravdy - každý cikán krade, každý žid je lichvář, každý zrzavý je zákeřný - a ty mívají často nacionální charakter. K tomu se přidává určitá sugestibilita.

Jestliže tato morálka nebo toto černobílé vidění světa je ještě spojeno - a to bývá - s neschopností rychlejších pohybů v sémantickém poli, s neschopností propadat se z jedné sémantické roviny do druhé, vede to k nedostatku smyslu pro humor. Jestliže mám nedostatek smyslu pro humor a ti druzí se smějí, nutno si zákonitě myslet, že se smějí mně. To vede k ostražitému, číhavému, nepřátelskému postoji vůči světu, k podezřívavosti a k neustálé snaze dokázat a proklamovat svoji chytrost a ke strachu, aby ze mě nikdo neudělal hlupáka. A tak vzniká obraz - bohužel ve společnosti tak frekventovaný -, který za určitých okolností - a tou okolností je právě doba -, kdy zodpovědnost za naše životy přechází na nás samé, dá těmto rysům v nezakrývané podobě zaznít." Konec citátu

Doporučuji vám to pořádně přečíst, hlavně tu pasáž o nedostatku humoru

23.1.2018 22:23
Janinka Bosorka

XXX.XXX.121.31

Volit budu Drahoše a ať už vyhraje nebo ne, názory na Zemana, Babiše a jim podobné nezměním.
Volím Losnu.
A je mi šumák, co si o tom kdo myslí.
Ať mír dál zůstává s touto krajinou.
Zloba, závist, zášt, strach a svár,
ty ať pominou, ať už pominou.
Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.

23.1.2018 22:33

Lidi jsem blbej, nebo se na stránkách Primy nedá zpětně podívat na na ten duel co tam dnes večer běžel?
Musel jsem odjet přes čtvrt republiky mrknout na jednu farmu a prostě jsem to živé vysílání nestihl.

23.1.2018 22:41

Je to asi na youtube, teď to tam někdo dal.

23.1.2018 22:53

Paráda dík! Už si to pouštím, ještě před chvílí to tam nebylo :).

23.1.2018 23:22
pajca

XXX.XXX.245.205

V sobotu uvidíme, kdo bude slavit.

24.1.2018 00:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Poznáme, zda měl C. Hešl pravdu.

24.1.2018 00:07
Janinka Bosorka

XXX.XXX.121.31

Tak určitě.

24.1.2018 08:43

Mastnacku k tomu Soukupoj na Barrandově: Co to prosím tě pan Zeman říkal o tom dokouření pohanky?
https://www.novinky.cz/domaci/461344-abych-tu-pohanku-dokouril-zeman-chtel-v-diskusi-se-soukupem-dokoncit-pohadku.html.

Ja netusim bud se prerek nebo to byl jinotaj kterej me ale uniknul.
A teda ta vcerejsi debata kdyz opomenu ten rev a ze Vorisek to nezvladal, ta trapnost s druhou reporterkou, pulka debaty byla hlucha a druha pulka byl Drahosuv pohreb. Uz to jak si oba sedli do kresla. Ze zemana vyzarovala pohoda a sebevedomi zatimco z drahose byl cejtit nervozni pot i prez obrazovku.
K otazkam a odpovedim ani neni potreba snad nic rikat, bylo znat kdo je pan politik a kdo je vedec. A okruh otazek to byla ubohost pro plebs. Jo kdyby tam vytahli aferu s pesticidama ve vode, vyprahlou jizni moravu...ne, koureni v hospodach, migranti a podobny kraviny.

24.1.2018 09:22
profesor1

XXX.XXX.202.14

Náhodou Voříška musím snad poprvé pochválit. Byl sice minimálně stejně nervozní jak Drahoš(kdo z nás by nebyl), ale naštěstí si odpustil to jeho - PRIMA JEDE!

24.1.2018 09:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tipuju to tak na 70 pro Miloše a 30% pro toho ňoumu.

24.1.2018 10:02
profesor1

XXX.XXX.202.14

Opatrně Honzo, nebo vás někteří začnou napadat, osočovat a urážet v sokromých zprávách.
Oni si totiž někteří slova jako - Pravda, Láska a Demokracie, dokážou hezky překroutit.

24.1.2018 10:34

Tady nekdo nekoho urazi v soukromych zpravach? :)
S pravdou a laskou se dojde kam? Jdou na me mrakoty z tohodle "hesla".

24.1.2018 10:44
profesor1

XXX.XXX.202.14

Na mě už taky, ale díky lidem, kteří se s ním ohánějí ač se viditelně chovají jinak. No a taky díky těm kteří jim bezmyšlenkovitě pochlebují.
Jak snadné je vládnout takovému lidu

24.1.2018 12:28
jetelinka

XXX.XXX.243.255

Doufám, že lidi pochopí, že jediný kdo teď má být presidentem je pan Zeman. Už podle příjmení je to muž bránící svůj pozemek, tvrz. Zamyslete se nad příjmením Drahoš, jak se nám povede. Vůbec mě nepřesvědčil o tom, že by byl lepší president. Hledala jsem o něm co nejvíce informací, prý ho vypískali v Třinci i v Jablůnkově. Kampaň jede pod vedením jeho manželky, objíždí vše co se dá. Teď v Domově důchodců v Přelouči ji hned ve dveřích řekli, že budou volit Zemana. To jsem také četla na internetu. Líbilo by se mi, kdyby pan Zeman přijmul inval. vozík a tím pádem, by byl v daleko větší pohodě. V hlavě to má srovnané Já ho budu volit.

24.1.2018 12:39
skodovak

XXX.XXX.241.252

Sz ustojím, ale nemohu ani nechci jinak..

Tu loutku nemůže nikdo myslet vážně, a kdo jo a je jich bohužel hodně měli by se zamyslet i nad sebou

A trochu sledovat co bylo, co probíhá a co by mohlo.. Ne říct chci jiného ať je to kdokoliv a podobný žvásty.

Republiku je potřeba budovat a ne bořit, to už je dost...

Převážně mladí voliči toho pána v brýlích mluví za vše, neznají práci, něco vybudouvat, zasloužit si, tresty nic, z Miloše je vidět odpovědnost, kouká na ně z něj práce a odpovědnost za svoje jednání a jsou v pr...bodejť by ho chtěli, doba si je vychovala jinak, k ničemu..

příklad... leta praxe, dřiny, odříkání...? kdo to z mladých zná? a? z fleku po škole jdou do vedení nad naše dědy, otce a tak dále?...no, k tomu nic nejde říct fuj fuj fuj

sakra, sem se zas na...l.

24.1.2018 12:44

Ja beru louku hodne vazne, jinak bych musel seno kupovat za drahoše

24.1.2018 13:11

K tý debatě na Primě: To publikum tam je příšerný, stejně tak jak mikrofony směřující i k nim. Kdyby se vystřihlo tleskání a povykování ať už na jednoho nebo druhého, tak by celá debata měla sotva půlhodinku a pokud by to bylo uplně bez publika, prostě jen oni dva s moderátorem ve studiu, a vysíláno bez jakýchkoliv střihů, aby se zamezilo kdejakým spekulacím, tak by to byl podstatně kvalitnější předvolební materiál.

24.1.2018 13:16
skodovak

XXX.XXX.241.252

K tý debatě na Primě: To publikum tam je příšerný, stejně tak jak mikrofony směřující i k nim. Kdyby se vystřihlo tleskání a povykování ať už na jednoho nebo druhého, tak by celá debata měla sotva půlhodinku a pokud by to bylo uplně bez publika, prostě jen oni dva s moderátorem ve studiu, a vysíláno bez jakýchkoliv střihů, aby se zamezilo kdejakým spekulacím, tak by to byl podstatně kvalitnější předvolební materiál.

Nějak tak, byla to trapárna a celkem bych se nebál říct Hamba... vůbec celý princip, tak i čas který ve finále byl pár minut a následné ukončení za řeči prezidenta no...hlavně že následovalo důležitější podobně inteligentní divoký kuře...
Uvidíme s čím se vytasí čt1 nicméně důstojnější to snad bude zajisté...

Soukupa nežeru, ale ať už tam byl Zeman sám nebo s někým debata úplně na jiné úrovni...

24.1.2018 13:28
skodovak

XXX.XXX.241.252

Ja beru louku hodne vazne, jinak bych musel seno kupovat za drahoše

Loutku "drahoše".

24.1.2018 15:41

Sice to je staré, ale stále aktuální: https://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts.

25.1.2018 13:17
jetelinka

XXX.XXX.243.255

První televizní střetnutí prezidenta Zemana s Jiřím Drahošem dopadlo podle očekávání: Miloš Zeman mluvil jako prezident republiky, jeho soupeř potvrdil, že je pouze dutý „kontejner“ Kavárny (slovy Ondřeje Hejmy) na sběr hlasů k odstranění Zemana z Hradu. Televize Prima připravila korektně pro oba stejné prostředí, témata dostali oba dopředu, takže se mohli připravit. Rozdíl mezi oběma muži byl však tak dramatický, že jej nelze přejít jen konstatováním, že to bylo dopředu jasné. Jde totiž o víc
Miloš Zeman je pochopitelně zkušený muž, takže s tím bezpochyby počítá – a nejspíš to dokáže obrátit ve svůj prospěch. Na Primě byl uvolněný, vtipkoval, vyučoval. Drahoš udělal další chybu – vzal si s sebou poznámkový blok a tužku, takže chvílemi vypadal jako studentík dělající si poznámky od pedagoga. Pokud si tuto „vnitřní“ atmosféru přinese Zeman i do debaty na ČT, nic mu v zásadě nehrozí. Tedy pokud jde o obsah.

Kavárna dobře ví, že kdyby přišli k volbám všichni potenciální Zemanovi voliči, současný prezident vyhraje rozdílem dvaceti i více procent. Televizní manipulace je pouze o tom, aby zůstali sedět doma. Zůstanou, nebo „zvednou zadky“, aby porazili Prahu a „Internacionálu Kavárny“, která ji z větší části řídí?

Lidi pojďte volit. Já jsem pro pana Miloše Zemana.

25.1.2018 13:24
skodovak

XXX.XXX.241.252

Jetelinka:

jenže lidi jsou blbí a hloupí...vetšina mávne rukou to nějak dopadne a že znova tam přece nepoběží.. Chyba jako s...a!

Ano zvedneme řiťky a půjdeme s tím něco udělat?...

25.1.2018 13:36

Ale tak zase to s tou agitackou neprehanejte :) Uz to nekde i psali, ze nejspis vyhraje Milos ale nedokonci mandat a budou dalsi volby. Neco o tom ze se nedocka konce roku 2018. A pak se treba vyloupne nekdo "normalni".

25.1.2018 13:40
skodovak

XXX.XXX.241.252

Já bych nepředjímal, řešíme aktuální volby...

