Půjčím zdarma klešte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2007 23:18

Půjčím zdarma kleště
Zdravím všechny kteří mají rádi kozy a pod a jak píšu tak Vám pujčím ZDARMA kleště na ušní známky pro kozy a ovce .Renda-Martinov ,Brandýs n/L tel 602392275 Já fakt nekecám budete to mít fakt zdarma ,záloha nutná ,čokoládu mám taky rád
Odpovědět... | Autor: Anonymní (xxxx.92.198) | Vloženo: 11.05.2007 23:06:23

15.5.2007 21:47

Záryby napsal(a):
Půjčím zdarma kleště
Zdravím všechny kteří mají rádi kozy a pod a jak píšu tak Vám pujčím ZDARMA kleště na ušní známky pro kozy a ovce .Renda-Martinov ,Brandýs n/L tel 602392275 Já fakt nekecám budete to mít fakt zdarma ,záloha nutná ,čokoládu mám taky rád

Tak nikdo nechce půjčit ? A já to tady scháněl takovou dobu a nic jsem nesehnal ,tak proto sem si je koupil stím že třeba někomu dalšímu pomůžu ,aby je taky nemusel kupovat ale Vy všichni jste dáleko odemě kde to nabízím -třeba se někdo ozve -já za to nechci doopravdy ani káču ,dělám to tady pro lidičky tak zatím Renda-Martinov

16.5.2007 10:57

Záryby napsal(a):

Tak nikdo nechce půjčit ? A já to tady scháněl takovou dobu a nic jsem nesehnal ,tak proto sem si je koupil stím že třeba někomu dalšímu pomůžu ,aby je taky nemusel kupovat ale Vy všichni jste dáleko odemě kde to nabízím -třeba se někdo ozve -já za to nechci doopravdy ani káču ,dělám to tady pro lidičky tak zatím Renda-Martinov

Jste hodný a určitě se někdo ozve,až to bude aktuální. Já mám zapůjčené také od kamarádky. Renata

16.5.2007 11:15

Záryby napsal(a):

Je to od vás opravdu velmi hezké... Akorát já vás mám daleko a všechna kůzlata už jsou navěšená také od známého, co to s kleštěmi umí. Na obranu lidiček " co nechtějí " dodávám , že v květnu už jsou téměř všechna mláďata na světě... tak to občas posunujte dopředu, at to my zoufalci najdeme za rok na jaře. Helena

16.5.2007 12:36

Záryby napsal(a):
Půjčím zdarma kleště

Já také zopakuji svou nabídku pro západní Čechy-Tachovsko. Kleště mohu zapůjčit kdykoli. Dana

16.5.2007 19:34

ovecka napsal(a):
Já také zopakuji svou nabídku pro západní Čechy-Tachovsko. Kleště mohu zapůjčit kdykoli. Dana

Rendo, tak aby vám to nebylo líto, tak já asi vaší nabídky využiji. Zaregistrovala jsem si hospodářství a budu muset nadírkovat uši svým zvířátkům. Mám zvířátka kousek od Jičína, ale jsem z Prahy, takže to pro mě není k vám daleko . Jen nevím, jestli by nebylo vhodnější si se známkama objednat rovnou i ty kleště. Eva

16.5.2007 22:09

evaux napsal(a):
Rendo, tak aby vám to nebylo líto, tak já asi vaší nabídky využiji. Zaregistrovala jsem si hospodářství a budu muset nadírkovat uši svým zvířátkům. Mám zvířátka kousek od Jičína, ale jsem z Prahy, takže to pro mě není k vám daleko . Jen nevím, jestli by nebylo vhodnější si se známkama objednat rovnou i ty kleště. Eva

aspon někdo ,to jsem rád a jestli koupit či né to posudte sama já měl letos 6 kůzlat a nemohl jsem zde nikoho sehnat tak proto jsem si je koupil a když to máte ke mě blízko tak proč to nevyužít .Zda si to taky budete umět napíchnout ?Já se ´to taky učil a nic na tom není ,jenom vědět kam to nandat .Moho to také nechat v Sobotce -jezdí tam od nás autobos TRW a mám tam kamarádku .Renda.

Přidejte reakci

Přidat smajlík