Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2007 22:45

ruzicka napsal(a):
Náš letošní úspěch i neúspěch

úspěch

23.4.2007 22:47

ruzicka napsal(a):
úspěch

Snížek povyrostl(Narodil se na sněhu)

23.4.2007 22:49

ruzicka napsal(a):
Snížek povyrostl(Narodil se na sněhu)

ještě jednou

24.4.2007 13:52

ruzicka napsal(a):
Náš letošní úspěch i neúspěch

Dobrý den Růžičko,
nádherné jehňátko tenhleten Snížek. Ale co to máte za plemeno oveček? Vypadá to jako Zwartbles bez ponožek, ale u těch mám zkušenost, že Ať je otec bílý a matka černá nebo matka bílá a otec černý, jehňata jsou vždy černá. A vy máte bílé jehně pod černou matkou? Pomůžete mi rozluštit tuto záhadu ,
Eva

24.4.2007 21:12

evaux napsal(a):
Dobrý den Růžičko,
nádherné jehňátko tenhleten Snížek. Ale co to máte za plemeno oveček? Vypadá to jako Zwartbles bez ponožek, ale u těch mám zkušenost, že Ať je otec bílý a matka černá nebo matka bílá a otec černý, jehňata jsou vždy černá. A vy máte bílé jehně pod černou matkou? Pomůžete mi rozluštit tuto záhadu ,
Eva

Podle mě ten ztwartbles není čistý. Chybí mu bílé znaky. Proto to jehně je maximálně 25% ztwartbles a tudíž bílé. Stom

24.4.2007 21:15

st toman napsal(a):
Podle mě ten ztwartbles není čistý. Chybí mu bílé znaky. Proto to jehně je maximálně 25% ztwartbles a tudíž bílé. Stom

Omlouvám se za to "t " , je tam navíc.Stom.

24.4.2007 21:33

st toman napsal(a):
Omlouvám se za to "t " , je tam navíc.Stom.

Trefil jste to úplně přesně.Otec je zwartbles a máma černá(tudíž už kříženec).ruzicka

25.4.2007 07:55

ruzicka napsal(a):
Trefil jste to úplně přesně.Otec je zwartbles a máma černá(tudíž už kříženec).ruzicka

Nen pravda, že čistý Zwartblík musí být nutně se znakama. Já mám čistou ovečku bez znaků, beran znaky měl, ale jehně, taky ovečka, zase znaky nemá. Samozřejmě neříkám, že to tak má být, ale na užitkový chov to u oveček nevadí. Já si je vybrala pro jejich ranost, dobré porody, četnost vrhů a rodičovské vlastnosti. Eva

Přidejte reakci

Přidat smajlík