A normální jak pro koho...mně Miloš normální přijde a i kdyby byla nabídka jiná, můj názor je neměnný...

a agitace vypadá jinak, tohle je projev názoru a výzva (i kdyby podle vás chvilková) k ochraně republiky proti tomu jak tu bylo nazváno, kontejneru..

25.1.2018 14:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Už jenom tenhle výřad mi stačí k tomu, abych věděla, že Drahoš můj hlas nikdy nedostane
https://ibb.co/bCbV1w.

25.1.2018 14:30
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Já tam nejsem, jak to?

25.1.2018 14:31
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Asi jste zrovna plácala v Brně, když fotili a vybírali...

Https://www.youtube.com/watch?v=Mu1udSjOPJI&app=desktop.

25.1.2018 14:36
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Rapotacka11 Zdá se mi to, nebo jste panem Drahošem opravdu posedlá?

25.1.2018 14:39
skodovak

XXX.XXX.241.252

rapotacka11 napsal(a):

Prasata...o nás bez nás, to je každý hrdina... a tleskající jsou jedním slovem dobytek.

25.1.2018 14:39
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

No, líbí se mi...Janinko Bosorko.

25.1.2018 14:42

No tak jsem si to pustil a zda se ze Drahos a jeho pritakaci jsou asi proti starym, nemocnym a telesne postizenym? A jeste se tomu zasmejeme, ha ha ha :).

25.1.2018 14:46
skodovak

XXX.XXX.241.252

Tohle bych pustil do večerních zpráv, škoda, že nejsem tak mocný...

25.1.2018 14:58
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Já se nedivím rapotacka11 V Brně? Chodím jenom do pražských kaváren.

25.1.2018 15:08
berrynator

XXX.XXX.168.105

Vzhledem k pravomocem prezidenta bych tuto celou hysterii viděl asi takto:

Koho volíš? Losnu nebo Mažňáka?
Třeba Bahňáka.

25.1.2018 15:16
skodovak

XXX.XXX.241.252

To zas někdo něco propaguje...jo částečně pravda ale...

minimálně je to prostě hlava státu a instituce ho mají na zdech... a to se jako mám kamkoliv vstoupím nas...t jenom kvůli tomu, že ono vlastně o nic nejde a je jedno kdo to bude?...

k normálním lidem, to jako nám, bude mít blíž kde jaký tonda z kravína než tohle čuně, ale tondu tam nikde co? nevidím...

25.1.2018 15:22
profesor1

XXX.XXX.202.14

rapotacka11 napsal(a):

Tak Pavlica mě zklamal teda totálně. Doufám že se jen nechal unést atmosférou. (jestli to teda Pavlica byl). Začínám věřit tomu co někdo psal, že "madam" Drahošová chtěla, aby oba kandidáti museli při televizní debatě kterou vybral Drahoš stát.
Ono Boží mlýny melou..... a kdo s čím zachází......

25.1.2018 15:28
skodovak

XXX.XXX.241.252

profesor1 napsal(a):
Tak Pavlica mě zklamal teda totálně. Doufám že se jen nechal unést atmosférou. (jestli to teda Pavlica byl). Začínám věřit tomu co někdo psal, že "madam" Drahošová chtěla, aby oba kandidáti museli při televizní debatě kterou vybral Drahoš stát.
Ono Boží mlýny melou..... a kdo s čím zachází......

Skoro to vypadá že i tahle rčení jsou podmázlá...

dobří lidé odchází nebo melou bídu čím dál víc... a ty prasata...

hloupý autonehody= nalitej žije, a poškozený nevinný člověk umírá...

25.1.2018 15:37
Jamarov

XXX.XXX.88.248

No tak přeci...a to bylo řečí, že tu jsou všeci proti Zemanovi
Zastánci se pomalu vynořují...

25.1.2018 15:49
profesor1

XXX.XXX.202.14

Nadace Blíž k sobě ( teď nemůžu najít správný odkaz) poslala na Drahošův účet hrubě pres dva melouny. Hezky se rýžují penízky na nemocných!
Ani se nedivím tomu jejich chování.

25.1.2018 19:33
kozí dech

XXX.XXX.193.215

25.1.2018 21:37
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Drahošu, drahošu..., v poslední minutě si to tak pos... Bylo vidět, že sis to své poslední moudro nestihl pořádně natrénovat. Ty bys byl tedy prezident aji zadarmo drahý...
Dobrou noc a s heslem: ROZUM MUSÍ ZVÍTĚZIT NAD PRAVDOLÁSKAŘSKOU LŽÍ A NENÁVISTÍ!, vzhůru k volbám.

25.1.2018 22:18
skodovak

XXX.XXX.241.252

toto je po vysílání Můj fotoportrét

25.1.2018 22:32

Tahle dabata měla aspoň nějakou úroveň, oproti tý katastrofě na Primě. Witowská byla dobrá. To se mi líbilo, ale měl bych něco proti vystoupení obou aktérů, ale to by byl román kterej se mi nechce psát.
Zítra a pozítří to rozhodnem. Jsem na to zvědavej, ale vzhledem k tomu, že snad každé volby vždycky dopadnou jinak, než bych si přál (mimo voleb do místního zastupitelstva) tak mám z výsledku docela obavy.
A vy 3 se tu pokuste diskutovat trochu na vyšší úrovni. Dík

25.1.2018 22:57
skodovak

XXX.XXX.241.252

Jste z Prahy nebo Drahoš, že nemáme jako prostý lid dostatečnou úroveň?

25.1.2018 22:58
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Nám se debata líbila, nejvíc moderátorka . Pokud bychom se tu měli bavit na vyšší úrovni, bylo by třeba vést korektní kampaň, něco jako motivační dopis do nové práce. Napsat důvody, faktické, proč volit toho či toho. Ne vést kampaň v duchu- na druhého nakydat tu největší špínu. Když už ne vymyšlenou tak silně přibarvenou.
Napsat, proto a proto volím toho, pro jeho to a to. Bez ohledu na protikandidáta. Jestli mi tedy rozumíte.
Ale nemá to moc smyslu, protože ani jeden druhého ničím nepřesvědčíme, to je nabíledni.
A proto stay still a slunce v duši. Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

25.1.2018 23:01
profesor1

XXX.XXX.202.14

Oproti primě byl Drahoš o 95% lepší. Díky tomu že Zemanovi nedali šanci se rozpovídat a měl na něj nachystané věci, které nemohl Zeman lehce obhájit. Ale tou podpásovkou na konec to pos*ral.

25.1.2018 23:05
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Skodovak Narodila jsem se v Praze a žila tam do 23 let, pak střední Čechy, víska u Sedlčan,22 let, pak opět Praha 5 let, nyní žiji jižní Čechy 7 let, víska 45 obyvatel. Vcelku se tedy cítím býti Čechem.

25.1.2018 23:12
skodovak

XXX.XXX.241.252

Skodovak Narodila jsem se v Praze a žila tam do 23 let, pak střední Čechy, víska u Sedlčan,22 let, pak opět Praha 5 let, nyní žiji jižní Čechy 7 let, víska 45 obyvatel. Vcelku se tedy cítím býti Čechem.

Na vás to Janinko nebylo.. Životopis pěkný, Děkuji

25.1.2018 23:17

profesor1 napsal(a):
Oproti primě byl Drahoš o 95% lepší. Díky tomu že Zemanovi nedali šanci se rozpovídat a měl na něj nachystané věci, které nemohl Zeman lehce obhájit. Ale tou podpásovkou na konec to pos*ral.

Drahoš lepší než na Primě určitě byl už proto, že tu měl možnost mluvit, aniž by mu někdo skákal do řeči. Tam se musel překřikovat s publikem i se Zemanem a bylo vidět, že mu to prostě nejde. Ale přestože byl lepší, tak že by se mi jeho vystoupení nějak extra líbilo se říct nedá. Holt nebyl to můj kandidát z prvního kola, ale dle mého názoru je pořád 100x lepší než Zeman, takže já budu volit Drahoše. Ale musím říct, že mě i ten Zeman občas mile překvapí

25.1.2018 23:27
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Nikdo a nic není jen dobré či jen špatné. Jin a jang platí i tady. V prvním kole jsem volila Marka Hilšera. Nyní budu volit Jiřího Drahoše. Ale nejvíc ráda bych volila například Marka Ebena nebo filantropa Petra Sýkoru. Našli by se i jiní. Tito však takovéto ambice, žel bohu, nemají. Takže se slovy z filmu Někdo to rád horké- Nikdo není dokonalý- je moje volba Jiří Drahoš.

26.1.2018 07:41
kosta

XXX.XXX.111.250

Také jsme se rozhodli pro Drahoše.

26.1.2018 07:58
skodovak

XXX.XXX.241.252

Potěš koště...

26.1.2018 08:02
Jamarov

XXX.XXX.88.248

Nikdo a nic není jen dobré či jen špatné. Jin a jang platí i tady. V prvním kole jsem volila Marka Hilšera. Nyní budu volit Jiřího Drahoše. Ale nejvíc ráda bych volila například Marka Ebena nebo filantropa Petra Sýkoru. Našli by se i jiní. Tito však takovéto ambice, žel bohu, nemají. Takže se slovy z filmu Někdo to rád horké- Nikdo není dokonalý- je moje volba Jiří Drahoš.

Tak Marka Ebena bych volila též bohužel si neumím představit všechny ty šaškárny které se kolem toho dějí, ať už kydání a hledání špíny, nebo jen fraškový duely- jak by mohl ustát se svou neskonalou noblesou.Vždy se najde někdo kdo bude ubližovat a ponižovat.
Včera to konečně mělo nějakou úroveň...a nevypadalo to jak v Americe.
Váhala jsem mezi Hilšerem a Fischerem...že budu volit Drahoše v druhém kole-tak s tím jsem počítala.
Tady nemá velký smysl něco obhajovat, protože první věc kterou na člověku vidím i když ho neznám- je slušnost, ale tady se už víckrát objevilo, že slušnost není cnost, kterou má prezident České země nosit.Ano slušnost se vytrácí...a prezident není důkaz-takový byl vždy-důkaz je, že naši společnosti taková první základní věc nechybí.

26.1.2018 08:06
profesor1

XXX.XXX.202.14

Kubo říkáš 100 x lepší?! Omlouvá tě, že ti ty počty nikdy moc nešli

26.1.2018 08:08
Jamarov

XXX.XXX.88.248

profesor1 napsal(a):
Kubo říkáš 100 x lepší?! Omlouvá tě, že ti ty počty nikdy moc nešli

Zapomněl připsat nulu, no co

26.1.2018 08:26
profesor1

XXX.XXX.202.14

Přesně to jsem měl na mysli, protože 100 x 0 (to je ta nula/Drahoš/) = Zeman na hradě

26.1.2018 08:31
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Někomu jde matematika, jinému zas čeština. Lidé jsou různí.

26.1.2018 08:46
profesor1

XXX.XXX.202.14

Ten umí to, ten zas tohle... Někdo se umí ohánět ctnostnými hesly, na druhou stranu je naštíru s nepravdami!

