Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2018 19:36
chlopt

XXX.XXX.214.21

Dobrý večer po zabití 2 kozlat mi zustali žebra napadlo mě je vyudit máte nějaké recepty ? Jaký nálev,jak dloho udit jak teplým vzduchem ...

18.12.2018 22:13
pepakacko

XXX.XXX.179.131

Zebra nema cenu udit dejte je do pekáče a upečte vyudte si radši vepřový bok

18.12.2018 23:36
ančovička1

XXX.XXX.220.127

Dcera zebirka pece ja je uvarim,oberu maso,do vyvaru dam nakrajene brambory uvarim,usmazim cibuli,jisku,cervenou papriku ,zaklad na gulas,koreni cesnek, dohromady to je vyborna gulasova polevka😀

19.12.2018 17:49
fofo

XXX.XXX.112.44

ja maso nasolím a natřu rozmačkaným česnekem uložim do nějake nadoby, po dvou dnech zaliju nálevem - voda, černé koření, nové koření celé, kmín, bobkovej list, povařím, nálev nechám vychladnout a zaliju ním maso, doba naložení a i uzení závisi od velikosti a váhy kusu masa, udím bukovým dřevem, případně švestka přiznam se že teplotu kouře neměrím, ale dymovod do udírny mám 1,5 m dlouhy jestli Vám tento údaj pomůže, udim takhle lecos od žeber, klobas, kachny, i celé kýty s prasete, jinak uzené žebra jsou supr ve fazolové polévce ale každý máme nějaké ty top recepty

Přidejte reakci

Přidat smajlík