brenda
napsal(a):
tak a to je zatím vše
Ahoj Wandi,pošlu ti za kluky Hermelína,Borůvku jsem ještě nevyfotila,jsi holka šikovná,že už tam umíš dát fotky-já taky-byl to objev.Zuzka ALASKAFARM
alaska
napsal(a):
Ahoj Wandi,pošlu ti za kluky Hermelína,Borůvku jsem ještě nevyfotila,jsi holka šikovná,že už tam umíš dát fotky-já taky-byl to objev.Zuzka ALASKAFARM
ahojky Zuzi, díky že si ti naši kluci líbí tvoje panenka je taky supr s Ajnštajnkem by to byla partie co ,už se těším na Borůvku. papa wan
brenda
napsal(a):
ahojky Zuzi, díky že si ti naši kluci líbí tvoje panenka je taky supr s Ajnštajnkem by to byla partie co ,už se těším na Borůvku. papa wan
Teda holky ted jste ho urazily,to je ten Hermelin,Wandi ten od starej holandanky přesně po 5 měsícich a 10 dnech po Artušovi,ta stará mréca Nubie neumí dělat nic jiného jak své věrné klučičí kopie,blumerle to lehce barví Merlin
alaska
napsal(a):
Teda holky ted jste ho urazily,to je ten Hermelin,Wandi ten od starej holandanky přesně po 5 měsícich a 10 dnech po Artušovi,ta stará mréca Nubie neumí dělat nic jiného jak své věrné klučičí kopie,blumerle to lehce barví Merlin
Abys Wan věděla,že se geny nezapřou Mates od Dopity,poloviční brácha tvej Adély
alaska
napsal(a):
Abys Wan věděla,že se geny nezapřou Mates od Dopity,poloviční brácha tvej Adély
tak to teda koukám úplný Albert. bomba. a fotky máš opravdu supr, já jsem to tentokrát musela zvládnout na naší prolízačce na dvoře. sice ji milují, halda dřeva které se moc dobře okusuje a skáče se po něm ale zahrada či louka je louka, už se těším až i naši bobánci budou ve výběhu. papa wan
brenda
napsal(a):
Borůvka s mámou Apačem 2dny stáří
brenda
napsal(a):
zuzi, supr špica paráda. to je nářez. ještě mi vyfoť celou maminu.Albert půjde za týden k novým páníčkům. tak si ho uživám. papa
ROZKAZ-Tak tady máš Apače a Borůvku-máma Dopitovka 87% x táta Baltasar(Zizi)Krasolesí100% Zuzka
alaskafarm
napsal(a):
ROZKAZ-Tak tady máš Apače a Borůvku-máma Dopitovka 87% x táta Baltasar(Zizi)Krasolesí100% Zuzka