Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pižla

16.11.2020 12:44
Pižla

XXX.XXX.239.178

Dobrý den, vím, že toto téma se tu už řešilo a nikdo nenašel odvahu vložit fotky. Náš problém: mám dvě kozy - matka s dcerou, dostala jsem je starší. Údajně jde o holandskou zakrslou (matka a šéfová), otcem dcery je burský kozel (nejsem si jistá, že čistý). Dcera +-2,5 roku, kůzlata neměla, nemám je na užitek, jen pro radost.
Bohužel každý, kdo jde kolem, se mě ptá, kdy budou kůzlata. Děvčata bývají na zahradě, někdy v ohradě. Kromě toho, co sežerou samy, dostanou večer trochu sena a někdy hrst vloček - obě. Liz mají, vypadají spokojeně, jen se bojím, aby neměly problém do budoucna.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2020 16:25

Pižla napsal(a):
Dobrý den, vím, že toto téma se tu už řešilo a nikdo nenašel odvahu vložit fotky. Náš problém: mám dvě kozy - matka s dcerou, dostala jsem je starší. Údajně jde o holandskou zakrslou (matka a šéfová), otcem dcery je burský kozel (nejsem si jistá, že čistý). Dcera +-2,5 roku, kůzlata neměla, nemám je na užitek, jen pro radost.
Bohužel každý, kdo jde kolem, se mě ptá, kdy budou kůzlata. Děvčata bývají na zahradě, někdy v ohradě. Kromě toho, co sežerou samy, dostanou večer trochu sena a někdy hrst vloček - obě. Liz mají, vypadají spokojeně, jen se bojím, aby neměly problém do budoucna.

Nemám to správné oko, ale vyloženě tlustou kozu nevidím. Nacpaný bachor ano, ale to není totéž.

16.11.2020 23:18
ančovička1

XXX.XXX.37.123

Nase kozy maji bricha vetsi😂😂😂🐐🐐

17.11.2020 08:55

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nemám to správné oko, ale vyloženě tlustou kozu nevidím. Nacpaný bachor ano, ale to není totéž.

A vlastně - nevzpomínám si, že bych vůbec někdy viděla tlustého přežvýkavce. Na rozdíl od koní, psů, koček...

17.11.2020 12:22
Tada

XXX.XXX.205.125

Mám dvě kamerunky a ty jsou ještě výce tlustější a přitom mají jenom seno slámu vodu a když jim něco nechá koza s jalovicí tak trochu šrotu .

Pižla

19.11.2020 15:30
Pižla

XXX.XXX.224.118

Děkuji všem za komentáře, nejsem zkušená chovatelka a nerada bych něco zanedbala. To se mi ulevilo. Každý, kdo je vidí, říká, že jsou tlusté. Taky to nejsou chovatelé. Ještě jednou děkuji za reakce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík