Uživatel s deaktivovaným účtem

Také přeju všem klid, sluníčko, konečně jaro. lilo, kde jste sehnala ta kuřata a králíky? Jsou pěkní.

Pěkné. Velikonoční kocouři. No a my tu máme jen takové obyčejné smajlíky, jednu kozu a divnou ovci. Ale hlavně že máme doma pořádné .
Janinka Bosorka
napsal(a):
Přeju vám všem krásné V elikonoce, at roste tráva, svítí sluníčko a všude plno jehnátek a kozlátek. Sobě přeju, at už jde ten zánět průdušek do ha..lu.
Zkuste bylinný sirup stop kašel.Drahý ale účinný.Mě pomohl ale jedna sklenice mě nestačila.
Nebo Hedelix sirup z břečťanu. Alena.
kosta děkuji, piju litry bylin a dívám se na antibiotika Cotrimoxazol, která leží na stole. Nechce se mi do nich, poté, co jsem si o nich vše přečetla. Přikoupím vámi doporučený sirup, raději. Dnes se to zdá o štych lepší.
Už léta mne nic takového nepotkalo. Mám tuto teorii. Co jsme měli vlastní seno, pohodinda. Pak jsme přikoupili tři balíky, asi měsíc tomu nazad, každý od někoho jiného, stále se v tom rachám, míchám různě seno, at to čuriny žerou, jsou to mrchy vybíravé, vždycky z toho míchání mám rýmu a teče mi z očí. No a pak mi na ty oteklé a podrážděné sliznice sedl vir či bacil. Příroda je nebezpečná.
je to zanet prudusek? a byli u toho zanetu horecky? jaky typ kasle... suchej... vlhkej... to je nejdulezitejsi rozlustit a pricinu jeslti ze zimy nebo z ofouknuti nebo prave alergicke projevy.. sirupy na vykaslavani uzivat nejpozdeji do 5. hodiny odpoledni... na noc.. pokud se davite, kaslete a lechta to... je dobre si vzit nejakou alpu nejlip lesanu a natrit si plice a zada..odvadi to krev a borove silice usnadnuji dychani a roztahuji prudusky...uklidni vas to a snaz usnete... budete se soustredit na to jak cela ta pokozka pali a chladi a jak je to prijemne... moc dobre je take udelat si z ni priznitz.alespon na pul hodinky... lehce naredit a dat na hadr pod igelit... to plati i v pripade otoku mandli a jinych orl nemoci....podle typu kasle treba suchej je dobre promazat tj udelejte si zabal bud z olivoveho oleje nebo sadla... hodne pit... na redeni hlenu je dobrej slezovy caj a jitrocel pak taky divizna a prvosenka... a jine... cibule anyz, fenykl hrebicek... takze mrknete co mate v domaci lekarne a hodte se do klidu.. jestli ma na vas nekdo vydoke ocekavani ci naroky vykaslete se na nej...
lilo
napsal(a):
je to zanet prudusek? a byli u toho zanetu horecky? jaky typ kasle... suchej... vlhkej... to je nejdulezitejsi rozlustit a pricinu jeslti ze zimy nebo z ofouknuti nebo prave alergicke projevy.. sirupy na vykaslavani uzivat nejpozdeji do 5. hodiny odpoledni... na noc.. pokud se davite, kaslete a lechta to... je dobre si vzit nejakou alpu nejlip lesanu a natrit si plice a zada..odvadi to krev a borove silice usnadnuji dychani a roztahuji prudusky...uklidni vas to a snaz usnete... budete se soustredit na to jak cela ta pokozka pali a chladi a jak je to prijemne... moc dobre je take udelat si z ni priznitz.alespon na pul hodinky... lehce naredit a dat na hadr pod igelit... to plati i v pripade otoku mandli a jinych orl nemoci....podle typu kasle treba suchej je dobre promazat tj udelejte si zabal bud z olivoveho oleje nebo sadla... hodne pit... na redeni hlenu je dobrej slezovy caj a jitrocel pak taky divizna a prvosenka... a jine... cibule anyz, fenykl hrebicek... takze mrknete co mate v domaci lekarne a hodte se do klidu.. jestli ma na vas nekdo vydoke ocekavani ci naroky vykaslete se na nej...
lilo mluvíte mi z duše. Teplotu jsem neměla, kašel suchej, jako když nemůžu odkašlat, sedí na průduškách. Já si myslím, že hlavní bude ta alergie. Piju jak ďas, byliny si léta suším sama, jsem bosorka přeciť jojo všechno to piju, to mazání alpou, skvělej nápad, udělám a udělám i sádlem, mám domácí, smíchám z oliváčem. Děkuju moc, je vidět, že máte své zkušenosti. Jo jo taky jsem měla spoustu malých dětí.

lilo
napsal(a):
Mějte krásné velikonoční svátky...jaro je tady, paráda!

Nemáte někdo nějaký velikonoční recept? Jen tak pro zábavu a třeba i inspiraci.
Ja asi zkusim toto
https://www.toprecepty.cz/recept/1122-biskupsky-beranek/.

Sice jsem zase honila vše na poslední chvíli, ale posílám svůj letošní velikonoční pozdrav a přání krásných svátků.
Mužům pružná játra, ať dobře odbourají ten zítřejší nášup a ženám pružnou zadnici, ať proutky dobře sednou a jsme zdravé a donekonečna krásné a mladé...
napsal(a):
Sice jsem zase honila vše na poslední chvíli, ale posílám svůj letošní velikonoční pozdrav a přání krásných svátků.
Mužům pružná játra, ať dobře odbourají ten zítřejší nášup a ženám pružnou zadnici, ať proutky dobře sednou a jsme zdravé a donekonečna krásné a mladé...
Ty kraslice jsou vlastní výroba nebo jen ilustrační foto? Já je tak akorát stihnu uvařit v cibulových slupkách. Tohle bych asi nedala. Na to nemám trpělivost.

přezdívka
napsal(a):
Ty kraslice jsou vlastní výroba nebo jen ilustrační foto? Já je tak akorát stihnu uvařit v cibulových slupkách. Tohle bych asi nedala. Na to nemám trpělivost.
Jasne, ze vlastnorucni. Me to naopak moc bavi. Spis me mrzi, ze si na to vzdycky nedam vic casu. Je to jednou za rok, tak by si to clovek mohl uzit poradne