Tak se nám narodilo tolik kůzlátek a je to 5 koziček a 1 kluk. Jsou všechny v pohodě a matky je kojí. Musel jsem je vyfotit v náruči, protože jsou to nezbedové. Tak se nám kozí chlívek pěkně naplnil. Ještě se má kotit nubijská kozička tak doufám, že budou dvě.
ladak
napsal(a):
Tak se nám narodilo tolik kůzlátek a je to 5 koziček a 1 kluk. Jsou všechny v pohodě a matky je kojí. Musel jsem je vyfotit v náruči, protože jsou to nezbedové. Tak se nám kozí chlívek pěkně naplnil. Ještě se má kotit nubijská kozička tak doufám, že budou dvě.
a
ladak
napsal(a):
Gratuluju k nadělení,máte pěknej babinec,pokud budete mít zájem pomoci založit Klub anglonubijek,tak se prosím ozvěte.Snažíme se najít co nejvíc majitelů anglonubijských koz.Hezký den Zuzka
alaska
napsal(a):
Gratuluju k nadělení,máte pěknej babinec,pokud budete mít zájem pomoci založit Klub anglonubijek,tak se prosím ozvěte.Snažíme se najít co nejvíc majitelů anglonubijských koz.Hezký den Zuzka
no tak to gratuluji, hlavně k těm kozičkám. Naše teta má od jedné kozenky 4 malý a od druhé 3, z těch všech má jen jednu kozičku, zbytek jsou cápci.Jsem velikou obdivovatelkou (zatím ne chovatelkou) anglonubijek, tak moc prosím o přidání foteček ...
ladak
napsal(a):
Taky supr chovatel ,já měl od jedný 4 a ted 4.4 sem měl dvojčátka
zatím taky vše Ok a ten chlívek budu brzo taky asi zvětšovat
no ještě uvidíme
čau renonous /Renda-Martinov /