musím se pochlubit miminkem co jsem si po omezení počtu ovcí pořídila,aby se mě nechytala u 20 koz a 31(současný stav)psů lenost
Zuzka
jirinajanickova
napsal(a):
Ještě že sedím - 31 psů - nebo už se mi to v tuto noční dobu zdá
Telička krásná - bobeček malej , a kdepak máme naušničky - v šupleti ?
Bohužel přesně tak,s ovčíma a kozíma známkama na příští rok ,zatím marně naháním někoho,kdo by mi kleště na krávy pujčil,musím sebou hodit za ten měsíc co ji máme už je o polovinu větší-dokud ji přeperu
Zuzka
alaska
napsal(a):
Bohužel přesně tak,s ovčíma a kozíma známkama na příští rok ,zatím marně naháním někoho,kdo by mi kleště na krávy pujčil,musím sebou hodit za ten měsíc co ji máme už je o polovinu větší-dokud ji přeperu
Zuzka
Zuzko to mate jerseyku? Taky ted premyslim ze bych poridila na jare kravicku Mela jste pravdu nejak se tu opravdu zaciname mnozit
Tereza
teereza
napsal(a):
Zuzko to mate jerseyku? Taky ted premyslim ze bych poridila na jare kravicku Mela jste pravdu nejak se tu opravdu zaciname mnozit
Tereza
AHOj Terezo,jo je to 100% jerseyka a zlatíčko,dneska jsem ji poprvé vyvedla do ohrady na sníh,chudák byla v lehkém šoku,lítala po ohradě a občas ji zmizela část těla v závěji a to tu máme dle našich zvířat jaro,protože máme týdenní anglonubijátka(jinak skoro 40 cm sněhu)
Zuzka
alaska
napsal(a):
AHOj Terezo,jo je to 100% jerseyka a zlatíčko,dneska jsem ji poprvé vyvedla do ohrady na sníh,chudák byla v lehkém šoku,lítala po ohradě a občas ji zmizela část těla v závěji a to tu máme dle našich zvířat jaro,protože máme týdenní anglonubijátka(jinak skoro 40 cm sněhu)
Zuzka
Jééžíš, my jsme čerstvě zabřezlí a vy rodíte
. Proč máte kůzlata v tuto nekřesťanskou dobu ??? To je anglonubijská specialita nebo proč?
hehe
napsal(a):
Jééžíš, my jsme čerstvě zabřezlí a vy rodíte
. Proč máte kůzlata v tuto nekřesťanskou dobu ??? To je anglonubijská specialita nebo proč?
Néééé,ale přišla k nám koza v červnu uviděla našeho užasného kozla Ziziho a bylo to.Je to skoro 2 roční prvnička,tak měla na čase....
Jinak samozřejmě ostatní kozy jsou připuštěné teprv měsíc....to jenom Helena..(domácí přezdívka Helajzl..)čekala až nachumelí..Zuzka
alaska
napsal(a):
Zuzka
kozozrout
napsal(a):
Zuzko, nádhera. To by se mi také líbilo. Jen ten prostor mi chybí. Jak tak přemýšlím, pár koz a kravička.... no zas mám o čem přemýšlet. 'Jarmila - kozí farma ROZINKA
Ještě jedna fotka pro radost
alaska
napsal(a):
Zuzka
A začala zima........
alaska
napsal(a):
Ještě jedna fotka pro radost
ahoj Zuzinku, to jsou opravdu nádherné miminka. Alespoň něco z Helajze vypadlo pěkného. Ale kus zásluhy má samozřejmě tatínek. Tak co krasolesí. Supr. Co?! Dobrý genetický materiál. Naše Adélka už má opět 95kg. Ale kůzlátka budou až koncem března. Ještě to chce foto maminky!!! papa mějte se krásně Wan