Vím, že už to tu bylo několikrát, ale nyní mi chodí záplava e-mailů z celé ČR od lidí, kteří neví kde mají připouštět kozy. Na SCHOKu je seznam z roku 2009 a i když někteří kozlové jsou aktuální pořád, tak zas někteří ne nebo někteří přibyli atd. Tak tu poďte udělat takový ,, katalog " kozlů a já budu lidi odkazovat sem. Děkuji za spolupráci. Dája
Stanice kozlů Plevňovský dvůr, okr. Plzeň - Jih, www.plevnovskydvur.wbs.cz
K dispozici kozlové:
ANGLONUBIJSKÝ - linie Přemysl, nar. 2008, rohatý, EA
BURSKÝ - linie Bruce, nar. 2008, rohatý, EA
BÍLÝ KRÁTKOSRSTÝ - linie Vesmír, nar. 2010, bezrohý, EA
BÍLÝ KRÁTKOSRSTÝ - linie Karli, nar. 2010, bezrohý, EB
Halfarovic farma - okres Opava - www.halfarovicfarma.websnadno.cz
K dispozici : Bílý plemený kozel - linie Vesmír , nar. 2010, bezrohý - EA
Hnědý plemený kozel - linie Ještěd, nar. 2011, berzohý - EA
Moravskoslezský kraj - Bílovec, Velké Albrechtice - Farma Šťastná koza
Dvouletý kozel linie Curt, loni připouštěl poprvé, ani jedna koza se nepřebíhala
Sedmiletý kozel linie Ferda, působil jako plemeník na VFU Brno.
Cena 100kč za úspěšné připuštění, možno ubytovat kozy u nás, cena 20kč za krmný den
telefon 737 17 15 12, marketafabikova@seznam.cz
Jižní Čechy - okr.České Budějovice ** Trhové Sviny
bílý plemenný kozel - linie Romeo bon. ER .
E-mail: toyscz@seznam.cz
tel. 739 641 240
Anglonubijský 100% kozel linie PATRIK,rohatý(bezrozí rodiče,neprotlačuje rohy),EA,Vítěz nákupního trhu Tábor 2010,kraj Pardubický- více na www.alaskafarm.cz
Hnědý kozel s PoP, linie Poldi. Okres: Příbram a okolí.
Viz. http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12234993/Pripousteni-hnedy-kozel-s-PoP.php
alaska
napsal(a):
Anglonubijský 100% kozel linie PATRIK,rohatý(bezrozí rodiče,neprotlačuje rohy),EA,Vítěz nákupního trhu Tábor 2010,kraj Pardubický- více na www.alaskafarm.cz
Přibyl nám druhý 100% AN plemeník linie CLAYCROF,EA,rohatý,celočerný,stříbrné uši,chov V.Dopita-rodiče import NL a DE-kraj Pardubický-14 km od Poličky-mob.777074209-ZuzkaALASKAFARM
A já přidávám naše:
Matýsek, hnědý krátkosrstý bezrohý, 110kg, výsledná ER, linie Pauli.
Arcadium v. Oudwoude - AN 100%, import Holandsko, odrohovaný
Více www.machackovi.cz
dajik
napsal(a):
Stanice kozlů Plevňovský dvůr, okr. Plzeň - Jih, www.plevnovskydvur.wbs.cz
K dispozici kozlové:
ANGLONUBIJSKÝ - linie Přemysl, nar. 2008, rohatý, EA
BURSKÝ - linie Bruce, nar. 2008, rohatý, EA
BÍLÝ KRÁTKOSRSTÝ - linie Vesmír, nar. 2010, bezrohý, EA
BÍLÝ KRÁTKOSRSTÝ - linie Karli, nar. 2010, bezrohý, EB
Kozel Anglonubijský v akci
Vendys

