KOZY x KRÁVA u nás OVCE x KRÁVA

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.10.2007 15:10

musím se pochlubit miminkem co jsem si po omezení počtu ovcí pořídila,aby se mě nechytala u 20 koz a 31(současný stav)psů lenostZuzka

31.10.2007 22:48

alaska napsal(a):
musím se pochlubit miminkem co jsem si po omezení počtu ovcí pořídila,aby se mě nechytala u 20 koz a 31(současný stav)psů lenostZuzka

cha cha, tak hodně štěstí přejeme z krasolesí !!! Čau d+j

31.10.2007 22:57

alaska napsal(a):

Ještě že sedím - 31 psů - nebo už se mi to v tuto noční dobu zdá
Telička krásná - bobeček malej , a kdepak máme naušničky - v šupleti ?

1.11.2007 06:24

dk napsal(a):
cha cha, tak hodně štěstí přejeme z krasolesí !!! Čau d+j

Moc se Davide nesměj,třeba je to nakažlivý a i v Krasolesí se po zvednutí cen másla něco bučícího časem objeví.Z PS:Těším se na Vás až se slezem na schuzích

1.11.2007 06:29

jirinajanickova napsal(a):
Ještě že sedím - 31 psů - nebo už se mi to v tuto noční dobu zdá
Telička krásná - bobeček malej , a kdepak máme naušničky - v šupleti ?

Bohužel přesně tak,s ovčíma a kozíma známkama na příští rok ,zatím marně naháním někoho,kdo by mi kleště na krávy pujčil,musím sebou hodit za ten měsíc co ji máme už je o polovinu větší-dokud ji přeperuZuzka

10.11.2007 21:47

alaska napsal(a):
Bohužel přesně tak,s ovčíma a kozíma známkama na příští rok ,zatím marně naháním někoho,kdo by mi kleště na krávy pujčil,musím sebou hodit za ten měsíc co ji máme už je o polovinu větší-dokud ji přeperuZuzka

Zuzko to mate jerseyku? Taky ted premyslim ze bych poridila na jare kravicku Mela jste pravdu nejak se tu opravdu zaciname mnozit Tereza

14.11.2007 13:59

teereza napsal(a):
Zuzko to mate jerseyku? Taky ted premyslim ze bych poridila na jare kravicku Mela jste pravdu nejak se tu opravdu zaciname mnozit Tereza

AHOj Terezo,jo je to 100% jerseyka a zlatíčko,dneska jsem ji poprvé vyvedla do ohrady na sníh,chudák byla v lehkém šoku,lítala po ohradě a občas ji zmizela část těla v závěji a to tu máme dle našich zvířat jaro,protože máme týdenní anglonubijátka(jinak skoro 40 cm sněhu)Zuzka

14.11.2007 16:50

alaska napsal(a):
AHOj Terezo,jo je to 100% jerseyka a zlatíčko,dneska jsem ji poprvé vyvedla do ohrady na sníh,chudák byla v lehkém šoku,lítala po ohradě a občas ji zmizela část těla v závěji a to tu máme dle našich zvířat jaro,protože máme týdenní anglonubijátka(jinak skoro 40 cm sněhu)Zuzka

Jééžíš, my jsme čerstvě zabřezlí a vy rodíte . Proč máte kůzlata v tuto nekřesťanskou dobu ??? To je anglonubijská specialita nebo proč?

17.11.2007 22:36

hehe napsal(a):
Jééžíš, my jsme čerstvě zabřezlí a vy rodíte . Proč máte kůzlata v tuto nekřesťanskou dobu ??? To je anglonubijská specialita nebo proč?

Néééé,ale přišla k nám koza v červnu uviděla našeho užasného kozla Ziziho a bylo to.Je to skoro 2 roční prvnička,tak měla na čase....Jinak samozřejmě ostatní kozy jsou připuštěné teprv měsíc....to jenom Helena..(domácí přezdívka Helajzl..)čekala až nachumelí..Zuzka

17.11.2007 22:49

alaska napsal(a):

18.11.2007 11:58

alaska napsal(a):

Zuzko, nádhera. To by se mi také líbilo. Jen ten prostor mi chybí. Jak tak přemýšlím, pár koz a kravička.... no zas mám o čem přemýšlet. 'Jarmila - kozí farma ROZINKA

18.11.2007 12:12

kozozrout napsal(a):
Zuzko, nádhera. To by se mi také líbilo. Jen ten prostor mi chybí. Jak tak přemýšlím, pár koz a kravička.... no zas mám o čem přemýšlet. 'Jarmila - kozí farma ROZINKA

Ještě jedna fotka pro radost

18.11.2007 12:22

alaska napsal(a):

A začala zima........

18.11.2007 23:13

alaska napsal(a):
Ještě jedna fotka pro radost

ahoj Zuzinku, to jsou opravdu nádherné miminka. Alespoň něco z Helajze vypadlo pěkného. Ale kus zásluhy má samozřejmě tatínek. Tak co krasolesí. Supr. Co?! Dobrý genetický materiál. Naše Adélka už má opět 95kg. Ale kůzlátka budou až koncem března. Ještě to chce foto maminky!!! papa mějte se krásně Wan

Přidejte reakci

Přidat smajlík