Dobrý den prosím potřebuji poradit před týdnem jsem dostala tři kozy, nejdřív byli dost hubené, paznehty neostříhané, a dostali průjem dojí tedy všichni tři. ted už mají hezká bříška hodně papají , ale ted po týdny jedna koza dostala opět velký průjem a to už jsem myslela že to bylo dobré, a nevím co s tím na paznehty na ostříhání čekám snad už si pán najde čas , mají pastvu koilk toho sežerou vodu, obilí, dost obírají ořešák. nebyli nikdy očkované a ani odčervené poradíte mi prosím co mám dělat? moc děkuji.
bevuska
napsal(a):
Dobrý den prosím potřebuji poradit před týdnem jsem dostala tři kozy, nejdřív byli dost hubené, paznehty neostříhané, a dostali průjem dojí tedy všichni tři. ted už mají hezká bříška hodně papají , ale ted po týdny jedna koza dostala opět velký průjem a to už jsem myslela že to bylo dobré, a nevím co s tím na paznehty na ostříhání čekám snad už si pán najde čas , mají pastvu koilk toho sežerou vodu, obilí, dost obírají ořešák. nebyli nikdy očkované a ani odčervené poradíte mi prosím co mám dělat? moc děkuji.
Na hnačku je dobrý minerálny liz. Dúfam že im ten liz dávate.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kosta
napsal(a):
Když mají průjem tak seno a vodu.
Ano, ale hlavně veta - nebyly očkované ani odčervované, asi nebudou v optimální kondici. I když už si tady vícero lidí stěžovalo, že sehnat veta zrovna na kozy se rovná malému zázraku.
bevuska
napsal(a):
Nevite,čím byly kozy driv krmené, veterinerni péče adi žádná,kopýtka muzete ostrihat sami, na netu najdete ,jak na to,neni to problém..průjem maji nejspis ze špatné krmné dávky,přemíra mozna mokre trávy..napíšete, čím a kolik čeho krmite..něco je špatně..prujem zastavíte dietou a živočišným uhlim, tablety..dneska neni problém, zjistit si na netu,v odborných knihách, krmne dávky pro dojici kozy s tim,aby neměly zažívací problémy..zkuste popsat podrobněji krmeni vašich koz...obili..co to je??..a podobně..