XXX.XXX.14.73
Prosím najde se zde plemený kozel v okolí Prahy Západ. Děkuji Procházka
Nabízím připouštění 100% AN kozlem linie Ray, výsledná třída ER, je geneticky bezrohý. Hodný,charakterní. Staré Hvězdlice ( 15km od Vyškova ),ploka@seznam.cz
Anglonubijský 100% kozel linie CLAYCROF - výsledná ER. Okres Jablonec nad Nisou, ahaohouhu@seznam.cz
Výběr ze 3 plemenných 100% AN kozlů 1. Linie Mauro ,bezrohý , 2. Linie Baltazar ,rohatý , 3. Linie Claycroft -odrohovaný,všichni odzkoušení-plodní
MĚSTO/KRAJ : Trhové Sviny - Hrádek / Jihočeský
PLEMENO : Bílý bezrohý kozel
POČET : 1
LINIE : BUNSI
KONTAKT : tel. 739 641 240 mail : toyscz(zavinač)seznam.cz
POZNÁMKY : letošní aukční kozlík
vuznice
napsal(a):
Tak já mám kozla hnědýho, bezrohýho, r. 2010, výsl. třída EA, linie Hermann. Je na 100% plodný, kůzlata jsou mohutná.
Tel. 733103024, mail. zuzana.moravcova@email.cz., jsme od Berouna, cena za připuštění 100Kč.
Tak konečně fotka
Matýsek - CZ 03035 057, nar. 26.3. 2007, linie Pauli, původ ER, zevnějšek ER, výsledná třída ER
M: 1116kg laktace 1., 3,10% tuk, 3,05% bílkovina, uz:ER, z: ER, vt: ER
O: Pau - 40, p: ER, z: ER, vt: ER
Taky jsem ho konečně vyfotila, tak vkládám.
www.machackovi.cz
Rodinná farma Výrov,Husinec, okr. Prachatice, www.farmavyrov.estranky.cz
K dispozici kozel:
Bílý krátkosrstý - linie Kardinál, nar. 2011,nezrohý,ER
vuznice
napsal(a):
Tak já mám kozla hnědýho, bezrohýho, r. 2010, výsl. třída EA, linie Hermann. Je na 100% plodný, kůzlata jsou mohutná.
Tel. 733103024, mail. zuzana.moravcova@email.cz., jsme od Berouna, cena za připuštění 100Kč.
Nabídka pořád platí, kůzlata jsou skutečně nádherná. vuznice
tel. 733103024
AN plemeník linie Claycrof, nar. 26.4.2011, výsledná EB, matka linie Witt na první laktaci vydojila E,Tuk % 4,74, Bílk. % 3,98, Lakt. % 4,26 , otec linie Claycrof, výsledná třída ER.
Jsme z okresu Šumperk.
Bobeš - CZ 58 060 067, nar. 21.3. 2011, linie Pauli
Vrábče-Slavče, Okres České Budějovice.
733 277 006
Nabízím mladého plemenného 100% AN kozlíka. Bolehošť u Třebechovic pod Orebem (17Km od HK), tel.736790170
Nabízím možnost připouštění bůrským kozlem linie Janez třída ER .Možnost ustájení kozy.Vsetín
Zdravím u nás je bezrohý kozel linie PAULI narozen březen 2010, třída EB. Jinak jsme z Moravského krasu Jihomoravský kraj. Více informací o nás na http://www.farmaamalka.estranky.cz/
Ranch na Hranici
Palkovice u Frýdku-Místku
K dispozici: 1OO% anglonubijský kozel- linie Baltazar, nar. 20. 3. 2010, geneticky bezrohý.
e-mail: ranchnahranici@seznam.cz
mob: 603 206 747
vratislavz
napsal(a):
Zdravím u nás je bezrohý kozel linie PAULI narozen březen 2010, třída EB. Jinak jsme z Moravského krasu Jihomoravský kraj. Více informací o nás na http://www.farmaamalka.estranky.cz/
Jelikož potřebuji kozla letos vyměnit kdyby někdo měl zájem o našeho plemenného kozla ať se ozve
Připouštění 100% Anglonubijcy s POP, linie Ray a linie Mauro - od druhé poloviny září. Farma Bažina, Staré Hvězdlice u Vyškova. www.rancbazina.cz, tel.731429907
Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás je nyní bezrohý kozel linie PAULI (hnědý krátkosrstý), narozen v březnu 2010, třída EB. Jsme z Brna.
Více informací o nás na www.kozizahrada.cz.

Moravskoslezský kraj, Kopřivnice - Nabízíme připuštění plemenným burským kozlem linie Falcone, dává krásně zmasilá kůzlata, je výborný otec. mail carda.jarca@post.cz
Andy 1