26.1.2018 12:52

Tak za hodinku to vypukne, tak přeju každému dobrou volbu a doufám že si tu na iFauně dobře všichni společně pokecáme i po vyhlášení výsledků

26.1.2018 12:58
honzapm

XXX.XXX.182.25

Myslím, že to někteří budou rozdýchávat jenom neochotně,
ale nevěšte hlavu.
Nemám pocit, že by to Miloš dotáhl až do konce - těch pět let.
Dávám mu tak dva roky a budou volby nové.
Ale i ty dva roky jsou rozhodující.
Aby se Dalík nedostal ven, aby Horáček a další pochopili,
že nejsme loutky a nenecháme si víteco na hlavu.

Takže vám přeji, abyste se i po vhození obálky do příslušné štěrbiny
dokázali sami sobě a svým budoucím podívat beze studu do očí.

26.1.2018 13:21

Honzo, tohle - Takže vám přeji, abyste se i po vhození obálky do příslušné štěrbiny
dokázali sami sobě a svým budoucím podívat beze studu do očí. - jste napsal moc pěkně a jistě s tím souhlasíme úplně všichni.

26.1.2018 13:42

Oreb: Tak nějak. Podle mě není Drahoš pro nás žádná hrozba. Třeba se časem ukáže že se jako prezident neosvědčil, ale nevěřím tomu, že by nějaké jeho jednání nás ovlivnilo tak negativně, že bychom se za jeho hlas měli stydět. To spíš zvolení Zemana pro nás hrozbou opravdu být může, a to nejen kvůli jeho spojenectvím s Babišem, z kterého mám opravdu husí kůži. Aneb prezident dolních 10mil pořád hájí zájmy jednoho z nejbohatších v ČR.

26.1.2018 14:13

Tak tak, Kostěji. Na druhou stranu jsme všichni omylní a tedy i ti, kteří volí jinak než my, zřejmě volí s nejlepším úmyslem. Málokdo z prostých lidí na volbu prezidenta hledí zištně, tedy aspoň si to myslím, byť možná naivně.

26.1.2018 14:39
lilo

XXX.XXX.201.210

Tak je docela dobre ze jeden z uvedenych zemanovych financnich podporovatelu Judr. Richard Tomanek ma offis hned vedle ruskeho konzulatu... to je teda sakra blba nahoda...

26.1.2018 14:48
kosta

XXX.XXX.111.250

Tak už to máme za sebou Drahoš je v urně Miloš je v koši.

26.1.2018 14:56
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Fak jo?!, Ty jo, sme nevěděli, že ho z toho klepla pepka. A že ho nechali zpopelnit tak rychle. No každopádně , nejsme jako vy - čest jeho památce...

26.1.2018 14:56

Uz me ty protirusky nalady unavujou. Kdo ma furt rusko v hube at emigruje na zapad, treba k tupym skopcakum. Tam se u moci drzi uz kolik roku takova svi..e Angela a nic s tim ten tupej narod nedela.100000x radsi bych se podel na vychod nez treba 500km na zapad. Na Milu to ceka zejtra. Drahos me vcera pripominal sprta, kterej mel problem udrzet krivej usmev z toho jak se mu povedlo slovne Miloj vratit predeslou debatu. Taky me pripomnel okamuru, kterej pred volbama pri kazdy prilezitosti mlel program. Drahos = ja ja ja, ja nejsem zeman ja jsem lepsi volte me.

26.1.2018 15:00
profesor1

XXX.XXX.202.14

Drahoš už je v urně? Že by mě něco uniklo? Přitom vypadal tak nějak zdravěji, teda vehementně to tvrdil

26.1.2018 15:08
Jamarov

XXX.XXX.88.248

To by bylo nekonecny dohadovani, kde jste prisla na to ze ma nekdo potlacenou intuici? Nebo se to rika obecne kazdej chlapk stejnej, staci mu se nazrat, napit a je spokojenej? Takze kazdej chlap = potlacena intuice? To snad radsi zustante doma a udelejte starymu slichtu :) ( doufam ze to vezmete s humorem? ).

Tak před prvním kolem jste dával rady vy mě, tak nyní dám já Vám,
dnes zůstaňte raději doma vy.
Já vám klidně místo šlichty upeču bábovku s rumem

26.1.2018 15:13
Jamarov

XXX.XXX.88.248

I když mě to někdo nepřál tak po 2 hod.jsem našla klíče a mohla odvolit

Ano Drahoš v urně a Zeman v kapse pak v kotli

26.1.2018 15:18

Hele a co tohle
(citace:)
"Už jednou jsme uprostřed naší země udělali hranice, je tomu už 25 let a můžeme to klidně zase zopakovat:.".

26.1.2018 15:18
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Přejeme Vám to ze srdce a zároveň doufáme, že Vás to prozatím patřičně uspokojilo . Od nás ovšem takové praktiky neočekávejte, byly by pod naši úroveň.

26.1.2018 15:21

Hele a co tohle
(citace:)
"Už jednou jsme uprostřed naší země udělali hranice, je tomu už 25 let a můžeme to klidně zase zopakovat:.".

Já bych dle mapky sice patřil asi už do východního bloku, ale přesuny stád mám myslím docela dobře zmáknuté, takže s nima putovat za onu čáru by asi nebylo nic těžkého

26.1.2018 15:25
profesor1

XXX.XXX.202.14

Jamarov napsal(a):

Málo platné, málo platné, málo platné........

Jasně jsem říkal - Klíče do kanálu!.. Zase to tam nahoře popletli

26.1.2018 15:47

Jamarov napsal(a):

Dobře hoří . Taky ho tak použiju.

26.1.2018 17:01
lilo

XXX.XXX.201.210

Já bych dle mapky sice patřil asi už do východního bloku, ale přesuny stád mám myslím docela dobře zmáknuté, takže s nima putovat za onu čáru by asi nebylo nic těžkého

Sudety vratime sudetakum a vychodocechy osamostatnime

26.1.2018 17:10
lilo

XXX.XXX.201.210

Jinak.. vcerejsi debatu shrnu tak.. ze Drahos opravdu nepredvedl nic svetaborneho.. ale bohuzel neni jiny kandidat... takze s klidnym svedomim ho tam pujdu hodit... i kdyz se milosovi neda uprit profesionalita a stojicky klid... ale jeho sdeleni byla ze dvou tretin lziva... to chce mit dobre zkazene svedomi aby to cloveku neprislo trapne ze lze na kamery...

26.1.2018 17:24
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Víte, proč se profesor Drahoš nemůže udržet a všude se mu nekontrolovaně otáčí palce na obou rukou nahoru? Je to reflexní porucha z dětství, kdy mu byl odepřen dudlík. A proč oba palce? To je zase reflexní porucha od té doby co se oženil. Kdyby levý nestrčil do úst sobě a pravý Drahošce, tak neusnou ani jeden.

26.1.2018 17:30
lilo

XXX.XXX.201.210

No a jak by jste pospal to havlovo vecko...jako ze si musel ucpat dve dirky?

26.1.2018 17:30

Lilo: souhlas.

26.1.2018 17:37

Uz aby to milos vyhral, spousta pravdolaskaru emigruje a nam tady po nich zbudou louky a pole, huraaaaa :).

26.1.2018 17:40

Mastnacek: Hele to je dobrý, takhle jsem na to nikdy nekoukal

26.1.2018 17:41
pajca

XXX.XXX.174.227

Drahoš včera nepředvedl nic, než našprtané fráze. A to jeho závěrečné slovo,
to bylo fakt dílo hodné profesora a kandidáta na prezidenta. Jenom se tu řeč
nestihl pořádně nabiflovat.

26.1.2018 17:42
kozí dech

XXX.XXX.193.215

V první řadě nepospávám, na to jsme to měli jiného přeborníka-takykandidáta Noblesusama - jistě si vzpomínáte. A pokud jde o pana Havla, tak 90-tá léta si pamatuji možná lépe než vy. Marast, zlodějina, privatizační rozkrádání, orličtí (a jiní) vrazi, vznik a rozkvět mafie napojené na politické špičky... Ale abych jen nekřivdil, také koloběžky na hradě, pozvracená vládní vládní letadla, svítící červené srdce... Ano, máte pravdu, pro některé to byla romantika.

26.1.2018 18:22
lilo

XXX.XXX.201.210

Tak nekdo mel havla jinej mel jelcina.. clovek si asi moc nevybere... ty devadesatky byly fakt divny... ale milos se na nich bezesporu na celem tom cirkusu podilel... takze bych z neho ted nedelala jedineho spasitele naseho naroda... drahos si tam odkrouti 4 roky treba vyroste jiny diplomat, politik a uctyhodna osobnost v nasem narode ktery kandiduje a ktereho si lid ve svobodne volbe zvoli... ja milosovi neverim... a nic na tom nezmeni ze je na kamery suvereni... jelikoz se 20 let zivil zvanenim...

26.1.2018 18:41

Lilo: Mě by fakt nenapadlo, že ti, co měli na svědomí opoziční smlouvu na konci 90. let nám jednou, né-li dvakrát, budou prezidentovat.
Ale z 90. let je třeba výborná muzika

26.1.2018 18:57
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Živil žvaněním..., víte, toto slyším od Drahošových pořád, stejně jako, že prezident stejně nemá žádné pravomoci... Obojí je nebetyčná lež. Jen se divím, když se Drahošovi stále ohánějí vzděláním a inteligencí, jak je možné, že jsou všichni zblblí takovou lacinou báchorkou pro hloupé. Na rozdíl od Havla tedy Miloš místo toho žvanění a přebírání čestných doktorátů na svých zahraničních cestách zaštiťuje obchodní a podnikatelské dohody kamkoliv jede. Kdo toto popírá a kdo tvrdí, že prezident nemá důležité pravomoci je:
a) prostoduchý neználek
b) (s)prostý manipulátor.

Dovolte vážená, smím se dotázat, zda jste opravdu natolik chudá na duchu nebo nás fakt máte za blbce?
Nemyslím to špatně a nechci Vás urazit. Opravdu mi jde o to pochopit duševní a myšlenkové pochody Drahošových voličů.

26.1.2018 19:09
lilo

XXX.XXX.201.210

kozí dech napsal(a):
Živil žvaněním..., víte, toto slyším od Drahošových pořád, stejně jako, že prezident stejně nemá žádné pravomoci... Obojí je nebetyčná lež. Jen se divím, když se Drahošovi stále ohánějí vzděláním a inteligencí, jak je možné, že jsou všichni zblblí takovou lacinou báchorkou pro hloupé. Na rozdíl od Havla tedy Miloš místo toho žvanění a přebírání čestných doktorátů na svých zahraničních cestách zaštiťuje obchodní a podnikatelské dohody kamkoliv jede. Kdo toto popírá a kdo tvrdí, že prezident nemá důležité pravomoci je:
a) prostoduchý neználek
b) (s)prostý manipulátor.

Dovolte vážená, smím se dotázat, zda jste opravdu natolik chudá na duchu nebo nás fakt máte za blbce?
Nemyslím to špatně a nechci Vás urazit. Opravdu mi jde o to pochopit duševní a myšlenkové pochody Drahošových voličů.

Ja nejsem uplne typicky drahosuv volic... ale uz jsem to psala vyse jsem zemanuv nevolic... a to je jina... po tech debatach ktere Drahos predvedl jsem dokonce propadala takove skepsi ze se na svuj hlas vykaslu.. a ze k urne nepujdu...nejsem naivni... vim lehce jak to v politice jeste stale chodi minimalni na te krajske... je to napojeny na byznis... byznis aby mohl fungovat tak politikum plati nebo na ne ma nejake to kompricko z dovolenych... kazdy je kazdemu zavazan a proto je velmi tezke prosazovat nejake zmeny... jedine zmeny ktere clovek muze delat je ve svem mysleni...a ve svem prikladu odsoudit necestne chovani a nebat se, nekrast a nelhat..

26.1.2018 19:36
peťak

XXX.XXX.159.147

Uz aby to milos vyhral, spousta pravdolaskaru emigruje a nam tady po nich zbudou louky a pole, huraaaaa :).

No já nevím, s těmi pozemky, Mastňáčku... To aby spíš emigroval jistý pan A.B., ne?

26.1.2018 19:38
profesor1

XXX.XXX.202.14

Všímali jste si Horáčka jak vše sledoval? Jestli není kancléř čekatel, tak za pět let do toho půjde Drahoš, neDrahoš.
A k těm 90 létům - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Martin-Komarek-Jak-jsem-se-mylil-v-Gazdikovi-496878.

26.1.2018 19:44
profesor1

XXX.XXX.202.14

Jejda zase dlbý odkaz, mělo být k těm 90 letům něco jako tohle - https://legacy.blisty.cz/art/22284.html.

26.1.2018 21:29

rastislavmpavelka napsal(a):
Foto a text zdroj;
https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/201801266667154-aktivistka-femen-spletla-velvyslanectvi-slovenko-cesko/.

Tahle má sice větší prsa, ale tamta druhá se mi líbila víc. Kéž by si holky na svá těla psaly i mé jméno

26.1.2018 21:31
kozí dech

XXX.XXX.193.215

Ano, přátelé. Tady je jasně vidět, že od Ukrajiny se máme, co se demokracie týče, ještě hodně co učit. Lze očekávat, že nerozhodný výsledek našich voleb zvrátí na tu správnou stranu členky punkové skupiny Pussy Riot nějakým oduševnělým vystoupením, jež přiměje ještě nerozhodnuté voliče odevzdat svůj hlas tomu správnému kandidátovi. Název skupiny prosím Drahošovi nepřekládejte.

26.1.2018 21:39
Jamarov

XXX.XXX.249.185

Dobře hoří . Taky ho tak použiju.

Na podpal nejlepší

26.1.2018 21:52
profesor1

XXX.XXX.202.14

Jak tak na vás tady koukám a čtu, tak jsem se rozhodl vyhlásit veřejnou dražbu na něco, co pro mne význam nemá, ale vám by to určitě udělalo radost. Za příplatek zarámuji a zasklím. Neváhejte obohatit své ložnice, případně kuchyně o tuhle "relikvii", která vám zaručí neustálý pocit bezpečí, výhled krásných - lepších zítřků, symbol slušnosti a... a další

27.1.2018 11:39

Mam taky poslat listek co jsem si prines domu? :) ale to bych duplikoval profesorskyho. Tesim se na tu vlnu migrace co propukne v podvecer

27.1.2018 11:46

Ale porad s tema ukrajincema, akorat se za ne stydim. I kdyz je mam rad, tak se furt zenou na zapad. Byl jsem u pribuznejch asi 3-4x a to bylo porad amerika amerika, vsechno z ameriky bylo nej nej. Pritom mely v tech poloprazdnejch kramech vynikajici mlecny karamely ( a pak asi deset regalu kolinek, chleba a hnusny vody ve sklenenejch flaskach ). Maj bejt radi ze maj tak krasnou urodnou zem a jeste pomerne zachovalou prirodu. A ty jejich zenstiny co protestujou ty bych poslal sedet aspon na rok, oni by je roupy presly.

27.1.2018 11:48

Já za chvíli nakulím nový balík sena k ovcím i ke kozám, vezmu fenu, vyšplhám s ní o 150 výškových metrů výš do hospody, tam si sedu a budu do večera koukat na sčítání hlasů. Kdyby mě po pár pivech a panácích náhodou napadlo sem něco psát a třeba vám některým i nadávat, tak to berte prosím s rezervou.

27.1.2018 11:53

Kostey: dej bacha aby ses za chvili nevesel do ty Milosem citovany teorie, kazdej treti alkac nebo jak to rikal

27.1.2018 11:55
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Http://showme.median.cz/volby-2018/ Pro netrpělivé a aby se bylo možno opít ve včasné odpoledne. Kubo dej si i za mě, už pět let jsem abstinent. Já peču chleba, pšeničnožitný s kváskem. A s láskou.

27.1.2018 12:01
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Ale porad s tema ukrajincema, akorat se za ne stydim. I kdyz je mam rad, tak se furt zenou na zapad. Byl jsem u pribuznejch asi 3-4x a to bylo porad amerika amerika, vsechno z ameriky bylo nej nej. Pritom mely v tech poloprazdnejch kramech vynikajici mlecny karamely ( a pak asi deset regalu kolinek, chleba a hnusny vody ve sklenenejch flaskach ). Maj bejt radi ze maj tak krasnou urodnou zem a jeste pomerne zachovalou prirodu. A ty jejich zenstiny co protestujou ty bych poslal sedet aspon na rok, oni by je roupy presly.

Žiaľ, trepú sa na západ; https://www.youtube.com/watch?v=KcHAXXozU64

https://www.hlavnespravy.sk/na-ukrajine-prekvita-obchod-zo-zenami/602445.

27.1.2018 12:04

Kostey: dej bacha aby ses za chvili nevesel do ty Milosem citovany teorie, kazdej treti alkac nebo jak to rikal

Myslím že až tolik těch alkáčů nebude, ale když si vezmu, že přes 800tis lidí v republice má jednu a víc exekucí, nebo když se podívám na výsledky voleb, tak té Milošově teorii docela věřím.

27.1.2018 12:14

Tyjo a když si vezmu že je tu něco přes 8 milionů lidí s volebním právem a přes 800tis lidí v exekucích, tak to znamená, že 10% obyvatelstva, které může volit, je natolik slabá duchem, že si neumí spočítat jestli na něco má, zadluží se půjčkama a pak ejhle, po tom co si koupí krabicové víno a cigára už nemá na splátky?

A takoví mají mít právo volit? Případně rozhodovat ve složitých celostátních referendech? Opakuji,10% takových lidí tu máme a v případě že právě oni by měli být oním jazýčkem na vahách, co se výsledků voleb týče, tak mi je z toho zle.

27.1.2018 12:44
profesor1

XXX.XXX.202.14

Kubo, mě je spíše zle z těch co je do toho dostali těma, "výhodnýma " nabídkama. Víš kolik důchodců je v těch exekucích díky ŠMEJDŮM?
Netvrdím že velké procento si za to nemůže samo, ale házet takhle všechny do jednoho pytle je..... primitivnost. A spojovat to s volebním právem je...... typnul bych to tak na tři piva a tři velké rumy ( a to jsem na tebe vyjímečně hodný, jinak bych tě za tuhle tvou teorii a ty tvoje opětovné neobjektivní počty poslal do prd*ele ).

27.1.2018 12:55

Jo dobrý Profesere, tvůj argument beru, mnozí kor důchodci mohou podlehnout šmejdům a těm nechci nadávat, ale lituju je. Pak ale nerozumím tomu, proč se vymýšlí nějaké dluhová amnestie, proč se radši zákonem nezastropují možné úroky z půjček a neztíží se podmínky poskytování půjček lidem, kteří už mají rozpůjčované peníze po všech čertech, aby se tomu zabránilo a né aby se jen řešily následky.

Když se podívám okolo sebe, tak ze 60 zaměstnanců našeho družstva jich je, nebo bylo 18 v exekuci. a do exekuce se dostali tím, že si pujčili, pak zas a zas a zas, jezdí si na dovolené, užívají si peníze co jim nepatří a potom zjistili, že nezvládají splátky splácet, tak si zas půjčí a rozjede se onen kolotoč. Dostanou se do exekuce, vyhlásí osobní bankrot, když někdo onemocní, tak do práce za ně jít nechtěj, protože jen co by si víc vydělali, tak jim to stejně seberou, tak ženou do práce nás, co si finance hlídáme a oni zatím choděj makat na melouchy ze kterých jim nikdo nic nevezme.
(ještě jsem nepil, hospodu mi otevírají ve 14:00).

27.1.2018 13:38
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Jakube, protože obecně, téměř vždy a ve všem, se neřeší příčina, ale až následek. Zdá se to být snazší cestou, která však vede do pekel.

27.1.2018 13:46
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Můžeme začít třeba pravidly diskuze. Věřím, že si to přečte alespoň část zde obecně přítomných. Máme se co učit. Všichni.
Posilám k zamyšlení pár zákonů konstruktivní diskuze. Nejsem autor.

Můžete vyjádřit jakýkoliv názor. Můžete napsat, že příspěvek je hloupý nebo povrchní, ale neměli byste totéž napsat o autorovi. Proč? To první je názor, na který máte právo. To druhé je urážka a na tu už právo nemáte.

Totéž platí o urážení dalších diskutujích. Můžete s někým nesouhlasit, ale nezesměšňujte a neironizujte ho. Naopak pokud se Vás dotýká jednání nějaké osoby, sdělte ji, jaké pocity to ve Vás vyvolalo. Formulujte své prohlášení podle vzorce „Když uděláš to a to, připadám si tak a tak...“.

Vyhněte se osobně laděným příspěvkům, ve kterých zpochybňujete něčí inteligenci nebo se jinak snažíte dokázat, jak je ten druhý hloupý.

Vyhněte se nasíracím příspěvkům". Tedy takovým, které nediskutují, a jejichž jediným cílem je někoho naštvat.

V diskuzi se držte původního tématu, pokud se v průběhu diskuze otevře problém jiný, otevřete si na něj jinou diskuzi.

Komentujte s chladnou hlavou, protože hlava vychladne, komentář zůstane žhavý a domino efekt následuje.

Nebojte se říkat nevím, pokud neznáte odpověď. Nikdo na světě nezná vše a nikdo nemá právo vás za neznalost čehokoliv vás kárat. Když něčemu nerozumíte, nebojte se zeptat.

Nezapomeňte, že cíl všech diskuzií a hádek by mělo být zlepšení konkrétního stavu věci. Nezapomínejte pro prostředky a efektivní formulace a originální či podle Vás Vaše vtipné příspěvky na cíl diskuze a dejte jasně najevo, čeho tím chcete dosáhnout. Člověk se může hněvat, ale přesto se může ovládat. A pokud cítíte, že začínáte ztrácet hlavu, omluvte se a odejděte a uklidněte se. Během přestávky zvládnete své pocity a potom se můžete vrátit k přerušené diskusi. Zjistíte, že je možné naučit se ovládat, protože ztráta sebekontroly je většinou způsobena strachem.

Než své příspěvky odešlete, přečtete si je po sobě. Někdy neškodí i vícekrát.

Není žádnou hanbou mlčet a nejste povinni se vyjadřovat k ničemu, k čemu se vyjadřovat nechcete.

27.1.2018 13:50

Nemam rad pavidla

27.1.2018 14:02
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Mastnáčku já vím, ale, kupodivu, vy se jich vcelku držíte. Osobní invektivy jsem se od vás zatím nedočkala, i když máte na spoustu věcí jiný názor. V překladu, ještě jste mne nenas..l.

27.1.2018 14:10

V jadru slusnej clouvek nepotrebuje pravidla....) ani na toho profesora ted nemuzu nadavat, to lilo me hejbe zlucej.

27.1.2018 14:16

V jadru slusnej clouvek nepotrebuje pravidla....) ani na toho profesora ted nemuzu nadavat, to lilo me hejbe zlucej.

Mastnacku, ono je i moc dobré, když to takhle přiznáte a dokážete zhodnotit. Jednou to je lilo, podruhé profesor, pak třeba Janinka nebo já. Ale až budeme potřebovat radu a Vy budete mít přínosný názor, napíšete nám ho. A lilo taky, i když třeba bude na Vás hubatá (lilo, nemyslím to zle, promiňte, je to jen jako příklad). Jde o to, abychom diskutovali tak, abychom se i po diskusi dokázali slušně domluvit. Ale tohle všechno Vy víte .

27.1.2018 14:25
honzapm

XXX.XXX.182.25

Nemam rad pavidla

Já mám rád Pravidla moštárny. :)

https://www.csfd.cz/film/4086-pravidla-mostarny

.

27.1.2018 14:32

honzapm napsal(a):
Já mám rád Pravidla moštárny. :)

https://www.csfd.cz/film/4086-pravidla-mostarny

.

Jeste lepsi je audiobook co namluvil mrkvicka, film je hodne ocesanej a upravenej.
Oreb1: tak tak, radsi budu resit krmelec nez politiku.

27.1.2018 15:30
lilo

XXX.XXX.201.210

Nechtic jsem mu slapla na kuri oko... on je to totiz vyfabulovanej problem... domnenek... a pokud si o nich clovek nechce za zadnou cenu popovidat a spravit to.. tak se v tom pak rejpe jak v zanicenym bolaku... a on ne a ne se zahojit... mastnackovy duvody jsou v trochu jine rovine nez diskuze na ifaune... ale to sem moji mili nepatri...

27.1.2018 15:40

Tak, jo, blahopřeji těm, co volili Zemana k vítězství...můj kandidát to nebyl. Volila jsem Drahoše ale na hradě bych si přála Fischera

27.1.2018 15:52
honzapm

XXX.XXX.182.25

Uf, no... Co dodat?
Snad jen, že tentokrát to bylo o jedna malá ukrajinská prsa čili ňadra.

27.1.2018 16:15

Tak to zaplaťpánbu dopadlo, jak to nejlíp šlo. Už jsem si říkala že k volbám nepůjdu, ale když jsem tak slyšela tu výtku o dolních deseti milionech, vypla jsem diskusi a šla se zařadit mezi ně.

27.1.2018 16:18
skodovak

XXX.XXX.241.252

To je dneska krásný odpoledne...

27.1.2018 16:26

lilo napsal(a):
Nechtic jsem mu slapla na kuri oko... on je to totiz vyfabulovanej problem... domnenek... a pokud si o nich clovek nechce za zadnou cenu popovidat a spravit to.. tak se v tom pak rejpe jak v zanicenym bolaku... a on ne a ne se zahojit... mastnackovy duvody jsou v trochu jine rovine nez diskuze na ifaune... ale to sem moji mili nepatri...

To je zase blabol. Ta udalost pouze odstartovala vodopad tvejch rozumu, ze kterych me jdou ovci v sloup. Nemam rad lidi co za kazdou cenu melou a melou a pritom nic nereknou.

Tak kdo prvni emigruje?

27.1.2018 17:14
profesor1

XXX.XXX.202.14

Teď je taková vhodná doba, abych některým vysvětlil, proč jsem Profesor1 (jedna).
To proto, že spousta ostatních profesorů jsou až dvojky - na druhém místě smajlík

Arus, taky vám blahopřeji. Minimálně jste vyhrála poklonu a obdiv za chladnou hlavu a příkladné korektní příspěvky

27.1.2018 17:46
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Zeman nebyl a není můj prezident. Nebudu jeho voličům blahopřát. Nejsem ráda, že vyhrál.
Blaží mne, že 2 701 206 lidí má stejný názor jako já.
V prvním kole jsem volila pana Hilšera, v druhém kole jsem volila proti panu Zemanovi.
Moje názory se tímto výsledkem nijak nezměnily.
Mimochodem, Cyril Höschl má bezpochyby pravdu.

27.1.2018 18:01
pajca

XXX.XXX.160.23

Volby prezidenta konečně skončily. Na znamení sjednocování pozvedněme
tedy všichni číše a zvolejme : Ať žije pan prezident Miloš Zeman !

27.1.2018 18:22
lilo

XXX.XXX.201.210

To je zase blabol. Ta udalost pouze odstartovala vodopad tvejch rozumu, ze kterych me jdou ovci v sloup. Nemam rad lidi co za kazdou cenu melou a melou a pritom nic nereknou.

Tak kdo prvni emigruje?

Nemam rad tatku smoulu... tak to nekomentuj, az uvidis ze pise neco lilo tak to necti... budes mit zlucnik uplne v pohode...

27.1.2018 18:29

To je presne ono, nechapu souvis s tatkou smoulou. Bud jsem blbej nebo to nebylo ani vtipny ani vystizny.

I kdyz jsem Milose volil, tak to neni na zadny oslavy, leda ze jsme rano vsichni vstali a vecer zase ulehnem :).

27.1.2018 18:38

profesor1 napsal(a):
Teď je taková vhodná doba, abych některým vysvětlil, proč jsem Profesor1 (jedna).
To proto, že spousta ostatních profesorů jsou až dvojky - na druhém místě smajlík

Arus, taky vám blahopřeji. Minimálně jste vyhrála poklonu a obdiv za chladnou hlavu a příkladné korektní příspěvky

Jejda, uznání od profesora vždycky potěší. Jen tak mimochodem, zajímala by mě ta maximální výhra

Zklamání jsme prožila, když se do druhého kola nedostal Fischer. Druhé kolo jsem tak neprožívala.

27.1.2018 18:43

Https://www.novinky.cz/domaci/461757-horacek-nebyla-moudra-sazka-na-cloveka-jehoz-programem-je-klid.html

To je vrchol pokrytectvi. Tenhle sasek na zacatku kampane tvrdil jak by byl stastnej kdyby o jeho pripadnym prezidentovani historie mluvila jako o dobe, kdy se nic v postate nestalo, nic se neresilo protoze byl mir a klid. A ted bude hazet spinu na Drahose, kteryho mimichodem podporoval a volil, ze jeho program je "klid". Tenhle chlapik u me skoncil po prvnim rozhovoru kterej ke kandidature dal. A nemejlil jsem se, je to pokrytec a neduveryhodna figurka.

27.1.2018 18:45
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Mastnáčku vidím, že jsem se ve vás nespletla.

27.1.2018 18:55

pajca napsal(a):

Je mi líto, Pajco, ale tohle mi příjde nefér. Myslíte, že kdyby vyhral Drahoš, že byste taky nadšeně volala: "Ať žije Drahoš"! Pokud ano, tak před vámi smekám, protože, já to nedokážu. Jsem z výsledku zklamaná.
Upřimně. V případě Zemana, bych to ze srdce nevolala nikdy.

27.1.2018 19:01

pajca napsal(a):

Zase s Vámi, pajco, musím částečně souhlasit . Opravdu volby skončily. Na znamení sjednocování pozvedněme číše - taky souhlasím. Ale ten přípitek je pitomý - ten nemůže nikoho sjednotit . Kdybyste napsala, připijme si na zdraví a na to, aby naše rodiny, zvířata atd. prospívaly, to by bylo sjednocující. Násilné sjednocování je něco jako anexe, násilná katolizace, kolektivizace apod. Lepší je lidi k nějakému názoru vychovat než nutit.

27.1.2018 19:02

Arus, byla jste rychlejší .

27.1.2018 19:07

Arus, byla jste rychlejší .

No, já nevěděla, že píšete...dala bych vám přednost.

27.1.2018 19:18

Oreb1: presne tak nejak. Ono neni co sjednocovat protoze ja teda necejtim ze by bylo neco rozdelenyho. Je to jen medialni vymysl a samozrejme politici se toho chytli. Kdyz chtej hooosaaanci sjednocovat at teda laskave zacnou u sebe. Zrusej ty svoje partaje a pujde se makat. Nejsou potreba strany ( skatulky, rozdelovani ). Je potreba pracovitej narod a pracovita vlada. Ja to furt rikam jsem pro anarchii nez pro tyhle sra_cky.

27.1.2018 19:22
profesor1

XXX.XXX.202.14

Zeman nebyl a není můj prezident. Nebudu jeho voličům blahopřát. Nejsem ráda, že vyhrál.
Blaží mne, že 2 701 206 lidí má stejný názor jako já.
V prvním kole jsem volila pana Hilšera, v druhém kole jsem volila proti panu Zemanovi.
Moje názory se tímto výsledkem nijak nezměnily.
Mimochodem, Cyril Höschl má bezpochyby pravdu.

Tak že vy s těma urážkama nepřestanete?
Dobře, jednu nepravdu už jsem vám zcela jistě prokázal, tak dávám druhou - tady jste mě vložila slova Kosteye do úst :

...
Janinka Bosorka 16.11.2017
Autor
Ale čemu se divím, když u nás ve státě žije 70% blbců, dle profesora, že. ...

Já pouze reagoval na výrok Kosteye z 15.11.2017. Nikoho jsem blbcem nenazval! Klidně si to dohledejte.
A ty vaše časté urážky typu - kobliháři a perníkáři... si každý může od začátku téhle diskuze spočítat sám.
Když už neumíte přiznat chybu a zřejmě ani porážku, ( i když v těchto diskuzích o nějaké výhry nebo prohry nejde, ale vám zřejmě ano, ) tak raději mlčte a už vůbec ne že tu začnete zase něco plácat o pravdě, lásce...
Jestli vám nevadí že urážíte i ostatní ( mimo těch vašich 2 701 206) tak mě to vadí, a už opravdu začínám pochybovat o vaší inteligenci, což jediné by vás trošku omlouvalo.

Na těch vašich číslech a počtech a lžích a urážkách je přesně vidět kdo se snaží rozdělovat společnost!

27.1.2018 19:31

Oreb1: presne tak nejak. Ono neni co sjednocovat protoze ja teda necejtim ze by bylo neco rozdelenyho. Je to jen medialni vymysl a samozrejme politici se toho chytli. Kdyz chtej hooosaaanci sjednocovat at teda laskave zacnou u sebe. Zrusej ty svoje partaje a pujde se makat. Nejsou potreba strany ( skatulky, rozdelovani ). Je potreba pracovitej narod a pracovita vlada. Ja to furt rikam jsem pro anarchii nez pro tyhle sra_cky.

V zásadě souhlasím, jenže anarchie nikdy nevydrží, vždycky se přirozeně objeví vůdce, vládce, mocnější atd. Někdy to je ku prospěchu i ostatních, někdy jen jeho, ale tak to prostě je.
Zrovna asi před hodinou jsem seděla u kozy, která právě porodila a povídala si s ní . Říkala jsem jí, že nás může zachránit jen to, že budeme všichni makat, každý tak, jak dokáže. Kdyby úplně každý dělal všechno, co dělá, poctivě a nasazením, pak by bylo líp lidem i kozám. Nesmíme vychovávat lidi-lenochy. No, to jsem si povídala s kozou a teď koukám, že s Vámi by to šlo taky .

27.1.2018 19:34
canka

XXX.XXX.35.234

Blahopreji Milosi Zemanovi a jsem rada, ze muj favorit vyhral..promluvil hlas lidu, i kdyz uznavam, ze to byl tesny boj..ale zase to skoncilo tak, ze kazdy zbrblal, ale Zeman opet vyhral..blahopreji mu.

27.1.2018 19:39

canka napsal(a):
Blahopreji Milosi Zemanovi a jsem rada, ze muj favorit vyhral..promluvil hlas lidu, i kdyz uznavam, ze to byl tesny boj..ale zase to skoncilo tak, ze kazdy zbrblal, ale Zeman opet vyhral..blahopreji mu.

A proč to tedy píšete sem, když blahopřejete jemu. Myslíte, že chodí na iFaunu? To by si u mě šplhnul.

27.1.2018 19:48

A proč to tedy píšete sem, když blahopřejete jemu. Myslíte, že chodí na iFaunu? To by si u mě šplhnul.

Oreb, vy jste dnes pohotová a vtipná...to popovídání s kozou vám náramně prospělo.

27.1.2018 20:02
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Oreb1 Gratulka k porodu kozenky. Jaké dětičky přivedla na svět?
Poctivě a s nasazením jsem upekla chlebík. A vypadá, že se povedl. Celozrnný kváskový žitnopšeničný. Rok jsem každý týden pekla ve formě celožitný. Tak už jsme měli chuť na změnu.

27.1.2018 20:08

Oreb, vy jste dnes pohotová a vtipná...to popovídání s kozou vám náramně prospělo.

Děkuju. Když ta koza se mnou ve všem souhlasila, to se pak povídá úplně jinak než ve volební diskusi. Navíc už dneska byla ta rodička třetí, to už je člověk trochu v euforii, když jde všechno dobře.

27.1.2018 20:14

Janinko, já gratuluju k tomu chlebu. Vypadá moc pěkně. Jste šikulka. Dnes každá koza po jednom kůzleti, jedna kozička a dva kozlíci, všichni hnědí po tatínkovi. Fotím nerada, takže snad někdy, až jich bude víc a bude světlo.

27.1.2018 21:22

Oreb1 Gratulka k porodu kozenky. Jaké dětičky přivedla na svět?
Poctivě a s nasazením jsem upekla chlebík. A vypadá, že se povedl. Celozrnný kváskový žitnopšeničný. Rok jsem každý týden pekla ve formě celožitný. Tak už jsme měli chuť na změnu.

Janinko, pšeničnožitný chléb je lahoda. Máte vychytaný recept? Podělte se. Zkusila bych ho upéct.

27.1.2018 22:02
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Arus No to nemám, právě ho vychytávám, ale až bude dokonalý, tak se ráda podělím.

27.1.2018 22:23

Arus No to nemám, právě ho vychytávám, ale až bude dokonalý, tak se ráda podělím.

Budu se těšit. Vyhledávám pečivo s žitnou moukou, je ho na trhu poměrně málo a není snadné ho upéct.
Hodně zdaru

27.1.2018 22:33
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Arus Můj fotopředpis na celožitný kváskový chleba je zde https://janaprochazkova1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=627411 Peču ho rok každý týden. :)Teď nově zkouším bez forem a to se zdá, že čím více žita, tím těžší upéct.

27.1.2018 23:49

Kdo tu pečete chleba a zároveň děláte i sýry, jak to děláte? Já mám prostředí samou mléčnou bakterii, ale když jsem měla kvásek na chleba, ty chlebové mi nalezly i do sýra. Stačilo otevřít sklenici a dokrmit kvásek a už byl problém. Tak jsem přestala péct chleba. Nechci kvůli tomu pasterovat mléko a dezinfikovat kuchyni, abych si nezlikvidovala právě tu mléčnou společnost. Takže jak? Jestli to vůbec jde...

28.1.2018 01:22

Kurňa vy jste toho tu zas napsali. Teď po příchodu z ospody to asi nepřečtu, ale zítra se mi to asi povede.
Ctěl bych vám říct, že jsem si dal 11 piv a nějaké panáky a to né na oslavu, ale na žal. Hospodsej volil sice Zemana, ale se zaťatýma zubama, já volil drahoše, sešli se mi u stolu i zastupitelé města a i ti volili Drahoše, Přítelkyně volila Drahoše, její rodina volila drahoše, moje rozvětvená rodina z nějaké většiny volila drahoše a co jsem se tak bavil s lidma co volili Zemana, tak jako důvod uváděli naprosté dezinformace.

Nicméně ano beru Zemana jako vítěze, nebudu tu vykřikovat že to není můj prezdent, ale pokud b yti c o volí, si sehnali nějaké informace a nevolili by podle toho co jim sousedka Máňa tvrdila, tak si myslím, že by to dopadlo trochu jinak. Mrzí mě, jak jsou lidi ovlivnitelní.
PS: po 10. pivu jsem zdarma dostal chleba se sádlem, škvarkama a cibulí

28.1.2018 06:27
profesor1

XXX.XXX.202.14

Hmmmm, tak to vychází jedno pivo na hodinu. Já být hospodský tak bych tě hnal a ne ti ještě o půlnoci mazal chleba škvarkama. Ale jako volič Drahoše jsi zvyklý na mazání nějakých "dobrot" kolem pusy a zadarmo. Navíc jsi ušetřil tak tři-čtyři stovky doma za otop, elektriku a jídlo..., tak že v podstatě i to pivo tě vyšlo grátis. No to je přesně ta Drahošova politika

Hospodský volil Zemana? Tak že dává zelenou i Babišovi. Že by to EET nebylo zas taková tragédie ? ? ? To jsem z toho jelen.

28.1.2018 07:11

Kdepak, nedává zelenou Babišovi, ale podle něj je prostě Drahoš takovej nijakej, zatímco Zeman je trochu silnější osobnost a za posledních 5 let nic vysloveně nepodělal. Spojení Zeman - Babiš se mu taky nelíbí, ale říká, že Zeman s ním stejně jednou hezky zamete.

28.1.2018 08:03
profesor1

XXX.XXX.202.14

No vidiš to jak máte rozumného hospodského. A co je na těch jeho slovech dezinformačního, kromě toho že jednou Zeman zamete s Babišem? (já bych to tipoval obráceně ) Oba jsou přeci podporování KGB, nebo že by Zeman víc?

28.1.2018 08:36

Arus Můj fotopředpis na celožitný kváskový chleba je zde https://janaprochazkova1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=627411 Peču ho rok každý týden. :)Teď nově zkouším bez forem a to se zdá, že čím více žita, tím těžší upéct.

Je to tak, čím víc žita, tím se to hůře spojuje. Za odkaz děkuji, už jsem si ho uložila a vyzkouším. Pokud se mi povede, pochlubím se...jo, s tou chlorovanou vodou - někde jsem četla, že se chlor neodpaří ani nevyvaří.

28.1.2018 09:18

Je to tak, čím víc žita, tím se to hůře spojuje. Za odkaz děkuji, už jsem si ho uložila a vyzkouším. Pokud se mi povede, pochlubím se...jo, s tou chlorovanou vodou - někde jsem četla, že se chlor neodpaří ani nevyvaří.

Podle toho, jak je chlor vázaný, jeden se uvolní, druhý ne. Ale který, kdy a jak už nevím.

28.1.2018 09:43
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Máme svoji studnu, tak pro mne chlor není problém.

28.1.2018 10:53
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tedy Kubo, z vás se kvůli chlebu s cibulí snad ještě stane alkoholík.

28.1.2018 12:26
Pavel Š.

XXX.XXX.54.2

Mně to fakt nedá, abych se nezeptal:
Vážení voliči pana akademika, to jste se vážně niko nepozastavil nad tím, co váš "favorit s čistým štítem" předvedl v poslední debatě? On Zemanovi v úvodu vyčetl že je prezidentem dolních deseti milionů, pak z nás tím svým výrokem o referendu udělal nesvéprávné stádo bez vlastního rozumu, a na závěr v rozporu s úvodem sliboval, že nebude prezidentem elit. To vám vážně nedochází, že on ne že sprostě flusnul na voliče Zemana, ale rovnou na celý národ, TEDY I NA VÁS? Nenapadlo vás nikoho, že právě toto je jasný prototyp nadutého hulváta, co se za skořápkou kultivovaného slušňáka jen skrývá?

28.1.2018 12:54
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Zopakuji vám svůj názor, i když jsem vás tu v debatě ještě nikdy nezahlédla. Ostatně výše jsem už svůj názor napsala.
Už při minulých volbách jsem nevolila pana Zemana. Poté, co předvedl za minulých pět let, se můj názor jen upevnil.
V prvním kole jsem volila pana Hilšera. V druhém kole jsem volila proti panu Zemanovi.
Já jsem vám odpověděla. Mohl byste mi, prosím, napsat, proč jste, zřejmě, volil vy pana Zemana?

28.1.2018 13:34
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

Kdo tu pečete chleba a zároveň děláte i sýry, jak to děláte? Já mám prostředí samou mléčnou bakterii, ale když jsem měla kvásek na chleba, ty chlebové mi nalezly i do sýra. Stačilo otevřít sklenici a dokrmit kvásek a už byl problém. Tak jsem přestala péct chleba. Nechci kvůli tomu pasterovat mléko a dezinfikovat kuchyni, abych si nezlikvidovala právě tu mléčnou společnost. Takže jak? Jestli to vůbec jde...

Znáte tyto stránky? https://conovehonakopci.cz/ Tam se peče i mlékuje, sýruje, tvarohuje už léta. Mají vlastní krávu ovce melou obilí atd. I knihy o tom paní píše. A mají roubenku s jednou velikánskou místností. Tam byste mohla najít odpověď.

28.1.2018 13:34
profesor1

XXX.XXX.202.14

Kubo, ty jsi takový přemýšliví, navíc matematický fanda Co říkáš na tohle?
Ač veřejné průzkumy nemusím, tak tohle mě zaujalo(možná díky tvojim počtům )
47% z Drahošových voličů, volilo Drahoše jen proto, protože nechtěli Zemana. Ze Zemanových voličů to bylo 22%, kteří volili Zemana jen proto, že nechtěli Drahoše. Když u Drahoše vezmu v potaz dalších 33% voličů kteří k volbám nešli, protože nechtěli ani jednoho, teda ani Drahoše, tak mě vychází, že kdyby Drahoš vyrál dejme tomu o jedno procento, tak by jsme měli prezidenta, kterého chce míň než 20 % voličů. Ty Foléééé, jestli teda počítám správně, tak to je hrozné Ono celkově je to hrozné, protože u Zemana je to o něco lepší, ale taky nic moc. Tak kde jsou ti lidi které by jsme chtěli?

28.1.2018 13:40
profesor1

XXX.XXX.202.14

To je neuvěřitelné jak si někteří libují v zas*írání témat ! Přitom pravidla diskuzí zde prezentují.
Jen pro připomenutí. -

... V diskuzi se držte původního tématu, pokud se v průběhu diskuze otevře problém jiný, otevřete si na něj jinou diskuzi.......

Dovolím si nápovědu -
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/forum/r/detail/808724/peceme-si-chleba#a3228558

DĚKUJI!

28.1.2018 13:47

Zopakuji vám svůj názor, i když jsem vás tu v debatě ještě nikdy nezahlédla. Ostatně výše jsem už svůj názor napsala.
Už při minulých volbách jsem nevolila pana Zemana. Poté, co předvedl za minulých pět let, se můj názor jen upevnil.
V prvním kole jsem volila pana Hilšera. V druhém kole jsem volila proti panu Zemanovi.
Já jsem vám odpověděla. Mohl byste mi, prosím, napsat, proč jste, zřejmě, volil vy pana Zemana?

Já jsem ho nakonec volila, čistě PROTI DRAHOŠOVI.

Protože prostě když už si člověk musí vybrat mezi dvěma příšernými kandidáty, je pro mě stravitelnější starý, nemocný, mstivý dědek nad hrobem, i s Ovčáčkem, Mlynářem, Soukupem a celou tou divnou smečkou kolem, i s Babišem jmenovaným premiérem, než nečitelný, měkký panák bez názoru, kterého NĚKDO, ale nevím vůbec kdo, vytáhl odněkud, kde ho nikdo neznal, dal mu peníze na kampaň a řekl pojď, budeš prezidentem. Přičemž panák má vzhled i vystupování starých kádrů. jde na něm vidět, že říká a dělá jen to, co mu radí rádci a jeho loutkovodiči a je u něj jasné, že v EU by byl poslušným lokajem a sluhou. Plus ta mediální tlačenka, kdo nevolí Drahoše je póvl, ovar a rusofil.

No tak to radši budu.

28.1.2018 14:00

profesor1 napsal(a):
To je neuvěřitelné jak si někteří libují v zas*írání témat ! Přitom pravidla diskuzí zde prezentují.
Jen pro připomenutí. -

... V diskuzi se držte původního tématu, pokud se v průběhu diskuze otevře problém jiný, otevřete si na něj jinou diskuzi.......

Dovolím si nápovědu -
https://www.ifauna.cz/ovce-kozy/forum/r/detail/808724/peceme-si-chleba#a3228558

DĚKUJI!

Profesore, trvalo Vám docela dlouho, než jste se ozval

28.1.2018 14:07
profesor1

XXX.XXX.202.14

I profesorova tolerantnost má své meze
(víte přeci jak já to odbočování od témat nesnáším , no a někdo... kdo čím zachází, tím taky později schází ).

28.1.2018 14:09

Pavel Š. napsal(a):
Vážení voliči pana akademika, to jste se vážně niko nepozastavil nad tím, co váš "favorit s čistým štítem" předvedl v poslední debatě? On Zemanovi v úvodu vyčetl že je prezidentem dolních deseti milionů, pak z nás tím svým výrokem o referendu udělal nesvéprávné stádo bez vlastního rozumu, a na závěr v rozporu s úvodem sliboval, že nebude prezidentem elit. To vám vážně nedochází, že on ne že sprostě flusnul na voliče Zemana, ale rovnou na celý národ, TEDY I NA VÁS? Nenapadlo vás nikoho, že právě toto je jasný prototyp nadutého hulváta, co se za skořápkou kultivovaného slušňáka jen skrývá?

Mě zase fakt nedá, abych se nezeptala já vás, proč jste se nezapojil do diskuze před volbami? Takhle to na mně působí, že reagujete až podle toho, jak volby dopadly. Třeba se mýlím ale každopádně necítím potřebu s vámi diskutovat o něčem, co je už minulost.

28.1.2018 17:05

profesor1 napsal(a):
Kubo, ty jsi takový přemýšliví, navíc matematický fanda Co říkáš na tohle?
Ač veřejné průzkumy nemusím, tak tohle mě zaujalo(možná díky tvojim počtům )
47% z Drahošových voličů, volilo Drahoše jen proto, protože nechtěli Zemana. Ze Zemanových voličů to bylo 22%, kteří volili Zemana jen proto, že nechtěli Drahoše. Když u Drahoše vezmu v potaz dalších 33% voličů kteří k volbám nešli, protože nechtěli ani jednoho, teda ani Drahoše, tak mě vychází, že kdyby Drahoš vyrál dejme tomu o jedno procento, tak by jsme měli prezidenta, kterého chce míň než 20 % voličů. Ty Foléééé, jestli teda počítám správně, tak to je hrozné Ono celkově je to hrozné, protože u Zemana je to o něco lepší, ale taky nic moc. Tak kde jsou ti lidi které by jsme chtěli?

Ano profesore, nebudu to teď přepočítávat, ale počítáš řekl bych správně.
Já z Drahoše nebyl nijak odvařenej, v prvním kole mě ani nenapadlo ho volit, ale v druhém jsem prostě musel.

Každopádně by mě zajímalo, jaké to asi je když při jakýchkoliv volbách vyhrajete. Mně se to ještě snad ani nepodařilo. Nevyhrál můj kandidát na prezidenta ani teď, ani před 5.lety, nikdy mnou volená strana nevyhrála volby do PS, prostě stále prohrávám a stále jsou u moci "ti druzí".

28.1.2018 17:27
přezdívka

XXX.XXX.105.195

Ano profesore, nebudu to teď přepočítávat, ale počítáš řekl bych správně.
Já z Drahoše nebyl nijak odvařenej, v prvním kole mě ani nenapadlo ho volit, ale v druhém jsem prostě musel.

Každopádně by mě zajímalo, jaké to asi je když při jakýchkoliv volbách vyhrajete. Mně se to ještě snad ani nepodařilo. Nevyhrál můj kandidát na prezidenta ani teď, ani před 5.lety, nikdy mnou volená strana nevyhrála volby do PS, prostě stále prohrávám a stále jsou u moci "ti druzí".

A svět se točí dál...

28.1.2018 17:29
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Zazní tu občas slova, která možná ani neznáte...
ale je to vlastenec
https://www.youtube.com/watch?v=s1Uqu5WBVAc.

28.1.2018 17:52

přezdívka napsal(a):
A svět se točí dál...

Tak pořád jakékoliv mé vlastní rozhodnutí v mém životě mi můj život ovlivní mnohem víc než to, kdo je zrovna u kormidla.
Mně osobně víc vadí poslední výsledky voleb do PS, než výsledek téhle prezidentské volby.

28.1.2018 18:48
profesor1

XXX.XXX.202.14

Kubo copak já něco vyhrál? To se zeptej na pocit vítězství Zemana (+420 603 356 358 )
Když to vezmu ale kolem a kolem, tak mě Zeman po prvních volbách mile překvapil (volil jsem ho proto, protože než volit toho spícího Kalouskového protikandidáta, tak raději "zábavu" zaručujícího Zemana). Čím mě překvapil už jsem tu psal - Rusko, Čína.... A myslete si o tom Rusku a Číně co chcete a nazývejte to jak chcete.
Nedovedu si představit Drahoše, že by něco výhodného dojednal pro ČR třeba s Putinem. Vím že slovo dojednal není ten přesný výraz, ale...... Celkově si Drahoše nedovedu představit jako nějakého "dojednavače" nějakých výhod pro ČR. Z důvodů které např. popsala Bodlinka.

28.1.2018 18:58

Pavel Š. napsal(a):

Tady to nekdo koukam nepochopil co tim Drahos myslel. On to myslel tak ze nechce bejt prezidentem jen dolnich 10mil ani hornich 10tis, ale vsech. jenze prez ten vyrval v ty debate to nemel sanci dorict nebo vysvetlit. Tak blbej nemuze bejt nikdo aby si nas_ral, celej narod, myslete hlavou.

28.1.2018 19:14
Janinka Bosorka

XXX.XXX.117.11

"Každopádně by mě zajímalo, jaké to asi je když při jakýchkoliv volbách vyhrajete. Mně se to ještě snad ani nepodařilo. Nevyhrál můj kandidát na prezidenta ani teď, ani před 5.lety, nikdy mnou volená strana nevyhrála volby do PS, prostě stále prohrávám a stále jsou u moci "ti druzí". "

Buďte v klidu, podle počtu praděpodobnosti se to určitě jednoho dne změní.

28.1.2018 19:53

profesor1 napsal(a):
Kubo copak já něco vyhrál? To se zeptej na pocit vítězství Zemana (+420 603 356 358 )
Když to vezmu ale kolem a kolem, tak mě Zeman po prvních volbách mile překvapil (volil jsem ho proto, protože než volit toho spícího Kalouskového protikandidáta, tak raději "zábavu" zaručujícího Zemana). Čím mě překvapil už jsem tu psal - Rusko, Čína.... A myslete si o tom Rusku a Číně co chcete a nazývejte to jak chcete.
Nedovedu si představit Drahoše, že by něco výhodného dojednal pro ČR třeba s Putinem. Vím že slovo dojednal není ten přesný výraz, ale...... Celkově si Drahoše nedovedu představit jako nějakého "dojednavače" nějakých výhod pro ČR. Z důvodů které např. popsala Bodlinka.

No ale já vlastně taky vyhrál, protože jsem měl vsazeno ve fortuně.
Na Zemana jsem si vsadil tisícovku v době, kdy byl kurz 2,65 aby ať dopadnou volby jakkoliv jsem se aspoň z něčeho mohl radovat. Jo a taky jsem měl vsazeno že účast bude vyšší než 61,5%
Ale jeden velkej tiket jsem prohrál, tam mi vyšlo vše krom posledního tipu, kterej patřil Drahošovi, ale celkově jsem v hezkém plusu.

