okopírovala jsem nákres krechtu z učebnice zelinářství.Nic víc k tomu nebylo.Tak snad si to pro představu stačí.Izolační vrstva by mělo být listí nebo sláma(pokud si dobře pamatuji)a vrstva izolace +zem musí být tak silná,aby nepromrzla.Určitě tam bude hrozit nebezpečí,že se dovnitř můžou dostat myši a udělat paseku.Myslím,že pokud chcete zkusit ovoce,tak bych ho přikryla netkanou textilií,aby se moc neumazalo.Ale zkušenosti žádné nemám,tak neumím poradit nic bližšího.ruzička.
ruzicka
napsal(a):
okopírovala jsem nákres krechtu z učebnice zelinářství.Nic víc k tomu nebylo.Tak snad si to pro představu stačí.Izolační vrstva by mělo být listí nebo sláma(pokud si dobře pamatuji)a vrstva izolace +zem musí být tak silná,aby nepromrzla.Určitě tam bude hrozit nebezpečí,že se dovnitř můžou dostat myši a udělat paseku.Myslím,že pokud chcete zkusit ovoce,tak bych ho přikryla netkanou textilií,aby se moc neumazalo.Ale zkušenosti žádné nemám,tak neumím poradit nic bližšího.ruzička.
Omlouvám se,že je obrázek špatně otočený,ale počítač mě nějak nechce poslouchat.r
ruzicka
napsal(a):
Omlouvám se,že je obrázek špatně otočený,ale počítač mě nějak nechce poslouchat.r
Děkuju mockrát, budu o tom uvažovat. Myslela jsem s těmi jablky hlavně na kozeny, protože se mi nabídlo i pár sousedů, jestli nechci ovoce na zimu pro mekadla; pro nás jablka nacpávám do flašek buď jako přesnídávky nebo -raději - nastrouhaná už s rozinkami, vanilkovým cukrem, skořicí a sekanými ořechy. V zimě jen otevřu flašku a vyklopím na plát těsta:-) a je to mňamka dokonalá! Radmila