XXX.XXX.210.251
Zdravím
Sháním kozla k připuštění AN okr Frýdek Místek.Třinecko, Tššínsko, Jablunkovsko.
Na stránkách www.schok.cz je registr plemenných kozlů. Jsou tam adresy majitelů, třeba najdete nějakého blízko vás.
Kozel linie Frajer,100% s POP, výsledná třída ER, Slavkov u Brna, mail: zivackove@seznam.cz.
jindra.hyska
napsal(a):
Potřebovala bych připustit kozičku AN. s AN. kozlíkem.Je někdo z okolí Benešova u PRAHY?
Děkuji.
Mě to připadá, že nečtete diskusi celou. Dávala jsem odkaz na webové stránky svazu www.schok.cz. Tam je aktuální seznam plemeníků jak kozlů tak beranů. Je tam adresa i s telefonním číslem.
jindra.hyska
napsal(a):
Seznam jsem četla, ale nevidím nikde AN. kozla v okr. Benešov u Prahy.
Nebo, v tom seznamu neumím hledat i to je možné...
A c o takhle podle poštovních směrovacích čísel? Že by v celém okrese nebyl anglonubiják...Možná tam jsou, ale třeba jako "černí" plemeníci.
jindra.hyska
napsal(a):
Seznam jsem četla, ale nevidím nikde AN. kozla v okr. Benešov u Prahy.
Nebo, v tom seznamu neumím hledat i to je možné...
Nevím, z které strany Benešova jste, ale našla jsem 2 AN kozli ve Štiříně a to je z Benešova jenom 20km. Já taky jezdím s kozama za kozlem a do 25 km je ještě ucházející vzdálenost. Dál už bych asi nejela.
kastef
napsal(a):
No nesmí, ale dělá se to a dělat bude-každý si plemenného kozla nekoupí, a ono chovatelé často nechtějí své plemeníky nabízet na připuštění-tak se to řeší všelijak.
PROSÍM A KDYBY MI PŘIŠLA, (ČISTĚ NÁHODOU KONTROLA) MUSÍM JIM DOKAZOVAT, KDE A OD KOHO JSEM PŘIPOUŠTĚLA?
Pokud jim to dokazovat nemusím, nějakým potvrzením o připouštěním s PoP. tak by to pěkně zákon k prdu že?
Jihomoravský kraj, Brno-venkov - Nabízíme připuštění 100% AN registrovaným plemen.kozlem linie Tonic /z Krasolesí/, tř.ER, jsou po něm krásná kůzlata.
Tel.737074548.
abrych
napsal(a):
Jihomoravský kraj, Brno-venkov - Nabízíme připuštění 100% AN registrovaným plemen.kozlem linie Tonic /z Krasolesí/, tř.ER, jsou po něm krásná kůzlata.
Tel.737074548.
Zároveň sháníme pro naši 75% AN kozičku 100% AN kozla, nejlépe černého nebo tmavšího flekatého, nemusí být plemenný. V okolí Brna, Tišnova, Veverské Bítýšky.
Tel.737074548.
????

XXX.XXX.94.77
Prosim shanim kozla, okolí OLomouce.děkuji.
zdenicka

XXX.XXX.141.5
Nabizim priousteni burskym kozlem s pp linie burel jsem z komarova u opavy.
Pekelnice

XXX.XXX.111.135
Hledám možnost připuštění 1 - 2 svých 50% AN koz 100% AN kozlem (ne linie Mauro). Morava.
Nabízím k připuštění plemenného AN kozla linie Mauro, Hranice na Moravě.
Tel.581 202 622,723 093559.

Žádný skoky cizích zvířat, nechci si sem něco zavléct.

A není to zbytečné psát sem, když už existuje seznam SCHOKu, kde jsou uvedení plemenní kozlové podle plemen a krajů. Jsou tam i telefonní čísla.
Ano, seznamy jsou, ale můžu vás ujistit, že spousta těchto držitelů kozlů vám kozu nepřipustí, můžou být napsaní kde chtějí.To že jsou tam napsáni, je jen proto, že prostě je to seznam- rozmístění, ale nic nevypovídá o tom, je li majitel ochoten či nikoli.
Upřímně-ta představa, že obvolávám jednoho po druhém a umlouvám, no...
Loni se mi podařilo, kozel stál u paní, co je mou spolužačkou a měla ode mne beránka, a navíc, kozla inzerovala pro zájemce o připuštění.
Ti chovatelé, co by sem uvedli svou nabídku, u těch je pochopitelně jasné, že o případné zájemce stojí, a člověk se nebude ztrapńovat.
Takže, pište...
Připouštíme chovného 100% AN kozlíka linie Alexandr, nar.2016, letos bude skákat druhým rokem, byla po něm krásná kůzlata /dvoj, troj.i čtyřčata/.
Lažánky - Brno-venkov, tel 721413166 nebo 737074548.
Brychtovi.

Já mám k připouštění plemenného hnědého krátkostrstého kozla linie Pauli. Zkušený, bezproblémový, klidný. Brno. Více na www.kozizahrada.cz.
kastef
napsal(a):
Nabízím k připuštění mladého 100% AN kozlíka linie Wizard, Kroměřížsko.
A ještě fotka.
kryit

XXX.XXX.89.231
To máte plemenného kozla? Když nemá ušní známky?
Qwerts

XXX.XXX.185.109
kozička
napsal(a):
Hledám kozlíka k připuštění pro naši poloviční anglonubijskou kozičku.. Sušice, plzeňský kraj.. a přilehlé okolí tel 602120968
S.T

XXX.XXX.99.215
Zdravím dnes mi nevím proč začal pokulhával kozel na přední levou nohu poradí mi někdo co s tím ?