Uživatel s deaktivovaným účtem

Po precteni nadpisu jsem chtela napsat neco v tom smyslu, ze to zna kazda zena po detech... ...pardon...

To je nejaka uchylka?

Úchylka na chov mutantů?
zadavatelko, ty kozy nedělají, že jsou mrtvé. mají vrozenou poruchu iontových kanálů ve svalech, takže při vylekání dostanou celotělovou křeč, prostě upadnou, protože jim nekontrolovatelně zdřevění končetiny. nemohou to ovládat.
napsal(a):
Úchylka na chov mutantů?
zadavatelko, ty kozy nedělají, že jsou mrtvé. mají vrozenou poruchu iontových kanálů ve svalech, takže při vylekání dostanou celotělovou křeč, prostě upadnou, protože jim nekontrolovatelně zdřevění končetiny. nemohou to ovládat.
Tak pardón... Nic jsem o tom nevěděl a proto jsem se taky zeptal...
lilo
napsal(a):
Minule vysel clanek...https://zpravy.idnes.cz/zoofil-rozhovor-zvirata-ajtak-michal-dw8-/domaci.aspx?c=A171211_135037_domaci_nub.
Tam není nic o padacích kozách

Nekdy je fakt lepsi to premoct a mlcet.
napsal(a):
Nekdy je fakt lepsi to premoct a mlcet.
Copak cervenas se? ale dekuji, dam ti za pravdu ono totiz 99% toho co clovek rekne je trapny a vlastne to nestoji za rec nebo za komentar... to se ti pak divim ze jsi to okomentoval no jo ale kdyby si k tomu mlcel tak by si nedal zadnou vychovnou... to vesmes plati obecne... a ja jsem dnes trapna... diky ze jsi me na to upozornil... nevsimla bych si toho...

lilo
napsal(a):
Copak cervenas se? ale dekuji, dam ti za pravdu ono totiz 99% toho co clovek rekne je trapny a vlastne to nestoji za rec nebo za komentar... to se ti pak divim ze jsi to okomentoval no jo ale kdyby si k tomu mlcel tak by si nedal zadnou vychovnou... to vesmes plati obecne... a ja jsem dnes trapna... diky ze jsi me na to upozornil... nevsimla bych si toho...
Asi jak u koho ty procenta.
Profesor: to nic, ani ten starej zetor uz netaha jak zamlada, jednou se rozpadne blok a je slus.

Tos moc nevylepsila.
Ano u me 100%, kdyz reknes za den tri slova je velka pravdepodobnost ze to bude trikrat traparna, ale nekdy se zadari na 0.

Takže vlastně vedu s trapností před celou ovčáckou iFaunou? Jůůůůů!
Tedy... "Děkuji Ti náčelníku, že ses mě zastal."
Nu, já bych zde o trapnosti vůbec nemluvila, celkově mě to, jak se tahle diskuze rozvinula moc pobavilo a vzhledem k tomu, že teď zrovna mám nějaké blbé období (náladu), tak díky...
A co se týká padajících koz, je to trochu drsné...
https://www.youtube.com/watch?v=YI4hzzepEcI
Příčinu padání už popsala bodlinka a údajně se kozy s touhle genetickou vadou chovaly a dávaly do stád vzácných jemnovlnných ovcí, aby když stádo napadne predátor vylekané kozy sloužily jako kořist a vzácné ovce stihly utéct...

Bekkky
napsal(a):
Tak daleko má znalost nesahá, u slepic jsem se zarazila u hybridů a jediné co vím, že první z výběhu zmizí ty bílé...
To je fakt, jen koukají, ani se nejdou schovat, když ty ostatní už jsou dávno v kurníku.
moonika
napsal(a):
Ja len nechápem čo je na tom ich probléme vtipné a roztomilé
No, problém padacích koz je vážná záležitost, ať už vezmu kteroukoli variantu, v prvním případě se jedná o genetickou dědičnou vadu a v druhém je to degenerativní proces a jeden z prvních příznaků stárnutí... tedy smutné
A my, jako lidé 21.století s naší snahou vše opravovat a mít to perfektní a vychytané se s tím nedokážeme vyrovnat, dvakrát smutné
Ale ta debata s přesmyčkou my přišla vtipná a jednoduše mě pobavila...tolik na vysvětlenou
Bekkky
napsal(a):
No, problém padacích koz je vážná záležitost, ať už vezmu kteroukoli variantu, v prvním případě se jedná o genetickou dědičnou vadu a v druhém je to degenerativní proces a jeden z prvních příznaků stárnutí... tedy smutné
A my, jako lidé 21.století s naší snahou vše opravovat a mít to perfektní a vychytané se s tím nedokážeme vyrovnat, dvakrát smutné
Ale ta debata s přesmyčkou my přišla vtipná a jednoduše mě pobavila...tolik na vysvětlenou
Ja som reagovala na ten zadavatelkin príspevok "Přijde mi to strašně vtipné a roztomilé...".
Tá prešmyčka mi nevadila:).