Uživatel s deaktivovaným účtem

máme sucho a ani kosit nemusím. Dnes jsem procházela pastviny - bída, děs a zase bída.
Janinko...kdy že mají přijít ty deště

Janinko...beru tě za slovou a doufám, že začnou teda i u nás...jupíííí
Tedysek...kopřiv teda máme taky dost, páč začerstva to ovce nežerou, ale buď to najednou pokosíme a nebo to postupně utrhávám růčo a když to zavadne, tak to sežerou.
mine: ja teda jeste moc nezjistila jak to s krmenim kopriv je. Protoze porad nevim jestli u nas budou holky pres dalsi zimu. Ale strasne me to bavi. uz to nejsou jen tupe nudne prochazky po okoli. Ale psi se celou dobu brodi v potoce a ja trham. :) tak i kdyby to bylo pro nas k prdu tak nakonec s tim neco vymyslim.
Krom toho zna nekdo tuto rostlinu? (Foto).
Nesušíme, není co. Pampelišky odkvetlé, trávy vesele kvetou, ale jinak řidina, místy holá vypálená místa jak na konci léta. Jediný déšť letošního jara minulý týden byl přívalák, který spláchl sice celá pole na silnice, ale nezavlažil, protože voda se nestihla ani vsáknout. Bude to letos se senem bída.
No tak zkusim nadivku. My velikonoce bojkotujem. Me jima hosterak jen pri predstave ze me ma nekdo legalne bit a pritel to respektuje. Takze na velikonoce nebarbim, nezdobim, nevarim a nenaklizim. Na Velikonoce se chodi do lesa vyhlizet mista na houbarskou sezonu :)
Ja se furt bojim ze budou stipat v jidle. Jsou to pro me nepratelske rostliny.
já jsem letos "objevila" parádní les s medvědím česnekem, všude kam dohlédneš i nedohlédneš samý česnek. Zásoby mám řádné, špenát z něho je fakt výtečný
jinak včera jsme sklízeli první seno, se shrnovačem k Vari to šlo jako po másle.
No museli jsme začít letos dřív, i když pampelišky ještě nejsou úplně odkvetlé, neb jsme u nás ve vsi naslibovali hodně lidem, že jim zahrady posekáme. Tak jsme zatím usušili místa, kde pampelišky byly minimálně a máme co dělat...

dad
napsal(a):
staré vlákno jsem nenašel, tak jsem založil nové
už jsem vyděl nedočkavce otáčet pampelišky, sám se k sekání nemám, ono asi nebude co, zaplať pán - v seníku je ještě na jednu zimu a na podzim snad bude i na senáž/siláž.
Tak jsem pred chvilej dovozil a pauzicka. Prislo me novy vybaveni, bezprstovka na Mfku, ale mam v riti nahon, trha me srouby v unaseci.

na co pomocniky? svoz baliku? Me stve, ze jsem nepolozil vsechno, uz by to bylo doma. vcera slejvak, louka trosku lehla, az zrepasuju nahon na mfce tak doufam, ze si s tim bezprstovka poradi, vypada to ze par dni po nedeli by mohlo bejt dobrejch. Tak at ti jde dilo od ruky :)