Štědrý den na kozí farmě Rozince

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2006 20:08

Takový krásný den, modrá obloha a svítí sluníčko, podle kalendáře je Štědrý den. Naše kozenky se pasou na zelené travičce, já je pasu jako každý jiný den a vzpomínám. Celý život jsem prožila ve městě,nikdy jsem neměla žádné zvířátko a teď v důchodu mám kolem sebe najednou taková úžasná zvířátka. A díky jim jsem objevila i spousta správných lidiček. Proto přeji všem uživatelům webu i samotnému diskuznímu fóru jen samé nej...... do roku 2007. Jarmila

28.12.2006 20:14

kozozrout napsal(a):
Takový krásný den, modrá obloha a svítí sluníčko, podle kalendáře je Štědrý den. Naše kozenky se pasou na zelené travičce, já je pasu jako každý jiný den a vzpomínám. Celý život jsem prožila ve městě,nikdy jsem neměla žádné zvířátko a teď v důchodu mám kolem sebe najednou taková úžasná zvířátka. A díky jim jsem objevila i spousta správných lidiček. Proto přeji všem uživatelům webu i samotnému diskuznímu fóru jen samé nej...... do roku 2007. Jarmila

No není to nádhera?

29.12.2006 08:34

kozozrout napsal(a):
No není to nádhera?

Již 3 rok po útěku z města slavíme Vánoce v horské obci, kde budujeme malou farmu, koně, kozy, slepice a příští rok i ofce. Letos s námi výslužku pro zvířátka již absolvovali děti chalupářů z okoli, kteří se budou moci pochlubit se zážitky, které jim ostatní budou závidět. Ať Vám v příštím roce kozy (a nejen kozy) jdou, přeje Petr z Farmy Klíny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík