Tak to nevím, vykastrovaní kozlíci na chov?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2021 20:07
juhaj

XXX.XXX.164.121

V inzerci je nabidka dvou holandských kozlíků, vykastrovaných, na chov. No tak tomu vůbec nerozumím.
Jako třeba prubíře? Nebo se rádi chovají? No nic, ja jen že mě to zaujalo, třeba to někdo vysvětlí, nějaké kozí specifikum, o němž jsem nikdy neslyšela 🤔.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2021 20:15

juhaj napsal(a):
V inzerci je nabidka dvou holandských kozlíků, vykastrovaných, na chov. No tak tomu vůbec nerozumím.
Jako třeba prubíře? Nebo se rádi chovají? No nic, ja jen že mě to zaujalo, třeba to někdo vysvětlí, nějaké kozí specifikum, o němž jsem nikdy neslyšela 🤔.

na chov znamená obvykle na pekáč. prostě jen tak, aby někde dělali bordel.

19.5.2021 20:43

juhaj napsal(a):

Vykastrovaný kozel nemůže dělat prubíře. Možná inzerent myslel chov na maso.

19.5.2021 20:52
juhaj

XXX.XXX.164.121

No, rozhodně mi pekáč dává smysl. Vzpomínka na krásné letní noci, kdy jsme grilovali na ohni naložené kýty z kozlíků vlastniho chovu 😋

19.5.2021 21:52
Agnes1

XXX.XXX.253.151

Bodlinka chtěla zŕejmě napsat NE pekáč. Ale na to, aby se s nima člověk zlobil do smrti jeho či kozlíků. Přirozené smrti.

20.5.2021 09:36
juhaj

XXX.XXX.164.121

Agnes1 napsal(a):
Bodlinka chtěla zŕejmě napsat NE pekáč. Ale na to, aby se s nima člověk zlobil do smrti jeho či kozlíků. Přirozené smrti.

Jo tak, došlo mi to. No, než si je takto někdo koupí, měl by si přečíst vlákno o malém teroristovi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík