Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.9.2006 12:29

Vážení přátelé,
předvádím vám můj první hokuspokus s kozím hermelínem. Nevěřila jsem tomu a nesvěřila jsem se taky nikomu (chlap by se mi akorát posmíval, než by to uzrálo, a stokrát by se posmíval, kdyby se nepovedlo) a ono se docela POVEDLO. HURÁ!!! Má to bílý kožíšek, voní a chutná to fakt hermelínem, ten jetý tvar se při smažení ztratí, to na můj vkus trošku nadměrné děrování taky a když ho příště víc přisolím,.......mmmhhhmmm........

28.9.2006 12:31

jirinajanickova napsal(a):
Vážení přátelé,
předvádím vám můj první hokuspokus s kozím hermelínem. Nevěřila jsem tomu a nesvěřila jsem se taky nikomu (chlap by se mi akorát posmíval, než by to uzrálo, a stokrát by se posmíval, kdyby se nepovedlo) a ono se docela POVEDLO. HURÁ!!! Má to bílý kožíšek, voní a chutná to fakt hermelínem, ten jetý tvar se při smažení ztratí, to na můj vkus trošku nadměrné děrování taky a když ho příště víc přisolím,.......mmmhhhmmm........

...no, ale že ta feferonka bude takhle podobná slimákovi, to jsem nečekala...

28.9.2006 12:55

jirinajanickova napsal(a):
Vážení přátelé,

dělávala jsem taky hermelíny a dařilo se a najednou jak když utne, nešlo mi to a nešlo. Nevím proč , postup stejný, věci stejné a kožich nenarostl a nenarostl, neumím si to vysvětlit. Gratuluji

28.9.2006 14:29

jury napsal(a):
dělávala jsem taky hermelíny a dařilo se a najednou jak když utne, nešlo mi to a nešlo. Nevím proč , postup stejný, věci stejné a kožich nenarostl a nenarostl, neumím si to vysvětlit. Gratuluji

taky gratuluji, i k slimáčkovi! už se těším na reklamu v TV -
Pepó, pojď mééérmelím

29.9.2006 14:30

saboro napsal(a):
taky gratuluji, i k slimáčkovi! už se těším na reklamu v TV -
Pepó, pojď mééérmelím

Teda mééérmalínek se vám fakt podařil .Já ho chci taky zkusit ,když to vidím.Hned bych ho naložila s cibulí mňam .
Kulturu jste sehnala v milkonu ? A jak dlouho a kde vám zrál ?Prosím prozraďte něco.Díky Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík