V neděli 14.1. byly na kopci Javor u obce Kytlice v okr.Děčín spatřeny tyto dvě ovečky. Vypadají spokojeně a jsou krotké. Možná je někdo postrádá...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Srneeecky :) uz jsem se lek ze nekdo nasel ty moje zdrhly texly
Pokud jsou krotké tak bych je nalákala a ubytovala-pokud někdo může a má krmení navíc, jsou krásné, bez známek těžko dopátráte majitela, teď napadlo toliko sněhu, že těžko najdou potravu...
Kolem nás procházelo na začátku zimy asi 15hlavé stádo, nepodařilo se nám je nalákat, navíc jsme neměla čas, přátelé přes les je viděli týden předemnou...pak stádečko zmizelo...
Jo hledat ovce není jednoduché, též jsme hledali.

Uz ne :) ale na novej rok, kdyz jsem cistil chladici soustavu u traktoru, tak jsem s nim lital po polich a polnackach a na obzoru jsem zahlidnul velkej zlutej trs stary vysoky travy... no letel jsem tam a nic! Snad se maj nekde dobre. Jehnata budou chybet to jo.
napsal(a):
Uz ne :) ale na novej rok, kdyz jsem cistil chladici soustavu u traktoru, tak jsem s nim lital po polich a polnackach a na obzoru jsem zahlidnul velkej zlutej trs stary vysoky travy... no letel jsem tam a nic! Snad se maj nekde dobre. Jehnata budou chybet to jo.
To mne mrzí, pořídil jste další oveny? Neumím si to bez jehnat představit.

Uprostred je romney a ty po stranach jsou dcery po suffolk beranoj.
napsal(a):
To znám
Když jsme si přivezli první ovce, tak tři z pěti se rozeběhly jak srnky, přehuply pevnou ohradu, ani elektrika je nezastavila.Za 3 týdny nám volal chlapík(měly známky), že mu přiběhly na dvůr, jedna byla porvaná, ta se mu povedla zavřít do garáže.Ze samoty na horách seběhly dolů do vesnice.
Ty dvě jsme hledali marně.