Boulička na vrchním rtu

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2018 18:44
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Copak to může být?má tím pádem kozena zvedlý ret, mírně, jako by jednu dostala.

26.1.2018 22:18
profesor1

XXX.XXX.202.14

No možná jednu dostala. Nebo píchnutí senem a následné zanícení..... ? Když je ret zvedlý, tak je bouličky zevnitř? Těžko radit bez fotky.

27.1.2018 07:41
gajdovka

XXX.XXX.221.172

profesor1 napsal(a):
No možná jednu dostala. Nebo píchnutí senem a následné zanícení..... ? Když je ret zvedlý, tak je bouličky zevnitř? Těžko radit bez fotky.

Ano, odchlípnu ret, zmáčknu a prosvítá bílá bulka.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2018 09:39

Absces uvnitř, něco jako váček na dásni u lidí? Blbé je, že je to uvnitř, jak tohle vyčistit, aby to tak zůstalo, je ve hvězdách. Ucpaná slinná žlázka nebo něco se zubem je můj tip.

27.1.2018 09:46
gajdovka

XXX.XXX.221.172

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Absces uvnitř, něco jako váček na dásni u lidí? Blbé je, že je to uvnitř, jak tohle vyčistit, aby to tak zůstalo, je ve hvězdách. Ucpaná slinná žlázka nebo něco se zubem je můj tip.

Nemá to na dásni, ale opravdu jen v tom rtu.

27.1.2018 09:55

Nejsem anatom, ale asi slinná žlázka by to být mohla. Nebo uzlina. Možná i to poranění něčím ostrým, jak píše profesor. Jestli jí to nedělá zvláštní problém při žraní, nechala bych to být a jen se občas koukla, co to dělá. Ale třeba někdo bude mít další nápady.

29.1.2018 15:12
Bekkky

XXX.XXX.110.30

Nedávno něco takového měla ovce, nejdřív to vymáčknout nešlo a tak po týdnu už ano a vytlačila jsem hnis a trn. Ale kudy si to zapíchla jsem nenašla... Jen jsem to vyčistila nic víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík