Šest kůzlat od dvou koz

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2007 20:50

Tak se nám narodilo tolik kůzlátek a je to 5 koziček a 1 kluk. Jsou všechny v pohodě a matky je kojí. Musel jsem je vyfotit v náruči, protože jsou to nezbedové. Tak se nám kozí chlívek pěkně naplnil. Ještě se má kotit nubijská kozička tak doufám, že budou dvě.

5.4.2007 20:51

ladak napsal(a):
Tak se nám narodilo tolik kůzlátek a je to 5 koziček a 1 kluk. Jsou všechny v pohodě a matky je kojí. Musel jsem je vyfotit v náruči, protože jsou to nezbedové. Tak se nám kozí chlívek pěkně naplnil. Ještě se má kotit nubijská kozička tak doufám, že budou dvě.

a

5.4.2007 21:25

ladak napsal(a):
a

To je nádhera.Tiše závidím.A moc gratuluji.ruzicka

6.4.2007 09:01

ruzicka napsal(a):
To je nádhera.Tiše závidím.A moc gratuluji.ruzicka

Stejně je to jaro krásný. Renata

6.4.2007 11:10

ladak napsal(a):

Gratuluju k nadělení,máte pěknej babinec,pokud budete mít zájem pomoci založit Klub anglonubijek,tak se prosím ozvěte.Snažíme se najít co nejvíc majitelů anglonubijských koz.Hezký den Zuzka

6.4.2007 14:34

alaska napsal(a):
Gratuluju k nadělení,máte pěknej babinec,pokud budete mít zájem pomoci založit Klub anglonubijek,tak se prosím ozvěte.Snažíme se najít co nejvíc majitelů anglonubijských koz.Hezký den Zuzka

no tak to gratuluji, hlavně k těm kozičkám. Naše teta má od jedné kozenky 4 malý a od druhé 3, z těch všech má jen jednu kozičku, zbytek jsou cápci.Jsem velikou obdivovatelkou (zatím ne chovatelkou) anglonubijek, tak moc prosím o přidání foteček ...

6.4.2007 19:54

ladak napsal(a):

Taky supr chovatel ,já měl od jedný 4 a ted 4.4 sem měl dvojčátka zatím taky vše Ok a ten chlívek budu brzo taky asi zvětšovat no ještě uvidíme čau renonous /Renda-Martinov /

Přidejte reakci

Přidat smajlík