28.1.2018 20:00

Si podej ruku s horackem, fuj.) (humor).

28.1.2018 20:03

Hele já si na Zemana vsadil hlavně proto, že se krátce po prvním kole otočily kurzy a to se pak vyplatí si vsadit i naopak, protože ať to dopadne jakkoliv, tak vyhraješ. Sice nevyhraješ tolik, co bys případně mohl, ale aspoň nějakou výhru máš jistou.

28.1.2018 20:21

No ale já vlastně taky vyhrál, protože jsem měl vsazeno ve fortuně.
Na Zemana jsem si vsadil tisícovku v době, kdy byl kurz 2,65 aby ať dopadnou volby jakkoliv jsem se aspoň z něčeho mohl radovat. Jo a taky jsem měl vsazeno že účast bude vyšší než 61,5%
Ale jeden velkej tiket jsem prohrál, tam mi vyšlo vše krom posledního tipu, kterej patřil Drahošovi, ale celkově jsem v hezkém plusu.

Kostey, já jsem naopak 100Kč prohrála. Syn mě hecoval, že volby vyhraje Zeman, ať se s nim vsadím. Měla jsem podmínku, že když dá svůj hlas Drahošovi, na to mi řekl, že tím pádem neprohraje, protože si Drahoše na Hradě přál. No a já jsem tím pádem prohrála dvakrát.

28.1.2018 20:41
Pavel Š.

XXX.XXX.54.2

Tak věřit že bílý kůň pražské galérky bude prezidentem pro horních 10 tisíc i dolních 10 milionů společně a nerozdílně, tak to je opravdu mimo moje chápánísmajlík To jsem nějak nedomyslelsmajlík A teorii že nikdo nemůže být tak blbej, aby nas-ral celej národ, tu už dávno vyvrátil jeden jemu podobný šašek, co taky jen dokola omílal tendenční žvásty a za naše peníze si jezdil po světě pro čestné doktoráty. Nebo alespoň nadpoloviční většinu národa nas-ral určitě, ta druhá menší mu baštila že nám dělá ve světě jméno, pak volila knížepána, pak Druhoše, a kdo ví koho bude volit příště,... Je to každého svobodná volba, komu dá hlas, nikomu nic nezazlívám, jen mne udivuje, že někdo pro zášť k čertu nevidí ďábla. Já jsem volil Zemana mimo další jiné proto, že na rozdíl od toho Kalouskova bratrstva kočičí pracky, které zastupuje Drahoš, není Zeman vlastizrádce. A jestli někomu vadí, že jsem se ozval až po volbách, tak já sem chodím s bídou jednou za měsíc, ale slibuji, že za 5 let se určitě vyjádřím před termínemsmajlík

28.1.2018 20:51
saola

XXX.XXX.198.182

Já jsem ho nakonec volila, čistě PROTI DRAHOŠOVI.

Protože prostě když už si člověk musí vybrat mezi dvěma příšernými kandidáty, je pro mě stravitelnější starý, nemocný, mstivý dědek nad hrobem, i s Ovčáčkem, Mlynářem, Soukupem a celou tou divnou smečkou kolem, i s Babišem jmenovaným premiérem, než nečitelný, měkký panák bez názoru, kterého NĚKDO, ale nevím vůbec kdo, vytáhl odněkud, kde ho nikdo neznal, dal mu peníze na kampaň a řekl pojď, budeš prezidentem. Přičemž panák má vzhled i vystupování starých kádrů. jde na něm vidět, že říká a dělá jen to, co mu radí rádci a jeho loutkovodiči a je u něj jasné, že v EU by byl poslušným lokajem a sluhou. Plus ta mediální tlačenka, kdo nevolí Drahoše je póvl, ovar a rusofil.

No tak to radši budu.

To jsou přesně důvody, proč Zemana nevolit. Překvapuje mne, že i vy, Bodlinko, jako absolvent poměrně nelehké VŠ nevnímáte profesora Drahoše spíše než jako člověka bez názoru jako člověka, hledajího konsenzus, což je z vedení AV jistě plus a vidím to jako plus i pro prezidentskou funkci. Zato hulvátství, nejasné poměry ohledně Zemanovy hradní klaky, vetchý zdravotní stav či opršelé rádobybonmoty, které měly švih před dvaceti lety, kdy ještě tahle bytost nevrávorala, závislost na alkoholu...to všechno mi mluví proti němu. No, bohužel to nedopadlo, a máme tam znovu hulvátského a vetchého starce, s téměř jistou vidinou předčasných voleb dříve než uběhne jeho pět let.
Takže gratuluji vítězi, ale radost žádná.

28.1.2018 21:37
rapotacka11

XXX.XXX.32.5

Saola
Viděla jste toho "slušňáka" v Brně.
Tak to máte teda silný žaludek.
Toho si může někdo vážit ?
- a to stádo...

28.1.2018 21:42
pajca

XXX.XXX.174.101

saola napsal(a):
To jsou přesně důvody, proč Zemana nevolit. Překvapuje mne, že i vy, Bodlinko, jako absolvent poměrně nelehké VŠ nevnímáte profesora Drahoše spíše než jako člověka bez názoru jako člověka, hledajího konsenzus, což je z vedení AV jistě plus a vidím to jako plus i pro prezidentskou funkci. Zato hulvátství, nejasné poměry ohledně Zemanovy hradní klaky, vetchý zdravotní stav či opršelé rádobybonmoty, které měly švih před dvaceti lety, kdy ještě tahle bytost nevrávorala, závislost na alkoholu...to všechno mi mluví proti němu. No, bohužel to nedopadlo, a máme tam znovu hulvátského a vetchého starce, s téměř jistou vidinou předčasných voleb dříve než uběhne jeho pět let.
Takže gratuluji vítězi, ale radost žádná.

Zkuste si vzpomenout jak byl na tom se zdravím V.Havel, když se stal poprvé
prezidentem. Již tehdy ho měl podlomené. F.R. Čech v předvolebních rozhovorech
prohlásil : Havel chlastal jak nevím co a hulil jednu za druhou. A to nikomu nevadilo.
Ivan Vyskočil se v jiných rozhovorech s moderátorem shodli, že raději nebudou
zkoušet posuzovat kdo toho vypil víc, jestli Havel, nebo Zeman. To jsou lidi, kteří
Havla dobře znali. Když byl Havel zvolený po třetí, byl už jak pára nad hrncem.
Přesto jeho zdravotní stav pro výkon funkce prezidenta nikomu zřejmě navadil.
A spekulovat o tom, kdo kdy zemře je hloupost. Myslím si, že kdyby se na to pan
prezident Zeman necítil, tak by nekandidoval. Ona politika se nohama nedělá
a v hlavě to má pan Zeman velice dobře srovnané.
Tak že já mu také blahopřeji a radost mám z toho velikou.

28.1.2018 21:59

On Zeman určitě není hloupej, ale pokud "dokouřil pohanku" tak právě nevím jak moc, případně na jak dlouho, to bude mít v hlavě ještě srovnané.

28.1.2018 22:13
pajca

XXX.XXX.174.101

Někdo kouří tabák, někdo mařenu a někdo třeby pohanku. Každý, pro to co kouří,
má jistě svůj důvod.
A v hlavě to má bez pochyby srovnané i přes to líp než vy, nebo já.

28.1.2018 22:26

rapotacka11 napsal(a):
Saola
Viděla jste toho "slušňáka" v Brně.
Tak to máte teda silný žaludek.
Toho si může někdo vážit ?
- a to stádo...

No krasa, tak vzdelanej kultitovanej strejc a on si jeste za ty zvasty zvedne oba palce. Fakt, strcit mu je nekam, saskoj. K tomuhle by se ani Havel ani Klaus mozna ani Zeman nesnizili.

Saola: nevim jestli jste on nebo ona, ale jste ukazska kavarenskyho povisenectvi... prece neni mozny aby vysokoskolak ( Bodlinka ) byla takovej de_ment, ze? No oba palce dolu za tenhle nazor a sup s nima jako u drahose

28.1.2018 22:30
profesor1

XXX.XXX.202.14

No, já mět Zemanovu bednu, tak tu dneska pomlouváte mě
I když z pohledu kolegy Prof. MUDr. Cyrila Höschlera... tu stejně většina obhajuje sama sebe

28.1.2018 22:30

pajca napsal(a):
Někdo kouří tabák, někdo mařenu a někdo třeby pohanku. Každý, pro to co kouří,
má jistě svůj důvod.
A v hlavě to má bez pochyby srovnané i přes to líp než vy, nebo já.

Víš na co narážím s tím dokouřením pohanky?

28.1.2018 22:59
pajca

XXX.XXX.174.101

Víš na co narážím s tím dokouřením pohanky?

Jistě že vím, na co narážíš. Každopádně mají média i spousta lidí o čem přemýšlet.
Já mám pocit, že pan prezident úmyslně novináře hecuje svýmy výroky, jako třeba:
V sobotu mě odešla cukrovka, nebo, prostatu mám jako panic, třeba i s tou pohankou.
Přece si snad někdo nemůže myslet, že pan Zeman, se svojí inteligencí neví, že je
cukrovka nevyléčitelná atd. A média hned mají důvod alespoň týden psát a
hlásat do éteru, že Zaman lže, kvůli tomu co prohlásil. On má s těmi médii ohromnou
pravdu, co se oběktivity podávání informací týče.

28.1.2018 23:33
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

Největší vlastenec jezdí do Ruska domlouvat s Putinem obchody na traktory, jak se včera ten sedmilhář chlubil.Neřekl, však, že ty obchody domlouvá za cizince.
Zetor Čechům nepatří.Aspoň jim popřejme, když za ně vyjednává český prezident, ať nedopadnou tak jak my (ČR) s ruským dluhem.
https://www.respekt.cz/korupce/prodej-ruskeho-dluhu

28.1.2018 23:36
Tomáš Nevěřící

XXX.XXX.224.243

pajca napsal(a):
Jistě že vím, na co narážíš. Každopádně mají média i spousta lidí o čem přemýšlet.
Já mám pocit, že pan prezident úmyslně novináře hecuje svýmy výroky, jako třeba:
V sobotu mě odešla cukrovka, nebo, prostatu mám jako panic, třeba i s tou pohankou.
Přece si snad někdo nemůže myslet, že pan Zeman, se svojí inteligencí neví, že je
cukrovka nevyléčitelná atd. A média hned mají důvod alespoň týden psát a
hlásat do éteru, že Zaman lže, kvůli tomu co prohlásil. On má s těmi médii ohromnou
pravdu, co se oběktivity podávání informací týče.

By měl Zeman novinářům děkovat, že důkladně neinformují o tom, co se za jeho vlád rozkradlo a rozdalo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík