dávala som ho kozám v určitých obdobiach, niekedy aj dva mesiace v kuse keď som nemohla zohnať pekný klasický ovos. Nikdy nemali problémy ale snažila som sa vždy do toho príkrmu pridať o.i. nejakú vlákninu, keď už tam chýbajú tie šupy. Ja som pridávala rezky a pod., vtedy som aj uvažovala že by stačilo zomlieť seno alebo peknú slamu aby som do toho dostala nejakú vlákninu ale nemala som čím :).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nevím, jak ovce, ale kozy celou kukuřici vůbec netráví. Lidi mi nakrmili kozy kukuřicí a měla jsem s tím velké starosti. Nebo když jdeme na pastvu a míjíme posekané kukuřičné pole, cestou stihnou nějakou zbylou najít a sežrat. Hned je z toho ženu. To je snad horší než pečivo. I když možná jak která koza. Některá má jen průjem, jiná se hned nafoukne.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Nevím, jak ovce, ale kozy celou kukuřici vůbec netráví. Lidi mi nakrmili kozy kukuřicí a měla jsem s tím velké starosti. Nebo když jdeme na pastvu a míjíme posekané kukuřičné pole, cestou stihnou nějakou zbylou najít a sežrat. Hned je z toho ženu. To je snad horší než pečivo. I když možná jak která koza. Některá má jen průjem, jiná se hned nafoukne.
hele ja pridavala kukuricnej srot a i po nem jedna mela ridana do druheho dne... a dvema nic nebylo... takze jak ktera koza... a to mnozstvi dostaly vsechny stejne...