Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2017 17:48
sevi_77

XXX.XXX.155.253

Dobrý den, jdu s takovým, asi nevšedním dotazem. Máme burského kozla a řeším stejný problém jako loni. Loni měl slepenou zimní srst, myslela jsem si, že je to třeba stravou. Tak jsem mu zhruba před 2mi měsíci začala dávat plusové krmení ( ječmen, směs lněného semínka s ostropestřcem a celé to zalité horkou vodou ). Srst je ale bohužel znova slepená, sice méně, ale je. Myslíte, že to může být kvůli říjí ? Je to takové zplstěné, lepivé, ne úplně příjemné

7.11.2017 18:05
lilo

XXX.XXX.201.210

A to ma po celem tele? nebo hlava krk hrudnik bricho... nohy..- predni... pak bych mela vysvetleni... kozli se pro sve partnerky potrebuji velmi navonet a tak se obcuravaji a obstrikavaji ejakulatem... take ne uplne vabne voni...

7.11.2017 19:53
sevi_77

XXX.XXX.155.253

lilo napsal(a):
A to ma po celem tele? nebo hlava krk hrudnik bricho... nohy..- predni... pak bych mela vysvetleni... kozli se pro sve partnerky potrebuji velmi navonet a tak se obcuravaji a obstrikavaji ejakulatem... take ne uplne vabne voni...

Nohy, hlavu, krk má krásnou, takže občurávání se jsem vyloučila, to "vypadá" jinak, to už nějak poznám. Má to hlavně břicho, hrudník. Jinak to nijak nezapáchá, spíše je to nepříjemné na dotyk

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.11.2017 20:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak to vypadá na zimní srst. Některým kozám naroste podsada.

7.11.2017 21:44
moonika

XXX.XXX.241.159

sevi_77 napsal(a):
Nohy, hlavu, krk má krásnou, takže občurávání se jsem vyloučila, to "vypadá" jinak, to už nějak poznám. Má to hlavně břicho, hrudník. Jinak to nijak nezapáchá, spíše je to nepříjemné na dotyk

Neškriabe si tie miesta?

24.11.2017 17:06
sevi_77

XXX.XXX.155.253

moonika napsal(a):
Neškriabe si tie miesta?

Ne, ne neškrábe. Už to má lepší, tak snad to bylo tím, než se aklimatizoval na jiné počasí

24.11.2017 18:22
lilo

XXX.XXX.201.210

Pravdepodobne uz nakryl vetsinu koz nema zadneho konkurenta kozla a tak se prestal obstrikavat spermatem a moci... dneska jsem koukala kam az se postrika... ten nas a predni nohy hrudnik cumak...

Přidejte reakci

Přidat smajlík